|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
11.1.2012 12:51:48   
kimica86
Ma ste se razpisale v teh 3 urcah.. hehehehe user posted image

Jojjj, jaz sem tudi danes kot ena driskaaaaa user posted image Bolijo me kolki, medenica, rit, spodaj me špika, me dreza v kost.. A je sploh kaj kar me ne boli???? user posted image Sem šla samo v trgovino po špežo in vplačat loto in sem kot en piece of shit- dobesedno.. Saj bom znorela, če bo tako še 10 dni user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
11.1.2012 13:05:47   
kimica86
Glede hitenja na svet: jaz poznam tudi veliko primerov, kjer so punčke šle čez pdp.. Ampak, to je vse odvisno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

js bi se vama tudi pridružila user posted image Seveda, če bosta eno predčasno Decemberko sprejeli med Januarčke user posted image

Ma veš, da ni problema- več kot nas bo lepše bo user posted image Bomo vozičkale skupaj user posted image

Oooo, jaz imam še cca. 9-10 dni do pdp- ja in mi kr paše tak datum, zato tista, ki hoče naj kar prehiteva.. hehe user posted image

Ronja, svaka ti čast.. Jaz nimam volje prav za nič user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
11.1.2012 13:32:59   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: mamicaaa

Pozdravljene!
Danes je moj PDP, sem bila zjutraj na CTG- ju, ampak še ni zaznal neke akcije. Čeprav me že cel dan nekaj pika in ščipa, pa tamala je nekam čudno mirna danes- bomo vidli kaj bo. Naslednji CTG imam komaj v ponedeljek, če bom še 2 v 1 (upam, da mi ne bo več treba it).

Camino- meni so danes naredili samo CTG, tudi v prvi nosečnosti je bilo tako- takrat so mi naredili UZ, ko sem bila en teden čez rok, pa še spodaj so me pogledali in ker sem bila dva prsta odprta so me kar poslali rodit.

Jaz sem imela samo en CTG in še to prejšni teden. V petek im PDP in grem v P če nebo do takrat nič, in jaz tam nimam svojga G. Tako da ne vem kako bo po potekalouser posted image

Jaz se bolje počutim, takoj ko je sonček posijal. Očitno ima res vreme velik vpliv name.

Ronja počasa napredujem, popadkov pa še ni -hvala boguuser posted image

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
11.1.2012 13:35:10   
urshek
Jaz sem imela pa danes pregled. Manjka nam še 1cm do porodne sobe. user posted image je čiiiiiisto spodaj in če pride do popadkov, se odpremo, gremo v rodit. user posted image Ampak pri meni je tako - ko se prestrašim, se popadki ustavijo.
Mogoče bom pa jaz "podrla teorijo" in bo naša punčka prišla pred PDP-jem. user posted image

janček - ne morem ti poslat sms-a. Mislim, pošlje ga, sam očitno ga ne dobiš. :(

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
11.1.2012 13:37:31   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
]
Jaz sem imela samo en CTG in še to prejšni teden. V petek im PDP in grem v P če nebo do takrat nič, in jaz tam nimam svojga G. Tako da ne vem kako bo po potekalouser posted image

Jaz vsakič ko pridem imam CTG- sem ga že 2x imela, sedaj imam pregled v torek, 17.1. in bom verjetno ponovno imela CTG..
Mahhh, jaz imam rok 20.1., ampak bom raje šla v P ali h G drugi dan, ker je itak vseeno za ta 1 dan.. Bom pa prej poklicala, da vidim kaj moram narediti..

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
11.1.2012 14:06:32   
beti 1
Ufff, dans ste se pa res razpisale.

Sočustvujem z vsemi, ki vas luna matra in vas vse boli, pa ste brez volje,... Na mene spet čisto nič ne vpliva, še manj popadkov, kot sem jih mela do sedaj, skoz bi neki okol laufala. Danes je bil prvi dan po Božiču da zjutraj nisem bruhala, tako da sem sploh čisto vzhičena. Po dekompresiji sem si privoščila sprehod do Tivolija in tam tortico za malico. Sem bla čisto šokirana, ko sem vidla, da je ribnik skoraj v celoti zamrznjen. Se mi je zdelo, da je vseeno tolk toplo čez dan, da ne bi smelo bit ledu gor. Ob treh mam frizerja, potem pa mamo po dolgem času družinski popoldan, če bosta user posted image  za bomo mel en kratek fotosešn, dokler sem še "kitek".
Končno sem dobila še set za darovanje popkovnične krvi, zdaj še preverim torbe za P, če je res vse notri, pa še zadnjo žehto operem, potem mi pa res ne-bi smelo nič več manjkati.

Ronja: si težko predstavljam, kaj vse narediš, ko nisi noseča, če si z vso produktivnostjo, ki si nam jo opisala tekom te user posted image  tako nezadovoljna.

Meni je tudi današnji datum všeč, pa sem se že sprijaznila, da ne bo nič. Vsem veselo razlagam, da nisem navajena čakat, ker sta oba user posted image  prehitevala (2. sem rodila 37t 6/7, kar je danes) pa zgleda da bodo na koncu mel prav tisti, ki pravijo, da zna bit tokrat drugače in bom namesto, da bi prehitevala celo zamujala. user posted image

Se pa tud meni zdi, da bi bil že čas, da še katera rodi, tako da punce, kar v vrsto. user posted image

Vijolica: če slučajno navdih še ni prišel ti ga malo pošiljam. user posted image user posted image user posted image

Gremo uživat na sonce!?

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
11.1.2012 14:48:37   
Kasija
ronja meni so tudi dali datum 6m po porodu za sladkor. diete se seveda ne držim user posted image mmmmmuser posted image . rekla pa je, da naj se jo držim 6m - do pregleda - aha, komaj čakam user posted image .
pa jaz si tudi ne morem predstavljati kakšna si, ko si aktvina, če je tole neaktivno. hiperaktivna user posted image . jaz grem včasih zdaj sama sebi na živce, ko sem doma z dvema od treh in samo čakam, kdaj bom lahko malo zadihala. venomer je treba nekaj streči - hajo oblečt in previt, tamalima kaj še pomagat pri nogavicah, starejši v vrtec, mlajšemu zajtrk, sok, oblečt in preoblečt ga stokrat, ker se odvaja plenic in se polula/pokaka, oblečt oba za na sprehod, stokrat kaj opozorit in odgovorit na milijon vprašanj, skuhat ali pogret kosilo, dat na mizo, po možnosti še s hajo v rokah, preoblečt v plenice za počivat, zapet pesmico pred počivanjem galu, dojit hajo, se igrat in jo uspavat. in to vse samo dopoldan. če imam srečo, potem oba spita (kot recimo zdaj) in imam malo časa, se pa samo sesedem pred tv ali računalnik, da si malo sčistim glavo za popoldanski šiht. je pa lepo, ker sem končno lahko kaj več s svojimi mladički in upam, da si čimprej poenostavim in organiziram glupo gospodinjstvo, da bomo še kaj več lahko počeli skupaj.

vijolica2 kje se dobijo te nalepke osončje z nase? a to so planeti ali kako?

o, me mamite s pogovori o vozičkanju. jaz vozičkam sicer vsak dan, ampak v družbi mojega 2,5 letnika. sem hvaležna za družbo in svojega malega sončka, ampak občasno bi mi kar ustrezal pogovor še o čem drugem kot o kamenčkih, avtih in palicah user posted image . po pravici mi pa tudi ustreza se družit s svojim srednjim, sem bila malo z njim sama od porodniške, je vedno v paketu z bratcem.

pa čakam katera bo naslednja  user posted image   user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
11.1.2012 14:55:26   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: urshek

Jaz sem imela pa danes pregled. Manjka nam še 1cm do porodne sobe. user posted image je čiiiiiisto spodaj in če pride do popadkov, se odpremo, gremo v rodit. user posted image Ampak pri meni je tako - ko se prestrašim, se popadki ustavijo.
Mogoče bom pa jaz "podrla teorijo" in bo naša punčka prišla pred PDP-jem. user posted image

janček - ne morem ti poslat sms-a. Mislim, pošlje ga, sam očitno ga ne dobiš. :(

Čudn to da ne pošle user posted image  a maš pravilno številko notr zapisano, maybe če daš +38641 in nato številke da bi poslal ...a  pri drugih ti pa pošlje?
No sej maybe boš pa ti tista k boš naslednja mamica user posted image  

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
11.1.2012 15:02:30   
pathra
Evo mene s pregleda in ctg-ja, toxoplazmoza neg., steptokok neg., naša deklica je vstavljena glavično, se super počuti tako da imam naslednji teden zopet isto proceduro..

No Urshek.. pa me boš le prehitela.. pa na začetku je tako lepo kazalo da bova isto podoživljale hehe.

N€na.. seveda te sprejmemo na sprehod.. ti boš že sprakticirana in nama boš svetovala, glih ki smo prvorodke user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
11.1.2012 15:34:47   
urshek
janček - dej mi ti pošl sms, al pa na ZS še enkrat tvojo številko. Mogoče nimam prav shranjeno, pa pošiljam bog ve komu user posted image user posted image

pathra - lahko da bova pa isti čas. Ti malo pohitiš, mi pa lahko še/tudi zavlečemo. Nič ni rečeno. user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
11.1.2012 15:41:44   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: pathra

N€na.. seveda te sprejmemo na sprehod.. ti boš že sprakticirana in nama boš svetovala, glih ki smo prvorodke user posted image

Točno tako user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
11.1.2012 16:13:58   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

vijolica2 kje se dobijo te nalepke osončje z nase? a to so planeti ali kako?

Ravno prej sva nalepla na steno in po temi zgleda full dobro. Ja to so slikce vseh planetov in nekaj zvezdic. Mi je pa to sestra prinesla prav z centra Nase iz Houstona. houston we have a problem (značiln stavek) user posted image MOgoč majo pa kje na ebayu. Se mi zdijo dobre slikce in poučne.

Beti1 hvala za navdihuser posted image Nekaj navdiha sem pa tudi dobila s sprehoda po sončkuuser posted image Tako, da sedaj sem si skuhala čaj-malinov in grem delati naprej. Če mi bo mali dopustil, ker skoraj cel dan je bil priden, sedaj pa ima pravi žuruser posted image

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 11.1.2012 16:16:32 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
11.1.2012 16:33:04   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Točno tako user posted image

Hvala za sprejem user posted image

Sej je res, da mam že nekaj izkušenj ampak predvidevam, da vama bodo že vsiljevali nasvete in izkušnje se bom jaz raje vzdržalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25

mi je dons ena gospa rekla da je to zato ker so ze po naravi bl firbcne in nocjo nc zamudit...heheheheh....mal heca

user posted image user posted image

Če je to res da fantki zamujajo, potem nisem še na vrsti..user posted image

a pol je moj edini, ki je firbčn ko pupca, da je prihitel k meni dva tedna prej user posted image

No pa smo prišli s prvega sprehoda. Mali priden in še sedaj spi v vozičku. Starejša sestrica pa vsa navdušena, da jo je v vrtec prišel iskat mali bratec. Jo je pa čakal zunaj v vozičku z atijem.

< Sporočilo je popravil n€na -- 11.1.2012 16:34:30 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
11.1.2012 16:44:36   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Hvala za sprejem user posted image

Sej je res, da mam že nekaj izkušenj ampak predvidevam, da vama bodo že vsiljevali nasvete in izkušnje se bom jaz raje vzdržalauser posted image

Ahhh, no.. Kašen nasvet bo pa ja prišel prav user posted image Tudi, če ne upoštevam nasveta, vedno rada slišim kaj novega user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
11.1.2012 16:56:14   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

Čau!
Jaz spala bolj slabo, bi še, ampak ok, mi je ratalo vstat ob 8h. Zdaj zajtrk, potem pa verjetno malo počivanja, da nadoknadim user posted image . Tudi jaz imam občutek, da se Junior ponoči spravi na moj mehur. Komaj vstanem sredi noči za wc, zjutraj enako, obračanje ponoči mi gre pa tudi s težavo...ma, samo še malo...komaj že čakam dan D user posted image .
Gremo papcat user posted image , lep sončen dan še naprej želim vsem!user posted image

Kot da bi sebe brala.

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
11.1.2012 17:03:11   
kokosh
Hehe, ker vas ze ravno zanima, katera je naslednja - jaz sem! Najin fantek je prirjovel na svet tocno ob 12h, po 4 noceh borbe z nerednimi popadki in 5h urah v porodni sobi.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
11.1.2012 17:03:45   
Matkurja

]

Jaz vsakič ko pridem imam CTG- sem ga že 2x imela, sedaj imam pregled v torek, 17.1. in bom verjetno ponovno imela CTG..
Mahhh, jaz imam rok 20.1., ampak bom raje šla v P ali h G drugi dan, ker je itak vseeno za ta 1 dan.. Bom pa prej poklicala, da vidim kaj moram narediti..

Se pravi, da se ta dan vidimo? Ker en dan kasneje imam jaz PDP.
Mimo grede, voda ej res oporečna. Sem danes vprašala, pa tudi pri vsaki pipi je list z velikimi črkami, da voda ni pitna.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
11.1.2012 17:05:03   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Hehe, ker vas ze ravno zanima, katera je naslednja - jaz sem! Najin fantek je prirjovel na svet tocno ob 12h, po 4 noceh borbe z nerednimi popadki in 5h urah v porodni sobi.

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image
Si pa hitra z objavo. kapo dol

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
11.1.2012 17:05:53   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

ČESTITKEEEE user posted image user posted image user posted image

Si pa hitra- si nas takoj obvestila user posted image

Kar pišite na seznamček user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
11.1.2012 17:08:19   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Mimo grede, voda ej res oporečna. Sem danes vprašala, pa tudi pri vsaki pipi je list z velikimi črkami, da voda ni pitna.

Hehehe.. Zgleda, da se bova res vidli, ne vem pa kdaj imaš ti namen it user posted image
Hmmm.. Upam, da bojo to do konc naslednjega tedna odpravili, ker, če ne bom zelooo žalostna user posted image user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
11.1.2012 17:09:37   
Matkurja
Jaz sem danes imela CTG. Baje je še vse mirno. Sem pa v petek spet naročena.
Je pa bil danes v PO cel nornhaus. Gor je blo tolk porodov, da so nas dol pošiljali na CTG, ker so bli vsi aparati gor zasedeni. In dol nas je blo pa vsaj enih 5 al 6. Čakala sem tolk časa, da sem šla vmes (po dveh urah) listek na parkirišče zamenjat, pa sem še nazadnje prekoračila za pol ure naslednjega. Torej sem naredila več kot pol šihta tam.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
11.1.2012 17:12:57   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Hehehe.. Zgleda, da se bova res vidli, ne vem pa kdaj imaš ti namen it user posted image
Hmmm.. Upam, da bojo to do konc naslednjega tedna odpravili, ker, če ne bom zelooo žalostna user posted image user posted image

Nč še ne vem. Rada bi kaj prej, zaradi velikosti otroka, 21.1. bi rada rodila, ker mi je všeč datum, čez pa ne bi šla rada.
Kakšno prakso pa ima moj G glede naročanja na rok pa tudi ne vem. Bomo vidli sproti.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
11.1.2012 17:16:45   
kimica86
Uhhh, torej je bilo kar pestro.. E ja, pravi baby boom- iji so, ni kaj user posted image user posted image
Bi morale malo bolj skupaj tiščat noge.. hahaha user posted image user posted image Pa naj še kdo reče, da v Sloveniji ne delamo na povišanju natalitete user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je tudi kar všeč datum 21.1., ker ima moj user posted image takrat rojstni dan in bi bilo dvojno slavje.. hehehe user posted image
Jaz tudi ne bi rada šla toliko čez pdp, ma vseeno pa ne bi rada, da sprožijo porod- raje čakam tudi 1 teden, samo, da imam svoje redne popadke..

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
11.1.2012 17:21:45   
kokosh
O ja! Danes je bilo v PO samo dopoldne 5 porodov, ctg so pa meni ukradli iz porodne sobe, ker ga nisem vec potrebovala :D

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
11.1.2012 17:25:25   
kimica86
kokosh.. A je vse potekalo v redu?? Kej šivčkov??

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?