|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
23.1.2012 13:53:41   
wish87
Dober dan punce :)

Jaz pa sem končno dočakala denašnji dan...imela sem namreč prvi uradi pregled user posted image vse je super, nosečnost popolnoma zdrava, je rekla ginekologinja "to ste pa finega otročka naštimali" user posted image na UZ sem tudi videla svojega bejbija in imam tudi njegovo slikico (čeprav se nič konkretnega ne vidi) user posted image srček veselo bije, mali hitro raste - veliki smo 27.9 mm user posted image datum poroda mi je prestavila en dan nazaj, torej na 23.8.2012. Naslednji pregled imam 9.3., na NS pa sem naročena 17.2. in že komaj čakam da spet vidim pikico :)

Zdaj pa grem spat, ker so mi v laboratoriju uzeli kar precej krvi in se mi že cel dan zlo spi :)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 901
23.1.2012 19:00:46   
OrangeMoon
Lep pozdrav v novem tednu!
Kako se počutite, mamice?
Jst sem ravno naštudirala kako moram jesti in kaj, da mi ni slabo.
Zjutraj obvezno v jogurt zmiksam banano, mandlje in goji jagode, pa še kakšno sadje in to pojem s corn-flakesom.
To potem pomeni dober začetek dneva in če jem skos po malem, pridem lepo skozi.
Čeprav se mi zdi, da sem še kakšno kilo shujšala, ker ne morem jesti takšnih porcij kot prej.
Se pa že veselim normalnega apetita:)
Hvala crtek ker si me dodala na seznam, samo en popravek je: moj pdp je 26.8. :) zaenkrat:)
Nuhalno imam 13.2., naslednji pregled pa 17.2.
Sem pa iz Celja.
Ste že povedale svojim družinam veselo novico? Kaj pa v službi?

Lep večer vsem!

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 902
23.1.2012 20:46:42   
Mojci1984
Pozdravljene!
Že kar nekaj časa se nisem oglasila... na FB vas večkrat preberem, tuki pa si kar nisem vzela časa:( Pisat pa tud nisem želela, ker se mi je zdelo, da gre kar vse nekaj narobe, no zdaj pa se je na srečo vse obrnilo tko kot je trebauser posted image
V petek sem imela pregled pri ginekologu, ki me je res razveselil z novico, da je hematom izginil in da pikica pridno raste. Že celih 3cm imauser posted image Povedala sem, da mi je grozno slabo in da ko kej pojem, takoj vse zbruham, pa mi je reku da tud zgledam zlo slabo in me je poslal v laboratorij na pregled urina. No rezultat je bil slab, huda dehidracija... tko da me je poslal na urgenco na infuzijo. Tri dni sem bila skoz na flašah, da sem prišla včeraj čisto otečena oz. zabuhla domov. Ampak počutje je pa vseeno malo boljše, mi je malo manj slabo. Danes sem bila pri zdravnici glede podaljšanja bolniške, ker taka niti slučajno ne morm v službo. Morm počakat do petka, da dobim odgovor komisije. A ma katera izkušnje, a zaradi slabosti komisija sploh odobri bolniško?
Pa še nekaj me zanima... a se vam buši že kej pozna? Jaz sem čist napihnjena (ok, najbrž trenutno še zaradi infuzij, ker je baje celo telo "napito" in bo zabuhlost izginila šele čez par dni), ampak ni nič kaj fajn filing. Kot bi se preveč najedla, pa ne jem skoraj nič... zarad bebike je pa najbrž še prezgodaj, da bi se kaj poznalo, al je možno?
Pa še nekaj podatkov za seznamčekuser posted image
NS imam 7.2.2012, naslednji pregled pa 24.2.2012
Aja PDP mi je ginekolog izračunal z unim krogom 21.8.2012, glede na plod pa je 18.8.2012, zdej pa sploh ne vem katerega se upošteva.

(odgovor članu OrangeMoon)
Neposredna povezava do sporočila: 903
24.1.2012 8:17:26   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2., Mb, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2., ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
julij , 23, 2user posted image , 1user posted image , 6.2., Lj, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?, ?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Kras, Izola
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?

19.8.
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?

24.8.

25.8.
ninka80 , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., ?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1. user posted image
Kratkolaska       17.1. user posted image
printemps          19.1. user posted image
julij                     19.1. user posted image
Peška                 20.1. user posted image
proxima              20.1 user posted image
Evita12              20.1. user posted image
Aria79               23.1.
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
Claudia13          25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
Mojci1984         7.2.
*pika*poka*     9.2.
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
OrangeMoon     13.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.
wish87            17.2. 

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

60 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil crtek -- 24.1.2012 8:18:41 >

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 904
24.1.2012 8:28:58   
tapeta
Dobro jutro!

Da se še jaz javim po dolgem času.
Moje počutje je boljše, slabosti niso več tako hude. Krvavitev se je še isti dan umirila, še vedno pa jemljem tablete. Edino tako se mi vleče čas do pregleda, še 14 dni. Upam da je user posted image ok. Do takrat sem še tudi na bolniški.

Čestitke vsem za dobro opravljeno NS. user posted image In pozdravljene vse nove.

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 905
24.1.2012 8:34:19   
crtek
jutro!

OrangeMoon sm že popravla. Zgleda sm narobe prebrala...oprosti user posted image Si vprašala, če smo doma že povedali. Midva sva najprej za božič mojim in za novo leto njegovim. Lahko bi komot še počakali do pregleda, ampak mojim sm js hotla povedat, kr je moja mami zdravnica in itak, če bi blo kej narobe, bi prvo njo klicala, tko da mi je to dosti pomenlo, pol pa če smo mojim povedali, smo itak še njegovim user posted image Zdej vejo moji brati in sestra, pol je zvedla še moja nona in par mojih kolegic (njim in sestri sm povedala prej kot mojemu user posted image user posted image ), vsem ostalim pa niti ne bova povedala. Se bo že vidlo pa bojo pogruntali user posted image

Mojci1984 user posted image user posted image user posted image super za tako lepe novice. Prou vesela sm, da je vse ok user posted image Sm te dala pod 18.8., kr ponavadi se uni datum šteje...lahko pa pogledaš v materinsko knjižico kdaj nastopiš na porodniško pa boš takoj vedla kiri datum je za tvojega G pravi user posted image glede tega, če se ti lahko že pozna...ja lahko bi se ti, predvsem, če si bolj suha, pa tudi drugače je vse možno user posted image Js sm sicer par dni nazaj bla že cela navdušena, da se mi pozna, pa sm pol ugotovila, da je blo samo zaradi prebave in drugi dan zjutraj sm mela čisto raven trebuh. Sm bla tko razočarana user posted image pa dobro, se tolažim, da bo kmalu videt user posted image

tapeta gleda pregleda sva na istem...js ga mam tudi čez 14dni (NS) pa res že odštevam dneve user posted image Komaj čakam, da tudi moj user posted image vidi najino malo bibo kako plava user posted image Sem tudi zelo vesela, da se je krvavitev takoj umirila in si zdej ok user posted image

lepo bodte, pa se beremo

< Sporočilo je popravil crtek -- 24.1.2012 8:37:05 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 906
24.1.2012 8:40:01   
zalenka
dobro jutro,

kako hitro gredo dnevi. sem vesela za vse lepe novičke, nove pridružene članice, dobro opravljene preglede.

tudi meni so slabosti malo blažje, želodec sem malo nagruntala ne pa še v celoti. včasih me nesramno boli samo če pojem jabolko, drugič mi bo jabolko ok.
danes me čaka nuhalna. komaj čakam a sem hkrati malo zaskrbljena. sem tule prebrala, da je 5. otročka lahko nevarna za plod. do sedaj sem vedela le za norice in rdečke. no moj fantiček ap jo je imel - no če se dohtar ni zmotil, ker ga je pogledal ravno za pol minute in rekel izgleda da je 5.-a.

mojci trebušček s eti lahko že pozna - no navadno se ti prej če si mnogorodka - z vsakim otročkom prej ap suhicam k nimajo kaj skrit user posted image . jaz sme tudi že kr precej napihnjena v spodnjem delu trebuha - sploh s emi pa zdi da je moj špehek na trebuhu dvignilo. prejšnji teden sem povedala eni sodelavki v službi pa je rekla a zato trebušček, pa sem se krohotala kot nora, ker moj bušček je že tako ali tako velik za 6 ali 7 mesecev tako da user posted image

pri bolniških pa j ezelo odvisno kje in kaj. meni je za lj moja G rekla da so zelo strogi in zaradi slabosti ne dajejo bolniških oz lahko ti jo da osebni zdravnik za tistih 30 al kolko dni. sem pa obakrat v prvih dveh nosečnostih bp dobila bolniško zaradi pritiska. no menda je to precej nevarno za mamico in za plod. se pa niti nisme počutila slabo zaradi pritiska in sem se otepala bolniške dokler se je dalo, ker doma bit pol leta tudi ni ravno luštno.

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 907
24.1.2012 9:26:47   
Maja T.
Pozdravljene,

še ena user posted image se pridružuje avgustovkam 2012. Rok imam 7.8. in je ravno včeraj za mano 12 t. Doma imamo že eno princesko, ki je stara 3 leta in pol in je bila tudi avgustovka 2008. Je prava navihanka, ki se zelo veseli user posted image , upam, da bo tudi potem tako, ko se user posted image rodi user posted image . NS imam 26.1. Prvi pregled smo že dali skozi in je user posted image lepo bil, drugi pregled, pa je 3.2.
Sem iz MB in ker sem malo starejša resno razmišljam o AC, no prvo, da vidimo, kaj bo pokazala NS, upam na najboljše user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 908
24.1.2012 10:50:04   
RedSonja
Mojci1984 tudi jaz sem na tej 30 dnevni bolniški zaradi bruhanja. Sicer sedaj bruham samo še zjutraj, ko me hoče okoli obrnit :S.
Nato čez dan mi je sicer ful slabo, pa gre mi na bruhanje, samo se ful trudim, da hrana v meni ostane, ker jo že itak težko vase spravim user posted image . V petek mam spet pri moji gineko pregled pa upam, da mi bo podaljšala saj s tako slabosjo jaz nikakor nisem sposobna delat.... pa bi ful raje bla v službi, kot pa da vegetiram doma in se smilim sama sebi. No vsaj to me tolaži, da je to znak zdrave nosečnosti user posted image .
Mi je pa sestra rekla, da naj jem samo kuhano hrano. Juhice iz brokolija recimo, zaradi železa, ker je lažje za želodec in nikar svežega sadja. Si sedaj kompotke kuham, ki mi res še najbl pašejo.

V sredo imam NS pri dr. Tul v porodnišnica. Ima katera z njo izkušnje mogoče?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 909
24.1.2012 11:09:10   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

Mojci1984 tudi jaz sem na tej 30 dnevni bolniški zaradi bruhanja. Sicer sedaj bruham samo še zjutraj, ko me hoče okoli obrnit :S.
Nato čez dan mi je sicer ful slabo, pa gre mi na bruhanje, samo se ful trudim, da hrana v meni ostane, ker jo že itak težko vase spravim user posted image . V petek mam spet pri moji gineko pregled pa upam, da mi bo podaljšala saj s tako slabosjo jaz nikakor nisem sposobna delat.... pa bi ful raje bla v službi, kot pa da vegetiram doma in se smilim sama sebi. No vsaj to me tolaži, da je to znak zdrave nosečnosti user posted image .
Mi je pa sestra rekla, da naj jem samo kuhano hrano. Juhice iz brokolija recimo, zaradi železa, ker je lažje za želodec in nikar svežega sadja. Si sedaj kompotke kuham, ki mi res še najbl pašejo.

V sredo imam NS pri dr. Tul v porodnišnica. Ima katera z njo izkušnje mogoče?

joj upam da kmalu minejo te slabosti. čist te razumem, čeprav meni se zdi da sem v službi skoraj lažje sfurala, ke ritak ni preostalo drugega. je pa res da jaz ne morem bruhat pa če si prst v usta vtaknem, samo tišči me, slabo mi je pol pa s emi zvrti in če s epravi čas ne usedem, sme na tleh user posted image

se pa vsaj pri meni res pozna zdaj po 12 tednu da je veliko veliko bolje.

jaz si bom danes juhico skuhala iz kolerabe in krompirja. je koleraba še na vrtu in jo imam ful rada. upam samo da bo tudi moj želodček preživel.

glede bolniške pa ji razloži in jo prosi, da te da na komisijo in naj tudi napiše da ful bruhaš in si fizično v slabem stanju. ker samo s slabostjo bo težko šlo čez.

kako se čudno sliši - samo s slabostjo, dejansko pa je to lahko tolk hudo, da s čist neoperativen. samo dejansko verjetno je to zato, ker so potem nekateri to pa ful izkoriščali.

< Sporočilo je popravil zalenka -- 24.1.2012 11:10:34 >

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 910
24.1.2012 11:11:10   
Aria79
Ciaoo po res doolgem času user posted image sicer sem vas redno spremljala. Čestitam vsem novim user posted image in vsem z uspešno opravljeno NS.
No tudi za mano je uspešna NS user posted image , sicer moram rečt, da je mali fižolček pravi lenuh se sploh ni hotel dosti premikat in ga je moral G prav pošteno trest, da je blo kaj iz njega user posted image ampak na koncu nam je uspelo.

PDP ostaja enak, naslednji pregled 1.3., kraj Izola, porodnišnica Izola. evo še posodobitev za seznamček.

Se bom potrudila kaj več oglašat.
user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 911
24.1.2012 12:25:22   
mami 3m
Pozdravljene, srečke nosečke! user posted image
Tudi za mano je prvi pregled in vse je bilo v redu. Srček bije, vse poteka normalno, tako da sem malo pomirjena.
NS bom imela sredi februarja, okoli 15., ampak še čakam na popoldanski termin, ker imam takrat v službi štalo. Upam, da vse uspešno porihtam.

Dr. Tul - pri njej sem imela jaz že 2x nuhalno. Zdaj bom imela pri eni drugi verjetno. Je zelo v redu. Imam pa različni izkušnji: prvič je bila zelo tiha, vse smo hitro opravili, ene 15 minut, bila pa je zelo strokovna in odgovorila je na vsa najina vprašanja. Drugič je bila pa full faca. Smo se prav hecali notri, tudi malo dlje je vse skupaj trajalo, prav človek je bila!user posted image  Mislim, da boš zadovoljna.

Doma sva povedala staršem in so full veseli. Bi se zdaj skoz o tem pogovarjali, ampak jaz vedno ne morem. user posted image  V službi bom povedala po NS, tudi vsem ostalim šele po NS. Razmišljam, da bi sestri malo prej...pa potem mož teži, da bi še njegovi sestri prej, ampak z njimi si nisem tako blizu...eh...kompliciram. Vedno sem rada prepričana, da je vse ok, čeprav po drugi strani...kaj bi pa naredila... Ma ne vem. Očitno me te hormoni še dodatno zmedejo. user posted image

Napihnjenost - baje pomaga pitje vode. user posted image  Jaz ne vem, kako nej svoj trebuh skrijem. Se mi zdi, da se vsakič prej vidi. user posted image  Ampak nosečniških hlač pa še ne bi dala gor, no...vsaj do enga 14. tedna user posted image  če bom zdržala user posted image

Bi mi pa zelo pasalo, če bi bila kakšen teden doma, ker sem zelo utrujena. Po drugi strani sem vesela, da je tista slabost, ko nisem vedela, kaj naj jem in pijem, mimo. V službi se vsaj zamotim, da ne mislim stalno na hrano, utrujenost itd., ampak vseeno. Kakšen teden bi pasal. Po moje bomo kar v kakšne toplice pobegnili. Sem v službi, ko moram biti vsak dan urejena, pa včasih se res ne počutim za v kostim ali krilo, ko bi se pa doma samo obrnila in zasmrčala. Dopust pa malo šparam za poleti, da bom z otrokoma čakala na dojenčka. user posted image

Joj, drugo leto takle čas bomo pa že frajerke...otroc bodo jedli že nekaj goste hrane, odzivali se bodo, sprehodi bodo že full luštni, me spet fit user posted image
Oujeeeee user posted image

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 912
24.1.2012 12:30:55   
mami 3m
Aja, PDP mi bo natančno določila po NS. Trenutno je 24.8. user posted image

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 913
24.1.2012 18:19:24   
Kratka
Pozdravljene vse nove! Bravo vsem za uspešno opravljene NS!

Meni je takooo slabooo že od četrtka, ko sem dala kri v laboratorij!! Slabosti so se mi zdaj poslabšale. Sicer bruham ne, ker se ful zadržujem, ker bi rada obdržala hrano v sebi, ker ko začnem bruhat, potem bruham cel dan in niti voda več ne ostane not, tako se pa vsaj trudim nekaj malega obdržat (itak ne pojem veliko), da nisem čist švoh. Na bruhanje mi pa gre od jutra do večera, enkrat bolj drugič manj. Nekak nisem ugotovila, da bi mi kaj pomagalo. Slabo mi je ko sem lačna in slabo mi je, ko kaj pojem.user posted image Spahuje se mi pa non stop in mi vsaj potem malo odleže user posted image

Dr. Tul, sicer nisem imela ravno NS pri njej, ampak biopsijo horionskih resic in lahko povem, da je bila zelo tiha, hladna, na vprašanja mi je odgovorila z nevem. Ni mi všeč in ne bi šla več k njej. Mogoče je na NS drugačna, ampak meni se je zamerila. Najbolj lahko pohvalim prim.Cerarja, ker on je pa res človek, tako da če gre katera k njemu ne bo razočarana. Meni se je vtisnil zelo pozitivno v spomin.

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 914
24.1.2012 18:23:29   
Kratka
Kako se nastavi ticker? Sem že pozabila kako to gre?user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 915
24.1.2012 18:37:24   
Kratka
Aja, še to user posted image
Dobila sem AS, smo ga že sprobali in nismo našli srčka oziroma sploh ne vem a je moj utrip al ne?! A ve ga že vse slišite? Od katerega tedna? Jaz sem nekje sredi 10. zdaj.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
24.1.2012 20:48:54   
Maja T.
Kratka za nastavitev tickerja: prvo si v Lilypie nastaviš ticker in se ti od spodaj pokaže HTML stavek, ki ga nato skopiraš. Potem greš v Ringa raja, se seveda prijaviš user posted image in v rubriki Moj ringa raja, to je tam ko se prijavaš, klikneš gor in se ti odprejo naslednje rubrike - nabiralnik in prijatelji, dnevnik, forumi...

Ti greš na forum/nastavitve. Potem že vidiš, kje piše ticker in tam prilepiš skopiran HTML stavek iz Lilypie, shraniš spremembe in to je touser posted image .

Upam, da nisem preveč zakomplicirano napisala user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 917
24.1.2012 23:08:09   
princeska Tia
Da se še jst pridružim seznamu, ker vidim da manjka nekdo ki bo začel mesec. Moj PDP je 01.08.,starost ob porodu bo 30, 1user posted image in 1user posted image , ki ga komaj čakava :)
lep pozdravček vsem avgutovkam :)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 918
25.1.2012 7:20:21   
srečki
Princeska Tia dobrodošla, vendar si malo bolj salbo pogledala, saj sva že 2 ki imava rok na 1.8. Me pa zanima s katera konca Slovenije si? Pa tudi kje nameravaš roditi?

Kratka hm ne vem kaj naj ti rečem upam, da se ti stanja kmalu izboljša. Glede AS je pa meni rekla G zadnjič, da naj se nič ne obremenjujem če utripa ne najdem, sem pa podrobno prebrala navodila in tm piše, da moraš imeti napravo čisto na srčku, da se sliši. Tudi jaz sem že v 13t in ga sedaj že 2x nisem najdla, sem se odločila, da ga dam za nekaj časa nastran.

Hm pa naj še zase napišem...tile moji izpušaji so me pripeljali do bolniške in to najmanj 10 dni, grem kasneje še svoji dr. nesti papirje in bomo videli do kdaj bom doma. Je pa stanje katastrofalno, srbi, malo spim, ne smem se nič potiti in nič tuširati, ker voda samo razdraži in razširi. :( Ah kaj čmo bom pač mogla potrpet. drugače ni nič nevarno za plod....zdravi se tm 6-8 tednov.

Punce uživajte

(odgovor članu princeska Tia)
Neposredna povezava do sporočila: 919
25.1.2012 7:51:08   
Claudia13
Pozdravljene,

mi imamo pa danes NS, komaj čakam, da vidiva malo pikicouser posted image , se javim po pregleduuser posted image .

Lep dan še naprej vsem user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 920
25.1.2012 8:01:57   
mami 3m
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Dr. Tul, sicer nisem imela ravno NS pri njej, ampak biopsijo horionskih resic in lahko povem, da je bila zelo tiha, hladna, na vprašanja mi je odgovorila z nevem. Ni mi všeč in ne bi šla več k njej. Mogoče je na NS drugačna, ampak meni se je zamerila. Najbolj lahko pohvalim prim.Cerarja, ker on je pa res človek, tako da če gre katera k njemu ne bo razočarana. Meni se je vtisnil zelo pozitivno v spomin.

Cerar? Slovenski dr. House? user posted image
No, meni je bil tudi on všeč. Sicer sem bila pri njem zaradi enih drugih težav na koncu nosečnosti, ampak me je tako lepo seznanil z dejstvi, da sva z možem vsaj vedela kaj se dogaja. Je pa bil direkten in neposreden, skratka fer do naju. Ni olepševal zadev, hkrati pa povedal, kako se da ukrepati. Na koncu je bilo vse ok. Je pa res, da marsikoga bi tak direkten odnos zelo prizadel. Bi se dalo bistveno lepše povedati takrat vse skupaj, ampak je pa povedal iskreno in veliko in predvsem se je zelo potrdil z vsemi pregledi. Jaz ga spoštujem in mu zaupam. Na NS bi pa vseeno šla h komu bolj prijaznemu... user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 921
25.1.2012 8:40:55   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ?
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?
  princeska Tia, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2., Mb, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2., ?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Ce, ?

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.Lj, ?
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 6.2., Lj, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2., Mb, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2., ?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., ?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?, ?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1., ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?

19.8.
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?

25.8.
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., ?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., ?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1. user posted image
Kratkolaska       17.1. user posted image
printemps          19.1. user posted image
julij                     19.1. user posted image
Peška                 20.1. user posted image
proxima              20.1 user posted image
Evita12              20.1. user posted image
Aria79               23.1. user posted image
naia                   24.1.
zalenka             24.1.
skarabej_79     25.1.
*mommy to be* 25.1.
Claudia13          25.1.
RedSonja           27.1
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
Maja T.               3.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
Mojci1984         7.2.
*pika*poka*     9.2.
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
OrangeMoon     13.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.
wish87            17.2. 

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

62 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil crtek -- 25.1.2012 8:44:27 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 922
25.1.2012 8:52:25   
crtek
dobro jutro nosečke srečke!

Kako lepo, da nas je vedno več na seznamčku user posted image dobrodošle nove user posted image

Čestitke tudi vsem za dobro opravljene NS. zalenka in naia kako je šlo pa vama na NS? (Upam, da nism spregledala, če sta kaj napisali... user posted image )

srečki maš srečo, da je zima in zaradi tega nimaš pretiranega problema zaradi potenja in netuširanja...ja sm mela tudi neke take izpuščaje par let nazaj. Sredi poletja sm jih dobila in nardili so se kr tko sredi lepega belega dneva zaradi ničesar, pol so me poslali na mali miljon pregledou in se na koncu odločli, da se ne smem tuširat, potit, se pravi nič...in to sredi poletja, vnih pa 40 stopinj user posted image na srečo so hitro zginli, ampak js sm sama sebi smrdela še kšn mesec user posted image

Kratka upam, da te slabosti kmalu minejo user posted image

Sicer pa sm js danes super hiper dobre volje, edino spi se mi user posted image  user posted image ko sm se ustala, sm bla super naspana, zdej bi šla pa kr nazaj spat user posted image In žal mi je, da ni zunaj malo toplejše vreme, kr bi šla z veseljem laufat po tem lepem sončku, čim pa vidim mraz me kr mine user posted image

ala pupe, uživajte, pa se beremo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 923
25.1.2012 9:25:50   
naia
Dobro jutro user posted image

moje poročilo NS, vse v najlepšem redu, NS je 1,8, verjetnost 1:4600, vse vidno, dete se je skoz nekaj muvalo user posted image , dr. Pušenjak pravi, da je 90% prepričan, da bomo spet dobili user posted image , ful vesela, sam ne jemljem za zihr.
Zadnjič je hčerka rekla, da če bomo dobil user posted image , ga bo kar dala sosedom user posted image , na vsak način si želi sestrco, jaz pa tudi user posted image

Že pri hčerki sem imela CR pri dr. Pušenjaku in sem malo potipala, kako za zdaj velja in je cel julij načeloma na dopustu, tako da bi bilo ful dobr, če se ne bi nič prej začelo dogajati, da počakamo vsaj do 1.8. za CR (v prvi user posted image so mi ga naredili 8 dni pred PDP), res imam pozitivno izkušnjo s prvim CR-jem pri njemu, bi res želela, da mi ga spet on naredi

glede AS, sem ga probala pa nisem nič najdla tko da sem ga raje odmaknila za par tednov, mislim, da se bom boljš počutila.

Mislim, da je tudi Coris imela včeraj NS...čakamo...

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 924
25.1.2012 9:36:45   
naia
aja, veliki smo že 63,7mm user posted image , noseči pa točno 12

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?