|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
8.1.2012 20:26:27   
ronja
Malinovi listi-čaj...kok vas to pije? Jst tut to pijem

Jaz se nekaj trudim, samo ni to glih moj najljubši čajuser posted image . Pa z masažo oz. raztegovanjem presredka sem tudi začela - ratalo mi je pa točno 1xuser posted image . Bom danes probala spet.

Cuker: odkar jem po svoje veliko boljši. Ne jem sladkarij (oz. res minimalno, pa če že, samo košček za malico in potem je ok, ne pa pri gl. obroku, kot so oni svetovali). Problem so mi še kosila - enostavno ne smem pojest nobenega glavnega obroka... Ampak nekak bo, večino časa imam pod mejo, tako da recimo da ne bo tako hudouser posted image . Ketone sem pa s tem sistemom tudi precej ukrotila - se še pojavijo, samo ne tako drastično kot prej, ko sem bila skoz lačna. Zdaj jem ves čas, ne čakam tistih neumnih 90 min. - pa sem si potem pač merila cuker večkrat, pa videla, da mi ne naraste niti 90 min. po prvem grižljaju, niti po zadnjem, tako da zdaj jem lepo ko sem lačna, torej večkrat, se je veliko boljše obneslo.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
8.1.2012 20:27:25   
ronja
Kakšna druga ideja?

junk food, coca cola... same stvari, nezdružljive s sladkornouser posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
8.1.2012 21:35:36   
beti 1
Za nami je čudovita nedelja, vsaj kar se vremena tiče. Vsaj če mene vprašate. Sem prav morala na en dolg sprehod, ko je tako lepo sonce sijalo. Sicer se moja 2 fanta s tem nikakor ne strinjata. Že vsaj od 21. decembra se vsaj vsakih nekaj dni pritožujeta, da to ni nobena zima in da naj bo že konćno 1x sneg. To je en živ dolgčas, tako vreme. user posted image user posted image user posted image  
Mi smo tudi še 2 v 1 in bomo zgleda še vsaj 1 teden. Do zdaj sem obakrat rodila ob začetku slabega vremena oziroma snega. Je pa naša user posted image  spremenila ritem, sedaj je bolj aktivna zvečer in pa medtem ko hodim. Sicer je pa bolj mirna kot prej.

Janchek: nekaterim se splača bit aktivne: hoja, prenašanje bremen,user posted image ... ne delajo čudežev, ampak kakšen dan prej je pa lahko.

Miami10: jaz mam tud več energije, kot do sedaj, bi nonstop nekaj počela. Glede pritiska ti bo mogoče pomagal pravi čaj. Tein tudi dviguje RR, samo ne tako hitro in močno kot kava, drži pa dalj časa, pa jaz nimama po pravem čaju nobenih težav z želodcem, po kavi v nosečnosti pa user posted image .

Ronja: meni se tudi tko zdi, sem imela pred soboto idejo, da po RD pa res lahko grem rodit, zdaj pa vsaj še par stvari vsak dan najdem, ki bi jih morala naredit še pred dnevom D. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
8.1.2012 21:49:48   
tix
Pomoje nas bo skoz več takih, ki komaj čakamo, da se znebimo trebuha user posted image , edino toliko bi rada da se mali pozdravi kašlja

Malinovega čaja ne pijem, se pa sprehajam, user posted image in ne pazim več, da ne dvigujem težkih bremen, sicer mi danes trebuh zelo utrdeva in me na cajte kaj špikne ampak mislim, da še ne bo nič, bo pa jutri polna luna punce, baje pomaga user posted image .

ČESTITKE VSEM MAMICAM !!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
8.1.2012 23:57:22   
kimica86
Vidim, da nam že pošteno dogaja in da komaj čakamo, da se znebimo teh žogic marogic user posted image user posted image
No, jaz upam, da bo do pdp- ja zdržala notri, ampak konc koncev je to samo še 12 dni.. hehehe user posted image Toliko bom pa ja zdržala user posted image
Ena moja frendica je danes rodila punčko težko kar 3650g- kr fejst babnica.. hehehe user posted image Bi jo šla pogledat dokler sem še 2 v 1, ampak je ne želim motit v P, ker sama vem, da si ne želim obiskov (razen user posted image in mojih staršev)..

No, želim vam sladke sanje in da boste vse spale kot angelčki user posted image Nočko user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
9.1.2012 8:41:10   
Matkurja
Dobro jutro.
Evo, jst šibam v lekarno po Canesten vaginalete. Sm klicala, pa mi je G tako svetoval. Upam, da bo pomagalo. Ker res ne bi rada kaj med porodom na user posted image prenesla.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
9.1.2012 8:53:33   
coccinella
Dobro jutro!

Pa se nam obeta spet en lep dan, sonček se že kaže. Me spominja kot bi bilo spomladansko jutro, le malo bolj mrzlo je user posted image .

Drugače pa jaz že pridno odštevam dneve do dneva, ko se nam bo pridružil novi član, to je 12.1. (no ta datum so nam določili). Jutri imam še zadnji CTG, potem pa gasa user posted image .

Želim vam en lep dan!!!!

ČESTITAM VSEM MAMICAM!!!!!

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
9.1.2012 9:07:42   
kokosh
jaz sem v porodnisnici in imam zelo poredne popadke. Dokler sem bila doma, so bili na 5 min, cim sem prisla v P, so se potuhnili in tako na oddelku cakam in se skusam odpociti za kaksno bolj konkretno dogajanje.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
9.1.2012 9:18:58   
ronja
Ronja: meni se tudi tko zdi, sem imela pred soboto idejo, da po RD pa res lahko grem rodit, zdaj pa vsaj še par stvari vsak dan najdem, ki bi jih morala naredit še pred dnevom D.

beti,  a ne? Madona, celo nosečnost sem noge skup tiščala, zdaj me pa vsi pošiljajo rodit! Pa ljudje božji, glih sem lahko malo zadihala! Končno lahko grem na bicikel brez slabe vesti, končno lahko tamalo dvignem, končno lahko brez slabe vesti postavljam stole na mizo, končno lahko vsaj malo mislim na malega! Včeraj mi je ratalo celo prerisat kroj za njegovega pajacka, še blago moram zbrat (nisem še 100% odločena - sem mislila kupit enega novega, tako samo zanj - bambusov jersey..., samo ne vem, če ni boljše, da se počasi kar spravim šivatuser posted image , pa magari iz tega, kar pač imam doma).

Sicer sem še tu, mam pa vsake toliko popadke, samo da me zdaj ni več strah, ko bo, pa bouser posted image . Vseeno naj počaka do jutri zvečer, če lahko... Pripravljam se pa kot da bom rodila šele konec januarja.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
9.1.2012 9:21:50   
girly
Dobro jutro!

Najprej čestitke vsem mamicam za njihove sončke!!!

Mismo še vedno 2 v 1, ponoči se je sicer žekazalo, da mogoče bomo pa kam šli danes (sicer redki popadki, nekje na 20 minut, vendar redni so trajali skoraj 4 ure), vendar se je potem vse ustavilo, tako da očitno še negremo po našo malo...morem pa rečt, da že komaj čakam. jutri imamo pregled,pa bomo vidli, če bo CTG kaj pokazal.sicer pa, če ta teden ne rodim, se začnejo pregledi v petek vsak drugi dan v porodnišnici...upam,da to ne bo potrebno.

pa lep dan vsem! in vsem, ki si želite, da mali pridejo kmalu: danes je polna luna,mogoče bomo pa imele kaj sreče ;)

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
9.1.2012 9:32:17   
Kasija
čestitke vsem mamicam!

ronja a se je diabetologinja premislila user posted image . to je pa lepo. pa prosim objavi fotko pajacka.

miami10 pri pritisku pomaga šport. sicer ne vem, koliko ti ta informacija pomaga tik pred porodom. mogoče zmerno hiter sprehod? pa svež zrak  zrači stanovanje bolj pogosto.

kokosh srečno!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
9.1.2012 9:35:46   
vijolica2
Dobro jutro user posted image ...

Jaz sem še vedno doma in pridna. Sedaj bova lepo zajtrk pojedla potem pa malo v otroško sobico čisto zadnje detajle uredituser posted image . Danes me čaka veliko likanja, sem med vikendom prala za likati pa ni bilo časa. Pa še prezentacija me čaka. Tako da bo mali moral počakati do roka-petka, da mami vse urediuser posted image

Drugače sem se pa ravno včeraj naročila na revijo moj malček, se mi zdi fajna revija in poučna, tako da bom na tekočemuser posted image

Vsak dan pa spijem par skodelic malinovga čaja, če bo kaj omehčalo tam spodajuser posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
9.1.2012 9:37:37   
ronja
ronja a se je diabetologinja premislila

Ne vem, kaj ji je bilo, je bilo pa fajnuser posted image . Mogoče jim je bolj všeč, če maš slabše rezultateuser posted image , al pa sta se z možem fajn mela, kaj vem, samo da je bilo ok:).
Bom objavila pajacka, samo zdaj še niti urezan ni, kaj šele sešit...

Zdaj šibam kupit tisto prepustnico za parkiranje, pa par zadrg, pa v knjižnico, pa upam, da ne gem še kam... Potem se pa lotim šivanja, če bo še kaj časa pred vrtcem... Popoldne pečemo piškote za vzg (jima še nismo dale darilc za novo leto - sem že naredila take luštne škatlice, samo piškotov za vanje pa še ni ratalo spečt. Bo na blogu, če se spomnim poslikat. Zvečer mava pa najin večer, upam, končno po dolgem času... Sva bila zadnje čase oba čist zmatrana vsak večer, da sva sam dol padla...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
9.1.2012 9:49:26   
beti 1
Kokosh: nič novega, to se večkrat zgodi. Jaz sem pri prvem imela srečo, da sem bilzu porodnišnice (10 min z avtom) in se ob prvi epizodi popadkov nisem takoj odpravila, na drugo, ki se je potem končala s porodom sem čakala cele 4 dni. Želim ti, da bi šlo pri tebi hitreje.  Upam, da se ti uspe sprostiti, to ponavadi najbolj pomaga.

Coccinella: ti si pa tudi že blizu, ampak vsaj veš, do kdaj moraš met vse pripravljeno. Jaz še kar veselo iščem opravke, ko sem vidla, da vsaj do naslednjega ponedeljka ne bo slabega vremena, ki bi me spravilo rodit.

Ronja: se podpišem. Me je še G z obema sestrama pošiljala v porodnišnico, ko sem povedala, da mojim porodom vedno sledi sneg in zima (ko sem rodila mlajšega je v istem popoldnevu 5.3. v Lj. in praktično po celi Slo zapadlo vsaj 30 cm snega) user posted image user posted image user posted image .
Kar malo zavidam tistim, ki so že mamice, imajo v bistvu zgodnje pomladno vreme in idealne priložnosti za sprehode.

Girly: jaz mam tudi jutri kontrolo, prvo v porodnišnici (da se mi ni treba več voziti do moje g). Upam, da si bom drznila vprašat, če lahko pogledamo, kakšno je stanje spodaj. Tudi mene občasno konkretno zvije, ampak le parkrat zaporedoma, pa user posted image tokrat ne deluje kot pri drugem, tako da bo treba najt drugačen način pospeševanja popadkov. user posted image user posted image user posted image

Ravno sem dobila še mehki trak za nošenje user posted image , samo dodatno posteljnino mi mora še mami pripeljat (sem jo pozabilauser posted image ). Pa polovico plenic mam še za zlikat. Pa še kakšno omaro bi rada uredila preden pride user posted image . Saj če bi verjela v rojstvo na PDP mam še dost časa (17 dni) ampak se mi res ne da še tako dolgo ali celo dalj čakat.

Pa tale prevlada user posted image  nad user posted image  me malo skrbi, da ne bo naši user posted image  po poti kaj zrastlo user posted image user posted image user posted image . Ko sem prvič rodila so bili v družbi z RR večinoma fantki, drugič pa user posted image , zdaj bo pa?

Ronja: uživajta zvečer, pa malo počasneje, da ne bosta šla že prej v Rim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
9.1.2012 10:18:05   
petrai
No, da se vam javim; me sva doma!
Neža je pridna, spi že celo noč, no enkrat se zbudi, da se naje potem pa gremo dalje.
Jaz sem tudi zdaj šivana, ampak na srečo me ni strgala, tako da je veliko boljše kot prvič, se lahko vsaj dokaj normalno premikam, samo sedet ne morem.
Porod je bil brzinski! Po kosilu me je začelo špikat, pa se nisem mogla odločit, ali je to to al naj še čakamo, pa smo prišli v porodnišnico ob 17.15, bila sem 3 prste odprta, ampak glavica se še ni spustila, pa je Dr rekel, da me bodo sprejeli na oddelek, oči pa naj gre lepo domov. Pa sem se šla še poslovit od njega, ko pa sem šla nazaj proti oddelku, mi je pa začela voda odtekat, potem je šlo pa vse hitro, od 19.00 pa je na svet prikukala naša Neža. Tako, da je porod trajal le dobro uro in smo bili rešeni, ker pa sem bila jaz tako zmedena, da se od prvega poroda nisem nič spomnila, in sem na vprašanje če sem pri prvem porodu dobila kaj proti bolečinam rekla ne, mi niso dali nič. Priznam da je bolelo kot sto hudičev ampak ker je bilo tako hitro konec ni bilo panike. Moj mi je pa šele potem rekel, da sem prvič dobila flašo proti bolečinam. Jst se tega ne spomnim. Oddali smo tudi matične celice, v državno banko, sem takoj naslednje jutro poklicala pa je že čez kako uro prišel njihov kurir.

Čestitke vsem novim mamicam, tistim ki še čakate pa naj vam čimhitreje mine, ker so vsi problemi in težave v nosečnosti poplačani, ko dobimo svoje male štručke v naročje!

< Sporočilo je popravil petrai -- 9.1.2012 10:19:28 >

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
9.1.2012 10:24:27   
miami10
Hej...mene tale cuker sploh več ne gane...končno se je umiril, insulina ne povečujem več, za zajtrk sem ga celo zmanjšala za 5e, ker drgač je bila hipa na hipo...pa se je diabet. kr strinjala...ne morm vrjet...sem si pa sama uvedla insulin pri kosilu, ker karkoli sem pojedla pa če sta bile to 2 žlici riža in solata je slo čez mejo, tko da minimalna doza in zdej je spet vse ok user posted image ...jem pa tudi sladkarije...ne pretiravam, ampak ne morem se jim pa upret...70% čokolada je meni itak the best...tko da ne rabim navadne mlečne...

Kaj lahko naredimo za "hitrejše" dogajanje...zdej kok to dela ne vem...ampak zadnjič je MS moji cimri predlagala knaipanje križa, ker so tm neke žile, ki bi zadevo lahko pospešile...tudi to delam ko se spomnim...pa hm...user posted image ...mogoče je 14dni še vseeno malo predaleč user posted image

Danes pridejo sestavit otroško sobico za našo user posted image user posted image ...komi čakam da zložim vse notri user posted image

KOKOSH-srečno!!!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
9.1.2012 11:46:08   
Trobentica_
Upam, da katera ne bo huda, ker jaz objavljam ažuriran seznamček, ampak zgleda da nam je Mistica ušla v porodnišnico user posted image user posted image user posted image .
Če sem katero pozabila, pa povejte.
Sem pa tudi seznam nosečk dodala, ker mi je ful zanimivo pogledat, katere še čakamo user posted image .

JANUARČKI 2012 

14.12.2011
Kasija - user posted image , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - user posted image & user posted image
diana79 - user posted image

21.12.2011
n€na - user posted image , Gašper, 2760 g, 52 cm

28.12.2011
aishaa84 -, 3380 g, 51 cm

31.12.2011
valentinčica30 - user posted image , Ajda Živa

01.01.2012
noseča babi - user posted image
Tadea - user posted image ,
Lana, 3650 g, 52 cm

03.01.2012
petrai user posted image , Neža, 3890 g, 52 cm
pinia30 - user posted image , Neža, 3.330 g, 52 cm

04.01.2012
**Nelly** user posted image , Megi, 3260 g, 50 cm

05.01.2012
Soncnica28 - , 3490 g, 52 cm
user posted image = 9
user posted image = 4

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 9.1.2012 12:01:27 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
9.1.2012 11:51:10   
Trobentica_
Pa še Januarke, ki še čakamo user posted image .

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

2. 1.
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?
louisa, 30, 1user posted image , 0user posted image , okolica Kranja, LJ

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image , Postojna

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image & user posted image

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , MB, user posted image , Maribor

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , Brežice, Novo mesto
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , MB, user posted image , MB

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , Kranj (okolica)
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , Vrhinka, user posted image , Postojna

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image ,  LJ, user posted image , Ljubljana
camino79, ?, 4, 0, ?, MB

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?
kimica86, 25, 1, 0, Ankaran, user posted image , Postojna

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?

2.2.
bugimajstr, ?, 2user posted image , 1user posted image , Bela krajina, user posted image , NM

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?

SKUPAJ NAS JE (bilo): 83user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 9.1.2012 11:52:24 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
9.1.2012 12:08:50   
Trobentica_
Ja, vidim da je malo napakic, naslednjič malo popravim seznamček estetsko...delam to prvič, pa se še lovim user posted image , upam da ne zamerite. Če veste še za katero, ki je že mamica, sporočite, da jo dodam. Če ne želi vseh podatkov, pa vsaj toliko, da jo dodamo v pravi seznamček. Če bi katera druga prevzela urejanje, naj pa tudi pove.
ČESTITKE vsem novopečenim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image
Drugače pri nas nič novega, počutje super, malenkost mi zatekajo noge, počasi trebuh ratuje že prevelik user posted image , komaj čakam prvi CTG, ta četrtek.

Čimhitrejše in čimlažje porode želim vsem!

Lepo bodite,
zunaj je prečudovit sonček user posted image !

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 9.1.2012 12:12:26 >

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
9.1.2012 12:53:48   
maleni
pozdravljene po dolgem času!
redno vas prebiram, le za pisanje nisem.
najprej iskrene čestitke vsem novim mamicam, dosti veselja in prespanih noči vam želim.

in ravno neprespane noči so tiste, ki me mučijo.Sploh ne morem spat ponoči, že par dni skupaj, saj mi nagaja prevelik trebušček in ne najdem položaja. Ko bi pa že lahko vstala, okrog 7 zjutraj, takrat me pa zmanjka in spim do 12 popoldan.user posted image Čist imam obrnjeno vse, kar me jezi, saj se sprašujem kako bom rodila tako neprespana.
Pa danes ponoči mi je bilo user posted image slabo ob vsakem napačnem gibu/položaju.
do poroda je še kar nekaj dni (24.1.), zato si želim da bi šla vsaj kak dan prej, saj si mislim da bom po PDP že zelo nemirna in nervozna, saj je zame prvič.
tudi jaz pijem malinove liste in močno upam da pomaga. Glede masaže presredka je pa tako, da mi je neprijetna in se jo trudim čimveč izvajat, ampak prevečkrat prevlada odpor in se je ne lotimuser posted image user posted image
punce, kaj menite o porodnem načrtu, napisanem tako okvirno, ne preveč togo, da ne bodo babice preveč grdo gledale?user posted image
Rodila bom v Ptujski porodnišnici in imam približno že sestavljenega, le kakšno babico moram še vprašat za mnenje, oz. popravek le tega.

poroda samega me ni toliko strah, le da bomo dobili zdarvo user posted image .
pri bolečinah pa , če bodo prehude pa mi bo pomagala Ultiva.(upam da bom uspela prepričat osebje, da mi jo dajo)

no,. sedaj sem se razpisala še malo za nazaj, zgleda da mi neprespanost pomaga pri temuser posted image

lepo se imejte, pojdite na sonček na kakšen lep sprehod

Neposredna povezava do sporočila: 4820
9.1.2012 12:54:35   
kimica86
Pozdravljene punce..
Jaz sem pa danes malo slabše spala, se zbujala ponoči, ker me je tiščalo pa še vroče mi je bilo za znoret.. Moj se je pa tako stiskal not v postelji in mi zjutraj rekel, da njega pa je zeblo, a v spalnici 19-20 stopinj.. Hmmm, verjetno so moji hormoni krivi.. hehehe user posted image Kasneje me je pa nekaj v spodnjem delu trebuha začelo zvijat- prav bolelo je.. No, naj počaka še malo, sej meni se nikamor ne mudi user posted image
Noge mi sicer precej zatekajo, se mi zdi, da imam noge podobne dinozavru.. Ampak se tolažim, da bo čez par dni tudi tega konec user posted image

Danes pa grem na eno žurko.. Naše podjetje je preložilo decembrsko kolektivno žurko na januar, ker je od danes do 8. februarja podjetje zaprto.. Tako, da greva midve z user posted image malo pokukat, če so me že pozabli.. hehehe user posted image Ma lih za eno urco user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4821
9.1.2012 13:02:01   
pathra
Sej verjetno ste že govorile o tem.. ampak kje se kupi ta čas iz malinovih listov.. predvsem v okolici Kopra... v lekarnah ga nimajo.

Drugače pa sem jst tudi ok.. včeraj me je zopet v medenici začelo bolet in se spet komaj premikam.. pa še neko zvijanje je bilo prisotno včeraj.. danes pa nič.. verjetno je na vse začela malo luna vplivat :)

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
9.1.2012 13:11:35   
beti 1
Trobentica: user posted image user posted image user posted image
sem ravno razmišljala, da je Mistica verjetno že šla po user posted image , ali pa se že cartajo, ker ni bilo nobenega glasu od nje.

Glede estetike je malo tudi RR sama kriva, enkrat pokaže tako, drugič pa drugače, tudi če nič ne spreminjaš.

Jaz tudi trnuljčico pogrešam, glede na njen post o načrtovanem CR je verjetno tudi ona že skupaj s svojo user posted image .

Ažuriranje seznama: pred 6 leti smo se tako zmenile, da smo mele mobi user posted image , ki je urejala seznam in je bila tako ona ažurno direktno obveščena o novih user posted image  in ostalem dogajanju.  

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
9.1.2012 13:47:47   
Trobentica_
Čaj iz malinovih listov - jaz sem jih že imela namen kupit, pa me je v Lekarni vprašala, če dejansko poznam primer, da bi to res pomagalo oz. kdo mi je svetoval. Pa sem rekla, da sem nekaj brala pač...in mi je rekla, da ona da bi ga ravno priporočala, ga ne. Malo sem šla potem prebrskat na net in tiste, ki so ga pile ene govorijo, da je pomagalo, ene da sploh ni pomagalo. Moje mnenje je, da ni vsako zelišče za vsakega, potek poroda je pa itak odvisen od mnogih dejavnikov. Kot ste že enkrat pisale tukaj, je veliko tudi v glavi. Lahko je pa to pitje čaja za nekatero ena od podpornih metod, ki potem pomaga njej sami, da je bolj sproščena in gre potem lažje. Ravno dokazano ni, da bi res pomagalo, škoduje pa seveda tudi ne. Enako je z masažo presredka. Odvisno, pomaga/ne pomaga - kakor kateri. Imaš porodne zgodbe, kjer so izvajale masažo, pa je šlo super, spet druge pa so bile kljub masaži vseeno šivane recimo. No, jaz sem se potem odločila, da čaja ne bom pila. Še iščem tisto podporno metodo, ki bi bila zame user posted image user posted image user posted image .
Porodni načrt - ga nimam napisanega, ker se mi zdi, da nimam nekih posebnih zahtev, tako da niti ne vem kaj bi vanj napisala user posted image . Kaj pa ste ve napisale vanj?

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 9.1.2012 13:50:31 >

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
9.1.2012 13:49:39   
urshek
Jaz imam pa eno vprašanje. Dopolnila sem 37 teden in grem v 38. Zanima me, ali je kaj narobe, če začneva z user posted image ? Ker je bilo kar malo "hudo", ko zaradi zmehčanega in skrajšanega MV nisva smela. Zdaj sem odprta za en prst, MV je še krajši in zmehčan.
Hormoni pač delajo svoje. user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?