ly117
|
NAROBE Policist ustavi voznika zaradi prehitre vožnje in ga vpraša: "Ali veste, kaj ste storili narobe?" "Vem! Prepozno sem vas zagledal." ASTMA Brez sape je možakar končno prispel v dvanajsto nadstropje stolpnice, v kateri ni delalo dvigalo. Vstopil je in rekel: "Doktor, pomagajte mi! Astmo imam in sem ostal popolnoma brez sape! Kaj naj storim?" "Več se morate sprehajati v naravi, ne smete kaditi in piti alkoholne pijače in žensk se izogibajte. Najprej pa si kupite očala!" "Očala? Zakaj pa očala?" "Da boste naslednjič videli napis na vratih. Jaz sem odvetnik, doktor pa ima ordinacijo v pritličju!" OBLJUBA Jure je prišel s potepanja s prijatelji prepozno domov. Pred vrati ga je pričakal oče in se razjezil: "Obljubil si mi, da boš ob osmih doma!" "Ja, očka, res sem obljubil" "Jaz pa sem ti obljubil, da boš tepen, če boš zamudil!" "Ja, res je, očka! Ampak, če jaz nisem držal besede je tudi tebi ni treba!" DOBRA MISEL V dežurni službi psihiatrične klinike pozvoni telefon: "Halo, ali je morda iz vaše klinike pobegnil kakšen pacient?" "Ne, zakaj sprašujete?" "Nekdo je pobegnil z mojo ženo, pa sem pomislil, da pameten moški tega ne bi storil." BREZ ŠTANGE Mož in žena sta se sprla in več dni nista govorila. V želji po maščevanju je mož objavil oglas: "Prodam žensko kolo in ženo. Šifra: Oba se dobro gonita." Žena, pa se je maščevala in prav tako objavila oglas: "Prodam moško kolo in moža. Šifra: Oba sta brez štange." IMPOTENCA Ženska je prišla k zdravniku in mu rekla: "Doktor, jaz trpim zaradi impotence!" "Kako, trpite? Saj vi ste vendar ženska!" "Ja, res je. Mož je impotenten, jaz pa trpim!" ZLATA VRATA V Los Angelesu je potekala vojna med tolpami. V eni od bitk je bilo ustreljenih petdeset črncev, pripadnikov ene izmed uličnih tolp. Vseh petdeset se je pojavilo pred zlatimi nebeškimi vrati. Sveti Peter je odprl zlata vrata in rekel: "Ne vem, če vas lahko spustim v nebesa. Vprašati moram boga!" Šel je k Bogu in ga vprašal: "Pred zlatimi nebeškimi vrati stoji petdeset črncev, pripadnikov tolpe, ki so bili v bitki ustreljeni. Ali naj jih spustim v nebesa?" "Danes imam srečen dan," je dejal bog, "in sem dobre volje. Dajmo jim še eno priložnost, da postanejo verni. Spusti jih noter!" Sveti Peter je odšel k zlatim nebeškim vratom in se takoj spet vrnil h Bogu: "Ni jih več!" je zakričal. "Koga ni? Črncev?" "Ne, zlatih nebeških vrat ni več!" OSTRIŽEN Ženska je kupila dva papagaja, samca in samico. Težko ju je ločila med seboj,zato ju je nekega dne opazovala pri seksu.Ugotovila je, kateri papagaj je samec, pa mu je z glave odrezala nekaj perja, da je bil lažje prepoznaven. Kmalu zatem je k ženski prišel prijatelj, ki je imel plešo na sredini glave. Papagaj ga je nekaj časa opazoval, potem pa ga je vprašal: "So tudi tebe zalotili pri seksu?"