Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra_sandra eno veliko prošnjo imam za vas vse! prosim če mi odgovrite..insicer če katera izmed vas pozna kakšno ki ni imela na punkciji celic,ker jst jih namreč tudi tokrat nisem imela,in mi niso znali pojasniti zakaj pride do tega..kaj je razlog, vem da sem enkrat tukaj prebrala ko je ena punca pisala kako je prišla prvič do lastne celice..skratka upam da me razumete kaj hočem vprašati! prosim za odgovore! pri meni je bilo prvic tako - 4 drobizke, manj kot 1 cm, dr. Res se je vseeno odlocil za punkcijo, da vidi, kje smo ... po tem mi je povecal dozo ... ampak, sem slaba, slaba ... 1 celica => ce kaj rabis, poslji na ZS in ti tipkam tam vceraj sva bila pri njem, da smo se dogovorili za 5. ICSI, pa je bil tako crnogled, kot se nikoli (saj nama vedno pravi, vazno, da imamo en; saj sma oba katastrofalna) - po mojem je bila kriva guzva, saj sva bila na vrsti sele 17.15 (cakala vec kot 2 uri) ... zdaj mi bo dal najvisjo dozo, ki jo lahko dajo, pa da vidimo zakaj ni celic - vzroka ne poznajo, na zalost, jaz sem naredila vse, kar je bilo v moji moci, a ni nobenih vidnih rezultatov. Zdaj sva sla se do homeopatinje in vsako jutri za en sluzk spijem po 3 kapljice, pa da vidimo, ali bo kaj pomagalo. tako, da prehajam iz 4x Menopur na 5x Gonal F in 1x Dipherline => pa da vidimo, kako bom tokrat reagirala zdaj imam se do 17.11. Prometrium 2x/dan - zaradi mojih neprestanih izcedkov, da pripravimo sluznico, potem pa gremo spet v akcijo