Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino Jutro punce, jst sem tudi pokonci že od 8h, od kar sem noseča, vstajam zgodaj ko kokoš, drugače mi pa do 10h ni nikoli dovolj...je pa res, da hodim tudi zgodaj spat. No včeraj sva pripeljala voziček, Joolz day, sva zeloooo zadovoljna, meni je krasen Sem bla pa pol zvečer čisto fertik, non stop mi je otrdeval trebuh, sem spila magnezol pa buscopan in pol se je nekako umirilo. Joj totalno bedast občutek...očitno sem bla mal preveč aktivna včeraj...Komaj čakam da pridem tam do 34t, da se lahko končno mal sprostim, ker mam še tolko za naredit, pa čim sem mal bolj aktivna, je pol počutje v k... No lepo se mejte, pozdravček vsem Joj, ne govori, pri meni včer isto, pa prejšnji dan. V nožnici (al kje) sem čutila kar take krče .... potem sem včer klicala G, šla tja, me prešlata, pravi, da imam res trd trebuh, naredi UZ, ampak sam da je otročka preverila. Načeloma je ok, ustreza tednom nosečnosti, vse ok, obrnjen še z rito navzdol, pa spola nismo videli. Ni me pa nič vaginalno pregledala. Mi je predpisala tablete Spasmex, da naj 3 vzamem, če ne bo bolje, naj grem v porodnišnico. Ma, sem se ustrašila. Pridem domov in mi je ves čas otrdeval trebuh ... kar je bilo še huje, je bilo to, da mi je vsakič otrdel točno na 4 minute. Sem totalno paniko zagnala, že hotela klicati v P .... potem sem rekla, nič, počakam do jutri (torej danes), če ne bo bolje, bom šla v P. No, očitno so Spasmexi pomagali, danes je dobro .... Jaz bom mirna konec januarja, ko bom 35. teden .... Mater. Ne maram nosečnosti ..... res ne, skoz me skrbi, skoz je nekaj narobe ... saj, tiste ki imate fajne nosečnosti, je verjetno fajn, meni pa ni .. pa še precej slabša mama sem, če sem noseča Včer sem bila tako tečna, itak, če sem bila pa zaskrbljena. HB je bil mož doma in se je ves čas ukvarjal s tamalo, da sem jaz celo popoldne lahko ležala ... Danes pa gre mož v Mb. na novoletno zabavo, bo tam prespal, mi2 s tamalo pa h mojim, da bom lahko počivala .... Ma sej danes sem precej boljše volje, sem si rekla .... ah, tale december še preguram, januar bo tudi hitro minil, pol bom pa sproščena ...
|