|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
29.10.2011 11:09:27   
ircomp
Anckaa dobrodošla! Jaz imam preglede na 5 tednov, tako da je to najbrž normalno. Na morfologiji se že sigurno vidi spol, razen če se mali skriva in noče pokazat user posted image ... Jaz sem kar sama razbrala spol iz ekrana, gin. mi je pa potrdila, da pravilno vidim user posted image
Na morfologiji gin. izmeri otročku obseg trebuha, dolžino stegnenice in še nekaj... potem ji računalnik izračuna težo. Mogoče ti ni povedala teže, izmerila pa najbrž je.

(odgovor članu anckaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
29.10.2011 20:27:45   
Jada82
Pozdravljene!

Anckaa, pozdravljena in dobrodošla pri nas!!! user posted image user posted image user posted image Hm, glede spola ... pomoje, če ugotovijo, da je fantek, je bolj ziher fantek ... če je punčka pa ni tolk ziher, ker se pimpek lahko še pojavi .. zginit pa ne more ... Mi imamo napovedano punčko, pa še ne upam kupovat kakšnih roza stvari ... kaj pa če bo vseeno fantek ...user posted image
Glede pregledov - jaz jih imam vsak mesec, torej na približno 1 mesec ali malo več - to je normalno. Zadnji mesec pa so potem vsak teden ... tist je pa kar tečno, ko moraš skoz hodit na tist ctg ... ah ja .. Pol blizu roka al pa ob roku pa že na 3 dni user posted image

Danes sva bila z možem v Ikei ... sem si dala duška. Sem nabavila malo za tamalo, pa že prve stvari za dojenčka - pisane tetra plenice, brisačko in slinčke user posted image user posted image user posted image Za ostalo bom pa še malo počakala ... Mamo še čas.
Taprvo hočem, da greva z možem zrisat otroško sobo, pa da se naroči. Potem, ko bo pa pri nas pa zmontirana, bom pa pripravila tudi cunjice za dojenčka ... Pa saj, do marca mamo še neki časa ... Ampak jaz upam, da bom decembra že kaj začela pripravljat ...
No, zdaj smo 4 dni frej, a ni super? user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prav vesela. Moram malo doma zrihtat ... sem že danes malo, saj sva prinesla polno takih malenkosti iz Ikee, da si urediš dom pa tko ... pa moram še enkrat posesat, po tleh pomit itd. Ja, sej pol bo pa že služba spet no.

Nič, zelo sem utrujena, grem na kavč, pa še kaj za jest si bom s seboj nesla ... Greva z možem gledat True blood user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful se mi ljubi kozarček vinčka .. ne vem, če si ga ne bi kljub nosečnosti privoščila ... bom videla ... saj 1 dcl pa tud ne more škodovat, no ... user posted image

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
30.10.2011 6:51:06   
pokalona1
Jutro!

Danes je bila čudna noč-včeraj zvečer sem spila 1 liter vode in posledično sem mogla ene 6krat na wc.Vstala sem pa itak že ob petih.Zdej se moram pa počasi zrihtat za v službo-na žalost nisem frej za praznike.Upam, da si bom naslednji konec tedna lahko vzela vsaj petek, da bo malo podaljšanega vikenda-sem kar utrujena...

Glede pregledov-je normalno da so od 4-6 tednov narazen. Potem proti koncu pa pogosteje.

jada jaz si tudi občasno privoščim kak požirek vina ali radlerja-sploh če imava kake prijatelje na obisku, pa da kaj dobrega jemo...

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
30.10.2011 9:11:01   
Aleda
Hojlauser posted image
no pa je že nedelja, danes bomo pa malo lenariliuser posted image malo prej bom nardila kosilo, včeri sem nabrala marelce pa bom nardila nadevane, sem jih bla že tolk v želji pa sploh niso rasle, zdaj ko se je pa malo ogrelo pa zgleda bojo. Popoldne pa imava namen z možekom po mah, no bomo vidli. Aja pa še slikce sem rekla da bom nalepila v album, to mi je ful fajn delat.
A je blaj še včeri katera zelo čudna, skoraj z vsakim karerim sem govorila je bil neki živčen, zgleda da je bil tak dan. Sem se zbudila ponoči in sem bla tako živčna pa kar brez razloga, to se je potem nadaljevalo cel dan, sem si mogla skuhat čajček iz mete in melise. Grooza... No sam da je danes spet vse normalno.
Sem brala tukaj da vas velik zelo sanja, tut jaz sanjam non stop razen zdej ene par dni nisem ampak danes se je spet začelo. To sanjam sto in eno stvar, sej vsega se ne spomnem. Danes sem sanjala da sem začela krvavet, kot bi dobila menstro, pa na srečo sem se kar mirna zbudila, vseeno sm pa pogledala če je vse v redu.

Pregledi- jih imam enkrat na mesec.
Jada- kam sta šla v Ikeo. Midva imava tut namen že nekaj časa, nisem bla še nikoli. Upam da nama rata enkrat novembra. Pomoje bojo imel tolk stvari, jaz pa denarja ne dovoljuser posted image Zdaj bojo verjetno imel že za novo leto stvari. Sem mislila nakupit nekaj stvari za otroško sobico (lučko, zaveso, tepih, omarco) pa še kaj druzga za dojenčka no potem pa še kaj za stanovanje.
En kozarček vinčka je pa le za zdravjeuser posted image tut jaz ga včasih.
Pokalona oh sej si prov boga, vem kako je delat še za vikende. Zmeri sm govorila, da če dobim službo da bom frej vikende bo luksuz. Zdej ko sem na bolniški je pa tako fajn, res. Ko bo treba spet delat bo krizauser posted image

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
30.10.2011 12:56:54   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: pokalona1

Jutro!

Danes je bila čudna noč-včeraj zvečer sem spila 1 liter vode in posledično sem mogla ene 6krat na wc.Vstala sem pa itak že ob petih.Zdej se moram pa počasi zrihtat za v službo-na žalost nisem frej za praznike.Upam, da si bom naslednji konec tedna lahko vzela vsaj petek, da bo malo podaljšanega vikenda-sem kar utrujena...

Glede pregledov-je normalno da so od 4-6 tednov narazen. Potem proti koncu pa pogosteje.

jada jaz si tudi občasno privoščim kak požirek vina ali radlerja-sploh če imava kake prijatelje na obisku, pa da kaj dobrega jemo...

Nauk - ne pij preveč zvečer ... jaz že tako hodim lulat ponoč, če pa kaj veliko spijem, potem pa se mi zdi, da sem skoz tam ... najhujš pa je to, da ne samo zdaj v nosečnosti ... tudi na splošno user posted image user posted image user posted image user posted image Pa imam drugač zdrav mehur .. zgleda je bolj občutljiv ...

No, lepo da nisem edina, ki se ji zlušta alkohola ... user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer ga včer pol nisem (je tako naneslo), ampak ja, ga pa še bom ... V 1. user posted image na začetku res nisem čisto nič pila. Pol na koncu, recimo zadnji mesec pa sem že kaj pri kosilu ... user posted image Zdaj v tej nosečnosti pa sem že na začetku ... minimalno sicer, ampak sem imela R.D., pa poroko pa tko user posted image

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
30.10.2011 13:03:47   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Jada- kam sta šla v Ikeo. Midva imava tut namen že nekaj časa, nisem bla še nikoli. Upam da nama rata enkrat novembra. Pomoje bojo imel tolk stvari, jaz pa denarja ne dovoljuser posted image Zdaj bojo verjetno imel že za novo leto stvari. Sem mislila nakupit nekaj stvari za otroško sobico (lučko, zaveso, tepih, omarco) pa še kaj druzga za dojenčka no potem pa še kaj za stanovanje.
En kozarček vinčka je pa le za zdravjeuser posted image tut jaz ga včasih.

V Ikeo sva šla v Celovec. Zdaj sva bila že kar dostkrat, mamo že polno stvari iz tam user posted image user posted image user posted image Pohištva sicer nisva tam kupovala, ampak pač, take prčkarije, pa kaj za urediti stanovanje. Prvič, ko sva pa šla, pa nisva kupila nič, ker nama je bilo tako čudno .. sploh nisva razumela sistema. Zdaj pa vedno že na internetni strani poiščem, kaj rabim, pa si naredim tak online nakupovalni seznam in potem greva samo po tem in nabaviva. Tokrat sva zapravila 220 € user posted image Kupila sem pa neke boxe za pod posteljo, pa koš za plastiko, nož, nekaj za v omaro, da imam bolj pospravljeno, za tamalo mizico + 2 stolčka, tepih (s cesto gor), nočno lučko za tamalo (ko bo dobila novo sobo), obešalnike za naju in otroške, za tamalo neko tako igračko, da s kladivom gor tolče .. joj, kako ji je všeč, vsa je navdušena user posted image user posted image user posted image , pa še podobne zadevščine. Mi je pa žal, da nisem vzela še enega boxa za pod posteljo.
Aja, pa ruzok sem si kupila ... zdaj bom od tamale previjalno torbo likvidirala, ker je že passe user posted image Sem jo oprala, pa za vsak slučaj jo bom še spravila (čeprav je že kar odslužena), ampak če bo tanova od user posted image kdaj v pranju al pa kej, da za ta čas zamenjam. Drugač pa bom zdaj imela kar ruzok ... pa sem rabila takega z več predali, da vse zadeve pospraviš in več kje kaj najti ... Sem prav zadovoljna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
30.10.2011 13:06:54   
Jada82
Drugač pa en lep dober dan! Sem ravno po kavici in kupčku piškotov user posted image user posted image Mmmm, je pasalo. Na kosilo pa smo danes povabljeni h tašči. Mož je še v službi ... tamala spi ... jaz pa odvisniško visim na netu user posted image
Se je pa ravno pokazal sonček, jupiiii user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, včer sem ga cel dan čakala, pa od nikoder. Bova šle s tamalo kar peš do tašče .. za moža pa ne vem, a bo šel direkt iz službe, al pa z nama al pa z avtom. Njegov brat ravno dela v naši garaži sončno user posted image Uf končno, upam, da že kmalu dokončamo, res bi jo že rada imela!

Nič, počasi bom zaključila mojo internetno seanso, hehe, pa se kej tipkamo .. uf, je fajn, k sem še 2 dni frej. Sicer pa - zdej mi boste fouš - potem delam 3 dni, potem sem pa 14 dni na dopustu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prvi teden doma, drugi teden gremo pa v Radence ...

Vprašanje - a se katera kopa v bazenih zdaj v nosečnosti?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
30.10.2011 17:33:19   
sirenetta
Najprej dobrodošla Anckaa in bravo za ok morfologijo in za user posted image !
Pregledi so ponjavadi v povprečju nekje na 6 tednov (razen če ima user posted image kakšne težave, takrat so tudi pogostejši, pač po potrebi), tako da ne rabiš nič skrbeti je v redu tako.

Ircomp bravo tudi tebi za uspešno opravljeno morfologijo! Glede tiste dodatne preiskave ne vem, zakaj ti je to predlagala, če ti je navedla kakšen konkreten razlog, če česa ona ni uspela dobro videt ali je predlagala pač kar tako. Do sedaj nisem še slišala za ta podrobnejši pregled srčka. Ne vem, če bi meni G navedla, kakšen razlog za to dodatno preiskavo, bi verjetno šla, če je pa to rekla kar tako, pač kot eno dodatno možno preiskavo, potem pa mislim da ne.

Jada si me zdaj navdušila, bi najreje šla takoj v šoping!user posted image user posted image user posted image

Že tako me prime med prazniki, da bi šla po trgovinah, druga stvar ki mi zapaše v tem času pa je ustvarjati kakšne okraske ipd. Sem včeraj izrezljala iz barvnega šeleshamerja buče in netopirčke, jih nanizala na nitko in obesila na balkonska vrata, tako da zdaj tam bingljajo. Pa v petek sem že šla v nabavo kartic za izdelavo novoletnih voščilnic, letos jih nameravam skupaj s ta malim okrancljat.

Kopanje v bazenih zame odpade, zaradi vseh težav, ki sem jih imela.
Če ne, pa mislim, da če bi me fejst zamikalo, bi tudi šla, najbrž bi si edino nabavila tiste vaginalne tampone iz lekarne (za preprečit kakšno vnetje, ki zna bit kar zoprno in predvsem kar trdovratno za odpravit in mislim da tudi nevarno v nosečnosti, saj zna povzročiti predčasen porod itd.).
Vino itd. - mislim, da če gre za en deci vina ali piva ne more škodit, še posebej če je zaužito skupaj s hrano, da ne gre direkt vse skoncentrirano v kri in do otročka.
Sicer mi do zdaj še ni zadišalo, ampak če mi bo, si bom ziher privoščila en deci vinčka brez problemov.
Problem lulanja imam tudi jaz, že od drugega meseca user posted image redko zdržim do jutra brez it vsaj enkrat na nočni izlet do veceja. Se je dogajalo, da sem ustajala tudi po 2 ali 3x. Je pa res, da popijem veliko tekočine čez dan pa tudi zvečer pred spanjem. No, zdaj zadnje dni se je to malce umirilo in mi uspe zdržati do jutra.
Sem nekje prebrala, da je čisto normalno v prvih 3 mesecih, da nosečka pogosteje hodi na Wc. V 2. tromesečju naj bi se to umirlilo (ko se maternica dvigne in ne pritiska več direktno na mehur) potem na koncu pa itak spet pritiska, ko user posted image toliko zraste. Mi je bilo kar hecno, ko sem bila avgusta v bolnici, da sem hodila enako pogosto na Wc kot ostale, ki so bile že z precej velikim trebuščkom tam okoli 30.tedna, jaz pa v 7. tednu pa z nič trebuščka pa skoz lulat user posted image

Lepe praznike vsem še naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
30.10.2011 19:41:06   
Jassika
Čer,
najprej vsem čestitke za uspešno opravljene morfologije. Kako lepo je brati lepe novičke in user posted image mamice.......... ah sem čisto nekaj raznežnena user posted image
jada kopanje - midva sva bila zadnjič prvič sama v toplicah (beri, doma sva pustila našega malega sončka - prvič) in si privoščila oddih. Plavala sem vsak dan po 2 uri, kar intenzivno, da sem pokuprila tisto dobro prekmursko papico user posted image Pa drugače lahko rečem, da imam "princesko" (al kako naj ji rečem) user posted image user posted image user posted image zelo občutiljivo in hitro staknem vnetje. Recimo v 1 user posted image sem imela skoz probelem z izcedki. Zato tudi nisem bila nikoli na bazenu, pa itak nisem smela migat - no pa tudi upala si nisem - zej sem veliko bolj na izi user posted image . Skratka, hotla sem povedaz, da ni bilo popolnoma nič narobe, je pa res da sem se TAKOJ preoblekla, samo da sem prišla iz vode in nisem imela na sebi niti minuto mokrih kopalk. No, pa tudi  savno sem šla, sicer za pol manj časa kot običajno. tako jih mam rada in prvič sem se odpovedala celo user posted image ker nisem upala. Zdaj sem si pa rekla da grem probat pa da vidim kako in kaj. In je blo super, totalno mi je sedlo. Re spa nisem bla v nekih vročih finskih, ampak T maximalno do 60°C.
lulanje pri meni je vseeno al ne pijem nič al pa 2 litra, itak hodim celo noč na wc. Očitno mam razvajen mehur, ker že pred 1 user posted image sem hodila 1-2 x, od poroda naprej je pa še huje - včasih boljše, včasih slabše. Kegla delam redno, poizkusila s fizioterapevtko, da je vidla da delam prav, ampak kar ne pomaga nekaj extra user posted image Sem se že sprijaznila.
alko -  tudi v 1 user posted image nisem upala nič (očitno sem bla res zajček, al kaj user posted image ), tokrat pa ob kakšni dobri hrani popijem deci rdečega - ampak mi nekako sploh ne potegne. Proti koncu bom začela piti kak radler, da se naredi mleko - ker je blo prvič nekaj težav s tem user posted image - meni je res pomagal user posted image , pa nisem verjela da bi lahko, ampak sem potem v obupu, ker nič drugega ni pomagalo poizkusila še to - in glej ga zlomščka, res je palilo user posted image - pol pa psiha al pa kej drugega user posted image
Aja, pa preden pozabim - dobrodošlica za nove user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
30.10.2011 20:41:56   
disere
še en pozdravček od meneuser posted image ..najprej čestitke vsem za uspešno opravljene morfologije, kako lepo je to bratuser posted image ..mi tri punce smo zaenkrat kar vredu, velik moram počivat, pa ne preveč se naprezat, če se ne pazim me spodaj vse boli pa dol tišči, tk, da se pustim kar mal razvajat zdaj, je dans mojuser posted image okna pomil, pa vse posesaluser posted image no saj js sem skuhala kosilo tolk mobilna sem šeuser posted image , trebušček pa že lahk rečem, da zelo velik in sem prav ponosna nanj..

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
30.10.2011 20:47:16   
Jada82
Punce drage moje ... a ni že čas, da bi malo prilimale naše trebuščke ... Evo, jaz sem se danes slikala, pa imam ravno čas .. tako da ... to je moj trebušček. Sem pa noseča polnih 21. tednov user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
31.10.2011 18:10:52   
Aleda
O kakšen lep buši Jadauser posted image Moj je en pikč manjši, se bo treba mal slikat ja, sm že rekla mojmuuser posted image pa zmeri pozabva

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
31.10.2011 18:42:44   
disere
wwiiii kak lep bušiuser posted image ..js pa nevem kako se slike dajo gor, bi tud pokazala mojegauser posted image ..zelo lepa user posted image si jada..

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
1.11.2011 11:37:18   
Jassika
Jada, se pridružujem pohvalam za lep buši user posted image No jaz se upam pridružit druga (čprav je moj buši bistveno večji kot tvoj user posted image - ne vem kaj je to, v prvo sem bila taka v 30 tednu user posted image - eh nima veze, važno da je dete zdravo user posted image ). Sicer pa sem 1 x nekje lepo slišala - VSAK user posted image buši in nosečnica sta lepa user posted image
No, pa še moj buši, če bo ratal (upam user posted image )
user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
1.11.2011 12:44:38   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

Jada, se pridružujem pohvalam za lep buši user posted image No jaz se upam pridružit druga (čprav je moj buši bistveno večji kot tvoj user posted image - ne vem kaj je to, v prvo sem bila taka v 30 tednu user posted image - eh nima veze, važno da je dete zdravo user posted image ). Sicer pa sem 1 x nekje lepo slišala - VSAK user posted image buši in nosečnica sta lepa user posted image
No, pa še moj buši, če bo ratal (upam user posted image )
user posted image

Oh, nič ni tolk večji ... moj je glih nekaj takega, no! user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
1.11.2011 12:45:21   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: disere

wwiiii kak lep bušiuser posted image ..js pa nevem kako se slike dajo gor, bi tud pokazala mojegauser posted image ..zelo lepa user posted image si jada..

Sliko shraniš na strani shrani.si, pol pa od tam kopiraš v post ... Sej bo!

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
1.11.2011 12:45:52   
Jada82

O kakšen lep buši Jadauser posted image Moj je en pikč manjši, se bo treba mal slikat ja, sm že rekla mojmuuser posted image pa zmeri pozabva

Jaz sem se pa kar sama, hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
1.11.2011 17:01:36   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image

user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

user posted image  anckka, 1user posted image   user posted image user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  bucka28, 26 let, 1user posted image   user posted image

13.3.
user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

15.3.

user posted image    cokolino,  1 user posted image  

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image   

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 59
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
1.11.2011 17:07:06   
poldy
http://user posted image

evo, tkole je zgledal moj šoperk in javorjovega listja....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
1.11.2011 17:33:19   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

http://user posted image

evo, tkole je zgledal moj šoperk in javorjovega listja....user posted image

Vav, krasen!!!! Res, ful lepo!!!! user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
1.11.2011 19:26:03   
Aleda
A iz najdi.si kopiraš v post tisti link, a kako?
Poly- lep šopekuser posted image jaz sem pa že gledala liste od javorja in študirala kako bi lahko naredila rožce ven. Jaz sem nardila iz trtinih listov, sam mal drugače. A si tukaj samo list prepognila in navila okrog?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
2.11.2011 7:56:00   
poldy

A iz najdi.si kopiraš v post tisti link, a kako?
Poly- lep šopekuser posted image jaz sem pa že gledala liste od javorja in študirala kako bi lahko naredila rožce ven. Jaz sem nardila iz trtinih listov, sam mal drugače. A si tukaj samo list prepognila in navila okrog?

Ja na shrani.si kopiraš tisti link za forume in na ringaraji klikneš zgoraj desno na "zemljo" pol pa tam notri v okenčekl prilimaš link...

Ja taprvi list prepogneš in naviješ, naslednja dva pa še malo pomečkaš, ko jih ovijaš okrog, sploh ni težkouser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
   [Brisano sporočilo]
2.11.2011 8:25:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1423
   [Brisano sporočilo]
2.11.2011 8:29:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
2.11.2011 8:39:40   
Saša33
Punce lepo pozdrav iz službe po praznikih.
Sem se jih tako veselila potem pa me je vpetek viroza položila in sem bila sitna ko sam h., res sem mislila kaj vse bom naredila in si dala duška tele štiri dni v naravi.
Potem pa dalj kod od kavča ni bilo, čajčki pa glavobol da o kašljanju ne govorim.
No danes sem že veliko bolje in me drži pokonci, jutri imam morfo in se veselim da malega po dolgem času spet vidim.

Oprema:Midva bova vse dobila ker je v familiji vsaj 10 malih otrok, midva sva zadnja in edino kar rabim kupit je resnično tisto za gušt. Moram reči, da sem vedno mislila, da bom za svojega prvega nakupila a sedaj vidim,da resnično nima smisla in sem prav vesela, da lahko vse dobim.
Sobica: Na začetku bo tako ali tako spal pri naju, da nama ne bo treba vstajat. Pa še košek bova imela v dnevni in zibko v spalnici. Odvisno kako bo. Glede na to kako ga sedaj čutim brca bolj dopoldan in pop. Zvečer pa je mir:)
Buši in kg in modrci: Ja lepo je vidt vaše bušije bom še mojega za vikend gor prilepla. Moj je odvisen od dneva do dneva.Zjutraj je polovičen, zvečer dvojen in se morm res spravit kakšne cunje kupit in modrce.No men je šlo vseh 5kg v zg. del. Od c košarice sem takoj v 1 mesecu prilezla na E, sedaj pa je tudi ta premajhna. Razmišljala sem ,da kkupim kar modrčke za dojenje v f velikosti. Glede na sedanjo velikost bomo verjetno pri XXXL velikosti. Tako, da imam ponoči namesto z trebuhom probleme ko se obrnem z J,.,,,:) Noro vam povem, srečnice z malimi!!

Drugače pa vas je lepo prebirat. Se vamoglasim po morfologiji jutri in pozdravčki iz službe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.