|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
14.11.2011 15:11:28   
Janchek81
Kasija aja .. sm mislla, da delaš k si napisala, da maš stresno službo pa tko dalje ... no k jst jo mam .. samo še 14 dni, pol pa pomoje da tud odtavam na bolniško user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
14.11.2011 15:11:35   
Mistica
Pozdavljene user posted image !

Urshek -
v tistem obvestilu je pisalo, da naj bi teme, katere naj bi se obravnavale prejšnji teden, vključili v naslednja predavanja. Jaz to razumem kot da bodo jutri obravnavali Prvo porodno dobo in si šli ogledat porodnišnico ter mogoče dodali še kontracepcjo al nekaj kar je pač bilo na "meniju" za v četrtek, naslednjič pa pač dodali kako drugo temo... Upam, da je res tako.
Ali kater ve, koliko časa običajno traja predavanja na MŠ v Postojni? Uro, dve ali več?

Se vidimo, punce user posted image

Janchek in ostale, ki ste imele ali imate "napeto ozračje" doma: user posted image user posted image user posted image Mislim, da to ne škodi razvoju otročička, gotovo pa ne koristi, če bi bile skozi pod takim "pritiskom". Saj veste, kaj pravijo: Kar je prijetno za mamico je prijetno tudi za user posted image in obratno. Jaz imam tudi zelo zelo stresno službo in dokler sem še delala, mi je srce večkrat nabijalo 100/h, bebija npr. celih 8 ur skor nisem čutila, ... a odkar sem doma je razlika zelo očitna, bebi je aktiven skozi cel dan (tudi ko ne mirujem), bitje srca ni povečano, ... skratka gotovo je boljše, da nismo izpostavljene stresnim situacijam. Smo pa včasih same krive zanje, saj nas vse (en bolj druge manj) dajejo hormoni in zagotovo (vsaj prvorodke) tudi določen strah pred neznanim, strah pred porodom, vprašanja kakšni starši bomo, če bomo zmogli, kak bo potem partnerski odnos, kako bo ko bo spet treba v službo, ... Mislim, da se ene bolj druge manj zavedno spopadamo tudi s tem. Tako, da punce, glavo gor in dajmo samo pozitivno mislit in uživat v tem obdobju, ki je tako posebno, edinstveno in ga v celoti lahko doživljamo samo me, bodoče mamice user posted image

Uživajte danuser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
14.11.2011 15:15:37   
Janchek81
Mistica zadnje odebeljene vrstice si pa zelo lepo napisala, res ... sam včasih res ne moremo kontrolirat tole našo psiho user posted image  sej upam, da bo vse ok in da rodimo zdrave in pridne otroke - važno da bo zdravo ... moja bo itak žleht user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
14.11.2011 15:19:25   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Mistica zadnje odebeljene vrstice si pa zelo lepo napisala, res ... sam včasih res ne moremo kontrolirat tole našo psiho user posted image  sej upam, da bo vse ok in da rodimo zdrave in pridne otroke - važno da bo zdravo ... moja bo itak žleht user posted image

Seveda, da bo vse uredu, imamo pač "pravico" da smo sedaj malo "take" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2854
14.11.2011 15:20:00   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 25.11., 29.8., MS (okolica), user posted image , MS

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 21./29.11., 23.8. ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 8.11., 16.8, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 1.12., 30.8., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  ?, MB, user posted image , MB

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 15./21.11., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 2.11., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 24.11., 8.9., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.10., 1.9. ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 28.11., 26.8., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , 18.10, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 9.12., 8.9., LJ, user posted image , Ljubljana

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 14.9., 14.9., LJ, user posted image
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., 19.9., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 17.11., 21.9., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 23.11., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 12.10., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 16.11., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 76user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 16
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
14.11.2011 15:21:08   
Janchek81
Mistica ja zdj mamo pravico, ker mene folk sploh vec ne prepozna .. samo upa, da se vrnem k 'normalnemu' obnašanju in vedenju, ne pa da bom cmera pa tečka pa tko naprej, ker prej nism bla taka .. deeeelč od tega .. itak bos pa ti vedla....sj tisti k smo rojeni na 5.11. smo itak SUPER user posted image user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
14.11.2011 15:27:52   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Pod seznamček sem poleg povezav do dokumentacije za CSD, dodala še povezave vezane na shranjevanje matičnih celic (javno in zasebno). Mi smo že v sredini 32.tedna in sem se po nasvetu Ronje (full hvala za informacije, Ronja!!!) pravkar prijavila preko maila za javno shranjevanje in so mi tudi že poslali obrazce. Mogoče bo še kateri prišlo prav.

Vabim pa vas, da mi javite, če imate še kako koristno povezavo, ki bi jo lahko dodale.

Pozdravček

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
14.11.2011 15:42:58   
Mistica
Janchek - se boljše bomo postale, boš videla user posted image , posebno pa bogatejše še za eno izkušnjo.
Škorpijoni smo zakon, jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2858
14.11.2011 15:47:26   
Matkurja

Urshek - v tistem obvestilu je pisalo, da naj bi teme, katere naj bi se obravnavale prejšnji teden, vključili v naslednja predavanja. Jaz to razumem kot da bodo jutri obravnavali Prvo porodno dobo in si šli ogledat porodnišnico ter mogoče dodali še kontracepcjo al nekaj kar je pač bilo na "meniju" za v četrtek, naslednjič pa pač dodali kako drugo temo... Upam, da je res tako.
Ali kater ve, koliko časa običajno traja predavanja na MŠ v Postojni? Uro, dve ali več?

Se vidimo, punce user posted image

Ne vem, od kod meni informacija, da naj bi trajalo 3 ure. No, upam, da ne. Mi je pa ful všeč, da se gre pogledat porodnišnico.

Jaz sem se danes zapeljala mimo srednje šole, da se se prepričala, če je res tam, kot mislim. Upam, da bo kaj označeno kam it.
A se bomo kaj "razkrile"?

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
14.11.2011 16:12:59   
urshek
Matkurja: Zadnjič je bla ena moja prijateljica in so začeli ob petih, mal čez pol sedmo mi je pa že sporočilo poslala, da naslednjič odpade. Takrat je bla pomoje konc. Mogoče bo kakšno predavanje dlje trajalo, če bomo kej združevali.
Mistica: Hvala. Si mi ZELO pomagala pri odločitvi. user posted image
"Razkrivanje": Jaz bom tista, ki bo najmlajša. user posted image

< Sporočilo je popravil urshek -- 14.11.2011 16:15:42 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
14.11.2011 16:40:51   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: urshek

Matkurja: Zadnjič je bla ena moja prijateljica in so začeli ob petih, mal čez pol sedmo mi je pa že sporočilo poslala, da naslednjič odpade. Takrat je bla pomoje konc. Mogoče bo kakšno predavanje dlje trajalo, če bomo kej združevali.

Se pravi dve šolski uri, al kako?

Haha, najmlajša. Jaz bom pa z verjetno velikim trebuhom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
14.11.2011 16:41:53   
Matkurja
Če je katera bolj drobne postave pa še z majhnimi joški... http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_21847.htm

Pa še tole, če kero zanima. http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/SID-C864D287-88350E00/lidl_si/hs.xsl/index_21842.htm

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
14.11.2011 17:41:00   
miami10
Ni treba bit v službi, da imaš stres...pri meni se stalno nekaj stresnega dogaja...pa ne bom jamrala, ker sem že preveč...
INSULIN-ja po zajtkru, imam previsoke vrednostni KS, zato ker je moja slinovka prelena in še malo spi, ko jaz že jem...tako da mi bodo s tem uravnali jutranji sladkor...če pa po pravici povem, me je tega insulina kar strah, kjub temu da sem dipl.med.sestra, se mi boi težko pikat...zraven pa se bojim hipoglikemije...ampak upam da bo vsaj tokrat kot je treba...
sem pa od danes naprej uradno (po naslovu) ratala štajrka user posted image , (po duši) bom vedno lublančanka user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
14.11.2011 18:00:39   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: urshek

Se pravi dve šolski uri, al kako?

Haha, najmlajša. Jaz bom pa z verjetno velikim trebuhom user posted image user posted image user posted image user posted image

Urshek - me veseli user posted image
Sicer pa tudi jaz upam, da ne bo trajalo 3ure, mi bo rit zaspala tok časa sedetuser posted image . No, mogoče bo ju3 res malo daljše, ker se gre še v P. Tega se tudi jaz zelo veselim, še nikdar nisem bila tamuser posted image

"Raskritje" - jaz bom najbrž tista brez user posted image (ju3 najbrž ne bo utegnil zarad službe). Lahk pa se tudi preko ZS bolj podrobno "razkrijemo"user posted image

Miami10- verjamem, da tole ni prijetno in verjamem tudi, da boš zaradi bebice tole lepo izpeljala! Še dva meseca, potem pa tudi špikanje ne bo potrebno, a ne?! user posted image

Pozdavček

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
14.11.2011 20:27:14   
trnuljčica
Sem imela g danes namesto jutri... in mala je fejst napredovala v teh 4 tednih, tako da je pridobila en teden na teži in sedaj v rasti v bistvu ne zaostaja več(nekje 4 dni). Samo manjša je. user posted image Sem si oddahnila. user posted image
Ker v prejšnji nosečnosti je bilo na vsakem pregledu le še slabše in več zaostanka...
Kljub temu da bom imela cr, sem se odločila, da si dam pogledati še bris na Streptokoka. Šla sem po bris, g ga je vzela, jutri ga moram nest na analizo... Če me slučajno kaj prehiti in rodim vag... Saj vem da ne bo tako, ampak raje dam tistih nekaj € in sem mirna.

Srečanje- če me slučajno ne bo lahko planirate, kar drug datum 10 ali 11. 12, ker sem v Lj- mali gre na dedka mraza, če bi radi videli še Ljubljančanko iz Štajerske...user posted image user posted image user posted image Hecam se.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
14.11.2011 21:43:16   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Sem imela g danes namesto jutri... in mala je fejst napredovala v teh 4 tednih, tako da je pridobila en teden na teži in sedaj v rasti v bistvu ne zaostaja več(nekje 4 dni). Samo manjša je. user posted image Sem si oddahnila. user posted image
Ker v prejšnji nosečnosti je bilo na vsakem pregledu le še slabše in več zaostanka...
Kljub temu da bom imela cr, sem se odločila, da si dam pogledati še bris na Streptokoka. Šla sem po bris, g ga je vzela, jutri ga moram nest na analizo... Če me slučajno kaj prehiti in rodim vag... Saj vem da ne bo tako, ampak raje dam tistih nekaj € in sem mirna.

trnuljčica - iz srca čestitke za dobre rezultate glede rastiuser posted image user posted image user posted image To so res super novice!
Jaz bom dala bris za streptokok na naslednjem pregledu. Moja G zgleda da dela to malce bolj proti "koncu"user posted image

Bye bye

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
14.11.2011 22:16:49   
trnuljčica
Jaz bom dala bris za streptokok na naslednjem pregledu. Moja G zgleda da dela to malce bolj proti "koncu"user posted image

Saj moja tudi to počne kasneje. A Se je odločila, da lahko že danes, namesto naslednjič, saj bo cr lahko v 38 tednu- kar je čez 6 tednov... Jojjj... Ko tako pogledam je tako blizuuuu, meni se pa sicer zdi še dalečččččč.
Sicer smo ravno spraznili sobico od male- prej je bila delovna soba od naju z možem... Sedaj je MM pokital, sledi belenje,  nato pa jaz začnem slikati.  Motive že imam v glavi, samo začnem. Edino še luč/i moram kupiti, no verjetno tudi kakšno akrilno barvo, ki je nimam...Sicer pa komaj čakam, da začnem ustvarjati... Mi fali da že nekaj mesecev ne hodim na slikanje...

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
15.11.2011 8:21:03   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Srečanje- če me slučajno ne bo lahko planirate, kar drug datum 10 ali 11. 12, ker sem v Lj- mali gre na dedka mraza, če bi radi videli še Ljubljančanko iz Štajerske...user posted image user posted image user posted image Hecam se.

Trnuljčica, čestitke za tvojega user posted image , da je zrastel malo več. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v PO dobila list, kjer piše, da to opravljajo od 35. tedna dalje. Tko da bom naslednjič dala. Edino ne vem, a se je treba prej kaj najavit al greš samo v laboratorij in plačaš. Stane pa 13€. Pa če je treba bit za to tešč.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
15.11.2011 9:00:53   
mefisto
Dober dan!

trnjulčica super za tvojo pupo. Jaz  imam pregled v četrtek in tudi upam da je sedaj v mejah normale, nazadnje ko sem bila v bolnici je bil. Kaj tebi je G sama predlagala test za streptokok ali si ji ti rekla. Ker jaz že nekaj časa razmišljam o tem, pol pa na pregledu čist vedno pozabim vprašat.

ja, ti tedni gredo po eni strani tako hitro, po drugi se pa tako vlečejo. Jaz imam od danes še natanko 2 meseca. Pa upam da bom rodila nekje na rok ali pa še malo čez, ker ima tavečji sin 4. januarja operacijo žrelnice v Murski in bom tam z njim tri dni. ampak po moje bom takrat že tako sita vsega in tečna, ker me ža zdaj skozi nekaj boli, pa mali se kot izgleda še vedno ni obrnil, me z glavo tišči v rebra.user posted image

Papirje na CSD ste že vse odnesle? Mi smo končno dobili plačo, tako da imam sedaj še vpisano oktobersko in jih bom ta teden odnesla.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
15.11.2011 9:07:27   
Mistica
Dobro jutro user posted image ! A ste lepo spančkale danes? Pri nas je sonček, komaj čakam, da grem malce na zrak.

trnuljčica - resnično ta čaz zelo beži. Če imaš pa če "napovedan" CR za določen teden, se najbrž približuje še toliko bolj hitro. In če tako pomislim, dejansko lahko katerokoli od nas "preseneti"... Lepo ustvarjanje ti želim, pa kakšno slikico tudi. Jaz sem se odločila, da bom nad posteljico risala, nad previjalno oz. v tisti kot bova pa lepila penaste nalepke.

Matkurja - kolikor vem se pri odvzemu za streptokok vzame samo bris nožnice (podobno kot "un" bris), tako da ni potrebno bit tešč- pa naj me katera popravi. Pri moji G piše, da se to izvaja v 3. tromesečju, zadnjič mi je rekla, da na naslednjem pregledu to samo omenim, ni potrebno predhodno narčanje, plačaš pa kar njej. Bomo videli v živouser posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
15.11.2011 9:11:17   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: mefisto
Papirje na CSD ste že vse odnesle? Mi smo končno dobili plačo, tako da imam sedaj še vpisano oktobersko in jih bom ta teden odnesla.

mefisto - tudi tebi želim same dobre novice glede rasti in ostalega na pregledu. Pa da bi se obrniluser posted image Tudi naš pregled se približuje, v ponedeljek ga bomo imeli, in upam, da smo tudi mi še vedno v mejah in da rastemo.

Papirje za CSD mi bodo v službi izpolnili ta teden, ko bo tudi okt. plača, tako da jih bom nesla predvidoma konec tedna. Komaj čakam, da se rešim tega.

Lp

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
15.11.2011 9:12:17   
Janchek81

Janchek - se boljše bomo postale, boš videla user posted image , posebno pa bogatejše še za eno izkušnjo.
Škorpijoni smo zakon, jauser posted image

Škorpijonke smo itak THE BEST user posted image user posted image

Drgač pa danes je noč minila tako hitro .. celo samo enkrat sem šla na stranišče in sem spala ko top user posted image  po dooooolgem dolgem času, samo pomoje zato, ker sm bla kr mal psihično utrujena ... drugače pa je danes še materinska šola user posted image  danes bo zanimivo - to kar mene najbolj zanima - prva porodna doba user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
15.11.2011 9:18:12   
kokosh
Je bila včeraj katera od vas na predavanju o fizioterapiji v Lj. por? Zelo vesela bi bila kratkega povzetka, kaj so povedali :) 

Neposredna povezava do sporočila: 2873
15.11.2011 9:22:31   
Janchek81
kokosh vids mene samo vcerej ni blo, ker je bilo predavanje ob 14.30 in nisem mogla prej iz službe .. a ti tud hodiš v porodnišnico? Danes greš?

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
15.11.2011 9:23:09   
Matkurja

Matkurja - kolikor vem se pri odvzemu za streptokok vzame samo bris nožnice (podobno kot "un" bris), tako da ni potrebno bit tešč- pa naj me katera popravi. Pri moji G piše, da se to izvaja v 3. tromesečju, zadnjič mi je rekla, da na naslednjem pregledu to samo omenim, ni potrebno predhodno narčanje, plačaš pa kar njej. Bomo videli v živouser posted image

Ah, saj sem res trot. Ne vem od kje meni misel, da vzamejo kri... LOL. Zadnje čase imam ful ubrisane ideje. Se pravi na naslednjem pregledu mi g. vzame bris...

Jaz naj bi papirje za CSD odnesla naslednji teden. Sem pa v dilemi, ker je treba nest tja kjer imaš stalno bivališče. Jaz imam tega v občini A, živim pa v občini B (začasno). Zdaj se bom kmalu prijavila za stalno v občini B, vendar drugi naslov, kot ga imam zdaj začasno. In na šihtu mi še ne morejo napisati na papir tega naslova, ker ni še uradno. Grrr.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?