|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
23.1.2012 21:41:30   
lale

Woman police želim, da te jutri pričaka čim več oplojenih zarodkov user posted image

Daysi b glede tvoje pikice imam dober občutek. Res, verjamem, da ti bo uspelo user posted image

Tudi vsem ostalim borkam želim čim več oplojenih celih in uspešen transfer...user posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 376
24.1.2012 7:31:14   
tatyancha
Dobro jutro vsem.
Hvala vsem za vzpodbudo, včeraj zvečer sem bila kar malo žalostna - kar naenkrat me je zagrabilo.danes pa bi že kar tekla na punkcijo, a bo treba počakat do jutri.
Glede punkcije pri Rešu me zanima, ali je potrebno biti na tešče, ali rabiš kaj s seboj, nimam pojma, saj ga nisem niti upala vprašati.
Za vse pa močno navijam.....itak je januar naš mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 377
24.1.2012 8:39:39   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: tatyancha

Dobro jutro vsem.
Hvala vsem za vzpodbudo, včeraj zvečer sem bila kar malo žalostna - kar naenkrat me je zagrabilo.danes pa bi že kar tekla na punkcijo, a bo treba počakat do jutri.
Glede punkcije pri Rešu me zanima, ali je potrebno biti na tešče, ali rabiš kaj s seboj, nimam pojma, saj ga nisem niti upala vprašati.
Za vse pa močno navijam.....itak je januar naš mesecuser posted image user posted image user posted image

dobro jutro, normalno lahko ješ. na tešče le takrat ko si pod narkozo, to je pa v MB, če tako izbereš. pa srečno

< Sporočilo je popravil športnica -- 24.1.2012 8:40:01 >

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 378
24.1.2012 8:42:20   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Foxylady.. za seznam si pozabila športnico za transfer ki ga ima jutri :-)

user posted image user posted image user posted image hvala WP, da tako skrbiš zame. tudi tebi srečno. midva sva dlih pri zajtrku in se bova počasi odpravila na kliniko. držte se babnce

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 379
24.1.2012 8:53:06   
latka
športnica, wp, srečno danes na ET!

mala., kateri dan si pa delala test?

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
24.1.2012 11:07:55   
jus79
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Jus79- držim pesti zate!!! p.s. a jemlješ aspirin 100? jaz ga jemljem od punkcije naprej in ga bom do testa. (za prekrvavitev in tako bi "se naj" zarodek lažje vgnezdil)

Ne, ne jemljem aspirina 100, jemljem na 8 ur (vaginalno) Prometrium.
Za aspirin prvič slišim, a ga jemlje še kakšna?

WP in špotnica držim pesti za vaju!
Buska tudi zate držim pesti in da bo čim manj boleče!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 381
24.1.2012 11:29:24   
Buska
evo mene - prazno se preden se je zacel; folikli so mi pocili ze prej, tako, da nismo imeli punkcije .... naslednjic bo pa ze pravljicna stevilka 7; ta pa more bit srecna ... v cet posvet pri Resu, ker je bila danes Ursula, da pove, kako naprej

za vse ostale pa drzim, da bodo danasnji ETji uspesni user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 382
24.1.2012 11:45:24   
josephine83
hehe ne nisem bila med tistimi, ki so se menile pri vratih :) sej jst sem bolj pozno prišla, 22 sem mela številko hehe stala sem pri vratih - velka, močna, rdečkaste lase v čop, dolgo črno jakno sem mela :) a maš ti slučajno blond lase do ramen? pol sma skupaj stale pred vrati sestre Marije hehe

no upam, da se vidima v petek :) stiskam pesti

pa za vse ostale seveda tudi zeeeeeeeeeeelo stiskam pesti user posted image

športnica in WP danes je super dan! user posted image

< Sporočilo je popravil josephine83 -- 24.1.2012 11:55:45 >

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 383
24.1.2012 12:24:08   
športnica
jst sm že doma. imam dva zarodka. dve morulci user posted image user posted image 9.2. test.
najlepša hvala da mislite name.

zdej pa pozitivne misli in good luck vsem

(odgovor članu josephine83)
Neposredna povezava do sporočila: 384
24.1.2012 13:25:00   
andreja83
Pozdravljene,

športnica čestitam za dva user posted image user posted image , zdej pa ju lepo grej, onadva pa si naj najdeta eno tako fejst močno mesto user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

Josephine83 ne vem, ne spomnem se, itak se 100% vidiva v petek, ker zdej nas je full v tej skupini, tk da ti ne uidem no user posted image user posted image !!! Drugače pa mam ja blond, sam ne do ramen, mal krajše, pa tud kar okrogla tudi user posted image , če pa ne gre dol nič!!!!!

Ok lepo se mejte še naprej, držim pesti za vse od tistih ki lepo božate že bušeke, do tistih ki greste v postopek, da se vam čimprej začne, in za vse nas ostale da bi imele čim bolj mirno roko pri špikah!!!!!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 385
24.1.2012 13:40:36   
SILVA
Buška user posted image user posted image user posted image

športnica user posted image dražimo pesti za celih 9 mesecov.

jus79, daisy močno, močno navijamuser posted image

wp upam, da so ti pričakali lepi in številni zarodkiuser posted image

Jaz pa sem imela danes prvi UZ, na desni strani en folikel 11mm, na levi en folikel 10mm in nekaj manjših, ki jih dr.ni merila.Sem upala na boljši rezultat.Jutri imam spet UZ, da vidimo, če bo dobila že jutri cetrotide.
A tamali bodo še kej zrasli ali bom imela samo dva folikla ? Kako je bilo pri vas ?

Neposredna povezava do sporočila: 386
24.1.2012 13:42:33   
lenci
najprej športnica čestitke za user posted image  user posted image in naj se obrdžita vseh 9 mesecev user posted image
jaz imam pa vprašanje včeraj zvečer sem si dala prvo špiko Puregona danes pa imam rahle slabosti ali je imela katera tud slabosti?ali sploh kaj pomaga proti slabosti?

Neposredna povezava do sporočila: 387
24.1.2012 13:51:37   
SILVA
Jaz nimam nobenih slabosti, imam pa glavobole.Probaj z ingverjevimi bonboni, to pomaga pri slabosti.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 388
24.1.2012 14:09:27   
FoxyLady

JANUAR         

SREDA 25.01.

EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL
TATYANCHA-PUNKCIJA

PETEK 27.1.

ANDREJA 83-UZ

SOBOTA,28.1

PUPIKA83-UZ
LENCI-UZ

PONEDELJEK,30.1.

FOXYLADY-UZ

TOREK,31.1.

JONA KLARA-PREVZEM ZDRAVIL

FEBRUAR

SREDA,1.2.

LALE-TRANSFER

ČETRTEK,9.2.

VITA-UZ

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA...

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

MALA.-29.1.
DAISY B-31.1.
JUS- 5.2.
TALLULAH-6.2.
ŠPORTNICA-9.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

DAISY B (dr.RELJIČ) 
WOMANPOLICE user posted image (dr.RELJIČ)
ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
MARY (dr.REŠ)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
ELERAB (dr.REŠ)
CUKICA user posted image (dr.RIBIČ)

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO()

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 389
24.1.2012 14:12:35   
FoxyLady
ŠPORTNICA user posted image user posted image user posted image upam,da boste skupaj 9 mesecev,pa oprosti,ker sem te zgrešilauser posted image

BUSKAuser posted image user posted image user posted image in pogumno naprej k novim zmagam nasproti

WP-in kako je bilo pri tebi?

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 390
24.1.2012 14:18:05   
Mary2011
pozdravljene punce,
nekaj časa me ni bilo saj me je gripa čisto zdelala :(
držim pesti za vse nas, tiste ki ste v postopku da bo čimbolj uspešen, za tiste ki že grejete vaše male user posted image da se obdržijo in najdejo mesto pri mamicah in za tiste, ki boste šle v kratkem v postopek.
Jaz sem danes dobila user posted image , tako da jutri zjutraj prva špika user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 391
24.1.2012 14:44:17   
mala.
tallulah lani sva bile skupaj v septembru ja...jaz sem sicer pozitiven test, na UZ se je videla samo vrečka, potem pa je par dni po UZ pritekla M. Jaz sem imela transfer v nedeljo 15.1, torej je danes 9 dan. Kako to da si brez zdravil? Ne vem na podlagi česa se to odločijo? Mislim, da Reš vedno da tudi estrofem...si pri njem? Prve dni po ET sem imela tak pekoči občutek, zadnje dni pa me špika in vleče, ampak bolj na sredini v maternici, ne toliko v jajčnikih - pavijo, da je to dobro, da se maternica razteza...upam :)
jus79 eh saj vem...ampak kakšen dan mi kar vse dol pade, to čakanje res ubija. Je pa Reš včasih ful faca, se mu moraš prav nasmejat, ampak zna pa tut ful **** (pa še takrat je meni smešen). Meni mož vedno pravi 'tiho bodi, nič ga preveč ne sprašuj', ampak jaz moram vedno še 5 stvari zraven vprašat pa vse ponovit, pol pa je cel siten :)
womanpolice saj vem, da sem prekmalu delala test (doma sem ga imela še od prej in ga nisem mogla več gledat:)) imela sem transfer 5 dni starih zamrznjenčkov in je danes 9 dan
buska user posted image user posted image user posted image
športnica upam, da jima bo všeč in ostaneta :) srečno!

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 392
24.1.2012 16:51:27   
Tallulah
mala. Škoda, da ti ni uspelo septembra. Kako to, da je bila samo vrečka? Ne vem kako to, da sem brez zdravil. Ginekologinja in Leonišča ni na napotnico nič napisala kakšen postopek bom imela, zato tudi sestra na posvetu ni vedela kakšen postopek imam, šla je vprašati dr. Tomaževiča in on je rekel da imam brez zdravil. Nimam pojma na podlagi česa se je tako odločil. V postopku sem v Lj. Kdo je tebi rekel kakšen postopek imaš? Mene še vedno špika v jajčnikih, belega toka pa nimam več. Upam, da so to dobri znaki.

WP kako ti je šlo?

Buška žal mi je user posted image user posted image user posted image ,lepo da si pozitivna. Kar tako naprej.

športnica čestitke za user posted image user posted image . Sedaj si se pridružila nam trepetalkam. Vso srečo

LP

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 393
24.1.2012 17:18:14   
mala.
tallulah na UZ se je nekaj videlo, sicer ne vem ali je bila vrečka. Tudi betaHCG sem imela nizek (okrog 200) tako, da se zgleda ni dobro vgnezdil...jaz sem imela 2x kratki postopek z minimalno stimulacijo - tako je rekel Reš zaradi tega, ker imam drugače vse ok in sem po naravni poti takoj zanosila, edini problem so neprehodni jajcevodi(zdaj samo še en, ker so mi desnega odstranili zaradi IMN), sedaj pa imam že drugič zamrznjenčke z estrofemom in utrogestanom...upam da tokrat uspešno! :) ne špika me nič več, sem pa ful napihnjena in imam neverjeten apetit, vse bi pojedla :/ joške pa imam ful trde in velike (me kar motijo ko spim :)), samo ne vem ali je to od tablet ali od nosečnosti

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 394
24.1.2012 17:43:11   
daisy B
Buska, žal mi je, da se je postopek tako žalostno končal user posted image , a se ti vseeno šteje, čeprav ni bilo punkcije?

športnica, čestitke za user posted image user posted image in naj se ti čez 14 dni pokažeta user posted image user posted image !

WP, kako je bilo pri tebi? Saj vem, da greješ user posted image pa še kakšen za v skrinjo bo, a ne?

SILVA, ta mali folikli lahko še zrastejo na primerno velikost za punkcijo, odvisno, če bodo na njih čakali oz. kako hitro bodo rastli, nič še ni izgubljenega. Pri meni je bilo v večini postopkov tako, da jih je bilo na koncu veliko več kot na začetnih uz-jih. Srečno!

lenci, vsi hormoni, ki jih prejemamo v času postopka, imajo negativne stranske učinke in čisto odvisno od posameznice je, koliko jih občuti. Meni je bilo večkrat slabo po različnih terapijah, sem pa nagnjena k slabosti. Če se bo stanje stopnjevalo, pa pokliči in vprašaj kako pa kaj.

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 395
24.1.2012 18:45:20   
Buska
smo se zmenili, da sem placala samo stopko, saj je bil spontani ciklus s klomifenom, ki sem ga kupila sama user posted image zato, tudi nisem razocarana, saj sem precekirala forume, kjer so bile punce v podobni siutaciji - velikokrat pocijo pred punkcijo user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 396
24.1.2012 19:04:41   
cukica
Sporočilo od WP od 13 so ratali trije zarodki, vendar srednje kvalitete. ker je pri vstavitvi dveh vseen moznost dvojckov, sva se odlocila, da vstavijo le enega, dva bodo se spremljal do jutri vendar si ne delam utvar, da bi ratu kak zamrznjencek. jutr izvem.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 397
24.1.2012 20:17:28   
daisy B
Buska, fino, da ste se tako zmenili. A si ti že v samoplačniških postopkih? Me prav zanima, kakšna je sedaj cena ICSI postopka pri dr. Rešu.

WP, držim pesti in močno navijam, da bo tale, ki ga greješ tisti pravi in bo Erika oktobra dobila bratca ali sestrico user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 398
24.1.2012 20:18:34   
daisy B
Buska, fino, da ste se tako zmenili. A si ti že v samoplačniških postopkih? Me prav zanima, kakšna je sedaj cena ICSI postopka pri dr. Rešu.

WP, držim pesti in močno navijam, da bo tale, ki ga greješ tisti pravi in bo Erika oktobra dobila bratca ali sestrico user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
24.1.2012 20:18:51   
daisy B
Najprej mi ni hotelo oddati prispevka, potem pa kar dva, se opravičujem user posted image

< Sporočilo je popravil daisy B -- 24.1.2012 20:20:57 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?