Roberta69
|
Čestitke vsem novim mamicam, še posebej naši aprilčici :) - si pa rodila na isti dan kot ena prijateljica :) Jaz niti ne spremljam točno koliko je še, ampak nakbrž ne peov veliko :) Tele dni sem edino kar se da dosledna in noben dan ne izpustim osnovnega pospravljanja, ker bo drugače cela štala :) Mudi se mi čisto nikamor, prištimala itak še nisem nič, čeprav bog ve kaj tudi ne bom, v bistvu moram samo oprat oblekice, to pa ni veliko dela, samo da dobim sušilec nazaj - ga je glih zdaj začel nekaj sračkat. Je pa zanimivo, kako pri drugem in tretjem otroku vse na izi jemlješ (vsaj jaz) :) Pri prvem se mi je zdelo, da je toliko enih stvari treba peipravit, zdaj se mi pa zdi, da niam kaj pripravljat, samo kaj za oblečt :) sem planirala, da to soboto vse zrihtam (no, predvsem bi rada poštimala vse cunjice tudi od mojih dveh fantov, ker moram malce prerazporediri po omari, pa bolj pregledno v shrambi zorganizirat, ker potem za to sploh ne bo časa, že sedaj ga kar ni, zato sem mami prosila, da popazi na tamalega, ta velik bi šel pa k drugi babici, zdaj je pa ta mali nekaj bolančkan izgleda - je včeraj zvečer kar v loku bruhnil na polno in dobil naenkrat 39,5 vročine, danes je sicer ni imel, je pa čist nerazpoložen in je tok prejokal, da se mi je kar mešalo - oba skupaj do sedaj nista toliko prejokala (ce bi bil moj prvi jokav, bi najbrž kar ostali pri 1 :), ne to me pa čist ubija, sploh ne vem, kako starši prenesejo, ko otroka dajejo krči ali če je sitnobica po naravi - meni bi se zmešalo :) Včeraj sem imela pregled, naredila mi je še test za streptokok B (ce ga niste, ga dajte, baje je ful štala, če imaš to bakterijo - lani so oktrobrke opozorile na to, drugače tudi slučajno ne bi vedela. Je pa potem tudi G rekla, da bi morala biti to stalna praksa. Ta hitri test stane 12 €, upam pa, da je merodajen.