metkara
|
Bejbibu, za seznam. Čeprav mene september tut asociira na bolj jesenske barve - samo vsaka ti čast, jaz sem anti za take stvari Sem pa stara 30 let, Koroška. Anonimna, mene je tudi pred pričakovano m kar pritiskalo, kot bi hotela m dobit, pa krči, pa pritiskalo je dol, kot plod že potem na koncu nosečnosti pritiska...Tako, da je veliko možnosti, da si noseča Sporoči jutri! Pajama, malo pobrskaj po internetu, česa se je fajn izogibat. Za kopeli ne vem, pretirano vroča voda verjetno ni priporočljiva. Jaz sem se v prvi nosečnosti izogibala bazenov, ker imam že itak ful rada vnetja. Pa kaki bifteki (ala surovo meso), pa fejst pekoča hrana...pa nepoznane mačke ne božat (al pa pol roke umit - toksoplazmoza) Pač bolj se paziš, js še zdaj skoz razkužilo zraven nosim (v torbici), če grem v trgovino al pa kam. Je bila takrat, ko sem bila prvič noseča, ful panika s to noro gripo... Itak boš pa sama ugotovila, kaj ti paše in kaj ti ne. V prvi nosečnosti bi kar naprej tune jedla (konzerve), zdaj se mi pa ful solat lušta, pa kislega
|