matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: matcar Letos pa so nas dobesedno izločli,dobijo sicer individualno darilo,ki bo ostalo v skupinah,domov pa ne bodo prinesli nič,kar bi imeli otroci za spomin na vrtec.Če dela vaš vrtec po istem principu,me najbolj zanima in sodelovanje z starši na vseh področjih. meni je to čisti zgrešeno da pričakuješ, da boš v vsako vrtčevsko dogajanje vključena. Saj imajo program, katerega so vam verjetno v začetku leta predstavili, dovolj je da veš, da si seznanjena. Mi imamo v začetku decembra skupno delavnico, kjer delamo novoletne okraske, okrasimo igralnico... Naša občina je bolj škrta, tako da jih obišče samo Dedek Mraz, vsako igralnico posebej, otroci mu zapojejo kakšno pesmico in to je to. Daril, obdarovanj ni, in otroci tega niti ne pričakujejo, saj vejo da jih bo obdaril doma. Jaz imam v navadi, da vsako leto obdarim igralnico, ponavadi so to kakšne barvice, puzzle, knjigice...nekaj kar je za vse, in ostane tam, pa še kakšno malenkost ki jo s sinom narediva za vzgojiteljici. To,kar si napisala,ni res.Ko je vprašanje glede mojih otrok,hočem vedet,kaj se dogaja,kaj počnejo,izdelujejo,kam hodijo itd.Kot starš imam vso pravico do tega.Tako kot vsi starši.Ja,smo seznanjeni z lenim načrtom,saj to sploh ni debata tukaj.To,da prineseč igrače v vrtec in tam ostanejo-smo jih mi tudi hoteli,pa nam ne dovolijo.Tolko o tem,pa bi marsikdo rad kaj prispeval,pa ne sme.