|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
1.12.2011 12:02:25   
vim
Mary12 kaj pa je bilo, da si rodila prej v 34 tednu?user posted image

OBLAČILA: No glede na to, da se počasi ne bomo mogle več spravit v svoja oblačila, za nosečniška pa vsaj še kakšen mesec ne bomo kako premostiti oviro do takrat? Pajkice in kakšna daljša oblekca, tunika, čeprav tega jaz ne maram nosit al kaj?user posted image user posted image user posted image

K imamo še temo o dojenju, vam zaupam tri najpogostejša vprašanja, ki sem jih dobila do sedaj? GOSPA A DOJITE?user posted image user posted image user posted image Grrrrr kako sem to sovražila. Ko nehaš dojit, sledi A VAŠ OTROK ŽE HODI?user posted image user posted image user posted image In sedaj ko smo stari 2 leti...A JE ŽE BREZ PLENIC?user posted image user posted image  Malce sem off topic, ampak tiste, ki že imate user posted image  boste vrjetno prikimale, druge pauser posted image user posted image user posted image user posted image .

TELOVADBA: Hmm rada šla, ampak trenutno je moja rekreacija letanje na školjko.
HRANA: Ali vam kaj posebnega paše, meni mortadelauser posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu žogica81)
Neposredna povezava do sporočila: 726
1.12.2011 12:56:54   
kale
OOO pa že imamo 1., ki je izvedela spol user posted image . Če se strinjate, bi (za tiste, ki spol vedo in so ga pripravljene razkriti) na seznam dodala user posted image (punčka) ali user posted image  (fantek) ter user posted image  (za tiste, ki ne vedo ali nočejo povedati).

user posted image

PDP,
nick, starost, število , število doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj/porodnišnica

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , NS 22.11., Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , 2.12., Koper/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , 17. 11., Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , NS 24. 11., 09.12., Kranj/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 29.11. , Ljubljana/

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image ,NS 28.11., okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 21.12., NS 24.11., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 15. 12. Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 22. 12., Kranj/Jesenice

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , Ljubljana/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/

11.6

12.6.

Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , 22. 12., NS 2. 12., ?/ Novo mesto 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image

13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image , , 29. 11., Kamnik/
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 5.12., okolica Ljubljane/Ljubljana
14.6.

15.6.
Morgan – 9. 11.

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , 2. 12., BHR 6.12.,
17.6.

18.6.
˜Biba˜
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image , NS 30.11. Koroška/
19.6.
buba1982- 29?let, ? user posted image , 1user posted image ,

20.6.
škratka 007 – 33 let, 14. 12., NS - 12. 12., Koper/
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
LeJo- 33let, 2user posted image , NS 8.12, Ljubljana/Ljubljana

21.6.
kale – 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., NS 5.12., Štajerska/Maribor
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 10. 11., NS 9.12.,
tintinek –2user posted image , 1user posted image , 16. 11., Štajerska/
Malinova - 31 let, 2 user posted image , 1user posted image , 20.12, NS 8.12

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 24. 11, NS 13.12. 
tejci1981 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 14.12., 14.12., štajerska/Maribor

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , NS 12.12.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , NS 12.12., Ljubljana/
vim - 2user posted image , ?user posted image , 20.12., NS 13.12.,

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , NS  16.12. Ljubljana/Ljubljana

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , 13. 12. NS 20.12

29.6.
pikica159 - ?user posted image , NS 14.12.

30.6.

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 26. 10., Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 9. 12.

SKUPAJ NAS JE : 40

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:     1   user posted image
                                    user posted image
                                     user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 727
1.12.2011 13:04:16   
KajaNagaja
Oblačila - js mam itak tak stil, da jesen/pozimi ful nosim pajkice ali najlonke in tunike/oblekce...čeprav zdaj mi je to ful zoprno, ker imam večinoma oprijete in zaenkrat ne zgleda kot da sem noseča, ampak tko čudn, k da bi se mal zredila. Tko da zdj mi ful paše kšne široke stvari zgorej nosit, sploh ko se najem. :) A se kateri že pozna trebušček?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 728
1.12.2011 13:14:05   
titi29
Pozdravljene bejbe!

no še ena z veselo novico: na NS je bilo vse super, vidli smo vse organe user posted image user posted image  in tudi že izvedeli da bo najverjetneje še en user posted image   tako da moj user posted image  dobi konkurenco user posted image . Sicer tole na nuhalni še ni ziher, saj je meni Dr. Pušenjak v 1. user posted image  na nuhalni napovedal punčko in smo šele na morfologiji zvedli, da bo fantek user posted image

Dojenje: mene je prva 2 tedna bolelo kot user posted image  in včasih nism mogla zadrževat solz, pol ko je pa steklo je blo pa fajn. tko da se bom probala potrudit tud tokrat, če pa ne bo šlo pa pač ne bo šlo.

Obleke: punce, ne vem a gre u drugo vse tok hitrj al kaj, ampak jst mam že ornk trebuh - tazga sem u prvo mela šele v 6. mesecu user posted image  Zdej pa ne vem, a to pomen da bom do konca kot balon al kaj??? Tko da komot že nafilam nosečniške hlače user posted image

Aja, še to sem hotla vprašat: jst sem noseča že 13. tednov in se sicer ok počutim pa tudi včeraj sem na pregledu vidla, da je vse super, potem pa sem zvečer mal zakrvavela user posted image  pa nobenih bolečin al pa kej druzga. A mislte da je treba it k G to preverit al pač upam, da se ne ponovi? A je kera mela podobno izkušnjo?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 729
1.12.2011 15:11:15   
Babybee81
titi a si imela vaginalnu UZ na NS? Jaz sem v prvi nosečnosti veliko krvavela, G je rekla da nobena krvavitev ni dobra. Jaz ti predlagam da se greš pokazat

(odgovor članu titi29)
Neposredna povezava do sporočila: 730
1.12.2011 15:32:02   
titi29
ne, na nuhalni nisem imela vaginalni UZ. SEm se odločila, da če se bo danes kaj ponovilo, grem jutri do G. Drugače pa upam, da je vse kul...

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 731
1.12.2011 16:02:07   
Ploha
vim: s tistimi uprašnaji se strinjam ja user posted image pa še kšnga bi lahko dodala, ni pa ni konca...nikoli jim ni prav,...

trebuh: jst sm zdej v tretje noseča in trebuh je ogromen, bi vam pokazala, ampak me je sram...velik je zares, in nosečniške hlače oz. tista elastika se mi potem na trebuhu pozna, ker me že tok zateguje, morm po nove...vsakič gre hitreje...

sm si kupla magnezij, ker mi trebuh otrdeva...bom vidla čez par dni če je kaj bolje...mi je pa začel mal dol prtiskat, ampak vem da je zdej problem, ker ne odvajam redno in pol grem probat in ne gre, če pa rata je pa odrešitev user posted image user posted image

dojenje:
kokr keri paše in kokr se bolje počutita otrok in mama...ne bom moralizirala, ker nism prfekt, 1x sem v redu dojila, sicer samo do 5 mesca (polno), pol je pa itak že nakaj gostega blo, pa še mal dojenja in AM), pa se je tud ure in ure dojila, pa skos bi spala, ampak sem jo komaj zbudila, res komaj, ko sem jo pred dojenjem previjala, da se je zbudila, je gledala, predn sm jo oblekla in na zize prstavla mi je zaspala, pol pa sm ji delala vse živo pa je komaj kaj pojedla, mislim lahko pa je uro/uro pa pol trajal, ker mi je umes zaspala, pa spet previt ker se je pokakala, pa komaj je dobro zaspala, spet dojit...no v drugo pa tega časa na ure nism imela (spet ena velika zaspanka), poleg polnega dojenja se ni redila oz. hujšala, ko sem ji po nasvetu patronažne dodajala po dojenju, je zagrabla flašo in zize tud vidt ni več mogla, jst pa mastitis...res pa je da tkt nism vztajala...ampak tak sm se odločla... pa smo vsi srečni...kaj bo pa zdej se pa ne obremenjujem...kje je še dojenje haha...zdej mam druge skrbi user posted image

(odgovor članu titi29)
Neposredna povezava do sporočila: 732
1.12.2011 17:16:19   
mary12
vim...ko sem po porodu prišla do ginekologinje me je vprašala...o kako pa to da si tko hitro rodila...to bi pač morali oni vedet al kako. Do danes nimam uradne razlage. Popadki so se mi začeli že v 32 tednu, pa so me spravili do 34 tedna. Odpirala sem se...dal so mi inekcije za razvoj plučk..Moja razlaga je da je sem imela krajši vrat, pa placa mu je zmanjkovalo. Ob rojstvu je bil težek namreč 3 kg. 1 dan so ga imeli za ziher v inkobatorju vendar ni bilo nobenih težav. Apgard je bil 9/10. Problemi so bili kasneje zaradi hranjenja.

LP

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 733
1.12.2011 17:57:08   
vrtnica00
titi20 jaz bi šla se na tvojem mestu pokazat G za sigurno.

ploha meni isto na čase otrdi trebuh, pijem Mg tablete že 5 tednov, poleg tega mam elevit v katerih je tudi nekaj ga in tu pa tam za prebavo še donat, pa ne vidim nobene neki razlike, nevem če bi morala povečat dozo al kaj. zdj edino, če ne bi pila, da bi bil trebuh zmer trd ko kamen, tk je pa samo občasnouser posted image

sem rekla,da se bom enkrat na mesec zmerila in danes sem se po enem mescu merila v obseg okoli trebuha in prsi, obseg prsi se povečal za 1cm, trebuh pa za kr 3cm. teža je ista. kavbojke, ki sm jih pred enim tednom komot zapela, jih nemorm več. na silo sicer gre, samo me fulll tišči. in tudi tako, ko se gledam, se mi fuuuul pozna že trebuh. sploh v pajkicah je ogromen, ko ga nič ne tiščiuser posted image tako da se je pri meni začelo, beba zgleda da hitro raste. mislim, da me rešuje samo še to, da je glih zima in se da malo zakrit še, samo ne bo več dolgo šlo tako. edino če se bom lagala, da sm se zredilauser posted image

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 734
1.12.2011 18:34:18   
kale

titi29- verjetno je krvavitev nedolžna, a če se ponovi, ne bi čakala do jutri, ampak bi se šla za ziher kar na urgenco pokazat...

trebuh - moj je tud (sploh zvečer) že ogromen - tam za en 5. mesec user posted image , samo se mi zdi, da je bilo v 1. user posted image  enako. Me pa še začuda ni nihče od sodelavcev kaj vprašal. V prvo so me zelo hitro pogruntali, zdaj pa se zgleda nazaj držijo, ker niso ziher, da se nisem samo malo zredila user posted image  (sem take konstrukcije, da se zmeraj najprej v trebuh zredim...). Sicer pa jim imam itak namen povedat naslednji teden po NS,  če bo vse ok.

user posted image

PDP,
nick, starost, število , število doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , NS 22.11., Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , 2.12., Koper/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , 17. 11., Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , NS 24. 11., 09.12., Kranj/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 29.11. , Ljubljana/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image ,NS 28.11., okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 21.12., NS 24.11., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 15. 12. Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 22. 12., Kranj/Jesenice

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , Ljubljana/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/

11.6

12.6.

Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , 22. 12., NS 2. 12., ?/ Novo mesto 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image

13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image , , 29. 11., Kamnik/
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 5.12., okolica Ljubljane/Ljubljana
14.6.

15.6.
Morgan – 9. 11.

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , 2. 12., BHR 6.12.,
17.6.

18.6.
˜Biba˜
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image , NS 30.11. Koroška/
19.6.
buba1982- 29?let, ? user posted image , 1user posted image ,

20.6.
škratka 007 – 33 let, 14. 12., NS - 12. 12., Koper/
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
LeJo- 33let, 2user posted image , NS 8.12, Ljubljana/Ljubljana

21.6.
kale – 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., NS 5.12., Štajerska/Maribor
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 10. 11., NS 9.12.,
tintinek –2user posted image , 1user posted image , 16. 11., Štajerska/
Malinova - 31 let, 2 user posted image , 1user posted image , 20.12, NS 8.12

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 24. 11, NS 13.12. 
tejci1981 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 14.12., 14.12., štajerska/Maribor

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , NS 12.12.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , NS 12.12., Ljubljana/
vim - 2user posted image , ?user posted image , 20.12., NS 13.12.,

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , NS  16.12. Ljubljana/Ljubljana

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , 13. 12. NS 20.12

29.6.
pikica159 - ?user posted image , NS 14.12.

30.6.

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 26. 10., Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 9. 12.

SKUPAJ NAS JE : 40

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:     1   user posted image
                               1   user posted image
                                     user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 735
1.12.2011 19:22:18   
vrtnica00
se pravi, da smo mi vse kr za 5.mesec. morda so se pa zmotli, pa smo že res tukuser posted image

drugač se pa spomnim situacije od lani, ko je bla osšolka noseča. pa jo na začetku leta gledam in gledam. nism bla sigurna al je noseča, al se je pač ženska zredila čez poletje. najhuje bi mi blo, da jo vprašam, če je noseča, ona pa meni da ne. pogreznila bi se. to je pa to, ko človek enostavno neve, če bi kaj rekeluser posted image
no sm se pol čez kak teden vseeno opogumnila in je bla res že 4.mesce nosečauser posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 736
1.12.2011 19:31:59   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: vim

K imamo še temo o dojenju, vam zaupam tri najpogostejša vprašanja, ki sem jih dobila do sedaj? GOSPA A DOJITE?user posted image user posted image user posted image Grrrrr kako sem to sovražila. Ko nehaš dojit, sledi A VAŠ OTROK ŽE HODI?user posted image user posted image user posted image In sedaj ko smo stari 2 leti...A JE ŽE BREZ PLENIC?user posted image user posted image  Malce sem off topic, ampak tiste, ki že imate user posted image  boste vrjetno prikimale, druge pauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa dodajam še vprašanja med nosečnostjo, ki me spravljajo ob pamet....
1. a že vesta kaj bo?
2. kako mu/ji bo ime?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 737
1.12.2011 19:43:25   
Ploha
vrtnica: katere Mg šumeče tablete pa imaš? Ker od fidimeda naj bi popil samo eno, recimo magnesola pa 2...odvisno od količine mg k je v tableti...jst sm uzela od fidimeda, k mi je tud okus mnjami...sam itak kuj ne prime...tko da tud ne vem al bo kaj pomagal al ne bo...

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 738
1.12.2011 19:51:09   
vrtnica00
imam take, ki se kupijo v trgovinah, kr neka znamka, kupljene v šparu... in sm primerjala z magnesolom in je skor 2x manjša vsebnost Mg not. nism pa na začetku tega vedla, ker tudi na njih piše 1 na dan, kljub majhni dozi... sploh nevem kuk lahk mg na dan Mg spijem?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 739
1.12.2011 20:19:23   
Ploha
vrtnica: na škatlici od fidimeda piše da je v eni šumečki 300 mg magnezija, pa ena na dan...zdej lekarnarce nism sprašvala...tko da pol tistih tok več popiješ pomojem?! Mogoče kera druga kaj bolj točno ve, al pa če na naslednjem pregledu prašaš oz. pokličeš sestro pa prašaš? Pri nas je ena taka fajn sestra, da jo komot pokličem in tko z veseljam vse pove!

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 740
1.12.2011 21:26:13   
nimanorwen
no evo, končno dela! vidm, da kr pridno klepetate ... jest mam pa jutr predzadn izpit in sm čist nesrečnauser posted image  ker je totalna loterija in res ful ful obsežen in odvisen od sreče ... raj ne povem, kuk mam plonkičevuser posted image  pa ful sovražm plonkat, mi je pod častjo, ampak na tem izpitu tut najbl pridni plonkajo, tk da mi je to v opravičilouser posted image
trebuh - pod kritko, v drugo gre res hitrejuser posted image
oblačila - jest vam ful svetujem pončo ... če je topu, je še za zdele (npr. hop v avto in hop iz avta), pa še pol za pomlad bo superuser posted image se vse skrijeuser posted image drgač pa začuda oblečem še vse.
kale - ja, dej označ za spoluser posted image  pr men lahko kr user posted image , se bova pustila presenetit. aja pa nasledn pregled mam 28.12
pregledi - zdej načeloma do konca nosečnosti, če je vse ok, ni več vaginalnih pregledov ... ns je že običn uz, morfologija tut, ostali uzji so pa itak odvisni od dobre volje g, pripadata namreč samo 2.
mary12 - no sej še dobr, da si do 34. zdržalauser posted image pa da je otroček vse okuser posted image  sm se glih učer pogovarjala s prjatlco, k je njena soseda rodila že v 24. tednu ... user posted image  je mel 500g, a si predstavlate ... pa je dons vse ok z njim. tehnika dela čudeže, sm si pa ne predstavlam, kako sta mogla starša (in ostali) trpet ...
titi29 - pejt se pokazat, da boš mirna.
zoprna vprašanja - že vsa zgorej našteta plus še: A TOK HITR, A SE VAMA JE PONESREČLuser posted image user posted image user posted image user posted image  wtf pa to koga briga? a sva res tuk čudna, če bo mejhna razlika, k itak ne bo tuk ful mejhna (no, 22 mesecev, vse je relativno) ...
magnezij - pila sm magnesol, mi je full dobr mmmm ... včasih sm ga kr z jezikom lizala, budalauser posted image zdej pa nism še začela.

evo, grem se naprej učit in pisat plonkiče, držte pesti jutr ob pol enajstih!user posted image nočko

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 741
1.12.2011 21:54:09   
googica
ful zanimivo, da se vam tolk pozna. ker men se res ne pozna čist nč, razen špeh ker sm nehala tečt, se je mal bolj začel kazat na buhiju :). v osnovi pa nč, čeprov je to moja druga nosečnost. sicer sm vesela da je tko, ker čimdlje se bo dalo skrivat, čimboljš. pa ne da bi me bilo sram al pa kej, ampak nekaterim ni treba vedt, pa še nč se ne veselim vseh teh vprašanj in še najbl se ne veselim božanja trebuha. pri prvem sem se še pustila, zdej se bo pa treba mal zavzet, ker je to moj osebni prostor in nima to folk kej pipat :)
titi, tud js bi se šla pokazat ja, nobena krvavitev ne more bit dobra, pa še živčna ne boš več.
js pa fuuul ne maram teh pajkic in to, ker nimam postave za pajkice, sicer dolge noge a velika okrogla rit :). niti ne vem kje sploh se kup kake fajne, zdej me že neki ma, da bi probala s tem, pa pojma nimam kje kej majo. sploh všeč so mi te, če ste že vidle, ki zgledajo kot neke jahaške pajkice. te bi probala, pa vidla kako bo to na men :D
glede otrdelega trebuha sm js že vse pozabila kako zgleda. nimam zgleda še nč problemov, če ne vem :). edino špika me včasih, ampak to vem da je normalno za spremembe v buhiju. 
glede dojenja pa tako kot sem rekla. tista ki je lahko dojila, in tista ki se je potrudila, zgleda ni doživljala takih muk kot sem jih jaz. ampak dovolj o tem, sem se že prevečkrat kregala zaradi tega in v živo se bom še vedno, z vsakim ki ne more mimo svojega prepričanja. :)
mate pri vas tud kej miklavža? pri nas že en teden prej začnejo po vasi hodit parkeljni in strašit otroke, morjo molit.. včeri so bli pri nas, je blo hecno. tamal se mi je tresu kot da je ne vem kaj, pa jih niti videl ni.. jao, bo še dolg teden. pol ko so starejši je to ful fajn, mal strahu, velik adrenalina.. zdej je pa naš res še mal premali.. no, vsaj darila so v ponedeljek, to bo mal boljš pol :))
lahko noč

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
1.12.2011 22:18:28   
vrtnica00
samo na čase, ko berem tu, se pa morm res iz srca nasmejat. nimanorwen carica, kr lizala tableteuser posted image user posted image user posted image

drugač pa vso srečo jutr!!! vem kako je to, meni je že zdj kr slabo, ko pomislim na mojega. sama piflarija, kr neki izraziuser posted image

drugač pa glede dojenja, mene ne skrbi kaj bojo drugi rekli. se mi bolj zdi, da me bo doma mami ob živce spravila, če ne bom mogla. ko samo pomislim, da bi me bolelo in bi zarad tega nehala. je ful zagovornik dojenja, da se treba potrudit, da se ene ne trudijo. mislim, da vsaka zna zase, če zmore ali ne. bomo vidli kako bo šlo, dolgčas nam sigurno ne bo user posted image
res pa je, da so primeri, ko ti izjavi ženska, da ona pa ne bo, kr ne bo riskirala, da bi se ji povesile ali pa da njej se pa enostavno ne da dojit, kr bi treba otroka na par ur nahranit, tk pa samo na kaj ja znam kuk ur. medtem, ko se ene res mantrajouser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 743
2.12.2011 0:47:51   
Malinova
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Jaz pa dodajam še vprašanja med nosečnostjo, ki me spravljajo ob pamet....
1. a že vesta kaj bo?
2. kako mu/ji bo ime?

Še kako se strinjam! A mene ti dve vprašanji niti nista motili, temveč komentarji odgovora, ki sem ga dala. Npr.: O, samo da je fantek (A punčka pa ne bi bila v redu?user posted image )! Punčke bomo pa bolj veseli (Smo istočasno pričakovali dvoji sorojenci.)! Itd.

Okoli imena pa tudi nonstop eni komentarji, rime, podaljšave (če je ime kratko) in okrajšave (če je ime dolgo) in seveda novi predlogi. Ja, itak da jih bova upoštevala. user posted image Naši starši in drugi so že imeli izbrati svoja priljubljena imena, tisti dobronamarneži, ki pa še nimajo otrok, pa naj grejo v akcijo ali pa si kupijo kakšnega ljubljenčka, da bo ta potreba potešena. Malo za šalo, malo zares.

Ravno zaradi vsega tega sem po prvi nosečnosti govorila, da v drugi pa ne bom povedala spola in imena, ker sem se včasih (sploh na koncu nosečnosti, ko so hormoni šopali 200/h) prav fino zasekirala. No, bomo videli, kako mi bo zneslo. Bom pa vsekakor bolj selektivna (no, delno sem že) pri deljenju teh informacij.

Lep konec tedna!

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 744
2.12.2011 8:21:09   
Ploha
maloniva: jst tud nism povedala za spol in ime, ravno zarad tega, ko že rodiš in izbereš ime, tud oni nekak odnehajo, ko pa še ne rodiš, bi te pa najraj prepričal v kontra ime, tako ki je njim všeč...men je to prou smešn...ker men tud marsikatero ime ni všeč, če mi je všeč pohvalim, to povem, če mi pa ni, pa ne hvalim, ampak tud ne šimfam, še najmnj pa da bi dajala kake predloge...ojej..

googica: ja pr ns je tud ta običaj, samo pr ns pridejo samo v pondelk, par parklnov in miklavž pa anglečk pa dajo darilo pa mal otroke prestrašjo....tko lepo mi je to, ta čar!

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 745
2.12.2011 8:40:44   
Ploha
malinova oprosti, tisti prvi del objave je tebi namenjen, sam mal sem se zatipkala...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 746
2.12.2011 8:49:35   
Malinova
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

malinova oprosti, tisti prvi del objave je tebi namenjen, sam mal sem se zatipkala...

Sej po duši sem res malo n(j)iva. Kmečka.

Lep dan vsem na obzorju!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 747
2.12.2011 9:09:14   
kale
Punce, preveč se sekirate zaradi takšnih in drugačnih vprašanj, stvari. Boste prehitro sive ratale user posted image . Jaz sem se navadila enostavno ignorirat določene stvari. Če me pa nekaj res raz... pa znam tud povedat svoje nazaj user posted image .  Upam si trdit, da, če imaš rad sebe in svojega user posted image   ter znaš prisluhnit sebi, svojemu telesu in kasneje user posted image  , ne moreš narediti veliko narobe....

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 748
2.12.2011 9:30:55   
Babybee81
živ žav

Kale za seznamček naslednji pregled imam 3.1.2012

Počutim se vredu, razen utrujenost me daje. Bruhala pa nisem niti 1x user posted image .

Ta tipična vprašanja so včasih tudi meni moteča, a kaj češ tak pač je user posted image

Oblačila - ne zapnem nobenih normalnih hlač več, v prvi user posted image  se mi je hitro poznalo zdaj ba še 3x bolj

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 749
2.12.2011 13:47:13   
KajaNagaja
Meni se pa dogaja, da zjutraj ali zvečer, v čisto spodnjem delu trebuha čutim otrdlino - otročka user posted image user posted image ...se mi je pa že začel mal trebušček poznat, sicer še vedno zelo zelo neopazno, ampak se dela :) jeeee user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......