|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
26.10.2011 11:47:28   
dreamhorse
Jaz spet ne morem videt slikce... slikomat.si je blokiran pri nas, shrani.si pa je viden... :)

MP res sem takšna.. bi bil čas, da opustim to navado... res vedno preveč kompliciram... se ukvarjam s stvarimi, ki sploooooh niso pomembne...
Bom poskusila odmislit...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
26.10.2011 12:05:22   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Oh, Smrketa - LE TAKO NAPREJ! Si pa polna energije - a so otroci po tebi??user posted image

user posted image  ampak res...tko k da bi šla po žemlce v štacuno...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
26.10.2011 12:06:09   
bjondi
dh-a si ti vegeterjanka?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
26.10.2011 12:18:56   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Oh, Smrketa - LE TAKO NAPREJ! Si pa polna energije - a so otroci po tebi??user posted image

user posted image  ampak res...tko k da bi šla po žemlce v štacuno...

Otroci so po obeh user posted image Sva oba bolj na polno z energijo user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
26.10.2011 12:42:42   
mini86
ampak..vseeno čakam porodno zgodbouser posted image

čak kok časa si bla pol v porodnišnici..

ej držte pesti..šibam na en razgovor..ob 14h ga mam

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
26.10.2011 12:53:31   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

dh-a si ti vegeterjanka?

Nisem

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
26.10.2011 12:54:33   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ampak..vseeno čakam porodno zgodbouser posted image

Držim, držim... močno

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
26.10.2011 13:00:08   
smrketa24
No, da vam napišem mojo porodno zgodbo:

Že od četrteka me je skoz nekaj matralo. Trebuh je nenormalno otrdeval, tudi na 5 min, samo ker me ni preveč bolelo, sem rekla, da ne bom nič panike delala in sem šla spat. No, potem se je pa to vleklo do sobote. Šla sem še k mojim in sem bila cel dan pri njih, mami mi je vmes 2x rekla, da naj grem (moj je pomagal cel dan pri sosedih), pa sem rekla, da ni panike. Sem se pa vseeno zvečer odločila, da sina kar pri njiju pustim, če bi se kaj začelo dogajat in sem šla sama domov. Moj takoj panika, greva. Pa sem rekla, dajva še Kmatijo pogledat, pa če se ne umiri, greva. No, pa sva res počasi odšla proti P. Tam so me priklopli na CTG, ki je bil lep, miren. Sem rekla, no, pa bova šla lepo nazaj domov (kar sem bila ful vesela, saj nisem še hotela it rodit :). Pogledal me je še zdravnik in rekel, ja vi ste pa samo še za v porodno. Jaz pa šokirana. Odprta sem bila 5cm. Potem sem tam čakala, da je prišla sestra pome, so mi dali klistir in sem 1 uro čakala. Nobene spremembe, nič popadkov. Sem si rekla, joj, spet umetni. No, ob 1h zjutraj so me poslali v porodno, kjer so mi predrli mehur in prišli malo pred drugo pogledat, če se kaj dogaja. Ob 2h mi babica reče, da naj se obrnem na hrbet, da me bo pogledala. Takoj, ko sem se obrnila na hrbet, je bil ubijalski popadek, me pogleda in reče, da sem odprta 9cm in bomo kar rodili. So mi dali masko za popadke, po 10ih minutah sem zaspala na tej maski. Ko sem prišla k sebi, sem rekla mojemu, da sem sanjala, da sem šla rodit :) Babica pa v tistem trenutku reče, naj pritisnem in bo glavica zunaj. Jaz pa vsa zadeta: A moram?   No, in ob 2:25 je bila Maša zunaj. Torej od 2h do 2:25 in je bilo to to. Rezana nisem bila nič, imela pa samo svoje popadke. Zakon, res.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
26.10.2011 13:00:36   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

V porodnišnici sem bila 2 dni.

Držim pestke!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
26.10.2011 13:06:52   
dreamhorse
smrketa, to pa je res ultra maratonsko hitro... svaka čast.... pa še potem samo dva dni noter in se že cartate doma... torej smo me navijale, ko si že ti bila doma?

Neposredna povezava do sporočila: 2660
26.10.2011 13:19:29   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

smrketa, to pa je res ultra maratonsko hitro... svaka čast.... pa še potem samo dva dni noter in se že cartate doma... torej smo me navijale, ko si že ti bila doma?

user posted image ...ja mi smo mal zamaknile user posted image ,dobr da ima mini vse pod kontorlo pa smo začele navijat...

smrketa user posted image  za porodno...

Neposredna povezava do sporočila: 2661
26.10.2011 14:59:29   
manna
heej
smrketa, ČESTITKE!!! Je bla mala skor tko hitro zunej kot naš korenjakuser posted image    Ne, resno, vsaka čast za tako hitro akcijo. Potem najbrž še nisi prav dojela, da ste štirje? No, vsaj pri meni je to dlje trajalo. Še dobro da je tri tedne skor skoz spančkal da sem počasi dojemala.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.10.2011 15:47:18   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Hej hej punce!!

Ja, jaz sem vmes skočila rodit user posted image user posted image

V nedeljo ob 2.25 zjutraj sem rodila Mašo. Težka je 2640g in velika 49cm. Porod je trajal pa celih 25min user posted image user posted image Nimam kaj, hitri smo v naši familiji user posted image user posted image

Bom jutri, če bom imela kaj časa, pripopala kakšno fotko naše Maše.

Čestitke še tukaj!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.10.2011 15:50:10   
bačko
Pri nas pa je bilo celo noč pestro ker je Lora bruhala.Prav boga je bila.Danes je malo bolje.Sedaj je jedla malo riža.Pije kar dosti.No Žano pa je moj tudi peljal k zdravniku ker ima vročino in jo ponovno boli grlo.Groza ampak kaj hočemo takle imamo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo bolje.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
27.10.2011 7:39:09   
tecka
Živ, punce.
Bačko user posted image user posted image user posted image user posted image za obe punci.
Pri nas je Srečko tudi bruhal, že predvčerajšnjim. Je takoj po večerji šel skakat po kavču in je bruhnilo iz njega. Saj vem, da ni bilo zaradi bolezeni, ampak spomin (vonj) na ta dogodek nas bo pa spremljal še dolgo.

Pa še ena izjava ob kateri se je mama malo zamislila: "Te bom namazal s kremo, da ne boš kosmata". Bo treba tudi pozimi paziti, da bodo noge ves čas gladke...

Zadnjič je ena spraševala za dežni kompletek (Mini?) in sem odgovorila da ga imamo. Danes bi odgovorila da ga žal imamo. Ker včeraj se je naš Srečko spomnil, da bo zunaj in dež sploh ni bil ovira, ker je točno vedel, da bo oblekel tiste hlače. Saj ko sem videla njegov presrečni obrazek mi niti slučjano ni bilo žal, ampak kar je preveč, je pač preveč. Mogoče si bom pa še jaz nabavila dežne hlačeuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
27.10.2011 8:00:58   
bačko
Jutro!
No Žana ima ponovno angino.Lora je bolje.Imam pa obe doma. Samo tokrat ne grem na bolniško ker sem ravno dobro jo zaključila.Bo možek prej prišel iz službe potem pa jaz šibam v službo.
Jutri pa bo tašča prišla sem čuvat punci. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
27.10.2011 9:04:43   
Mala_princeska
Ja Bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za punci.
Jaz Manco tudi peljem k zdravniku popoldne,
vročine ni, bilo 37 in malo čez, pa kašlja res mokro kot en zmaj, prav dušeči kašelj. Ker se kašelj stopnjuje greva, da pljučka posluša.
Pije na srečo dosti, samo jesti noče tople hrane, včeraj je bila res cel dan skoraj samo na sadju iz kompota (breskvice, ananas) pa mandarinice in jabolko.

"Dej traktol narisi mami" je rekla - imava risanke in risalni blok user posted image user posted image user posted image
grem k risarskim sposobnostim user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
27.10.2011 9:57:54   
dreamhorse
Bačko, user posted image user posted image  za punce, pa čimprejšnje okrevanje želim.
Moja Žana gre pa jutri prvič spat k sestri od mojega. Pri moji mami in moji sestri je že spala, pa ni bil problem, tudi tukaj ne bo... samo jaz si ga delam.... kaj če ... no, pa vse bo v redu, midva z mojim pa grema uživat v savno...
Potem pa morda še na večerjo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
27.10.2011 10:00:37   
dreamhorse
MP še za Manco roj user posted image user posted image , da bo čimprej v redu....

Neposredna povezava do sporočila: 2669
27.10.2011 10:13:39   
Mala_princeska
DH bravo user posted image user posted image user posted image
izkoristita, uživajta in se imejta lepo - res je tako da si je čas drug za drugega kar potrebno vzet in uživat user posted image glede žane pa takole: v dobrih rokah bo, jokala in tulila bo pa le v primeru da se boš ti "žrla" in delala skrbi, zato think positive pa bo user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 27.10.2011 10:15:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 2670
27.10.2011 10:15:01   
dreamhorse
Ja, res ga bova izkoristila.... komaj čakam, ker je tako malo takšnih trenutkov, ki jih imava samo zase...

Mini, čakamo poročilo iz razgovora...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
27.10.2011 10:24:07   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

MP še za Manco roj user posted image user posted image , da bo čimprej v redu....

Se tudi jaz strinjam!

Neposredna povezava do sporočila: 2672
27.10.2011 10:44:33   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

DH bravo user posted image user posted image user posted image
izkoristita, uživajta in se imejta lepo - res je tako da si je čas drug za drugega kar potrebno vzet in uživat user posted image glede žane pa takole: v dobrih rokah bo, jokala in tulila bo pa le v primeru da se boš ti "žrla" in delala skrbi, zato think positive pa bo user posted image

Ja, saj vem... zato se bom pač sprijaznila, da ji tam nič ne manjka, da gre prav z veseljem tja in da bo tudi vesela, ko bo tam lahko prespala... sploh ni problematična glede tega, tako da... bolj se jaz obremenjujem za brezzveze... midva boma lepo brezskrbno uživala...

Neposredna povezava do sporočila: 2673
27.10.2011 11:54:43   
Mala_princeska
"ne dopuščam, da me spraviš iz tira"
je za danes moja mantra user posted image
ker me hoče tašča spet nekaj glede tamale sprovocirati, ker kašlja in vztrajno trdi, da ima bronhitis in sem mislila da se bo kar zakadila vame.

grem kuhat, ko se pa mala zbudi in ati pride pa k zdravniku

a ima katera izkušnje z vlažilci zraka: Lanaform - tistimi, ki jih v BC prodajajo?

Neposredna povezava do sporočila: 2674
27.10.2011 12:04:42   
dreamhorse
MP, ne pusti se tašči. Boš peljala malo k zdravniku, pa ti bodo tam povedali kaj in kako...

Glede vlažilcev: Ne vem kaj imajo v BC, mi imamo od lanaform charlyja in je vključen celo kurilno sezono v žanini sobi noč in dan, včasih nakapam še etrično olje, da prav prijetno diši... mi smo zadovoljni z njim.. smo ga pa če po prvi sezoni uporabe morali zaradi ne vem česa že vrnit, pa so nam novega poslali.

Tegale imamo:
http://www.moja-lekarna.com/images/Product/large/4270-Lanaform-Charly-otro%C5%A1ki-ultrazvo%C4%8Dni-vla%C5%BEilec-in-ionizator-zraka-z-aroma-terapijo.jpg

To je fajn imet, ŽAni zelo pomaga pri kašlju. Pa imamo jih zaradi talnega gretja.

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Najlepše ime za fantka?
jagodka7

Katero fantovsko ime vam je najlepše?

Tomi (18%)

Liam (25%)

Timi (4%)

Lan (25%)

Maj (18%)

Nino (10%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!