sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: alna Živjo! Sirenetta - hvala. Veš, saj sem dala in , ampak v objavljenem seznamu jih pa ni bilo več. Ne vem, zakaj. Ni zakaj! Tale RR zna kar nagajat, . Meni je prvič, ko sem bila pri aprilčicah08 non stop nagajala, pa tej znakci so rabili 3 ure, da so se prikazali, pa kdaj sem imela napisan cel post in kliknem potrdi in mi lepo vse skupaj izgine neznano kam . No, zdaj je dosti boljše, se me je RR navadila ali kaj, . KG - meni je v zadnjih tednih malo na hitro poskočila teža, ampak je G včeraj rekla, da sta 2 kg šla dol v prvih mesecih, potem je pa dolgo teža stagnirala in je še vse OK. Če bi pa vsak mesec od zdaj naprej šlo tako, pa ne bi bilo dobro. Trenutno sem na +4kg, če gledam prednosečniško težo, oziroma +6kg od najnižje teže po zanositvi. Se bom potrudila, da bom jedla čimmanj sladkarij in drugih praznih kalorij, pa bo OK. Sem se glih za vikend zvagala in sem na +5 (v 21.tednu), sem se kar zasekirala, da to je pa že full preveč, pa zdaj vidim, da ni tko hudo, da sem kar v povprečju glede na ostale tu na forumu. Z mojim apetitom bi lahko bilo verjetno pa veliko hujše, pa se poskušam vseeno kontrolirat. Vaginalni pregled - jaz sem tudi imela vaginalni pregled in UZ samo v 7. tednu (torej 1. pregled), od takrat naprej pa vse samo čez trebušček. Je G rekla, da bomo vagino kar pri miru pustili. Gibanje in posteljica spredaj - Ma, jaz sem bolj nervozne sorte, pa mi po 2 SS malo bolj živčki delajo, kot bi bilo dobro. Jaz imam posteljico spredaj in mi je G rekla, da bom kasneje začutila gibanje, ampak me je začenjalo skrbet, ker sem dobila vtis, da tukaj na forumu že vse čutite (tudi prvorodke). Če je posteljica spredaj, potem se manj čuti, ker pač posteljica ublaži občutke (spet razlaga moje G ). Zgleda da bo kar držalo to v zvezi s posteljico - jaz jo imam obakrat spredaj in res čutim veliko manj kot opisujejo punce tu na forumu, res zelo zelo v easy, pa sem drugorodka. V 1. pa sem bila na istem kot ti...tako da te razumem, ampak res ne si delat preglavic s tem, kako čutijo druge...te pa čisto razumem, da si v skrbeh zaradi izidov prejšnjih , če so kakšne težave potem je čisto res, da te vsaka stvar dosti bolj skrbi (sicer nisem imela SS, ampak dvakrat grozeči S v tej , tako da me skrbi z vsakim dnem in nestrpno navijam, da gremo proti 25. pa 30.tednu in si že tako zelo želim, da pridemo do tja da bo že tako velik, da bom vedela, da bo lahko z otročkom vse ok, ). Evo en , da bo vse ok. Nakupi - jaz sem dobila že oblekice od sestrične, ki je rodila letos februarja in so tako luštne stvari in ful lepo ohranjene, da se mi je zdelo, kot bi dobila nepričakovano darilo. No, sicer jih bom potem vrnila, ampak vseeno je super občutek. Sem pa mislila, da bom danes v baby-centru kupila prvo stvar za - lupinico. Pa se je izkazalo, da je bila slikica napačna (zdaj so jo popravili). V akciji imajo starejši model, midva bi pa rada najnovejšega, ker ima še dodatno varnostno opremo. No, saj je še čas... Hvala za linke za tiste pisane pleničke - očitno bo to 1. nakup! Božajte bušije!
< Sporočilo je popravil sirenetta -- 17.11.2011 19:50:44 >
|