ronja
|
Jst sm tud čist brez energije in mi gre to vedno bolj na živce ker sm doma čist neuporabna Jaz si grem že celo na živce, ker sem totalno neproduktivna (glede na nenoseče stanje vsaj)! Pa še ta december je bil res ubitačen in sem skoz nekaj jokala in se sekirala in prej vse bolezni in dirkanje okoli zdravnikov... si predstavljate, da imam zdaj PRVIČ samo 1 zdravnika v celem tednu? Res, samo g. imam jutri, nič drugega, diabetološke nimam več, dermatologa tudi ne, za burelijo šele marca,... No, res pa moram po bolniško, pa tamalidve moram naročit k zobozdravnici (njuna je šla v pokoj ), pa Lejlo na sistematski pri 3 letih... Sicer pri meni navadno ni energija problem, bolj čas in zdravje - vsaj v nosečnostih... Že eno uro strmim v diplomo pa čakam na nek preblisk da dobim energijo da začnem delati, pa nič Naj ti gre! Če boš predolgo čakala, boš popadke dočakala namesto navdiha miami, ne bi bilo boljše, če bi kupila en žnj stroj, tam bi še serviserja čakala ko budala, pri Gorenju pa servis lepo dela . Verjemi mi, da boš vesela za to, ko boš mela malo:). Kar se poroda tiče: saj ne rečem, danes je lep datum, ampak glede na to, da nam avto ne vžge... bi bilo mogoče boljše, če ša mal počaka... Jaz še nimam pajacka končanega, pa danes dvomim, da ga bom lahko delala, ker zdaj sta malidve doma (mission impossible torej), popoldne pa moram po bolniško, pa lubi mora avto nekak spravit na servis... Tak da - Svitko, you're very wellcome, ampak tudi če še kak dan počakaš, ni čito nič narobe, da ne boš mislil, da se ful mudi;). Edino zaradi tega cukra mi je mal bed - včeraj sem mela zvečer 7, danes zjutraj po zajtrku pa 6,9 in zato bi rada, da je mal prej, da ne bo prevelik... sicer pa se mi ne bi nič mudilo. Glede spola in hodenja na svet: meni je ena zamujala, ena ej bla prej, obe sta pa punčki. Taki prav punčkasti punčki .