crtek
|
zdravo! danes pa ni nič kaj klepetavo tuki gor. sm misnla, da bom že zjutraj pršla pogledat kaj ste lepega mele za povedat, pa sm se pol z eno literaturo zamotla, tko da sm si komaj zdej uzela malo pauze mladika js krvomočnico pijem 1x na dan (včsih zjutraj včasih zvečir, kot se spounem) ampak si nardim cca 4dl in dam 2žličke not. Glede na to, da na embalaži piše, da se pije 1-2žličke v 2,5dl vode 3xdnevno, se mi je zdel to ena vmesna doza...se mi je zdelo kr brezveze celo dozo ponucat u 1tednu glede CB-jev...js sm si pred 2tedni enega kupla, sm misnla, da je digitalen - slabo prebrala, ampak zdej nevem če ga bom sploh porabla...glede na to, da sm že mela lažno pozitivne rezultate s temi testi, me je kr malo strah...nevem...mogoče bom čakala, čakala, čakala do onemoglosti (dokler se mi bo že trebuh poznau ) in pol šla do ginekologa ne sej se hecam, samo se pa res navadnih CB-jev malo bojim, ker lažni pozitiven je še dosti hujši rezultat kot pa popolnoma negativno glede sladkarij....js fuuuul uživam v peki peciva, piškotov, tort, kuhanju...tipo bilokaj kar se tiče kuhinje in ustvarjanja s hrano. pred prazniki vsako leto nardim par vrst piškotov, pa kšno pecivo (ptico, pinco, letos bom paneton,...) lani sm nabaula prou darilne škatle in sm vsem za novo leto al božič, al miklavža podarila škatlo peciva. večino je blo not piškotov, ker največ časa stojijo, sem pa v vsako dala tudi muffine, al ene limonine rezine, al neko čokoladno pecivo, al neki drugega...vgl vse je šlo za med in so me pol še prosili, če bi lahko še kej spekla pa podarila/prodala. sicer mam po mojih merilih ene 5kg viška, ma se ne obremenjujem, kr moj pravi, da nesmem hujšat, pa sm itak tudi vedno aktivna, laufam in telovadim, tko da me ne sekira, tudi če vsakolotko pojem kšn kos sladkarije me je zanimalo...je med vami kšna že šla gledat Twilight saga Breaking dawn part 1? vam je bil všeč? Js sm namreč čisto popolnoma usekana na knjige (original angleške, slo prevod je katastrofa) in prvi del od filmov...2 in 3 sm gledala, ma me niso neki navdušli, zdej pa nevem če se mi da it 4 gledat, al ne...me matra firbec kako je narjen in če je tko romantičen kot knjiga
|