madela
|
Men se bo počasi skeksalo,saj si me inštitucije podajajo od vrat do vrat...no vsaj telefonsko,ker razen na občino nisem hodila. Stvar je sledeča...Rada bi spremenila priimek hčerki,ki se piše po očetu. Hči je stara 12 let,očeta ne pozna in le ta ne plačuje ničesar,skratka kot da ga ni,čeprav je nekje tam,morda v kakem jarku Tako jaz,kot hčera si želiva,da dobi moj priimek,oziroma po svojem očimu,ker sva poročena. Na občini zahtevajo očeta,ki se tako ali tako ne bo strinjal in za to,da ga vprašajo zahtevajo 55€,itak da nisem plačala,ker vem da je brez smisla,na CSD so me poslali,da se to ureja na občini. In kam zdaj? Nekdo mi je rekel,da se lahko otrok sam odloči o spremembi priimka,s soglasjem samo enega od staršev,spet me zanima pri kolikih letih? Ma res mi nikjer nič pametnega ne poveda,klicarim pa ko norc In da niti ne govorim,kakšne težave smo imeli letos z vstopom v Aglijo,ker se hči drugače piše,češ kdo je ona,kje so starši in seveda če imam POTRDILO,da je ona MOJ OTROK!!! Bolano mi je to,res. In zdaj letos potujemo z avionom in se res bojim,da nas pustijo pred vrati.Kaj naj zdaj,a si naj res urejam potrdilo,da sem njena mama in zato še plačujem,al kva?? Ma res sem jezna,tako da vsaka ideja ali nasvet dobrodošla
|