Nika v službi
|
Mi cepljenja proti hepatitisu b sploh še nismo imeli, sedaj imam datum za 1. dozo 09.11., vendar bom verjetno prestavila, ker bom službeno odsotna, mož pa je tudi ravno v istem terminu zaseden. Pri nas cepljenje proti hepatitisu ne opravljajo hkrati z ošpicami ampak posebej. Pri nas je danes normalni pouk, s to razliko, da se bodo nekaj slikali po obrazu (neke pajke ali nekaj takega, pač v stilu halloweena). Drugače pa je vse brez posebnosti, bili smo na prvih govorilnih urah in izvedeli, da je naša prvošolka zelo pridna, da uboga in spoštuje avtoriteto, lepo sledi pouku in je sploh prisrčno dekletce. Edina pripomba je bila, da je malce površna pri barvanju (to pa itak že vemo, ker barvanja res ne mara) in da jo naj tukaj pač spodbujamo, da naredi manj, pa tisto bolj natančno. Pri nas namreč v DZ ocenjujejo pravilnost rešene naloge in obliko, oboje je pomembno in zato naša občasno dobi poleg zvezdice še pikico. Tista pikica pomeni, da je sicer pravilno, a ne najlepše oz. ne najbolj natančno. Zdaj nas čaka krasen podaljšan vikend doma, 01.11. pa šibamo za 5 dni na dopust na morje. Juhej, se že veselimo. Lepe krompirjevke tudi vam vsem!