alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: reirei vsakogar je mogoče očrniti, če sta že dva za akcijo,je dovolj. Ne verjamem direktno vsakega stavka,kar mi pride na uho, saj nas vendar življenje uči. Kaj sam še nisi doživel krivice? Vem,da je Janša že izjavil, da bo delal za dobro Slovenije, zakaj bi torej bil ego? Njegova žena ga. Bačovnik je izjavila, da je ponosna nanj, ker ve, da je v njem dobrota (dobro srce), vse ostalo pa odnese čas ! Te besede so mi res dale misliti in popolnoma verjamem, da gospa ne blefira, saj si ni želela političnega udejstvovanja njene družine, kolikor vem, je podprla željo moža, da dela v dobro Slovenije. To trditev sprejemam. Nimam nikakršnih dokazov za kaj drugega. V primeru sedanjega zmagovalca pa čutim le strah...Za politiko imam drugačen cilj - iščem dobro- konkretno, ne pa velikoleteče obljube ter navideznega, hinavskega šarmiranja -česar pa veliko najdem pri gospe Ljudmili Novakovi, krščansko ali ne, ženska se mi zdi poštena , odkrita, izobražena, izkušenj polna v evropski politiki... Tistega o Janši in Urški niti ne mislim komentirat. Če Janša nebi metal polen pod noge bi bil tokrat kot že velikokrat zmagovalec, tako se je pa, kot vedno, eno od polen odbilo njemu direkt v kolena. Lepo te prosim, ja kakšne pa pišeš o gospej Ljudmili. Si kdaj prebral njihova nestrpna stališča do drugačnih, si kdaj poslušal vsiljevanje in lobiranje za glasove po vaških zborih, na katerih nastopajo po večini otroci...mene je groza, pa Ljudmila pomojem nima nič s tem. Njo so pač lepo oblekli, jo naučil kaj mora govort in to počne, brez kančka inteligence. kALBO TI si šlovek po mojem "okusu" na naslednjih volitvah imaš moj glas zagarantiran!! bi pa dodala o dotični gospe le to: osebno nisem imela nikoli kontakta z njo, sem pa bila na enem pogrebu,kjer je bila gospa s soprogom in še nekateri člani tega klana. Drža , aroganca, bonton,....za , ...ko da so se ljudje zbrali zaradi nje in njej enakih in ne zaradi pokojnice.. No takrat je samo potrdila moje mnenje ,ki sem ga imela o njej!