|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
11.1.2012 8:35:33   
kimica86
Dobro jutro user posted image
Spet sem se zbujala ponoči user posted image Ta žabica fajn potiska na mojega mehurčka, ko grem pa na wc ne polulam niti 1 deci user posted image
Zdaj se je pa potrebno počasi odpravit, ker gremo malo v trgovino pa obvezno vplačat loto listek user posted image Morda pa kaj zadenemo.. hehehe user posted image

Kako ste kaj ve preživele to noč??

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
11.1.2012 8:53:46   
Trobentica_
Čau!
Jaz spala bolj slabo, bi še, ampak ok, mi je ratalo vstat ob 8h. Zdaj zajtrk, potem pa verjetno malo počivanja, da nadoknadim user posted image . Tudi jaz imam občutek, da se Junior ponoči spravi na moj mehur. Komaj vstanem sredi noči za wc, zjutraj enako, obračanje ponoči mi gre pa tudi s težavo...ma, samo še malo...komaj že čakam dan D user posted image .
Gremo papcat user posted image , lep sončen dan še naprej želim vsem!user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
11.1.2012 9:23:11   
vijolica2
Dobro jutro,

kavica je spita, zajtrk v trebuščku, malo pregledam net pa grem naprej delati prezentacijo.

Jaz sem danes dobro spala, sem šla samo 2x na wcuser posted image . Pikec je danes bil presenetljivo miren ob pitju kave, ponavadi ima cel žur.Mogoče pa ima jutranji dremež :)

Zadnič nama je sestra prinesla ful lepe nalepke za na steno, katere se ponoči svetijo; in sicer osončje z Nase. Tako da bo imel mali planete nad previjalno in se bo izobraževal med previjanjemuser posted image

Joj danes je sreda, moj dan D je pa v petek...ufff :) ne vem al me je strah al se veselimuser posted image Obojega po malem verjetn.
Upam, da se popoldne prikaže sonček da bova malo šla ven.

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
11.1.2012 9:56:03   
Janchek81
Ojla

moja noč preživeta user posted image  spala sm kr ok ... ene 2x sm sla na wc, ko sm spala mi je tko dol tiščal da sm mislla, da mi bo, ko ustanem kr voda odtekla user posted image  mal mam čudne zadnje čase ... sploh k se bliža PDP user posted image  No ja, ker si sama želim, da bi blo že čimprej mimo in da primejo popadki in da šibnemo v porodnišnico, rodimo in imamo ob sebi našo malo pikico user posted image

Evo zdj bom pa zajtrk pojedla in potem nazaj spat oz. počivat ... neki  me čudn dons glava boli user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
11.1.2012 10:05:11   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Evo zdj bom pa zajtrk pojedla in potem nazaj spat oz. počivat ... neki  me čudn dons glava boli user posted image

Jaz sem pa ful zaspana, pa sem celo noč spala. Ne vem al vreme vpliva al kaj. Nimam nobene energijeuser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
11.1.2012 10:24:39   
ronja
Sem pridna:
- posesala praktično celo stanovanje (no, ga je robi, samo mu je treba stvari umaknit),
- nahranila otroke (to ni kr tko, mojidve mata vedno hude zajtrke, pa vsaka bi neki druzga...),
- si umila lase (to je z otroki doma cel projekt...)
- zvedla, da moram it po bolniško - sem bla ziher, da sem jo že oddala!
- pospravila iz pomivalca
- predvsem pa: pregledala cotke od tamalih - kaj je premajhno in kaj ne - to je tudi ful veliko delo...

Sem mal razočarana, ker sem si današnji dan predstavljala malo drugače: male v vrtec, tuš v MIRU, pa potem ŠIVANJE V MIRU, itd...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4931
11.1.2012 10:37:51   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Sem pridna:
- posesala praktično celo stanovanje (no, ga je robi, samo mu je treba stvari umaknit),
- nahranila otroke (to ni kr tko, mojidve mata vedno hude zajtrke, pa vsaka bi neki druzga...),
- si umila lase (to je z otroki doma cel projekt...)
- zvedla, da moram it po bolniško - sem bla ziher, da sem jo že oddala!
- pospravila iz pomivalca
- predvsem pa: pregledala cotke od tamalih - kaj je premajhno in kaj ne - to je tudi ful veliko delo...

Sem mal razočarana, ker sem si današnji dan predstavljala malo drugače: male v vrtec, tuš v MIRU, pa potem ŠIVANJE V MIRU, itd...

Ronja,
si pa res pridnauser posted image Vse pohvale.user posted image Jaz danes nimam energije, sem samo pospravila po kuhinji in pospravla pomivalca, sedaj se pa trudim delati prezentacijo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
11.1.2012 10:50:15   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Jaz sem pa ful zaspana, pa sem celo noč spala. Ne vem al vreme vpliva al kaj. Nimam nobene energijeuser posted image

Jst sm tud čist brez energije in mi gre to vedno bolj na živce ker sm doma čist neuporabna user posted image  Tko da .... dejmo dejmo dejmo popadki user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4933
11.1.2012 10:57:26   
vijolica2

Jst sm tud čist brez energije in mi gre to vedno bolj na živce ker sm doma čist neuporabna user posted image  Tko da .... dejmo dejmo dejmo popadki user posted image user posted image

Že eno uro strmim v diplomo pa čakam na nek preblisk da dobim energijo da začnem delati, pa ničuser posted image Verjetno je tudi vreme krivo. Ja tudi jaz si nisem podobna, ker ponavadi nimam postanka, skoz nekaj delam, sedaj sem pa kot en drekecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4934
11.1.2012 10:59:53   
miami10
Tudi moj dan ni danes...
Spala sicer ko ubita...ampak me boli cela hrbetnica, mala je kar sumljivo umirjena, sicer se že javi na vsake toliko, ampak ni to tisti njen cirkus...
Ni mi do pospravljanja...no malo sem, ampak prav veliko pa ne...HB da jutri pride moja mami mi pomagat...potem pa grem v Lj do poroda...
Sicer pa imam sumljivo nizek sladkor, zjutri 4.3-to je kr oky, po zajtrku kljub temu da sem spet zmanjšala enote insulina pa 4,1 in sem hitro pojedla še malico, pa se mi kr neki mota po glavi...pomoje mam spet pritisk nekje v stopalih...
sicer pa ne boste vrjele...danes mi je serviser prišel popravit NOV pralni stroj, ki sem ga včeri prvič zalaufala in ni obračal bobna...potem pa nej mi en še reče, da kakšna stvar ki jo pripeljem domov dela tko k treba...pa nisem kupila neki **** stroj za 100€...ampak Gorenje...očitno bi bil un **** boljši...grrr

RONJA-ti pa maš energije danes-svaka čast...če je kej viška se priporočam user posted image

JANCHEK-mogoče se pa srečava v porodnišnici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4935
11.1.2012 11:00:08   
Janchek81

Že eno uro strmim v diplomo pa čakam na nek preblisk da dobim energijo da začnem delati, pa ničuser posted image Verjetno je tudi vreme krivo. Ja tudi jaz si nisem podobna, ker ponavadi nimam postanka, skoz nekaj delam, sedaj sem pa kot en drekecuser posted image

jaz sem tud dost hiperaktivna zdej mi gre pa prou na živce ker ne prepoznam več sebe ker sm ko ena spužva, ko en smrkel k se kr vlečem in vlečem pa jamram user posted image  prej pa nikol nism .... zato sm pa rada kr sama da ne bojo drugi mislil kva sem se polenila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4936
11.1.2012 11:01:57   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

Tudi moj dan ni danes...
Spala sicer ko ubita...ampak me boli cela hrbetnica, mala je kar sumljivo umirjena, sicer se že javi na vsake toliko, ampak ni to tisti njen cirkus...
Ni mi do pospravljanja...no malo sem, ampak prav veliko pa ne...HB da jutri pride moja mami mi pomagat...potem pa grem v Lj do poroda...
Sicer pa imam sumljivo nizek sladkor, zjutri 4.3-to je kr oky, po zajtrku kljub temu da sem spet zmanjšala enote insulina pa 4,1 in sem hitro pojedla še malico, pa se mi kr neki mota po glavi...pomoje mam spet pritisk nekje v stopalih...
sicer pa ne boste vrjele...danes mi je serviser prišel popravit NOV pralni stroj, ki sem ga včeri prvič zalaufala in ni obračal bobna...potem pa nej mi en še reče, da kakšna stvar ki jo pripeljem domov dela tko k treba...pa nisem kupila neki **** stroj za 100€...ampak Gorenje...očitno bi bil un **** boljši...grrr

RONJA-ti pa maš energije danes-svaka čast...če je kej viška se priporočam user posted image

JANCHEK-mogoče se pa srečava v porodnišnici user posted image

Jaz te imam itak v seznamu da ti poslem sms ko rodim user posted image  pol bomo pa vidl a si ti notr al nis notr user posted image  ka pa pregled, kdaj ga maš .. jaz ga imam že spet ta petek, tokrat šele ob 11h user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
11.1.2012 11:04:41   
miami10
JANCHEK-tudi jst ta petek...ampak šele ob 13.10...bolj butaste ure niso našli...takrat je čas kosila ne pa pregledov user posted image ...sicer sem pa zvedla da moja ne dela CTG, ampak UZ...no razen če je kej očitnega...tko da imam v pon UZ, če bom do takrat še 2 v 1 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4938
11.1.2012 11:07:11   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

JANCHEK-tudi jst ta petek...ampak šele ob 13.10...bolj butaste ure niso našli...takrat je čas kosila ne pa pregledov user posted image ...sicer sem pa zvedla da moja ne dela CTG, ampak UZ...no razen če je kej očitnega...tko da imam v pon UZ, če bom do takrat še 2 v 1 user posted image

No sej možno da se vseen vidmo, če sem prejšnjič čakala od 9h pa do takrat je tud zdej možnost da čakam še dlje user posted image  upam pa da ne no ... zakaj pa ne bi bla u pondelk še 2 v 1? Sej maš še kr neki dni do PDPja ... no ja, vse je možno, tko k so men govoril, da bo lahko privekala deklica v letu 2011 pa vidš da jo še vedno nosim in čakam in čakam user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
11.1.2012 11:09:50   
n€na
Najprej vsem, ki ste postale mamice čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte s svojimi user posted image pridno se cartajte inuživajte v skupnih trenutkih.

IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Lahko pa bi se kaj dobile na pijački ne.. če nam ne uspe pred rojstvom pa potem na sprehodih user posted image .

js bi se vama tudi pridružila user posted image Seveda, če bosta eno predčasno Decemberko sprejeli med Januarčke user posted image

Sem pa drugače dobro. Tudi oči so se poštimale ampak bom vseeno šla do zdravnika, da mi da napotnico za okulista.
Gašper je super, danes sem imela babico na obisku in ga je stehtala. Je bil zelo priden in se je lepo poredil. Rekla je tudi, da lahko gremo že tudi na malo daljši sprehod zato bomo danes šli do vrtca po starejšo sestrico. To bo presenečena.

Punce alo dajmo, katera bo naslednja mamica?

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
11.1.2012 11:12:16   
miami10
JANCHEK-ne vem...tak imam občutek...mogoče me pa vara user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
11.1.2012 11:22:34   
vijolica2
Janchek ma komaj 19.1 rok... ne vem če ne bom jaz :) drugače pa ti Janchek prepustim, kar izvoli biti naslednjauser posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
11.1.2012 11:49:24   
ana.nunez25
nebi se branla bit naslednja...ampak nj bi blo tko da fantki mal zamujajo ponavad, puncke so pa prej..mi je dons ena gospa rekla da je to zato ker so ze po naravi bl firbcne in nocjo nc zamudit...heheheheh....mal heca
se mi pa zdi da bo coccinella jutr naslednja..razn ce dons kero prime

Neposredna povezava do sporočila: 4943
11.1.2012 11:59:33   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25

mi je dons ena gospa rekla da je to zato ker so ze po naravi bl firbcne in nocjo nc zamudit...heheheheh....mal heca

user posted image user posted image

Če je to res da fantki zamujajo, potem nisem še na vrsti..user posted image

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
11.1.2012 12:01:21   
martythezebra
Živjo,

Najprej čestitke vsem, ki ste že mamice user posted image !

Evo jaz imam danes rok in zaenkrat se še nič ne dogaja. Imam popoldne CTG pa bomo vidli, ali bo kaj ali nič. Prejšnji teden se še nič ni kazalo. Zdj me je tut že kr strah poroda pa tko, ampak sj bo :).

No lep dan vsem nosečkam in mamicam ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4945
11.1.2012 12:05:36   
Janchek81
No bomo vidl katera bo naslednja user posted image  To da punčke pridejo prej na svet in da fantki radi zamujajo je samo že spet ena od teorij user posted image  jaz jih poznam več ali manj, da so lih fantki prej privekali na svet in da punčke rade zamujajo ... mene je sam to iztirl ( kao ) k so rekl, da zaradi obrata zna pohitet, pa zgleda da ji je tko luštno, da bo še kr ostaal notri ... drugače si pa res želim, da bi bilo že za mano in čimprej mimo user posted image  tko da ja ... MOGOČE mi pa rata bit naslednja user posted image user posted image

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
11.1.2012 12:12:49   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25

nebi se branla bit naslednja...ampak nj bi blo tko da fantki mal zamujajo ponavad, puncke so pa prej..mi je dons ena gospa rekla da je to zato ker so ze po naravi bl firbcne in nocjo nc zamudit...heheheheh....mal heca
se mi pa zdi da bo coccinella jutr naslednja..razn ce dons kero prime

aja da bi bile punčke bolj hitre...hmmmm, naša je zamujala user posted image
Drugače pa ja jaz grem jutri noter, tako da se vidimo in slišimo ko pridem nazaj domov.

Jaz sem že malo pozabila, koliko časa si že notri, če imaš CR? 5 dni?

Neposredna povezava do sporočila: 4947
11.1.2012 12:30:20   
camino79
A pregled na dan termina izgleda kako drugače kot samo običajni CTG? ker meni zdaj vsak teden delajo samo CTG, pa me zanima, če je pred menoj še kak UZ.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
11.1.2012 12:47:17   
ronja
Jst sm tud čist brez energije in mi gre to vedno bolj na živce ker sm doma čist neuporabna

Jaz si grem že celo user posted image na živce, ker sem totalno neproduktivna (glede na nenoseče stanje vsaj)! Pa še ta december je bil res ubitačen in sem skoz nekaj jokala in se sekirala in prej vse bolezni in dirkanje okoli zdravnikov... si predstavljate, da imam zdaj PRVIČ samo 1 zdravnika v celem tednu?user posted image Res, samo g. imam jutri, nič drugega, diabetološke nimam več, dermatologa tudi ne, za burelijo šele marca,... No, res pa moram po bolniško, pa tamalidve moram naročit k zobozdravnici (njuna je šla v pokojuser posted image ), pa Lejlo na sistematski pri 3 letih...
Sicer pri meni navadno ni energija problem, bolj čas in zdravje - vsaj v nosečnostih...

Že eno uro strmim v diplomo pa čakam na nek preblisk da dobim energijo da začnem delati, pa nič

Naj ti gre! Če boš predolgo čakala, boš popadke dočakala namesto navdihauser posted image

miami, ne bi bilo boljše, če bi kupila en žnj stroj, tam bi še serviserja čakala ko budala, pri Gorenju pa servis lepo delauser posted image . Verjemi mi, da boš vesela za to, ko boš mela malo:).

Kar se poroda tiče: saj ne rečem, danes je lep datum, ampak glede na to, da nam avto ne vžge... bi bilo mogoče boljše, če ša mal počaka... Jaz še nimam pajacka končanega, pa danes dvomim, da ga bom lahko delala, ker zdaj sta malidve doma (mission impossible torej), popoldne pa moram po bolniško, pa lubi mora avto nekak spravit na servis... Tak da - Svitko, you're very wellcome, ampak tudi če še kak dan počakaš, ni čito nič narobe, da ne boš mislil, da se ful mudi;). Edino zaradi tega cukra mi je mal bed - včeraj sem mela zvečer 7, danes zjutraj po zajtrku pa 6,9 in zato bi rada, da je mal prej, da ne bo prevelik... sicer pa se mi ne bi nič mudilo.

Glede spola in hodenja na svet: meni je ena zamujala, ena ej bla prej, obe sta pa punčki. Taki prav punčkasti punčkiuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4949
11.1.2012 12:51:43   
mamicaaa
Pozdravljene!
Danes je moj PDP, sem bila zjutraj na CTG- ju, ampak še ni zaznal neke akcije. Čeprav me že cel dan nekaj pika in ščipa, pa tamala je nekam čudno mirna danes- bomo vidli kaj bo. Naslednji CTG imam komaj v ponedeljek, če bom še 2 v 1 (upam, da mi ne bo več treba it).

Camino- meni so danes naredili samo CTG, tudi v prvi nosečnosti je bilo tako- takrat so mi naredili UZ, ko sem bila en teden čez rok, pa še spodaj so me pogledali in ker sem bila dva prsta odprta so me kar poslali rodit.

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?