Caitlin
|
Danes je pa tudi pri nas oblačno Pa tako lepo je blo cel teden, vsak dan sonček, superca za sprehode No, pa saj pravijo, da pride sonček kmalu nazaj. Kile...jst sem nekje +4, +5. Samo se mi zdi da je res vse v trebuhu. Vsaj glede na hlače, je problem edino gumb. Še dobro, da sem večinoma doma in lahko nosim trenirke. Preurejanje stanovanja...sva že začela. V petek sva šla v ikeo in kupila previjalno ter jo seveda že zvečer postavila. Saj zaenkrat imava v enem predalu še svoje stvari, dokler ne dobiva poličk, ki sva jih naročila iz Nemčije. Imava pa kupljeno tudi posteljico in jogi, pa se moj ne more odločit a bi jo že postavil ali ne. No, upam da počaka vsaj tja do konca decembra Greva pa danes v lj pogledat vozičke. Samo toliko, da vidiva kakšne so nove barve, da nama vse pokažejo kako se zloži (čeprav sva na youtubu že veliko pregledala), potem bova pa verjetno iz tujine naročila. Se mi zdi, da bova kar nekaj denarja tako prišparala - no, upam Imena...ja ja, za punčko izbrano že kar nekaj let (in ne, nobenega od naju še ni minilo ), za fantka pa je tudi dokaj odločeno. Sva imela drugo ime izbrano, pa mi ga je prijateljica "prevzela", ampak je tudi ta, ki sva ga zdaj zbrala, meni zalo všeč, bodoči ati pa je tudi za. Je pradlagal ime Ben, pa meni res ni všeč. Beni al pa Benjamin ja, samo Ben pa ne. Sladkarije...mi kar pašejo, ampak ne pa sedaj neki full. Ponavadi ko si že kaj kupim, je to npr kinder čokolada ali pa roladice pa potem vsak dan eno pojem. Mi pa bolj kot sladkarije paše kakšen čips. Bi pa tudi kdaj kaj spekla, pa zaenkrat še nimava pečice, k tašči se mi pa tudi ne da hodit. Bom pa enkrat naredila spet banankote (kot casali banance). To pa je nekaj najbolšega, edino ko pomisliš, koliko sladkorja je notri, me pa kar strese. Mi pa dela velike preglavice vprašanje glede spola. Čeprav sva na morfologiji vprašala in nama je G prepričljivo povedal kaj bo, še vedno nisem najbolj prepričana. Na UZ nama namreč ni mogel pokazati, ker se je ravno v tistem trenutku premaknil. Je potem še nekaj časa iskal, da bi dobil kakšno lepo sliko, pa ni našel. Saj bi šla na 3D/4D, vendar se mi zdi predrago samo zato, da bi spol pogledala. Mogoče bom na naslednjem pregledu rekla, če lahko en čisto kratek UZ naredi pa še enkrat pogleda za spol. Sicer kupujeva vseeno bolj nevtralne zadeve, a vseeno bi bila rada prepričana da je to to. Je pa imela danes tale najina žaba takšno žurko v trebuhu kot še nikoli. Sem itak morala it na wc, potem pa zaspati nisem mogla nazaj. Res intenzivne brce in to full časa. Joj, me kr malo skrbi kaj šele bo, ko še zraste. Je pa to res eden lepših občutkov. Lepo se imejte tudi na ta, bolj oblačen dan. Jaz pa počasi odhajam proti lj in trgovinam
|