Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 16:56:37
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Jeeeeeeee težko pričakovan vikend. Danes tudi dobila pogodbo in za enkrat delam še do 10.12. pol bomo pa še vidli. Se nekaj šušlja da nebomo do konca delali. Se pa trenutno nena dobro počutim. Sem v službi za malico jedla pleskavio in mi ni dobro. Pa napihnjena sem. Sem pa že lačna pa nimam niti želje jest. Bom pol ko bo moj prišel iz biljarda. zdaj bi pa mogla it nekaj delat pa mi ni najbolj.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 17:06:56
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Z babnicami sem počvekala, moj fantič pa je bil blažen med tremi malimi lepotičkami. Zdaj trenutno še spi, čisto so ga zmatrale, drugače pa sva sama. Možek ima inventuro v službi tak da še sam ne ve kdaj pride, jutri pa se bo zgodba ponovila. Za službo že naredila zdaj med spanjem malega, zdaj pa čurim po netu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:05:17
|
|
|
|
botrca
|
Čer, posoda se pere, perilo oprano samo obesim ga...je mali prej od kašlja malo pobruhal pa sem mogla prat. Pa sušilni je končal, moram pospravit. Pekla sem palačinke s skuto.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:07:30
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa nadaljevanko pogledla, vmes pa nalogo še delala... ni mi več pisarim nekaj..pa sploh pojma nimam kaj.... , bit pa mora oddano zdaj pa bom malo pospravila
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:08:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-kaj imaš naslednji petek časa kaj? Bi malo do tebe prišla,če lahko. ja pridi ...dopoldne sem sama
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:10:13
|
|
|
|
botrca
|
Matcar... če rabiš kaj povej. Ti bomo stale ob strani. Če ne gre ne gre. Na CSD pa itak moraš it že zaradi otrok, pa preživnine...pa imela bosta sestanke..pa ne vem kaj še. Se je ena moja kolegica letos glih ločla 2-3 meseca nazaj pa vem kaj je vse pravla. Pa še eni 2 sta na tej poti...sam ne vem kaj bo iz tega.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:11:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar... če rabiš kaj povej. Ti bomo stale ob strani. Če ne gre ne gre. Na CSD pa itak moraš it že zaradi otrok, pa preživnine...pa imela bosta sestanke..pa ne vem kaj še. Se je ena moja kolegica letos glih ločla 2-3 meseca nazaj pa vem kaj je vse pravla. Pa še eni 2 sta na tej poti...sam ne vem kaj bo iz tega. Preživnina in skrbništvo se preko sodišča ureja,za ostalo pa grem v ponedeljek se pozanimat.Vlogo že imam napisano,tako da samo oddam na sodišču.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:13:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-kaj imaš naslednji petek časa kaj? Bi malo do tebe prišla,če lahko. ja pridi ...dopoldne sem sama Super,grem v Vošnjakovo,ima Lea testiranje,ki traja cca. 2,5 ure,te pa bi tačas k tebi prišla na kofe,če žiher.Uro pa ima ob 8-h.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:19:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar... če rabiš kaj povej. Ti bomo stale ob strani. Če ne gre ne gre. Na CSD pa itak moraš it že zaradi otrok, pa preživnine...pa imela bosta sestanke..pa ne vem kaj še. Se je ena moja kolegica letos glih ločla 2-3 meseca nazaj pa vem kaj je vse pravla. Pa še eni 2 sta na tej poti...sam ne vem kaj bo iz tega. Preživnina in skrbništvo se preko sodišča ureja,za ostalo pa grem v ponedeljek se pozanimat.Vlogo že imam napisano,tako da samo oddam na sodišču. pa si res resna...mislim boš šla v to? kaj ga boš ven vrgla ali
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:28:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar... če rabiš kaj povej. Ti bomo stale ob strani. Če ne gre ne gre. Na CSD pa itak moraš it že zaradi otrok, pa preživnine...pa imela bosta sestanke..pa ne vem kaj še. Se je ena moja kolegica letos glih ločla 2-3 meseca nazaj pa vem kaj je vse pravla. Pa še eni 2 sta na tej poti...sam ne vem kaj bo iz tega. Preživnina in skrbništvo se preko sodišča ureja,za ostalo pa grem v ponedeljek se pozanimat.Vlogo že imam napisano,tako da samo oddam na sodišču. pa si res resna...mislim boš šla v to? kaj ga boš ven vrgla ali Jap,sem resna! Na žalost ga ne morem,ker ima tukaj stalno prebivališče.Izseli ga lahko samo sodišče,če tako odredi!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:37:59
|
|
|
|
botrca
|
Pa ma kam za it? Saj če se ločujeta pol ne bo mogel ostat pri tebi. Ali? Bo sodišče mu našlo kaj al pa sam.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:46:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-kaj imaš naslednji petek časa kaj? Bi malo do tebe prišla,če lahko. ja pridi ...dopoldne sem sama Super,grem v Vošnjakovo,ima Lea testiranje,ki traja cca. 2,5 ure,te pa bi tačas k tebi prišla na kofe,če žiher.Uro pa ima ob 8-h. ja komot, bova čvekale Samo ob osmih še me ne bo doma,malo pred deveto bom, ker tamaličke peljem v vrtec in šolo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:47:20
|
|
|
|
marta82
|
Matcar si se odločila... Saj je bilo le vprašanje časa, a ne? Želim ti, da bi skupaj z otroki živeli v zadovoljstvu in brez nepotrebnih prepirov in skrbi. Poleg CSD in sodišča bi bilo dobro, da greš tudi v šolo in vrtec, da bodo vedeli kaj se dogaja, ker takšne stvari se poznajo na vedenju otrok. Pa predvsem poskrbi zase, za svoje počutje. Zadihaj. Le tako boš zmogla takšen stres kot je ločitev in biti biti otrokom v oporo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:49:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa ma kam za it? Saj če se ločujeta pol ne bo mogel ostat pri tebi. Ali? Bo sodišče mu našlo kaj al pa sam. lahko ostane, če se ona strinja...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 18:57:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa ma kam za it? Saj če se ločujeta pol ne bo mogel ostat pri tebi. Ali? Bo sodišče mu našlo kaj al pa sam. k fotru lahko gre.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 19:00:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-kaj imaš naslednji petek časa kaj? Bi malo do tebe prišla,če lahko. ja pridi ...dopoldne sem sama Super,grem v Vošnjakovo,ima Lea testiranje,ki traja cca. 2,5 ure,te pa bi tačas k tebi prišla na kofe,če žiher.Uro pa ima ob 8-h. ja komot, bova čvekale Samo ob osmih še me ne bo doma,malo pred deveto bom, ker tamaličke peljem v vrtec in šolo ne,ni panike,še grem v lab z teo-m,tak da bom okoli 8.30-8.45 pri tebi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 19:02:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar si se odločila... Saj je bilo le vprašanje časa, a ne? Želim ti, da bi skupaj z otroki živeli v zadovoljstvu in brez nepotrebnih prepirov in skrbi. Poleg CSD in sodišča bi bilo dobro, da greš tudi v šolo in vrtec, da bodo vedeli kaj se dogaja, ker takšne stvari se poznajo na vedenju otrok. Pa predvsem poskrbi zase, za svoje počutje. Zadihaj. Le tako boš zmogla takšen stres kot je ločitev in biti biti otrokom v oporo. Ja,sem se odločla,ja,ker to več nikamor ne vodi.Bom povedala tam tudi,ja.Zaenkrat otroci ničesar ne čutijo,do njih se normalno obnašama.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 19:03:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa ma kam za it? Saj če se ločujeta pol ne bo mogel ostat pri tebi. Ali? Bo sodišče mu našlo kaj al pa sam. lahko ostane, če se ona strinja... Ampak jaz se ne strinjam in ga niti ven ne morem postavit. Tak da ga moram še naprej prenašat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 19:03:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaenkrat otroci ničesar ne čutijo,do njih se normalno obnašama. vidiš, to je pohvalno.. midva pa že ko se skregava, ne moreva skriti..kaj šele, če bi bila v taki situaciji
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 19:45:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya midva pa že ko se skregava, ne moreva skriti midva tudi...se nazaj drživa koliko je možno...samo je težko ko te glih takrat razkuri.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 20:26:31
|
|
|
|
botrca
|
Kmetija, večerja...kot vedno
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 21:06:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kmetija, večerja...kot vedno Mi tudi!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 21:09:00
|
|
|
|
ly117
|
Čer! L spi že kako uro. Ga je zmanjkalo kar na sedežni. Jaz sem pa bila pred TV. Je pa bil zelo priden. Zdaj pa bom verjetno šla počasi spat. Mi še kuj ni dobro.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 21:16:57
|
|
|
|
arabela*
|
joj kka sta me zmozgale zdaj.., še malo pa bom na psihiatriji zdaj sta hvalabogu v posteljah....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.11.2011 21:18:54
|
|
|
|
arabela*
|
pa nič po tv-ju danes, ko bi gledala kak film bom pa brala malo... še prej pa si grem sendviče naresdit, ker sem fuulll lačna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.