beti 1
|
Trnuljčica: z najino v Ljubljani naslednji vikend na žalost ne bo nič. Starejši ima možnost za trening v Avstriji v soboto in bomo to združili z obiskom pri svakinji in svaku, še zadnjim pred . A vi pa gledate, da bi prišli nazaj v Lj.? Je pa starejši ful navdušen, ker pride Dedek mraz v službi ravno na njegov rojstni dan. Matkurja: maš zs Kasija: si še mene navdušila s tole hišlo. Mi smo mlajšemu za 1. rojstni dan kupili leseno kuhinjo, se še zdaj zelo rad z njo igra. Je bolj tak gospodinjski tip, ne samo mehaničar. Pa vlakec imamo tudi lesen, so tudi nama lesene igrače bolj všeč, kot plastične. Avtki morajo pa tako ali tako biti kovinski, ker so če-ne najkasneje v 1 mesecu v koščkih. janchek: sem že pisala, oddala prejšnjo sredo, v četrtek me je odločba že čakala na pošti, ena za cekinčke in druga z datumi in bruto zneskom za čas porodniškega dopusta. Za drugi del se moram še z zmenit, ker bom imela predvidoma operacijo kolena še pred koncem porodniške, kar pomeni, da vsaj 2 tedna ne bom mogla normalno skrbeti za . Dobiš pa dejansko odločbo avtomatično v tednih pred iztekom porodniškega dopusta. Camino 79: ti kar brez slabe vesti uživaj v svojih občutkih, so čisto na mestu. Mojemu se tudi začnejo kar učke svetit, ko sem noseča, če ne zaradi drugega zato ker mam takrat zg. štuk skoraj za št. in pol večji. Glede otroškega dodatka, ga lahko uveljavljaš šele, ko imaš rojstni list otroka, tako da ni logično, da bi vlogo dajal prej, pa tudi sicer meni ta formulacija, da v decembru vlagajo tisti, ki želijo prvič uveljavljati v letu 2012 mi je zelo nejasna. Moram pa odnest vlogo za vrtec, pa lahko takrat vprašam, kaj mislijo s tem in ti posredujem odgovor. n€na: super za lepe izvide in slikice Mistica: jaz sem v drugi nsečnosti pojedla po enega navihančka s čokolado in lešniki in si privoščila 2-3 dcl jagodnega soka s smetano vsak dan, ker mi je g težila, da se moram zredit (je bla še bolj stare šole), pa malemu ni nič falilo, pa tudi težo je imel čisto primerljivo s prvim. Tako, da ti si kar privošči, še za tiste, ki si ne smejo oziroma si ne upamo (sama sem na meji za sladkorno, pa se tokrat raje pazim, pa mi ni kaj hudega, ker mi začuda sladkarije v tej nosečnosti ne pašejo).
< Sporočilo je popravil beti 1 -- 2.12.2011 10:33:23 >
|