|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
6.1.2012 9:37:29   
ronja
Aja, Svit, hvala da si tako potrpežljivo in prijazno bitjeuser posted image . Če boš tako uvideven tudi, ko prideš ven, bosta tvoja starša zelo srečnauser posted image .  No, danes imam pa dop. samo zate! Lahko mislim nate, lahko delam kaj zate... ma, super, si nisem mislila, da bom to doživela!
Popoldne imamo obiske - dedi in babi in deda, pridejo voščit Leji za rd, jutri pa še stric (ja, un s kletjouser posted image ) in teta (njegova zaročenka), pa še lubi bo cel dan vozil stvari iz kleti in bomo cel dan same... Potem nedelja bo pa spet bolj mirna in družinskauser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
6.1.2012 10:53:06   
noseča babi
Evo,punce-saj sem vas ves čas spremljala,samo javljala neuser posted image ...naj sporočim,da smo 1.1.2012 rodili deklico,bila je prva deklica v lj.porodnišniciuser posted image ..vse se je dobro končalo,vsem vam želim,da dobite najboljšega babičarja na svetu Anžeta Čeha in da imate tako lepo porodno zgodbo,kot jaz..Pohvalila bi še vse osebje ,sestre na oddelku,res čudovita izkušnja...vsem vam pa želim lep,srečen porod-maska je zakon......Pa se še kaj javim,najraje gledam svojo princesko,pa ni časa za računalnik...Srečno vsem!!!!!

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
6.1.2012 11:00:10   
vijolica2
Noseča babi , čestitke user posted image user posted image Veliko lepih trenutkov.

(odgovor članu noseča babi)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
6.1.2012 11:10:32   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: noseča babi

Evo,punce-saj sem vas ves čas spremljala,samo javljala neuser posted image ...naj sporočim,da smo 1.1.2012 rodili deklico,bila je prva deklica v lj.porodnišniciuser posted image ..vse se je dobro končalo,vsem vam želim,da dobite najboljšega babičarja na svetu Anžeta Čeha in da imate tako lepo porodno zgodbo,kot jaz..Pohvalila bi še vse osebje ,sestre na oddelku,res čudovita izkušnja...vsem vam pa želim lep,srečen porod-maska je zakon......Pa se še kaj javim,najraje gledam svojo princesko,pa ni časa za računalnik...Srečno vsem!!!!!

Čestitke!

Jaz sem se pa že spraševala, kje si, ker se nisi že dolgo javila.

Neposredna povezava do sporočila: 4754
6.1.2012 12:05:21   
vijolica2
Tole sem najdla na Youtubu in se mi zdi zlo dobr filmčk.

Baby Handling
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA&fb_source=message

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
6.1.2012 12:29:05   
tix

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Baby Handling

v taki/teli sobi sem bila pa jaz user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
6.1.2012 12:59:48   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: noseča babi

Čestitkeeee user posted image user posted image A to je ta mala Špela, ki smo jo videli na tv- ju?? hehehe user posted image

Ronja.. Tebi je pa dogajalo res na polno user posted image Vidim, da si se dobro nažurala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4757
6.1.2012 13:00:29   
kimica86
Ta RR spet nagaja- 2x objavilo user posted image

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 6.1.2012 13:01:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 4758
6.1.2012 13:04:47   
Mistica
Pozdravljene!
noseča babi - čestitke, kako lepa novica user posted image user posted image user posted image Nate sem se velikokrat spomnila, saj si se v začetku večkrat vključevala v debato na RR, potem pa kar nič...  Iskrene iskrene čestitke in pridno, zdravo dete ti želimuser posted image user posted image user posted image
Med Januarčki 2012 punce user posted image še vedno vodijouser posted image

Mi smo še vedno 2v1, okna sem pravkar očistila, sedaj pa da vidimo, če bo kaj pomagalo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kristyz
Mislim, da je vse kot pri običajnih dojenčkih.....vendar mislim, da smo mi ujeli nekje spodnjo mejo....je pa res da veliko bolj kontrolirajo težo, tudi patronažna je večkrat prišla ga samo stehtat. Če se ne redi - sploh tam okoli 3 meseca, ko mleko zmanjkuje - takoj reče pediater da je treba dodajat mleko iz formule. Drugače je naš otrok zelo zdrav in nismo velikokokrat doma ali na bolniški (mislim, da letos še največkrat), do sedaj smo imeli samo enkrat antibiotik. Je pa res, da ima 3 leta in nosimo oblačila št.92 in smo tudi veliki okoli 90cm....torej med manjšimi.....ker sva oba z možem manjše postave pač fant verjetno nikoli ne bo "velik".

Kristyz - resnično hvala, ker si napisala svojo izkušnjo. Nočem se preveč "obremenjevat" ali primerjat, a lepo je slišat še kako izkušnjo. No, pri naju je pa tako, da sva oba med "večjimi", tako da bi bilo zanimivo vedeti, zakaj pričakujemo manjše dete. Želim vam vse lepo tudi za naprej in da bi bil(i) tudi bodoči user posted image zdrav(i) in vesel(i)!

Ronja - resnično pohvalno, kako si se potrudila za Lejlin rojstni dan in kako izvirno si to speljalauser posted image Pa lepo je slišat, da si končno bila deležna razumevanja v diabetološki amb.

Pozdravčke vsem user posted image in mamicam!

(odgovor članu Kristyz)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
6.1.2012 13:05:06   
Mistica
  JANUARČKI 2012 

14.12.2011
Kasija - user posted image , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - user posted image & user posted image
diana79 - user posted image

21.12.2011
n€na - user posted image , Gašper, 2760 g, 52 cm

28.12.2011
aishaa84 - user posted image

31.12.2011
valentinčica30 - user posted image , Ajda Živa

01.01.2012
noseča babi - user posted image

03.01.2012
petrai user posted image , Neža, 3890 g, 52 cm
pinia30 - user posted image , Neža, 3.330 g, 52 cm

04.01.2012
**Nelly** user posted image
user posted image = 8
user posted image = 3

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
6.1.2012 13:07:45   
ronja
noseča babi, čestitke! Kak dober datum, hehe. 1.1.11 - mam kolega, rojenega na 1.1.

Ronja.. Tebi je pa dogajalo res na polno user posted image Vidim, da si se dobro nažurala user posted image

Jap, meni ni nikoli dolgčasuser posted image , še rodit se mi je mudilo (1 mesec prezgodi in precej dramatično vse skup, čeprav na koncu ful lepo - baje - ne morem rečt, da nisem bla zraven, samo spomnim se pa res nič, ampak gl. akterka tako pravi - mamiuser posted image ).

Pa lepo je slišat, da si končno bila deležna razumevanja v diabetološki amb.

Ja, sem bila čisto paf in sem rekla, da moram nujno napisat, ker je vedno fajn prebrat, kako je nekaj bilo pa lepo in prav in se trudim vedno pohvalit, kadar je kaj vredno pohvale - sploh v zdravstvuuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
6.1.2012 13:16:22   
Mistica

Baby Handling

vijolica2 - Super, hvala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4762
6.1.2012 13:16:55   
kimica86
Ooooo, prevladujejo punčike user posted image user posted image Kako lepo, bodo fantje imeli večjo izbiro na voljo user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
6.1.2012 14:31:33   
camino79
No, pri meni je bila danes patronažna sestra (sem obljubila, da javim, kako to zgleda).

Super fino fajn. Prijetna in zelo prijazna, predvsem pa daje občutek prizemljenosti in nekompliciranosti.
Olajšanje.

Malo je povedala o porodnišnici še, pa o odhodu (kdaj; popadki, plodovnica), o porodu (FUL je važno dihanje). Pa o nujnih potrebščinah za nego otroka.

Že nekaj mesecev v MB porodnišnici sploh ne povijajo široko, razen v primeru težav;
škodi pa ne (lažje primeš otročka, če je med manjšimi user posted image ).
Je rekla, da za otroka s seboj ne rabim nič, razen dveh parov nogavičk, ker jih v P nimajo.

Pa malo o dojenju...v glavnem, vprašala sem, kar me je zanimalo, malo smo še počvekali glede mačka.

Pa je minila urca.user posted image user posted image
Prijetna.

Tako.

Lepo bodite v tem čudovitem dnevu. Pri nas sonček in veter, moja najljubša kombinacija.
In jaz bi tudi počasi že šla v P...pomivanje oken pri meni ne pomaga nič.
Počnem to zelo pogosto (mi je fajn), pa user posted image .

user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
6.1.2012 14:39:27   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Ooooo, prevladujejo punčike user posted image user posted image Kako lepo, bodo fantje imeli večjo izbiro na voljo user posted image user posted image

Očitno bodo res imeli veliko izbirouser posted image Mogoče bodo pa sedaj fantje začeli prihajati na svetuser posted image

Ej punce a ve ste kupile olje za otroka, po kopanju? Ker eni ga priporočajo eni pa ne da ni dobro za kožo? S čim ga mislite namazati po kopanju? Jaz imam eno kremo samo za ritko od Bubchen, pa kremico za obraz-za zimo. Pa bepantol-navaden. Alkohol še dobim. A rabim še kaj?user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
6.1.2012 14:46:25   
camino79
Jaz ne bom imela nič za po kopanju.
Imam alkohol za popek, olje za temenca (iz lekarne) in za vsak slučaj oz. za ponoči Bebival kremico. Upam, da se bo obnesla, sicer bomo prešaltali na kaj drugega. To bom uporabila tudi za obrazek, če bo res strupen mraz in bomo morali ven, sicer ne.

Se mi zdi, da bolj ko prepariraš kožo z nevemčemvse, slabše je.
Ker povsod so zraven neke dišavice in kemija.
Voda, krpa, zrak...koža sama razvija zaščitni filter, če ji dovolimo.
Ena stara babica mi je nekoč rekla, da ga po umivanju pustit,user posted image , da malo pobrca...da je to najboljše zdravilo proti vnetjem.
In jaz to kar verjamem.

Če pa se kaj pojavi, bomo pa reševali takrat.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4766
6.1.2012 14:47:30   
kimica86

Ej punce a ve ste kupile olje za otroka, po kopanju? Ker eni ga priporočajo eni pa ne da ni dobro za kožo? S čim ga mislite namazati po kopanju? Jaz imam eno kremo samo za ritko od Bubchen, pa kremico za obraz-za zimo. Pa bepantol-navaden. Alkohol še dobim. A rabim še kaj?user posted image

Jaz sem slišala, da krema Bubchen ni najbolj primerna, ker večina otrok dobi vnetje ritke- je baje premočna za njihovo občutljivo kožo.. Tako, da je bolje uporabljati hladilno mazilo..

Neposredna povezava do sporočila: 4767
6.1.2012 14:51:50   
kokosh
Malo za šalo, malo za res: kaj po ljudskem izročilu pomaga izbezati mladička iz varnega zavetja? Danes imam rok in sploh ni čutiti nobenih priprav, ne bi pa rada predolgo čakala, saj je mali že zdaj precej velik ...

Probala sem: čaj iz malinovih listov, dolgi sprehodi, dvigovanje bremen, user posted image => nič. Kaj še lahko probam, razen čakanja na polno luno? user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
6.1.2012 14:55:08   
camino79
Stopnice? user posted image
user posted image ?

Če že ne pomaga do user posted image , je prvo dobro za noge, drugo pa za dobro voljo!
user posted image user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
6.1.2012 15:03:21   
tix

pomivanje oken pri meni ne pomaga nič.
Počnem to zelo pogosto (mi je fajn), pa user posted image .

user posted image

OMG user posted image vabim user posted image

glede pospeševanja poroda- pomoje nima veze, ko je namenjeno je namenjeno. V prvo sem se ful pazila pa sem prej rodila kot zdej ko že celo user posted image dirkam sem in tja user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
6.1.2012 15:14:33   
kokosh
Stopnice, pomivanje oken, user posted image => nič user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
6.1.2012 16:56:51   
beti 1
Noseča babi: ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: camino79

Stopnice? user posted image
user posted image ?

Če že ne pomaga do user posted image , je prvo dobro za noge, drugo pa za dobro voljo!
user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tix

glede pospeševanja poroda- pomoje nima veze, ko je namenjeno je namenjeno. V prvo sem se ful pazila pa sem prej rodila kot zdej ko že celo user posted image dirkam sem in tja user posted image

Se podpišem pod obe.

olje za telo: pozimi, ko je suh zrak pride prav za po kopanju, jaz sem ga sicer redno uporabljala pri user posted image  le po plavanju v bazenu, imela sem tistega od Johnsona, zdaj sem pa tudi dobila eno malo flaško, tko da ne bom menjala firme. Kar se tiče vnetja ritke, brcanje z golo rito, ne samo po kopanju ampak tudi ob previjanju pomaga. Nekaterim user posted image  se fejst dopade, sploh če ga zraven še malo masiraš, ali pa se igraš z nogicamo, drugi rabijo čas, da se navadijo bit brez vsega (se zelo hitro privadijo na to, da so oblečeni in zaviti).
Bubchen: tudi mojima ni pasala, jima je preveč kožo izsušila, prisegam na hladilno mazilo, zmešano v lekarni (brez konzervansov in dišav). Poznam pa kar nekaj primerov, ko se jim je Bubchen zelo dobro obnesel.

Ronja: lepo je brat pozitivno izkušnjo. Drži se ju3.

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
6.1.2012 18:08:06   
coccinella

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Očitno bodo res imeli veliko izbirouser posted image Mogoče bodo pa sedaj fantje začeli prihajati na svetuser posted image

jaz sem kupila olje in sicer od Hipp-a. Je imela Gaja Mazvita kar suho kožo in ji je ta najbolj pasal. Za ritko imam pa kar kremico, ki jo naredijo v lekarni, se je tudi izkazala za najboljšo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4773
6.1.2012 18:55:02   
Tadea
Da se vam še jz oglasim, 1.1.2012 ob 00.10 smo dobili LANO (3650g, 52 cm)
user posted image

< Sporočilo je popravil Tadea -- 6.1.2012 18:56:07 >

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
6.1.2012 19:08:16   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: Tadea

Da se vam še jz oglasim, 1.1.2012 ob 00.10 smo dobili LANO (3650g, 52 cm)
user posted image

ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?