|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
11.11.2011 13:00:45   
Janchek81
beti1 glede na prejšnjo nosečnost in s tem tudi končanje nosečnosti z UPNjem bi men pripadalo 10 UZ ... pa sem ji dons rekla pa je pač nardila UZ, ampak samo toliko, da je videla če je vse ok ( srček in premikanje ploda ). Pač je moja G tko hiteča, ker ma preveč pacientk in zato raje naroča v porodnišnico na UZ kot da bi jih opravljala sama user posted image

No drugače je bilo na pregledu vse OK, pridno rastemo, se premikamo in brckamo user posted image  Izvid TOXO je bil negativen ( hvala bogu ), čez 14 dni imam ponovitev TOXO in urin, naslednji pregled pa imam 9.12. user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
11.11.2011 14:47:30   
ana.nunez25
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Sploh če si narediš porodni načrt, menda morajo vse tvoje želje upoštevat.

Če porod to dopušča!

o porodnem nacrtu...

glede na to da si pac ne predstavljam kako bi lahko potekal moj porod(ker je loh vec variant moznih in bo to zame prvic) ne bom mela porodnega nacrta sploh. edino kar bom prosila, seveda ce se bo dalo, da mi presredek mau merkajo, ostalo pa prosto po presernu...

so nm zanc u MS rekl da je mela pac ena napisano in podpisano da ji presredka ne smejo rezat niti pod razno...in je babca rekla da se je raztrgala do take mere, da je po vsej verjetnosti se zdj u plenicah...pac je zgubla to "obcutljivost" ki nam pove kdaj mormo na wc...tko da pomoje neglede na vse zelje ki jih boste oz. bomo mele med samim porodom, ce ti svetujejo drugace, jih je dobr poslusat ker oni so tm zato, in vejo kaj delajo

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
11.11.2011 15:35:48   
n€na
Danuser posted image

Evo mene s pregleda za cukruser posted image ..Odkar sem na dopustu samo letam okoli in moram nadoknaditi tisto, kar sem zamudila med bolniško user posted image

Stanje z GD je OK. Danes sem odnesla tudi papirje na CSD in je bila full prijazna. Sem zamudila nekaj minut pa me je vseeno sprejela. Razložila stvari in povedala vse tisto, kar me je zanimalo. Tudi očetovstvo bova lahko tokrat v naprej zrihtalauser posted image

Sem pa danes spoznala eno našo januarčico...Pathra, lepo te je bilo spoznatuser posted image ..

Upam, da se 25.11 dobimo na kavici v LJ..jaz imam prevoz in varstvo že zrihtano za tisti čas. Da se še ostale spoznamo user posted image

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
11.11.2011 16:40:16   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Sploh če si narediš porodni načrt, menda morajo vse tvoje želje upoštevat.

Če porod to dopušča!

No, dokler ne škodiš sebi ali otroku, seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 2804
11.11.2011 16:47:30   
tix
Evo jaz pa iz nakupov user posted image sem kupila 3x žabice iz celega, kapico, debelejšo jopico in par malenkosti za starejšega. Namen imam kupit še kakšnega plišastega pajacka, ostalo pa bomo dokupili po potrebi user posted image

Še celo žehto tetra plenic sem oprala in zlikala tako, da se je sezona gnezdenja uradno začela user posted image

kengurujčka sem kupila rabljenega Baby Bjorna in se je super odnesel, je do 12kg, uporabljala pa sem ga "šele" nekje pri 4,5m, da je res dobro držal glavico

Jaz sem že blizu +10, me malo skrbi kaj še bo

Neposredna povezava do sporočila: 2805
11.11.2011 17:20:57   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Upam, da se 25.11 dobimo na kavici v LJ..jaz imam prevoz in varstvo že zrihtano za tisti čas. Da se še ostale spoznamo user posted image

No končno ena poleg mene, da daje mal pobudo, da se zbudimo in dokončno zmenimo ali se dobimo ali ne? Jaz sem tudi spoznala v ponedeljek eno januarčico ... lahko tud rečem miami10 da te je blo tko super poslušat in spoznat user posted image user posted image
No no no .... katera pride ... če se nas udeleži ( srečanja ) večje število bo pomoje treba vsaj en teden prej rezervirati....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
11.11.2011 17:39:56   
pathra
N€na.. enako :) Super je bilo na kavici ...

Jaz ne vem če bom naslednji teden uspela pridet v Ljubljano..

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
11.11.2011 18:19:01   
Janchek81
pathra sej ni nasledn tedn ... čez 14 dni ... 25.11. user posted image  Takrat ti bo pa sigurno uspelo user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
11.11.2011 19:40:23   
miami10
Hej user posted image
Janchek (sele zdej sem opzaila da sem vrjetno tvoj nick že enih 10_x_ napisala narobe) to je bil drug toxo izvid? ker meni so ga nardil če cca 5 nazaj...zdej pa čakam še da me naročijo na tretjega.
Tudi tebe je bilo super spoznat...sej se še vidiva na šoli...sam da jst tele moje doktorje u red postavim in se začnem nazaj ure 16h držat user posted image
Zdej upam da ne izpadem čist out...25.11 ob? jst takrat načeloma lahko...veliko lažje kot čez bi bilo to 18ga...
danes sem bila cel dan brez elektrike...grrr...potem sem se začela spčraševat kako bi skuhala ko pa bom mela samo indukcijo...user posted image
Bi mogla it obujat časa taborništva...na ogenjček ali pa čase kapiranja mali kuhalniček user posted image
to je bil intermetzo izven teme...
Sicer se mi pa tale ideja o masiranju presredka zdi dobra...čeprav se bojim da je veliko odvisno od elastičnosti kože že v samem štartu...

lp ;)

< Sporočilo je popravil miami10 -- 11.11.2011 19:41:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 2809
12.11.2011 5:19:38   
vijolica2
Evo mene že pokonciuser posted image in to že eno urouser posted image ne morem spati. Ne vem ali polna luna deluje ali kajuser posted image

p.s. Miami10 očitno sem zgrešila pogovor o masaži presredka-mi prosim poveš kje je tekel pogovor o tem?Me malo zanima, saj je to eden izmed mojih večjih strahov.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
12.11.2011 8:33:01   
miami10
vijolica2 strani 111 in 112 so punce objavile link kako se to izvaja in kakšne naj bi bile kreme...jst sem ubistvu samo komentirala...druge so bile bolj pridne user posted image

lp

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
12.11.2011 8:34:21   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

Hej user posted image
Janchek (sele zdej sem opzaila da sem vrjetno tvoj nick že enih 10_x_ napisala narobe) to je bil drug toxo izvid? ker meni so ga nardil če cca 5 nazaj...zdej pa čakam še da me naročijo na tretjega.
Tudi tebe je bilo super spoznat...sej se še vidiva na šoli...sam da jst tele moje doktorje u red postavim in se začnem nazaj ure 16h držat user posted image
Zdej upam da ne izpadem čist out...25.11 ob? jst takrat načeloma lahko...veliko lažje kot čez bi bilo to 18ga...

ja to je bil drug izvid za toxo, zdj sm dobila že 'napotnico' za tretji odvzem krvi, ki ga moram pa dati čez 2 tedna oz. moram biti 32. tednov noseča, tko da bom šla raje ko bom šla že v 33. teden user posted image  Drugače pa ja ... sej se sigurno še kaj vidiva v šoli, drugače pa srečanje je 25.11. ob 17h sam se lokacijo je treba za 100% zbrati, nekatere bi v Koloseju, nekatere drugje, tko da bo treba dorečt user posted image  

Jaz grem pa zdaj v Supernovo, grem v nabavo novih stvari za ustvarjanje mojih umetnij ( svečk, mil ... ).

Lep vikend vsem

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
12.11.2011 11:13:54   
Anonimen
A vas lahko nekaj vprašam?

1. Kaj od kozmetike ste dejansko potrebovale in katera se vam je najbolj obnesla?
Sama mislim na fiziološko raztopino (Nivea?), na alkohol, krema za ritko (Bebival?), neko trdo milo...potem pa ne vem, če še kaj? Nisem nek pristaš kemije. Voda in cota...

2. Katere tetra plenice boste/ste kupile? S katerimi ste bile najbolj zadovoljne? Od Toto so 80x80, od DM 70x70, ampak tudi precej cenejše.

3. Kateri vlažilni robčki (za na pot-ko ni vode in cote user posted image ) se vam zdijo najbolj brez kemije oz. so najmanj dražili kožo?

4. Ali je pri novorojenčku spalna vreča potrebna? Zdi se mi, da se tak majcen itak še ne obrača in odkriva...Jaz bi to dokupila kasneje.

Prosim za pomoč, pa že vnaprej en velik hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 2813
12.11.2011 11:31:41   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

1. Kaj od kozmetike ste dejansko potrebovale in katera se vam je najbolj obnesla?
Sama mislim na fiziološko raztopino (Nivea?), na alkohol, krema za ritko (Bebival?), neko trdo milo...potem pa ne vem, če še kaj? Nisem nek pristaš kemije. Voda in cota...

2. Katere tetra plenice boste/ste kupile? S katerimi ste bile najbolj zadovoljne? Od Toto so 80x80, od DM 70x70, ampak tudi precej cenejše.

3. Kateri vlažilni robčki (za na pot-ko ni vode in cote user posted image ) se vam zdijo najbolj brez kemije oz. so najmanj dražili kožo?

4. Ali je pri novorojenčku spalna vreča potrebna? Zdi se mi, da se tak majcen itak še ne obrača in odkriva...Jaz bi to dokupila kasneje.

Bom napisala svoje mnenje, čeprav ne vem, zakaj je treba bit anonimen za kaj takega vprašat.

1. Mil, krem in podobnega nisem še kupovala.
2. Kupila sem en paket od Tosame, verjetno bo treba še kakega, bomo videli sproti. Imam pa še 3 potiskane iz Ikeje in 3 iz Hoferja.
3. Jaz bom s seboj nosila bombažne krpice za enkratno uporabo in flaško vode.
4. Bom kupila, če bo potrebno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
12.11.2011 11:47:06   
miami10

Pa še jaz user posted image
1.FR bom mela kar od braun-a, ritke ne bom mazala samo če se bo kazalo kašno vnetje in pa mogoče kožne gube kamor pride plenica s kremico sudocrem, trdo milo johnson&johnson
2. v paketu bom vzela 3X10 tetra plenic od toto
3. za na pot če ne želiš kemije nabolje 10x10 gazice in vodo...sicer pa mislim da je v vseh robčkih neka podobna kemija...sicer pa mogoče tole? http://www.ekosvet.net/index.php?page=catalog&cat=138&subcat=139&subsubcat=144&lang=sl ampak tega ne poznam...nisem šla brat če je primerno tudi za otroške ritke
4.spalne vreče ne bom imela...mela pa bom zimskega pajaca (sposojenega)

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
12.11.2011 12:06:35   
tix

A vas lahko nekaj vprašam? lahko user posted image

FR pač tisto, ki so jo imeli v lekarni, alkohola nisem imela, trdo milo iz mullerja in bepanthen po potrebi

Jaz sem kupila 2 paketa iz ruterja, mislim, da so bile najcenejše. Ampak jih skorajda nisem potrebovala, tako, da bi bil en paket čez glavo, bolj sem uporabljala male od ENO iz BC

Razno razne, odvisno kje sem kupovala, nobeni delali probleme

Po mojem mnenju ni potrebna, potem čez poletje je itak vseeno če se odkriva, potem spet na zimo pa zna biti uporabna, če se odkriva

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
12.11.2011 12:37:09   
miami10
dupliranje...sori
za splano vrečo sem menjala za zimsko...splane tudi ne bom imela...za zdej koutrček, poleti ni problem, drugo zimo pa vrjetno pride spalna vreča....

< Sporočilo je popravil miami10 -- 12.11.2011 12:39:13 >

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
12.11.2011 12:58:19   
trnuljčica

2. Katere tetra plenice boste/ste kupile? S katerimi ste bile najbolj zadovoljne? Od Toto so 80_x_80, od DM 70_x_70, ampak tudi precej cenejše.

3. Kateri vlažilni robčki (za na pot-ko ni vode in cote user posted image ) se vam zdijo najbolj brez F

1. Alkohol sem imela iz lekarne 70 %, mislim, da samo za čas da ni popek odpadel, sem že malo pozabila, tako da ne preveč kupit. Je pa tako fajn, da imaš to kar ostane doma za druge priložnosti.
Fiziološko sem pri prvem kupila od Niveje, tiste ko so po mislim da 10 ml in jih je not 10. Vem (po 3,5 letih) da so bile drage kot žafran. Pol pa sem praktično čisto vse porabila sama za leče, ko sem kam šla. To pa zato ker nam je tako pediatrinja na recept dala fiziološko (Marisol...)- je do 3 let preko zavarovalnice. Rabiš jo tako, ko je bolan za čistit nos, takrat ti jo pa da. Sedaj jo še imamo od prvega... Kupila ne bom. Če pa bi, bi šla v lekarno kupit to kar dobiš na RP- je ceneje kot Nivea. Lahko pa fiziološko sama narediš doma, zavreš 1 l vode z 9 g morske soli in daš v eno flaško- dobiš tudi  v lekarni...
Krema za ritko: sem nabavila ene 2 ali 3 različne pri prvem. Se ne spomnim več katero sem pol uporabljala. Eno imam še zmeraj v omari od takrat- Panaten.  Zakaj? Ker sem kmalu (1 mes) ugotovila, da ritka rabi le z  bomažno krpico od Tosame in mlačno vodo. Brez krem. Razen ko je bila vneta. Takrat pa je bila najboljša tista krema iz porodnišnice- mislim da Sudokrema, nisem ziher. Je pozdravila vse v 2 dneh. Zdaj jo bom tudi v P vzela preden grem ven.
Trdo milo smo imeli menda prva dva meseca kar Bubchen- mislim da je iz dm al Mullerja? Kamlu pa še to več ne, ker je bil prvi atopik in nismo več smeli uporabljati mil, šamponov...
2. Imela sem Tosamineuser posted image in še neke iz Austrije- tiste so bile še boljše. Pa menda ene Ikea pisane- sam so bile slabe- sedaj jih imam za brisat pohištvo.user posted image
3. Vlažne robčke smo imeli od Mullerja. Navadne. Nikoli problemov, čeprav je bil atopik. Sprva smo jih imeli le, če smo kam šli , ko je bil večji pa smo ukinili krpice z vodo in imeli le te. Se res več ne spomnim od katerega meseca. Verjetno od dopusta dalje.user posted image
4. Naš je ni imel. Prvi mesec do dva je ni niti rabil, kot si sama napisala... Pol se je sicer stalno obračal, lezel dol gor, okrog...Skratka večinoma se je zbudil obrnjen v drugo smer...Samo se nisem odločila za vrečo, ker se je tako zbujal non stop (na največ 1 uro) zaradi črevesnih krčev (alergije) in sem ga tako pokrivala sproti. Ko pa je to pri 20 mes minilo in so alergije izvenele, se je pa dalo tudi brez vreče.
Sedaj sem vreče za vse starosti dobila od kolegice in jih imam. Če jih uporabim ali ne bom še videla...Sama pa jih verjetno ne bi kupila...Vsaj ne v user posted image .

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 12.11.2011 13:16:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
12.11.2011 15:54:11   
mefisto
Dober dan!

no, pa da še jaz dodam.
1. Alkohol rabiš za neko popka dokler ne odpade, kupiš ga v lekarni. Fiziološko si naredim vedno sama (poklicna deformacija- kemik user posted image ). Trdega mila nisem uporabljala. Sej dojenček itak ni umazan, mu je dovolj če ga kopaš samo v vodi ali pa dodaš kamilice. Kemijo čim kasneje na kože tem boljše. Ko pa sem začela uporabljat je to bil Bubchen.
Krema za ritko, kupujem še sedaj izključno od mariborskih lekarn ,,Lamprehtovo mazlo,, - zakon.

2. Tetra plenice toto. In to kr precej, ker v MB še vedno široko povijamo.

3. Na začetku sem uporabljala pampers sensiteve, potem pa kar vse po vrsti. Nikoli ni bilo problemov.

4. Pri novorojenčki spalne vreče nisem uporabljala, ker ga itak založiš, da se ne more obrnit. Kasneje pa brez vreče ne bi šlo, jo uporabljamo še sedaj drugače skozi spi odkrit.

Danes pa je pri nas bil prav lep sončen dan. Sem prav uživala zunaj, ampak kot izgleda sem malo pretiravala s hojo. Sem bila na malo daljšem sprehodu s konjem, sedaj pa me tako boli medenicauser posted image .
Pa danes sem malo pospravljala po omarah, da sem naredila prostor za našega novega člana, sedaj pa še res morem  začet samo s pranjem.
Kavica....bi z veseljem prišla, da vas spoznam, samo kaj ko pa je le malo predaleč.

Neposredna povezava do sporočila: 2819
12.11.2011 19:08:58   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: mefisto

1. Krema za ritko, kupujem še sedaj izključno od mariborskih lekarn ,,Lamprehtovo mazlo,, - zakon.

2. Tetra plenice toto. In to kr precej, ker v MB še vedno široko povijamo.

1.Mislim, da sem se prej zmotila to mazilo je tisto super, ko so težave in ga uporabljajo v MB P.
2. Mefisto, ene 3 -4 mesece ni več tega tudi v Mb. Razen če kolki na prvem pregledu niso ok. To vem iz prve roke- oz iz trehuser posted image , imamo 3 sveže dojenčke v bloku.

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
12.11.2011 19:18:41   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: mefisto

Kavica....bi z veseljem prišla, da vas spoznam, samo kaj ko pa je le malo predaleč.

Jaz še nisem ziher odvisno kako bo. Kaki dan nisem ok... drugi se mi zdi da mi nič ne fali... Pa od MM je odvisno. Sicer dobro kaže, ker je menda ravno tisto popoldne in večer doma, če seveda ne bo kar v Lj ostal...

Ampak če grem lahko grema skupaj!

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
13.11.2011 10:59:13   
vijolica2
Dobro jutro user posted image

Javljam, da sem danes že zelo pridnauser posted image   ustvarjam v otroški sobiciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2822
13.11.2011 12:48:08   
Matkurja
Br dan... Mene vse dol pritiska. Zadnje dni samo počivam, bolj malo delam. Še dobro, da imam jutri pregled, da vidmo, če je vse OK.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
13.11.2011 14:15:23   
roža03
Pozdravljene bodoče mamice:))Sama sem mamica januarčka 2011 in januarčka 2004..Super je tole brati,kako hitro čas beži,še malo pa bo naš fantiček star eno leto:))Lani takle čas sem tudi jaz že pripravljala malenkosti za našega tretjega fantička(eden je še oktober 2005)pa ko samo pomislim kako lepi so bli ti zadnji meseci bi bila še kr enkrat v veselem pričakovanju..Jaz držim pesti da bodo porodi čimlepši v kar ne dvomim,predvsem pa si želim da bodo čimprajši...lp  (upam da nebo katera kaj huda ker sem prebrala kako lepo vem je:))))

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
13.11.2011 18:36:19   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 25.11., 29.8., MS (okolica), user posted image , MS

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 21./29.11., 23.8. ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 8.11., 16.8, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 1.12., 30.8., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  ?, MB, user posted image , MB

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 15./21.11., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 2.11., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 24.11., 8.9., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.10., 1.9. ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 28.11., 26.8., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , 18.10, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 9.12., 8.9., LJ, user posted image , Ljubljana

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 14.9., 14.9., LJ, user posted image
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., 19.9., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 17.11., 21.9., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 23.11., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 12.10., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 16.11., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 76user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 16
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

KORISTNE POVEZAVE:

Masaža presredka

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?