madela
|
No,da poročam o včerajšnjem obisku CSD-ja. Moram reči,da se obanašjo totalno argantno in sem razočarana. Kot prvo je stvar takšna,da moram najprej na občino in tam plačat teh 55€,da ga občina povabi na razgovor in podpiše dovoljenje za spremembo. Če tega ne bo storil,se komaj takrat pošlje na CSD. Jaz sem ji jasno povedala,da ga bodisi sploh ne bo blizu ali pa se ne bo strinjal in če ne bi kar oni sprožili postopka in odgovor je ne! Če grem direkt na sodišče je pa tako,da spet zahtevajo najprej posredovanje centra,šele nato se odločajo oni. Hčerka je bila zraven,ker je sama tako želela in jo je seveda vprašala zakaj si želi spremembe in ji je čist lepo povedala,da zato ker bi se rada pisala tako,kot njeni starši! Mene pa je spraševala in mi govorila o koristi otroka...pa da češ ona ima očeta(v mislih je imela tega,ko ga ni)in sem ji kar lepo razložila,da ne da tega pa res nima in sem ji povedala,kdo in kakšen človek si zasluži naziv oče in da tako osebo res ima,ampak da pa to ni ta tujec... Potem je pa še hčera planila v jok,ker je pričakovala,da ji bodo pomagali,ne pa branili tujca in sem začela pizdit,ja kje sa pa potem otrokove pravice?? Najraje bi vse skupaj pustila,ker se mi ne ljubi ubadat z vsemi skupaj,ampak ker si hčera to res želi,gremo pač na občino in čakat kaj bo. Sicer pa njegov zadnji naslov vemo,za preživnino ga nisem tožila,ker je brezposeln in alkoholik in ker mi je bilo takšno življenje,brez kreganja in alkoholika v bližini ljubše. Odločitev,da bo tako pa je bila samo njegova. In ja moj mož bi jo takoj posvojil,ampak tožit se in kregat,bo pa ja prej 18 let stara,kot bo to rešeno...saj je jasno kako gre vse skupaj počasi. Za hčer je pa tako,da ona lahko izrazi sama svojo željo,ni pa nujno,da jo upoštevajo,ker gledajo v korist otroka in smatrajo,da oni to bolje vedo,kot pa jaz ona in ona
|