bjondi
|
mini-itak držim pesti za job... dh-tvoja pupa se mi zdi vedno tako velika,pomoje zaradi dolžine las...no ja sej bojo kmal dve leti in pol stari...potenje-hm...ja odmislit a ne pa bo boljš... tecka-za oba objemčka in pikepoke,pa čimprejšnje okrevanje vema želim... princeska-ja objemček tudi tebi...a si bila kej jezna zadnje dni...nesreča ponavadi sledi navalu negativne energije ,ki se kopiči v tebi ali iz tebe...ali pa ti je v nek opomin,da nekaj prepoznaš in greš naprej po lepši poti... No vidiš za bolniško si pa že sama prepoznala,da nimaš oz. nisi imela nič od tega ,da si nisi vzela frej ,ker si bila bolančkana...se pravi veš kako reagirat ,če se ti naslednjič pripeti enak primer... Naš tamauček je šel pa danes tudi v vrtec po enem tednu....ja sej bi moral it že včeraj pa je spal kot top,jaz se vzdignem ,pogledam ven in si milslim ah matr more bit mraz,pomoje bo boljše če še malo zaležem zraven...in sva potegnila do pol desetih ...no potem sem pa rekla da ga opoldan nam dala spat,ampak da sestrico peljeva na angleščino se tam še malo nanori na igrišču,pa da bo malo na zraku in je začel tik preden smo se začeli odpravljat težit,seveda je sledil jok ,ga vzamem k sebi se me stisne ga malo ponosim in mi mrkne ob pol štirih...uf...ja nič sem ga pokrila z dekco,ga nesla k tašči ,da sem tamalo peljela na angleščino in ji naročim da ga čez pol ure zbudi,če ne bo spet štala zvečer ko bo ob pol enajstih zaspal...in kličem možeka ,če je že doma in je reku da ko je šel tja da je bil res že buden in da ga je zbudila tako ,da je ruleto gor pa dol spuščala ,da je ropotalo čestitke za prijazno bujenje sem si mislila,pa prvič je tam pospančkal...raj ne pomislim,če bo še kdaj tako prišlo...no seveda je ponoči sanjal...tako da ja eni pač še vedno nimajo občutka... božički,dedki mrazi-ja to že veste da tavelika ne verjame več,ker je tašča lani zabluzila...no včeraj mi je že rekla ,da ji je babi pokazala kaj je žigcu kupila ...al ne more zdržat do datuma in dat pod smreko...tako da ja nimamo kej,takle mamo pa nič drgač,pa lahko stokrat prosiš,pa stokrat namigneš ampak če ne zaleže ne zaleže...
|