beti 1
|
Ufff, dans ste se pa res razpisale. Sočustvujem z vsemi, ki vas luna matra in vas vse boli, pa ste brez volje,... Na mene spet čisto nič ne vpliva, še manj popadkov, kot sem jih mela do sedaj, skoz bi neki okol laufala. Danes je bil prvi dan po Božiču da zjutraj nisem bruhala, tako da sem sploh čisto vzhičena. Po dekompresiji sem si privoščila sprehod do Tivolija in tam tortico za malico. Sem bla čisto šokirana, ko sem vidla, da je ribnik skoraj v celoti zamrznjen. Se mi je zdelo, da je vseeno tolk toplo čez dan, da ne bi smelo bit ledu gor. Ob treh mam frizerja, potem pa mamo po dolgem času družinski popoldan, če bosta za bomo mel en kratek fotosešn, dokler sem še "kitek". Končno sem dobila še set za darovanje popkovnične krvi, zdaj še preverim torbe za P, če je res vse notri, pa še zadnjo žehto operem, potem mi pa res ne-bi smelo nič več manjkati. Ronja: si težko predstavljam, kaj vse narediš, ko nisi noseča, če si z vso produktivnostjo, ki si nam jo opisala tekom te tako nezadovoljna. Meni je tudi današnji datum všeč, pa sem se že sprijaznila, da ne bo nič. Vsem veselo razlagam, da nisem navajena čakat, ker sta oba prehitevala (2. sem rodila 37t 6/7, kar je danes) pa zgleda da bodo na koncu mel prav tisti, ki pravijo, da zna bit tokrat drugače in bom namesto, da bi prehitevala celo zamujala. Se pa tud meni zdi, da bi bil že čas, da še katera rodi, tako da punce, kar v vrsto. Vijolica: če slučajno navdih še ni prišel ti ga malo pošiljam. Gremo uživat na sonce!?
|