|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
7.11.2011 8:05:39   
LittleSun
oo Katte tebe tudi zelo pogrešam tukajuser posted image Držim pesti, da so plavalci vztrajni in močniuser posted image A misliš, da je lahko roza izcedek vseeno user posted image ?? Bi bila zelo veselauser posted image Je pa res čudno, sedaj nimam nič, niti prozornega izcedka, pa malo so me začele prsi skeletuser posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 526
7.11.2011 8:07:57   
Katte
Ti kar pričakuj najslabše in upaj na najboljše. Nisi pa še ven iz igre, dokler ne priteče user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 527
7.11.2011 8:19:59   
klopek
crtek, iwa hvala za tolažbo, da nisem edina s temi norimi bolečinami. Sicer moja m ni nikoli močna je pa izredno boleče....

Ostale, ki tako lepo navijate pri meni še nič novega, le rahlo me črviči in mislim, da danes pričakujem user posted image ... ma bomo videli, dokler ne priteče a ne ?

Punce navijam user posted image user posted image user posted image , littlesun, iwa, oreh, chungalunga, crtek... ziher sem ktero spustila!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 528
7.11.2011 8:30:15   
iwa
Klopek, kdaj boš pa testek delala???

Little sun, tole pa bo neki.....user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 529
7.11.2011 8:35:31   
crtek
jutro punce!

LittleSun fuuul lepa pikapoka user posted image js upam, da je bil izcedek vse, kar je melo za pritečt in jutri zjutraj javiš veselo roza novico user posted image ! Da bo koooooončnooooo november roza user posted image

iwa kdaj pa ti (NE)čakaš user posted image ? Ki to je meni ful sumljivo, da maš prozornega izcedka za izvoz, prej pa nikoli...itak ti privoščim user posted image , pa čimprej, da ne bo več dilem user posted image

lunica 85 če tudi po tem malo krvavem izcedku user posted image ne bo, ti predlagam, da ponoviš test...zna bit, da si mela poooooozno ovulacijo, pa si kasneje zanosila (sej sta bla vs čas pridna, ne? user posted image ) če te zanima poglej na strani od FertilityFriend bt karte, pa boš vidla, da se najde takih podobnih malo morje...js držim pesti za user posted image

sonček_25 in Katte čestitke za O in user posted image , da se prime user posted image

js sm pa danes sanjala, da sm noseča...tko živo sm sanjala, kako sm klicala sestro in ji govorila, da sm zjutraj nardila test in je bil pozitiven in pozitiven test sm držala u roki in ga gledala, pa sm ji razlagala kako bom mojemu user posted image naštimala user posted image z mičkinimi nogavičkami, ki sva jih kupli zadnjič v celovcu...ko sm se zbudila, sm bla cela evforična in sploh mi ni blo jasno, če je to res, al sm samo sanjala...samo kr itak vem, da nimam nobenega testa doma, mi je pol ratalo jasno, da ni moglo bit res...je pa moja bt danes še bol poskočila iz včerajšnje 36,9 sm mela prej zjutraj 37,2! prejšnja 2mesca je kšn dan pred (ne)pričakovano user posted image že padala (se pravi, bi mogla met danes nekje 36,8 al 36,7...) user posted image ful nebi se rada preveč veselila, pol pa user posted image , ampak se ne morem zadržat...HB za (malo kisel) sonček, ma meni se useeno taaaaakoooo spiiiii user posted image ...se morem zamotit, da ne bom samo to študirala ceu dan user posted image

dej pište, da bom mela kej brat user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 530
7.11.2011 8:36:08   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: iwa
Little sun, tole pa bo neki.....user posted image user posted image user posted image

Nekaj že bo, samo ne vemo ali dobro ali slabo. Sem bila malo prej lulat, pa je še kar vse belouser posted image user posted image me pa boli not ko da bi nekdo kol tiščal v kost. AH...sem že sama sebi dosadna. Pa še strašne gužve ni, da bi se zamotilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 531
7.11.2011 8:40:04   
LittleSun
crteeeeeeek moja TO JE TO, jaz mala vedeževalka ti povem, da čutim da je to to!!!!! Sanje, višina BT, utrujenost, pa to ni drugeeeuser posted image user posted image Si pa pridna, jaz bi že letela po testuser posted image user posted image Močno držim pesti, da imam prav in komaj čakam, da se lahko s teboj veselim za user posted image . Bi si pa želela s teboj na julijkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 532
7.11.2011 8:41:53   
iwa
Crtek, ja tole je pa res mislim da to, ti kr jutri pejt po test pa jeuser posted image user posted image user posted image Pravijo da ko sanjaš nosečnost ponavadi si!!!! Najbolj pa bi je tole z bt pravi znak, jest tud kar poznam te metode in se mi zdi pa nima kej drucga bit!!!!
Kje pa živiš ti na primorskem, namreč jest grem z mami in tamalo za vikend v portorož pa bi se mogoč lohk spoznaliuser posted image

Little sun, dokler je ni je ni!!!!

drugače bi jo mogla jest jutri dobit in če je zjutraj ne bo, delam test, pa javim seveda!!!!!!

Življenje je lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 533
7.11.2011 8:47:21   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

crteeeeeeek moja TO JE TO, jaz mala vedeževalka ti povem, da čutim da je to to!!!!! Sanje, višina BT, utrujenost, pa to ni drugeeeuser posted image user posted image Si pa pridna, jaz bi že letela po testuser posted image user posted image Močno držim pesti, da imam prav in komaj čakam, da se lahko s teboj veselim za user posted image . Bi si pa želela s teboj na julijkeuser posted image

hahahaha user posted image js se bom polulala user posted image ke faca ki si user posted image po test ne grem, kr bi se mogla peljat z avtom 5min proč do Sežane...sej ne, da je to daleč in ni, da nebi mogla prit peške alpa z vlakom, samo se mi preveč res ne da preoblačit in vozit, pa še zdej je povsot gužva. Sm se odločla, da počakam vsaj do srede, ko ma za pritečt, kr nočem razočaranja, ala danes user posted image , čez 2dni pa user posted image ...sej vem, da če so user posted image je to to in načeloma naj nebi pritekla user posted image , samo hodi znat in js nebi tvegala...rajši se še kšn dan malo žiuciram, pa pol res vem, da je zamuda in da je to to (glede na to, da so moje user posted image točne skoraj na uro...). Sej vem, da sm čudna, ampak tko sm se odločla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
7.11.2011 8:50:07   
LittleSun
crtek nič nisi čudna, jaz prav občudujem kak karakter si!!! Jaz bi si jih kupla 5, pa bi vsak dan lulala na to palčko blesavo. Taka mala stvar pa tako obrne življenje na glavo. Ne vem al me lulat tišči ker me zanima kako je stanje al kaj, ampak lahko bi kar na wc sedelauser posted image user posted image če nisem šla že 4x zjutraj.jaouser posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 535
7.11.2011 8:51:16   
crtek
iwa js sm u originalu iz Kopra, zdej živim pa na krasu...za vikend pa žal ne morem nič obljubit, kr smo se že zmenli z enimi kolegi za martinovanje...edino mogoče v soboto dopoldan?

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 536
7.11.2011 8:53:30   
crtek
LittleSun mogoče te pa tišči lulat, kr si user posted image ! si že pomisnla, na to opcijo? pogosto odvajanje vode je zeeelooo pogost prvi znak user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 537
7.11.2011 8:56:51   
*bobika*
jutro

Punce moje kok sem jst vesela, ko prebiram take pozitivne novičke..
Javljala se res nisem kaj pridno, ampak berem pa skos vaše poste (na telefonu zvečer pred TV, ampak pišem zelo težko,ker so tk majhne črke,pol pa raje ne)

jst ta mesec sploh ne vem na čem sem, ker sem prejšni mesec imela cikel čist razvlečen..tako da sploh ne ve kdaj naj ta mesec pričakujem user posted image .. sicer sem si računala O. nekje na 30 dni in sva bila tkrat pridna kolker tolko, dejansko pa bom vedela šele po 15-em na čem smo..

Littlesun in vse, ki imate takšne znake..ste mi zelo sumljive...mislim da ste začele z roza barvo ta mesec...user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
7.11.2011 9:00:13   
iwa
Ni panike crtek to je blo sam tko mal preblisk... bova še kkšno kle rekle pa je, da ne boš zej pol primorske prepotovala za eno kavicouser posted image user posted image user posted image če pa te pot slučajno tja zanese pa se lahko še zmenimo!

Joj little sun, kolk sm šele jest skoz na WC!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 539
7.11.2011 9:00:49   
*bobika*

oo Katte tebe tudi zelo pogrešam tukajuser posted image Držim pesti, da so plavalci vztrajni in močniuser posted image A misliš, da je lahko roza izcedek vseeno user posted image ?? Bi bila zelo veselauser posted image Je pa res čudno, sedaj nimam nič, niti prozornega izcedka, pa malo so me začele prsi skeletuser posted image

jaaaaaaaaa ti si ziher nosečka..

Neposredna povezava do sporočila: 540
7.11.2011 9:02:13   
romare

crtek nič nisi čudna, jaz prav občudujem kak karakter si!!! Jaz bi si jih kupla 5, pa bi vsak dan lulala na to palčko blesavo. Taka mala stvar pa tako obrne življenje na glavo. Ne vem al me lulat tišči ker me zanima kako je stanje al kaj, ampak lahko bi kar na wc sedelauser posted image user posted image če nisem šla že 4x zjutraj.jaouser posted image user posted image

tudi men se to dogaja,sem že študirala da bi si za v avto nabavla kemični wcuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 541
7.11.2011 9:04:22   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

Ni panike crtek to je blo sam tko mal preblisk... bova še kkšno kle rekle pa je, da ne boš zej pol primorske prepotovala za eno kavicouser posted image user posted image user posted image če pa te pot slučajno tja zanese pa se lahko še zmenimo!

Joj little sun, kolk sm šele jest skoz na WC!!!!

ma kok sem vesela ko tole slišim.. ti si tud ziher user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.11.2011 9:08:09   
crtek
iwa sej, če bom mela v soboto zjutraj čas, se z veseljem do Portoroža pripeljem. Meni ni problem vozit, obalo pa itak obožujem, tko da...bova magari še proti koncu tedna vidle kako in kaj, pa če se da zmenit, zakaj pa ne user posted image

LittleSun in iwa js sm vama tko fouš, ki bosta že jutri vedle, da sta srečke user posted image , js morem pa še cela 2dneva čakat! user posted image sej vem, da objektivno gledano je to malo in gre takoj mimo, ampak zdej se mi zdi fuuuuuul...bo pa ta november sigurno ceu roza, ma da je user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.11.2011 9:18:16   
LittleSun
crtek pa naj ti lubi kupi testuser posted image
evo moj rozek (izcedek) je nazaj, tokrat s krvavimi nitkamiuser posted image kot ponavadi se bo v roku par ur prikazala tudi teta user posted image . Nič hudega, bo pa miklavž prinesel user posted image , pa še lepo darilce za lubija bo. Dve muhi na en mah. Sem se že ko sem v petek naredila testek zjokala, tako da sem v bistvu tole pričakovala in mi danes sploh ni hudo.

Iwa ti si strašno sumljivauser posted image user posted image

Oatajam tukaj, vaša zvesta navijačicauser posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.11.2011 9:19:33   
Katte
LittleSun - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 545
7.11.2011 9:26:40   
LittleSun

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek

7.11
chungalunga (23.krog)

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)
oreh

9.11
crtek (5.krog)

10.11
Wannabemommy

11.11
delfinček76 (11.krog)

srce77 (2.krog)

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

14.11
Anonimna user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)

17.11
Kratka (2.krog)

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

19.11
mladika
Katte (18.krog)

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)

27.11
urssi (6.krog)

30.11
dogas (38.krog)
missmoon

x.11
GregUr

Skupaj nas je: 30

Nosečk:

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*

Neposredna povezava do sporočila: 546
7.11.2011 9:28:00   
oreh
živjo klepetulje!
najprej čestitke tebi za karakter glede testov in user posted image , ki se bosta izrisali v sredo!
Za vse ostale pa držim pesti!

Littlesun žal mi je. Meni se je podobno dogajalo v mesecu maju, juniju in juliju in sem kar na svojo roko šla v italijo po prometriuum in od takrat nimam več izcedkov. Pa še Reš je rekel, da je ful dobr da sem to nardila in mi jih je predpisal za naprej.

Jaz pa razen špikanja in pogostega lulanja nič, ampak sem se že sprijaznila, to je vedno pred menstro.

Neposredna povezava do sporočila: 547
7.11.2011 9:28:07   
crtek
LittleSun user posted image   user posted image sm pa že upala, da bomo vse po vrsti med julijkami...user posted image   bo pa miklavž dojenčka prnesu user posted image
sej ni point, da bi blo tko komplicirano se do Sežane odpeljat, samo testa enostavno nočem met pred sredo tuki. Če user posted image priteče, pač priteče, samo mene to potre manj, kot pa negativen test...sm pač taka, da če se le da, si ne delam po nepotrebnem nekih razočaranj...je že brez njih dovolj težko vse skupi user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.11.2011 9:29:07   
oreh
pod tebi sem mislila črtekuser posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.11.2011 9:30:09   
sontschica
Kok vneto spremljam, če je že kakšna nova user posted image . Kot da bi gledala kakšen zares dober triler user posted image
Joj little sun žal mi je zate user posted image user posted image bo pa december toliko lepši, zato glavo pokonc in najprej v boje.
za ostale pa držim pesti, vse ste zelo sumljiveuser posted image user posted image Naj nas že kdo razveseli z novico, da so se prikazale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?