|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
30.12.2011 9:22:07   
printemps
Hej dobro jutro :) Mojci sem se spomnila, da imaš ti tudi dva user posted image . Si kar predstavljam kako uživata v valjanju po snegu. Moja user posted image je res nora na sneg, tako da se ji ponavadi ful nasmejim. Vse bo v redu, ti se samo lepo zabavaj s svojima psičkoma, pa pozitivne misli user posted image .
uuuu Kratka čestitke za user posted image user posted image
Vsem ostalim pa, danes smo zadnji dan v tem letu v službi user posted image . Naj hitro mine še ta delovni dan in naj potem teli kratki prazniki trajajooooooooo čim dlje user posted image

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 576
30.12.2011 9:28:17   
printemps
crtek tudi midva sva ravno včeraj z mojim malo po h&m gledala v supernovi te nosečniške obleke, ampak je bila pa izbira oz. ponudba je res skopa. Hlače imajo, ampak jaz bi kakšno oblekico in tuniko imela. Kje sta pa vidve z mami nakupovale tele nosečniške stvari?

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 577
30.12.2011 9:52:20   
špica84
Kratka iii čestitke za dva user posted image user posted image

Crtek,ko boš naslednjič urejala seznam pri meni dodaj
Špica84 2user posted image ,1user posted image ,
Stara sem 27 let
Pa prvi pregled imam 9.1

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 578
30.12.2011 9:55:13   
srečki
Jutro čvekice,

crtek ja lahko poslušaš srčka, če si več k 6t noseča se mora slišati že srček. Jaz ga poslušam vsaki dan...sem pa tudi vprašala če je to kaj škodljivo in je rekla moja G da ne.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 579
30.12.2011 10:19:43   
*bobika*
kratka čeeeeestitke za dva srčka..kako lepo

crtek.. js sem tako razočarana nad tem angeltalkom..danes sem ga dobila in ne dela, sem menjala tudi baterijo, ampak še vseeno ne dela..in ga takoj nesem nazaj na pošto..

Drugače pa moj trebuh ni več tako napihnjen, kot prejšnje tedne, je sicer že izbočen, ampak ni tistega pristiska več.. tudi slabo mi ni več..le včeraj me je grozno bolela glava, sem vzela lekadol, kr nisem zdržala..
Komaj čakam 6.1. na NS (čeprav bom šele polnih 11 tednov tisti dan user posted image )..
Upam samo da bo vse OK, ker imam nek čuden slab filing od prvega pregleda naprej,ko me je prestrašila s tem da je mannjpi plod za en teden..
Naš mali lump je že izbral ime za punčko user posted image ..o fantku sploh noče slišat..

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 580
30.12.2011 10:19:49   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: zebr4

IZVIRNO SPOROČILO: Katekcopatek

uuuu toliko avgustovk je user posted image no pa se vam še jaz pridružujem user posted image . Moj PDP je 5.8. in je prva nosečnost, stara sem 28, naslednji pregled imam 14.2. (na valentinovo da se bom še ja bolj zaljubila) na nuhalno pa se moram še naročit user posted image . Drugače pa sem iz okolica Celja ... je še katera od tuuser posted image .

V glavnem čimveč užikov nam želim user posted image

Katekcopatek tudi jaz prihajam iz okolice Celja in vidim, da sva si po starosti dokaj blizu.
Mogoče bomo kasneje lahko organizirale kakšno srečanje, ko se razkrije še kakšna Celjanka.

me too..okolica Celja in 30 letnica..

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 581
30.12.2011 10:45:56   
crtek
printemps midve sva ble v C&A v Kopru v tušu. Tm majo fuuuuul stvari. Majo tudi oblekce in tunike. Čeprav tega sm js ekstra dosti vidla tudi v Kiku, Mani in Takkotu, tko da pejdi pogledat. V Mani majo zakom majčke s kratkimi rokavi, kr so dolge in bojo fajn tudi, ko bo buši že večji, pa material je ful trpežen in poceni so (mam enih par teh majčk pa jih že sigurno 2leti nosim in se jim nikjer ne pozna - zgleda, kot da so nove, niti zbledele niso), tko da si jih bom šla v kratkem še po par user posted image čene sm ugotovila, da glede oblekc in tunik lahko komot pogledaš tudi na oddelku z normalnimi oblekami, kr je zdej itak taka moda, da ti ne bo panike najdet. Meni so ful všeč te prosojne tunike, pol daš samo kšno enobarvno majčko na špalince spodaj in si user posted image komaj čakam bušija user posted image

*bobika* kaj te lahko k nam na seznam napišem, prosim? Itak več klepetaš tuki kot pri julijkah user posted image zdej si me pa ustrašla...kaj pri tebi ne dela? meni lučka se užge normalno, srčka pa nism še provala poslušat, kr sm ga dobila včiraj in sm misnla, da se ga še nebi slišalo (piše, da se srček s tem lahko sliši od 10t naprej, js sm pa 7t2d)...ampak, če praviste, da naj bi se slišal...bom sprovala danes, pa sporočim kako in kaj. Joooooooj upam, da ga bom že lahko slišala user posted image grem kr zdej provat, pa sporočim rezultat user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.12.2011 11:54:03   
Kratka
hvala vsem za čestitke, bo veselo pri nas ja user posted image user posted image
Sem še v rahlem šoku, oziroma niti ne dojemam še vsega in me je kar malo strah kako se bo vse skupaj izpeljalo in če bosta oba zdrava...že zdaj se bojim nuhalne in vseh pregledov srčkov, ki sledijo...uh, bo kar stresno, duplo user posted image
Drugače pa imamo v naši familiji dvojčke po obeh straneh. Od mojega dedek je bil dvojček, moj praded je bil dvojček, ne vem točno kako gre to, se mi zdi, da se gleda po mamini strani in da pade na vsako drugo generacijo, torej pri meni tako štima. Sem pa sumila že nekaj časa, ker sem imela občutek, da sem imela 2x O in tudi 2x sem imela rjav izcedek z razmakom enega tedna, verjetno ugnezditvena, zdaj se mi pa tak vse poklapa, ko pogledam nazaj user posted image

Obleke, jaz nisem mislila kaj ekstra kupovat, eno majčko pridem avgusta in kakšne hlače, druga tak ne bi potrebovala, ker imam dost tunik, ampak glede na to, da bom verjetno ogromna bom pa zdaj morala malo več kupit.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.12.2011 12:04:51   
Pikab84
Dan!

Evo jst se ravno nekaj bašem in sem na rr...,mi je zdej blo tko slabo da sem mogla dat nekaj v usta...sam kaj ko mi nobena hrane ne diši. Drgač pa kar gre...sem se naročila na nuhalno (31.1), tko da zdej sam še te datume dočakat.
Kratka čestitke za user posted image user posted image ...jst upam, da me ne doleti kej tazga user posted image ...ma namreč moja mama sestre dvojčice in tašča ravno tako...so me že v prvo hecali da bosta dvauser posted image

Kar se tiče oblekic za sončke...po nasvetu v materinski šoli tudi jst nisem kupila št. 50- edino kompletek za domov iz porodnišnice, ampak kar 56, vendar so mu bile te oblekice tako velike, vse mu je viselo, tko da smo potem kupili ene dva pajaca št.50 in smo jih dobro ponosili, sigurno kakšen mesec.

Jst sem prejšnjo nosečnost veliko kril nosila in pa čist navadne majce-nenosečniške, kr je taka moda da se je dalo vse pokombinirat. edino kupla sem si ene nosečniške kavbojke in ene take poletne hlače, ostalo pa nosila nenosečniške stvari. Sem rodila pa septembra, tko da bo podobno tudi zdaj.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.12.2011 17:04:50   
activia
Punce glede tega angel sounda jaz sem ga kupila v Baby centru in so lepo napisana navodila da se sliši srček
od 16t dalje pa še to moraš ujet otroka da leži tako! Malo se tudi čudim ko govorite da na UZ slišite srčka?
Ne vem jaz sem bila v 7t in je naredil vaginalni ultrazvok pa ni poslušal srčka ker ga tudi še žal ne moreš, pri
prvi sem ga slišala šele na NS, pa brez zamere samo povem izkušnje user posted image

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.12.2011 17:39:48   
Kratka
activia, jaz sem včeraj v 7.tednu poslušala oba srčka, tako da ja, se ga sliši, ker mi je G predvajala oba user posted image , mogoče še pri tebi ni bilo utripov takrat in tako tudi ne moreš nič slišat. Sem pa v prvi nosečnosti tudi jaz prvič slišala srčka šele na NS, čeprav so utripi na prvem pregledu v 7.tednu že bili. Verjetno odvisno tudi od G, ker tokrat sem bila pri drugi G. Se pa slišijo rahli utripi, ni še tako močno takrat.user posted image

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.12.2011 19:49:17   
zebr4

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Katekcopatek

uuuu toliko avgustovk je user posted image no pa se vam še jaz pridružujem user posted image . Moj PDP je 5.8. in je prva nosečnost, stara sem 28, naslednji pregled imam 14.2. (na valentinovo da se bom še ja bolj zaljubila) na nuhalno pa se moram še naročit user posted image . Drugače pa sem iz okolica Celja ... je še katera od tuuser posted image .

V glavnem čimveč užikov nam želim user posted image

Katekcopatek tudi jaz prihajam iz okolice Celja in vidim, da sva si po starosti dokaj blizu.
Mogoče bomo kasneje lahko organizirale kakšno srečanje, ko se razkrije še kakšna Celjanka.

me too..okolica Celja in 30 letnica..

....ja super. To bo vesela družba user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.12.2011 19:51:51   
zebr4

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Pozdravljene,

me vzamete v družbo user posted image   Po dolgem poizkušanju in eni neuspeli nosečnosti nama je tokrat Božiček prinesel magični user posted image .
Po izračunih bi naj bil rok 28.8., prvi pregled imam 23.1., danes se še naročim za nuhalno.  Stara sem 29 let in prihajam iz okolice Celja.

Za vse, ki vas mučijo slabosti pa vam priporočam ingverjeve piškote.

Mojci1984 držim pestke, da se vse dobro izteče user posted image

zebr4 kje pa se dobijo toti piškoti?

mi je možek iz lekarne prinesel proti slabosti ingverjeve tablete - ampak pol vidim, da so to tablete proti slabosti na potovanjih in sem šla brat če kaj piše za nosečnice pa nič ne piše in se jih ne upam vzet, ker sestavin je večliko več kot el ingver.

Piškote pa kupiš v vseh bolje založenih trgovinah na oddelku z bio prehrano. Vsaj jaz jih vedno tam najdem.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.12.2011 21:00:15   
Mojarožica
Čer!

Jaz pa grem jutri za 3 ure v službo, pa mi ni neke panike, ker sem že cel teden doma. Za večerjo smo pa vse nakupili danes. Jutri mojima skuham eno lahko kosilo, pridem domov, malo pospravim, potem pa gremo ven;) sploh nimam občutka, da je jutri zadnji dan starega leta. Full se je dogajalo zadnjih par dni, pa mi je kr odletelo. Pa še snega ni nobenega, pa še toplo je in za piko na i, mi še tašča teži. Joooj, jaz ne bom nikoli razumela tega. Naša mala je stara 22 mesecev in bi mogla kr pri njej prespat in tam bit za NL in ne vem kaj še vse in ko rečem (oz. rečeva) NE, je vse narobe. PA če bi zato, ker si to full želi, bi mogoče še razumela, ampak ZATO, ker vse njene prijateljice pa so že imele čez noč vnukice in ker kaj bodo pa sosedje rekli...PA NE...uh sem tečna saj vem, samo grrrrrr...ugriznila bi jo lahko..

Skratka, pri meni je praviloma vse ok, vsak tolko imam občutek napihnjenosti, pa malo me špika in občutek napetosti, pa povečane prsi in občasno me spreleti slabost. Ampak jaz sem šele v 6t, tako da mislim, da bi znalo ta hudo še prit.

V torek kličem, da se naročim, ker je moja G ta teden na dopustu, pol pa se še na nuhalno naročim. Prvič sem bila pri dr. strahovi v Domžalah in sem bila full zadovoljna, zato bom letos tudi šla, pa še k mojim domov se grem malo pocartat:)

Lep večer in lahko noč

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 589
31.12.2011 8:28:18   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.
Peška, 28, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., 16.1., ?, ?
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1., 16.1., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?, ?

3.8.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?
proxima, 34, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 18.1.,
19.1., ?, ?
Evita12, 26,1user posted image 0user posted image , ?, 20.1., ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?
Katekcopatek, 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., ?, Ce, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?
Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1., Kr, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2., 24.1, Lj, ?
Aria79, 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., 23.1., ?, ?
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?
Kratkolaska, 29, 1user posted image , 0user posted image , 5.1., ?, Lj, ?

8.8.
zalenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2., ?, ?, ?
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., 3.1., ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?
activia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?, ?

17.8.

18.8.
leonoral, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

19.8.
Mojci1984, 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?, ?

20.8.
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?, ?

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?, ?

25.8.

26.8.

27.8.
Svet, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?, ?

28.8.
zebr4, 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, Ce, ?

29.8.

30.8.

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
skarabej_79, ?, ?user posted image , ?user posted image , 6.1., ?, ?, ?
špica84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 9.1., ?, ?, ?
pikaa27, 27, 1user posted image , 0user posted image , 16.1., ?, ?, ?

user posted image   SKUPAJ NAS JE :

46 user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :
Kratka user posted image user posted image

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a user posted image
romare user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 590
31.12.2011 8:38:16   
crtek
dobro jutro!

meni se pa danes taaaaakooooo spi user posted image kr nazaj bi šla spat, ampak mam preveč za nardit. Smo meli včiraj s kolegi "generalko" za danes in se je, seveda, MALO zavleklo, tko da sva šla z user posted image spat ob 3h user posted image ajjoj...kako se stvari spreminjajo...1mesec in pou nazaj mi ni blo panike spat magari samo 2ure in pol cel dan delat bilokaj, pa še vedno sm mela viška energije, ampak trenutno preklinjam vse, ki so si zmisnli fešte za novo leto user posted image

Sm Včiraj poskusla najdet srčka z angeltalk, pa ga nism našla. Sm poslušala po netu par posnetkov in enkrat vmes se mi je zdelo, da sm čula neki podobnega, ampak nism sigurna. Sej tudi na mojem piše, da se srček sliši od 12t dalje, ampak js sm firbec in sm hotla provat user posted image bom pa mogla še 8dni do pregleda počakat user posted image sej vem, da bo takoj ta teden okoli, pa vseeno js bi, da bi blo to že jutri user posted image

ala punce lepo bodte, grem pečt torto za mami, ki ma čez 2dni abrahama user posted image
se beremo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 591
1.1.2012 10:39:52   
tapeta
Dobro jutro!

Evo pa smo dočakali novo leto. Torej, želim vam SREČNO IN ZDRAVO 2012!!

Zdaj pa grem počasi kosilo kuhat. Čeprav se mi nič ne da, sem kot cota. Pa tudi školjko sem že danes objemala. Zadnje dni me kar dajejo slabosti.

Lp

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 592
1.1.2012 12:47:50   
Mojci1984
Vsem vam želim vse lepo v letu 2012, zdravja, sreče in neskončno lepih trenutkovuser posted image

Ste lepo praznovale? Jaz sem čisto prehlajena in grlo me neki matra, sem včeraj komaj čakala, da bo polnoč, da grem lahko spatuser posted image
Sem pa skoz bolj živčna, v petek imam zopet pregled pri ginekologu in upam, da bo kaj boljše glede hematoma, krvavim ne nič.

A je kašna iz dolenjske, al ste same štajerke tuki? Mogoče bi tud na dolenjskem lahko kakšno srečanje organiziraleuser posted image Čeprav jaz delam v lj, se lahko tudi ljubljančakam priključimuser posted image

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 593
1.1.2012 16:50:22   
špica84
Vsem želim prelepo leto 2012

Mojci jaz sem recimo,da z dolenjske.Sicer sem s posavja ;)

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 594
1.1.2012 18:26:28   
*bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

printemps midve sva ble v C&A v Kopru v tušu. Tm majo fuuuuul stvari. Majo tudi oblekce in tunike. Čeprav tega sm js ekstra dosti vidla tudi v Kiku, Mani in Takkotu, tko da pejdi pogledat. V Mani majo zakom majčke s kratkimi rokavi, kr so dolge in bojo fajn tudi, ko bo buši že večji, pa material je ful trpežen in poceni so (mam enih par teh majčk pa jih že sigurno 2leti nosim in se jim nikjer ne pozna - zgleda, kot da so nove, niti zbledele niso), tko da si jih bom šla v kratkem še po par user posted image čene sm ugotovila, da glede oblekc in tunik lahko komot pogledaš tudi na oddelku z normalnimi oblekami, kr je zdej itak taka moda, da ti ne bo panike najdet. Meni so ful všeč te prosojne tunike, pol daš samo kšno enobarvno majčko na špalince spodaj in si user posted image komaj čakam bušija user posted image

*bobika* kaj te lahko k nam na seznam napišem, prosim? Itak več klepetaš tuki kot pri julijkah user posted image zdej si me pa ustrašla...kaj pri tebi ne dela? meni lučka se užge normalno, srčka pa nism še provala poslušat, kr sm ga dobila včiraj in sm misnla, da se ga še nebi slišalo (piše, da se srček s tem lahko sliši od 10t naprej, js sm pa 7t2d)...ampak, če praviste, da naj bi se slišal...bom sprovala danes, pa sporočim kako in kaj. Joooooooj upam, da ga bom že lahko slišala user posted image grem kr zdej provat, pa sporočim rezultat user posted image

crtek kamot me napises..
Meni se sploh lucka ni orizgala klhub temu da sem dala cist novo baterijo not..
Pri prvem mi je kolegica posodila angelsound in je super delal..
Mi je pa danes se vedno zelo slabo.. vceraj sem skoraj prespala polnoc..nisem migla.niti srdet za mizo.. grozn prehod v Nl

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 595
1.1.2012 19:02:36   
kataleja
pozdravljene vse nosečke avgustovke, sem vas na hitro prebrala (cel popoldan) user posted image
... vse lepo v letu 2012, vse najlepše v avgustu ...
se vam pridružujem tudi jaz
pdp 04.08.2012, prvi pregled 04.01.2012, prva nosečnost, okolica celja
za nosečnost vemo že en mesec, povedali, pa smo staršem na božični dan, sreča do solz
počutje super krasno ...

se beremo

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.1.2012 11:38:14   
Evita12
VSEM AVGUSTOVKAM ŽELIM VSE LEPO V LETU 2012, KI BO ZA NAS POSEBNO IN NEPOZABNO!

IN ŠE DOBRODOŠLICA VSAM NOVIM!

No, mi smo nazaj s smučanja, vsi celi, zdravi in veseli user posted image . Tri dni je bilo za smučanje fenomenalno - lepo, toplo in sončno, dva dni pa smo raje šli na daljše pohode. Meni je bilo fajn in svež gorski zrak prav paše! Tako, sedaj pa smo smuči pospravili do naslednje sezoneuser posted image .

Jaz bi samo prosila crtek, ki tako lepo ureja seznam, da pri meni spremeni starost. Nisem stara 26 (na žalost, sploh ne bi bilo slabo!), ampak 29. HVALA!

Glede počutja še vedno vse O.K., razen občasne zaprtosti in posledično napihnjenosti. Nič groznega, ampak me moti, ker se mi trebuh tako napihne in je tako trd in pol me hlače tiščijo. user posted image Pa nič mi ne pomaga, sem že vse babičine zvarke poskusila, pa nič!? A ima katera kakšen recept?

Jaz še nosečniških oblačil nisem šla kupit, niti gledat. Sploh, ker nisem ena tistih, ki z veseljem hodijo po trgovinah in nakupujejo oblačila. Meni je vse še prav, saj se je začel šele 10. teden (ali pa 8. teden, kakorkoli štejete) in res še nimam težav, razen, ko nastopi napihnjenost.

Lepo se imejte še danes, ko je praznik user posted image

(odgovor članu kataleja)
Neposredna povezava do sporočila: 597
2.1.2012 12:00:02   
Kratkolaska
V LETU 2012 ŽELIM VSEM PREDVSEM VELIKO ZRAVJA, TO BO ZA VSE NAS NEPOZABNO LETO!!!

Praznike smo preživeli user posted image , zdaj pa spet novim dogodivščinam naproti. A še katero boli križ? Mene že par dni predvsem proti večeru user posted image  Se mi zdi da je že malo hitro. Drugače pa drugih težav nimam, samo vsak večer sem lačna kot volk user posted image . Se moram prav kontrolirat kaj pojem.

Glede težav s prebavo: jaz jih zaenkrat še nimam, Evita12 ti pa lahko svetujem da piješ zjutraj in zvečer magnezijeve tablete. Mogoče ti bo pomagalo. Jaz sem bila slabo leto nazaj operirana zaradi globoke endometrioze, takrat so mi odstranili tudi 30 cm debelega črevesja in mi je to pomagalo. Pa izogibajte se hrani, ki zapira in napenja. To bi bil moj nasvet. Upam, da bo kaj pomagalo, ker še predobro vem kako je če si zaprt in napihnjen.

Izkoristite dan, danes je tako lep sonček!

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 598
2.1.2012 18:42:34   
cbelica28
ojla bodoče mamice, dolgo me že ni bilo.....
najprej vsem srečno, zdravo in veselo novo leto in seveda veliko veselja ob pričakovanju naših pikic, pa seveda da bi bilo vse ok...

tudi midva sva že vidla user posted image in pikica je bila velika 9,1mm (ravno pred prazniki)...
seveda ko so domači izvedeli so potem vsi izvedeli user posted image - večina jih je itak že sumila; pa tudi glede na pisano druščino je bilo neizogibno da poveva kar vsem, ker je bilo že malo čudno da nič ne spijem, da imam podočnjake in da potrebujem popoldanski počitek user posted image

no ampak bilo je luštno upam, da ste lepo praznovale, zdaj pa vas grem mal prebrat ker tole ste pa čist preveč pridne čveke user posted image

(odgovor članu Kratkolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 599
2.1.2012 19:45:28   
wish87
Dober večer punce :)

Tudi iz moje strani vam želim srečno, uspešno, veselo, iskrivo in predvsem zdravo novo leto :) Da bo z vsemi nami, našimi bodočimi očki in seveda našimi pikicami vse OK med nosečnostjo in ko prijokajo na svet :)

Tudi midva nisva mogla več zadrževati za sebe, zato sva povedala mojim in njegovim staršem, vsi ostali pa bodo izvedeli po prvem pregledu. Vsi so bili precej šokirani in pa seveda veseli :) Komaj so tiho da ne povedo vsem, ravno tako kot midva. Sem pa se morala te dni stalno zgovarjat, da nisem nazdravljala z šampanjcem...glede na to da mi je non stop slabo sem se zgovorila da imam virozo, pa so mi kar vrjeli :)
Komaj čakam prvi pregled, da lahko povem še ostalim, ker mi je kar nadležno se zgovarjat in lagat :) Bom pa jutri poklicala G in poskusila pregled prestavit na en teden prej, ker gremo na dopust in bi pred tem rada vedela ali je vse OK, ali ne, ali lahko hodim na sprehode, ali je bolje da ležim,...smučala pa ne bom, sem se odločila... :)

mojci drugače pa sem jaz tudi iz dolenjske :) to sem že enkrat spraševala pa ni bilo nobenega odziva in sem se že bala da sem sama :)

lepo se imejte, dobro se naspite, ker jutri gremo novim zmagam naproti :)

(odgovor članu cbelica28)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?