nusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Mali Štrumf Upam na najboljše Voduškovo sem tudi klicala pa žal sprejema samo novorojenčke, tako da odpademo ... bomo že nekaj našli...upam da kmalu Glede na tvoje pisanje je najbolje, da tvojega sončka kar sama zdraviš, postavljaš diagnoze itd. Saj veš, sonček je tvoje vesolje, ti pa si tudi sama očitno sposobna postavljat diagnoze, tako, da res ne vidim smisla, da ga dr. pregleda preden ti da napotnico. ne bit tko stroge no . Jaz ji čisto verjamem, da jo je minilo, ker se je P tako obnašala do nje. Skratka naša Molka pi tebi odpade, kot si že napisala. Vseeno bi rada povedala še nekaj kar se mi zdi pri P pomembno. Jasno je, da bi vse rade, da bi bila P prijazna do nas in otroka, nekega grobijana tudi jaz ne bi zraven spustila. Vseeno mi je pri naši P všeč to, da vedno "zadane" diagnozo, kar za nekatere ostale po lastnih izkušnjah ne morem trditi . Ne rečem, je bila zelo prijazna tista druga P, samo kar se pa samega zdravljenja tiče pa efekt 0 in smo pristali na Metelkovi. Pri Molki se nam to ni zgodilo, tudi kar pove pove odločno, ne pa da neki menca, kt da še sama sebi ne verjame, plus je pa seveda to, da ima prav. Če je otrok bolan da brez problema bolniško, če meni, da je zdrav pove in ga pošlje v vrtec. Meni je pomembno tudi to, da ne nažene panike, ne pošilja na neke preiskave in laboratorije zato, ker ne vem kaj bi napisala. Bi pa tudi jaz bila vesela če bi bila bolj zgovorna, pri njej dobim včasih neprijeten občutek, da smo številka (kar v resnici tudi smo), ampak sem se odločila, da dam na prvo mesto druge stvari.
|