Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 11:33:11
|
|
|
|
petarda
|
Urejam zdaj slikice za razvit.... ....samo december 1011 fotografij!!! Pa kaj si ti nor? Pa skoraj vse bi razvila ....se vidi, da je bil pester veseli december...jao, kje vse smo bili in kaj vse smo delali...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 12:26:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
....samo december 1011 fotografij!!! Pa kaj si ti nor? oooo hudo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 12:32:25
|
|
|
|
Paštetka
|
jao, jaz pa slik nisem razvia že eni 3 leta . delam fotoknjige, samo kaj, ko pa bi slike tudi prav prišle. dvojni strošek pa mi je ...uf... evo, ko dobim na lotu, bom pa vse slike razvila, in si kupila še garderobo za albume
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 13:35:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda In se že vidim potem...stalno v stresu, gužvi...me veseli, da sem se vsaj za 6 ur odločila, da bom vsaj okoli štirih res doma. No, pa kake službene poti do MB se ne rabiš branit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 13:36:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....se vidi, da je bil pester veseli december...jao, kje vse smo bili in kaj vse smo delali... Si naletela na kake lepe slikice?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 13:58:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
evo, ko dobim na lotu, bom pa vse slike razvila, in si kupila še garderobo za albume a-a, tokrat zadanem jaz , tako da bodo tvoje slike morale še malo počakat Že 14 dni govorim, da moram listek kupit in mi je danes končno le uspelo tako da sem prepričana, da sedmica čaka samo name
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 14:01:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ evo, ko dobim na lotu, bom pa vse slike razvila, in si kupila še garderobo za albume a-a, tokrat zadanem jaz , tako da bodo tvoje slike morale še malo počakat Že 14 dni govorim, da moram listek kupit in mi je danes končno le uspelo tako da sem prepričana, da sedmica čaka samo name Tole bo za vaju boleč pristanek, ker jaz grem tudi danes po listek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 14:04:01
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ evo, ko dobim na lotu, bom pa vse slike razvila, in si kupila še garderobo za albume a-a, tokrat zadanem jaz , tako da bodo tvoje slike morale še malo počakat Že 14 dni govorim, da moram listek kupit in mi je danes končno le uspelo tako da sem prepričana, da sedmica čaka samo name če dobim sedmico, razvijem slike še tebi. Garderobno sobo tudi rabiš? mala malica . Pa peljem vas na dopust. Tistega, ko smo že enkrat govorile. Samo izberite destinacijo. Vsaka dobi še jurja za žepnino.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 14:05:35
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ evo, ko dobim na lotu, bom pa vse slike razvila, in si kupila še garderobo za albume a-a, tokrat zadanem jaz , tako da bodo tvoje slike morale še malo počakat Že 14 dni govorim, da moram listek kupit in mi je danes končno le uspelo tako da sem prepričana, da sedmica čaka samo name Tole bo za vaju boleč pristanek, ker jaz grem tudi danes po listek glede na to, da že 3 tedne igram in se dobitki povečujejo, .... .... lahko res, da ostanem praznih rok. A mi potem razviješ slike?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 14:08:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ evo, ko dobim na lotu, bom pa vse slike razvila, in si kupila še garderobo za albume a-a, tokrat zadanem jaz , tako da bodo tvoje slike morale še malo počakat Že 14 dni govorim, da moram listek kupit in mi je danes končno le uspelo tako da sem prepričana, da sedmica čaka samo name Tole bo za vaju boleč pristanek, ker jaz grem tudi danes po listek glede na to, da že 3 tedne igram in se dobitki povečujejo, .... .... lahko res, da ostanem praznih rok. A mi potem razviješ slike? Ni problema . Pa povabim te nekam daleč...samo jaz in ti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 14:09:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni pa je bil danes zjutraj Mali Erik všeč.... vam rečem, je bolj pameten kot ve
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 14:10:51
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ evo, ko dobim na lotu, bom pa vse slike razvila, in si kupila še garderobo za albume a-a, tokrat zadanem jaz , tako da bodo tvoje slike morale še malo počakat Že 14 dni govorim, da moram listek kupit in mi je danes končno le uspelo tako da sem prepričana, da sedmica čaka samo name Tole bo za vaju boleč pristanek, ker jaz grem tudi danes po listek glede na to, da že 3 tedne igram in se dobitki povečujejo, .... .... lahko res, da ostanem praznih rok. A mi potem razviješ slike? Ni problema . Pa povabim te nekam daleč...samo jaz in ti ljubi te deda, majka i čika Žika
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 14:10:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa je bil danes zjutraj Mali Erik všeč.... vam rečem, je bolj pameten kot ve kaj je pa povedal? Pa ne mi linka pošiljat, ker mi verjetno ne bo odprlo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 14:18:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa je bil danes zjutraj Mali Erik všeč.... vam rečem, je bolj pameten kot ve kaj je pa povedal? Pa ne mi linka pošiljat, ker mi verjetno ne bo odprlo Iščem posnetek, pa ga še ni online. Pa Malega Erika se ne da obnovit, enostavno ga MORAŠ slišati
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 17:13:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....se vidi, da je bil pester veseli december...jao, kje vse smo bili in kaj vse smo delali... Si naletela na kake lepe slikice? Na FB, album RR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 18:39:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tole bo za vaju boleč pristanek, ker jaz grem tudi danes po listek uf, še sreča, da ti nisem številk zaupala , tako da sem lohk brez skrbi
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 17.1.2012 18:41:50 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 19:49:36
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz sem za vsak slučaj kupila dva kroga, da ne bom spet v nedeljo letala okrog
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 20:14:09
|
|
|
|
Paštetka
|
Kaj ima katera kakšen star koledar? M ga mora nesti v šolo do ponedeljka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 21:04:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Imam koledarje zadnjih treh let, ampak so neprecenljivi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.1.2012 23:05:02
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj ima katera kakšen star koledar? M ga mora nesti v šolo do ponedeljka a lahko lanski?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 6:42:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj ima katera kakšen star koledar? M ga mora nesti v šolo do ponedeljka a lahko lanski? Ja, lahko je lanski. Pri naših je tudi zaželjeno, da jih prinesejo. Pa dobro jutro .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 8:33:30
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj ima katera kakšen star koledar? M ga mora nesti v šolo do ponedeljka a lahko lanski? ja, lanskega rabi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 8:34:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, lahko je lanski. Pri naših je tudi zaželjeno, da jih prinesejo. Zaradi koledarja kot koledarja ali zaradi slik, zaradi papirja...?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 8:38:55
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, lahko je lanski. Pri naših je tudi zaželjeno, da jih prinesejo. Zaradi koledarja kot koledarja ali zaradi slik, zaradi papirja...? bubi, mislim, da zaradi koledarja. Vsaj pri nas je tako, ker mi je rekel, da je lahko tudi tisti majhen, žepni, pa ne sme biti preveč star
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 18.1.2012 8:39:21 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......