tassika
|
Dobro jutro, tiste, ki se pritožujete, da mali premalo govorijo, jaz pa priznam, da si včasih želim, da bi bila vsaj 2sekundi tiho, pa tudi to ne uspe. Ves čas nekaj čveka in čveka, ne da se je ustavit. Govori res vse, v avtu poje pesmice, vrešči, kriči,... No R in L pa tudi mi še ne znamo izgovorit, pa zadnje čase malo obrača črke, recimo je lepo že rekla, da je lačna, zdaj po novem je anča. P obvladamo zadeve z zlogom zelo, zelo sm žejna, zelo me tišči lulat,.... in dokler ne dobi ponavalja, ne zna nič počakat. Včasih rečem, d abi res potrebovala vrtec, da jo naučijo malo strpnosti in reda. MEne ne uboga skoraj nič. Imamo zdaj stoček za ohlajanje, pa tudi ne zaleže veliko, ker potem joka pred vrati sobe in govori, da bo ubogala, apak v isti sekundi vse ponovi. Tako kot nik poznamo tudi BEK FUJ, samo da so pri nsa to besede, ne hrana, pa zraven ne pozabi povedat še kdo ni dober, dedi ni dober, mami ni dobra,.... včeraj pa je še osvojila, da ne gre lulat, ker je šla že prej Brez pleničk smo že pol leta, razen ponoči, teh se bomo odvadili spomladi. Vozička pa ne uporabljamo odkar je shodila, se pravi od 1l naprej, je vedno lepo hodila in hodi še zdaj, kljub dojenčku, ima sicer dneve, ko jo zelo bolijo nogice, ampak rečem, da jaz jo ne morem nest in potem lepo prideva domov, aja pa po novem jo v nogicah nekaj žuli in ne more hodit. Ma včasih ima prav smešne, bi mogle slišat, ker tega vsega ne morem napisat. Aja pa noče se več kopat v banji, samo tuširat, ker v banji so smetke, ki jo grizejo. Patrika ima zelo rada je pa ne smem pustit same z njim, ker se hitro spozabi in nasloni ali uleže nanj. No tudi kremo je že dobil v glavo, ker ji nisem pustila, da jo ima. No kljub trmi in vsem se imamo kakšen dan prav super