posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Za leta čez 30 (in že kakšno prej), meni ni primerno (razen za na plažo): mini krila, globoki dekolteji, kazanje popka, zelo špičasti čevlji, zelo pisane ali kričeče obleke; mogoče še kaj, česar se ne spomnim. Po moje ima tvoj mož prav. Prosim lepo no... kaj takega pa še ne.. če je kaj neprimerno je lahko samo to, da se oblečeš svoji postavi neprimerno. Če nosiš špičake, hlače na zvonec in majice nad popkom, potem te res je povozil čas... če pa slediš modnim smernicam in se oblačiš "mladostno" karkoli že to pomeni, potem te ni.. pri nas smo večinoma žensko kolektiv 25-60 in se vse oblačimo precej podobno.. škornje, dolge tunike, krila, srajce.. To pa ress ja enako bi jaz napisala. Postavi primerno. In stvar okusa. Pri meni v omari se najde- sem čez trideset_- lep plašček, z črno muco okrog vratu in rokavov, lepa puhovka, oprijete jeans hlače v različnih barvah, par body srajc- bela, črna, to so dobri kosi, ki služijo več sezon. Potem pa še potrošna roba, kot so Intimissimi majčke, Zara puliji, majčke.. H&M perilo, majčke, puloverčki...mmmm, pri perilu imam tudi komplete iz Palmersa, Triumf. Črna oblekica...pa da ne naštevam poletnih cotik , med njimi tudi mini krila, kratke hlače, majčke z odprtim hrbtom, dekoltejem, ... Pol pa še čevlji, hmmm, škornji s peto in brez, teniske, japonke različne, balerinke -dvojne. In še kup cot, ki jih ne uspem ponosit. Kupujem pa različno, kjer mi je stvar všeč. Zdaj sem še enkrat prebrala kaj sem napisala in jaz včasih nimam kaj obleč ČE me je čas povozil ali ne, ne ni. še
< Sporočilo je popravil posh -- 1.12.2011 23:16:58 >
|