|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A bi ve na mojem mestu šle?
26.10.2011 14:27:02   
sazi

A bi ve na mojem mestu šle?

NE.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.10.2011 14:27:58   
ronja
saj za v hotel itak ne rabiš tolk pakirat kot za v kamp.

ja, to je tudi res - jaz sem pakirala za na vikend na otok, kjer se nič pametnega ne dobi za jest - sploh jeseni, kar pa je, je drago, plenic in vložkov recimo pred par leti še nisi mogel kupit (jap, obstajajo taki placiuser posted image ), kondomov tudi ne... In potem je treba na precej več stvari mislit in s seboj trogat. K dediju, kjer je vsaj nekaj osnovnih stvari, smo pa tudi mi že zgodaj šli (samo je komaj dobro uro vožnje).

Evo, to z lupinco je pa popolnoma res. Sem gledala prispevek na TV, ko so v LJ porodnišnici delali raziksavo na to temo.

Ja, to so nam že v mš razlagali, ker so babice pomagale pri raziskavi. zato pa vsem povem, da ne sme bit dete predolgo v lupinici - vsaj na 1 uro naj bi se nujno ustavili, še boljše pa če se še na manj časa. Midva sva se tega kar držala - do dedija imamo 1 uro vožnje in sva se z dojenčki vedno 1x vmes ustavila, ziher je ziher. Tako da zna malo potrajat, ampak če vas to ne moti, pa ni panike.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.10.2011 14:38:51   
eee35
Ne bi šla. Zaradi CR. Po 9 dneh od operacije absolutno še nisi za takšna potovanja, tudi, če je tvoje počutje trenutno dobro. Pa saj vam Baška ne bo zbežala, po moje z malo sreče bo še na svojem mestu naslednje leto za 1.november (če se ne odločite it prej):P Kam se ti mudi?????

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.10.2011 14:42:53   
pelin
Ne bi šla....Če bo vse ok , boste na Krk šli še večkrat...ob bolj primernem času in vremenu....Ne bi šla zaradi sebe, otroka in ostalih družinskih članov....Nekako se mi zdi izivanje usode čisto brez veze....Ti in malčica ste praktično šele iz bolnice in verjamem, da mož ni pretirano navdušen nad tvojo idejo...Tudi jaz ne bi bila...V bistvu mu boš naprtila na hrbet vso odgovornost za otroke in še zate po vrhu....Si predstavljaš, kak problem nastane, če se tebi zdravstveno stanje poslabša in on ob treh majhnih otrokih leta okrog za zdravnikom , da te spravi k sebi....
Oprosti, sama sem tudi bolj med lahkomiselnimi in impulzivnimi, vendar tole se pa meni zdi res neodgovorno in prekmalu... 

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.10.2011 14:46:37   
Nika v službi
Mi smo tudi z našo madam začeli zelo zgodaj potovati naokrog po celi Evropi, ampak tole je pa tudi zame čisto preveč. 9-dnevni dojenček, ti po CR, še dva otroka, tako kratek oddih, da skoraj že obrneš, ko dol prideš - ni šans, da bi šla.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.10.2011 14:46:37   
Leela
Jaz tudi ne bi šla. Koneckoncev je cr operacija. V 9 dneh še sigurno ni zaceljeno, malo pretiravaš pa te vse boli, mislim trebuh so ti prerezali, tudi Pušenjak ni čudodelnik user posted image . No sicer je odvisno kaj boste tam delali. Za dojenčico bi se pa na pol ure ustavljala , da se prediha. Ne da baje ni dobro, sigurno ni dobro da je dolgo časa v lupinici.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.10.2011 15:06:41   
Raho
Jaz ne bi šla. Po prvem CR so mi zaradi naprezanja (mislim, da sedmi dan po CR), ko sem prišla domov iz porodnišnice (sem bila že 2 dni doma), počili šivi (ne vem ravno koliko, ampak sem imela živo rano). Sem se pa tudi jaz počutila izvrstno in delala vse mogoče. Po drugem CR sem bila malo bolj previdna.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.10.2011 15:06:46   
ronja
Ne da baje ni dobro, sigurno ni dobro da je dolgo časa v lupinici.

ja, sigurno ni, samo ker se vedno najdejo primerki, ki ti rečejo: "naš je bil pa ves čas v lupinici, ker sva mela voziček, kjer si gor dal lupinico in sem ga skoz tko vozla"... rajši rečem drugače. Ker seveda se ne pozna vsakemu otroku, da bi bil bolj butast zato, ampak vsekakor se sama rajši izognem tej možnosti.

pingi, sicer bi imela na tvojem mestu en drug pomislek: praviš, da pakiral bo mož, on pa ni zato, da greste... Tako da to potem ni glih fer - njemu poturiš vso skrb za nekaj, česar noče... Ok, bi bilo luštno otrokoma, ampak jima je lahko luštno tudi če greste tu kam, magari na Bled. ne vem, razmisli, ampak če on ni za in bi bil on glavni, ki bi vse organiziral, potem je to ornk razlog proti.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.10.2011 15:23:04   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ne da baje ni dobro, sigurno ni dobro da je dolgo časa v lupinici.

ja, sigurno ni, samo ker se vedno najdejo primerki, ki ti rečejo: "naš je bil pa ves čas v lupinici, ker sva mela voziček, kjer si gor dal lupinico in sem ga skoz tko vozla"... rajši rečem drugače. Ker seveda se ne pozna vsakemu otroku, da bi bil bolj butast zato, ampak vsekakor se sama rajši izognem tej možnosti.

ja seveda je fino lupinico tako uporabljat sploh, ker trgovci tako fino vse predstavijo. Ja otrok dobi tako manj kisika. Kolk bo kdo imel dejanskih posledic zaradi tega je težko rečt, ker lupinice se ne uporabljajo tako dolgo (prej so otroke v košarah pripeljali iz porodnišnice-še ne tako dolgo nazaj). Je bilo pa v ameriki par smrti zaradi predolgega sedenja v lupinici, zaradi dolgih potovanj ko je dojenček lepo spal pa ga niso motili. Starši se pa nevarnosti niso zavedali. Pa starši imajo dojenčke tudi v stanovanju v lupinici. Za novorojenčka je kar fajn, da se reče staršem da je sedenje v lupinici odsvetovano. Vsak se pa potem sam odloči.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.10.2011 15:49:46   
ronja
a otrok dobi tako manj kisika. Kolk bo kdo imel dejanskih posledic zaradi tega je težko rečt, ker lupinice se ne uporabljajo tako dolgo

ja, na mš so rekle, da se rezultati te uporabe pokažejo šele potem v oš, ko se otrok težje uči... In zaradi mene tudi če je čisto malo tveganje, ne vem, zakaj bi tvegala - nimam lih 10 otrok, da bi se lahko šla statistiko, ampak tudi če bi jih imela 10, še vedno ne bi hotela eksperimentirat z omejevanjem njihovih sposobnosti (in če ne dobijo dovolj kisika v možgane, si na dobri poti za take ekspreimente - saj nikoli ne veš, da je to od tega, ampak nima veze - želim jim najboljše)...

Saj lahko da je otrok po naravi bolj počasen, ampak tu nimam kaj. In lahko se mu nepredihanost ne pozna, ampak tega ne vem... Zato nočem tvegat. So se mi pa vsi režali, sploh dedki in babice - kaj kompliciram. Sem sicer še predno sem rodila vsem razložila, zakaj tako mislim, povedala za to raziskavo in povzel izsledke, vse... - da v avtu ni šans brez lupinice, izven avta pa ni šans v lupinici... ampak vseeno ni glih ful zaleglo;).

Prvi "kreš" s taščo je bil, ko sem vztrajala, da bom malo nesla po stopnicah v stanovanje v naročju, niti pod razno ne bo v lupinici niti min. dlje kot je treba (pa mala se je drla not ko jesihar, ko smo se peljali iz p. - ne rečem, če bi ful uživala...) Njej se je seveda zdelo, da bo ful bolj varna v lupinici, ker mi ni zaupala, da jo nesemuser posted image . (čeprav sem jo nosila že 8 dni v p.)

Sem ful tečna glede stvari, ki se mi zdijo potencialno zelo nevarne. Tudi kaj dosti nismo potovali prvih nekaj mesecev, točno iz tega razloga. Šli smo na morje, nazaj pa itak z vlakom, pa parkrat do dedija, kar itak ni tako daleč.

Moja mami ni mogla doumet, da budim spečega otroka in ga jemljem iz lupinice, zato da se bo predihal. Kot ni mogla razumet, da ne pustim, da bi jo odvezala med vožnjo in jo med vožnjo previla, ker pač ni bilo mogoče takoj ustavit. To so bile prve izkušnje z vožnjami z babicami. Smo probali, ni šlo oz. je vožnja potem preveč živčna (je že to, da se ti otrok dere dovolj, ni treba, da ti še babica zraven teži;), potem smo se rajši vozili posebejuser posted image , na srečo nam ni bilo treba daleč potovat. No, zdaj itak ne bomo meli kam dat še kake babice in ne bo teh problemovuser posted image . Prvič pač probaš, misliš, da bojo ljudje razumeli, če imaš eno dobro podlago in agrumente za svojo odločitev, sploh pa je to tvoja odločitev, ker se gre za tvojega otroka, ki še ne more sam odločat... Ampak če ne sprejmejo, pač najdeš drug način, da zagotoviš iste pogoje;).

Pa starši imajo dojenčke tudi v stanovanju v lupinici. Za novorojenčka je kar fajn, da se reče staršem da je sedenje v lupinici odsvetovano. Vsak se pa potem sam odloči.

Jap, se strinjam. Te sicer včasih čudno pogledajo, ampak j* ga. Je pa grozno, ko rečejo, da ležalnik nima smisla, saj ga imaš itak v lupinici doma... Pa še stabilna ni ta reč -daš to na pult, pa se otrok not premakne in bo vse skup dol padlo...

Pri nas je bila lupinica samo v avtu in tudi pri tretjem bo tako. Ven se jo vzame samo v primeru, da je treba it z drugim avtom ali da rabimo plac v avtu za kaj pripeljat (in v tem primeru ne vzamemo otrok sabo, seveda;)

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.10.2011 15:59:49   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jap, se strinjam. Te sicer včasih čudno pogledajo, ampak j* ga. Je pa grozno, ko rečejo, da ležalnik nima smisla, saj ga imaš itak v lupinici doma... Pa še stabilna ni ta reč -daš to na pult, pa se otrok not premakne in bo vse skup dol padlo...

Pri nas je bila lupinica samo v avtu in tudi pri tretjem bo tako. Ven se jo vzame samo v primeru, da je treba it z drugim avtom ali da rabimo plac v avtu za kaj pripeljat (in v tem primeru ne vzamemo otrok sabo, seveda;)

No, glede lupinice in ležalnikov.....meni je pediatrinja rekla, da je boljše, da je v lupinici kot v ležalniku, baje ležalniki niso fajn za hrbtenico....samo to je bilo pred štirimi leti in pol.....zdaj so že nova dognanja.....

Pa sestrični, kater otrok je bil hipotoničen, so tudi svetovali lupinico.....ležalnik pa striktno odsvetovali......to je pa bilo že pred skoraj 10 letimi.....

Zdaj pa bodi pameten in verjemi......user posted image

Mi smo že od nekaj mesecev naprej potovali po 6 ur in več na dopust....pa se nismo ustavljali vsake pol ure.....nikoli.....bom pa videla, ko bo dete v šoli, če se bo težko učilo......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.10.2011 16:07:38   
ronja
baje ležalniki niso fajn za hrbtenico

Tisti, ki se jih ne da položit v čisto vodoravno pozicijo - da je ravno, kot postelja - res niso fajn za hrbtenico, so tudi nas opozorili.

Za hipotonične vem, da svetujejo, da je otrok v C poziciji, je imela prijateljica tako hčerkico - da se razvijejo te mišice, pa da se ne zvija nazaj. Ampak saj to lahko dosežeš tudi drugače...

Meni se je zdela ta raziskava kar dobro zastavljena, čisto iz strokovnega vidika in zato ji verjamem. Sploh ni rečeno, da se otroku to pozna in lahko ima tak potencial, da je kljub temu, da se mu pozna, še vedno vse super... ampak vseeno, pri teh stvareh, ki imajo lahko dolgoročne posledicer res mal kompliciram, priznamuser posted image .

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.10.2011 17:11:31   
HHH
Niti pod razno ne bi šla. Zaradi vseh zgoraj naštetih razlogov in še kakšnega povrhu. Daj no trezno razmisli. A se ti res zdi tistih par dni na morju pomembnejših od tvojega in otrokovega zdravja?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.10.2011 17:59:15   
Anonimen
Jaz osebno ne bi šla, ti pa naredi tako kot paše tebi in tvoji družini.

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
26.10.2011 18:07:18   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.
Jaz osebno ne bi šla, ti pa naredi tako kot paše tebi in tvoji družini.

Primer zaključen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   [Brisano sporočilo]
26.10.2011 18:27:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
26.10.2011 18:47:09   
pingi
OK, pa je primer res zaključenuser posted image  Hvala vsem za vaša mnenja!

Sva se odločila, da ne gremo, ker nima smisla izzivat usode. Že za to, da se je CR in vse potem odvilo nad pričakovanji, sem lahko hvaležna.
Čeprav jaz osebno ne vidim velike razlike med tem, če grem tam na sprehod ali pa doma. Razen seveda odsotnosti porodnišnice v res nujnem primeru (krvavitev itd.)

Vem, da so bile moje želje sebične, samo naj v "opravičilo" napišem, da so mi celo nosečnost zabičevali, da zaradi predležeče posteljice ne smem dlje kot uro od P, zato je bil naš morski dopust tri dni Izole (pač je izolska P najbližje), kar ni ravno moj morski idealuser posted image  in sem si pač sedaj zaželela nekaj lepšega (kar Baška definitivno je; vsaj zunaj sezone).

Pa še dve fotki prilepim, da boste videle po čem cedim sline v teh dnehuser posted image
Takole smo uživali lanski 1. november:
user posted image

user posted image

Pety78, hvala za čestitkeuser posted image  

Bomo pa definitivno izkoristili te dneve za kakšen izlet, saj se strinjam z Ronjo, da otrokom je fajn kamorkoli že gremouser posted image

Tudi vam želim lepe praznike!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.10.2011 20:17:27   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Hvala za vse odzive!

Ja, sej če bi bil to moj prvi otrok, potem tudi ne bi razmišljala v tej smeriuser posted image

Glede prtljage imamo tudi že kar naštudirano (zakaj imam pa moža??user posted image ), saj za v hotel itak ne rabiš tolk pakirat kot za v kamp.

Tudi okrevanje po CR poteka presentljivo dobro; res sem se bala, da vsaj 14 dni ne bom mogla nič, pa se skoraj ne spomnim na rano (razen, če se res smejim ali pa ful kihnem)
Itak pa sem lahko važička, ker me je operiral dr. Pušenjak (še tu se mu javno zahvaljujem, ker je res caruser posted image user posted image ) in imam tako lepe šive (notranje), da sta mi cimri v P skoz zavidaliuser posted image

Jutri pride še patronažna, pa jo bom povprašala kaj meni. Osebno pa lahko dobiš v enem dnevu, če doplačaš 2,93 eur, se pravi imamo jutri še cajt vložit vlogo.

V vsakem primeru to z osebno ne bi šlo skozi - jutri (četrtek) namreč ni uradnih ur, tako da vloge jutri ne bi mogla vložiti, če pa jo v petek, dobiš oseno komaj naslednji teden. Sem prebrala na koncu, da ste se odločili, da ne greste, tako da vsaj malo za "tolažbo", da itak ne bi šlo skozi to z osebno.user posted image

(Sicer se osebno strinjam s predhodnicami, ki so navedle kar nekaj razlogov proti)

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
26.10.2011 21:11:33   
valči
pingi iskrene čestitke za še eno punčko,sedaj pa imate isto razmerje otrok,kot mi,bravo!

Si pa se pravilno odločila,ravno sem mislila pisat,da res ne it,no,jaz nebi,je ful prehitro.

Zakaj pa je bil CR?Jako in Majo pa si po naravni poti,ne?No,fino uživajte,kakorkoli,res vam je sedaj super lepouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.10.2011 21:53:34   
ronja
Vem, da so bile moje želje sebične, samo naj v "opravičilo" napišem, da so mi celo nosečnost zabičevali, da zaradi predležeče posteljice ne smem dlje kot uro od P, zato je bil naš morski dopust tri dni Izole

Hehe, če ti je kaj v uteho, jaz v nosečnosti z Lejlo niti do morja nisem smela - bili sva celo poletje doma, v bloku... Pa smo preživeli in ko jo danes vidim, vem, da se je še kako splačalouser posted image . Pač nimamo vsi te sreče, da bi šlo vse vedno tipitopi. se preživi. Boste šli pa za 1. majauser posted image . Pa uživajte na izletih! Sama sem trenutno še v fazi, kjer si bila ti pred par meseci, hehe. Ampak se da tudi notri počet kaj finega.

Zanimivo, da sta 2 osebi na to temo napisali znanstveni članek v reviji SSCI, potem se pa 4 leta na to temo ni zgodilo nič več nič. Pa verjetno glede na ugotovitve, ki so jih "dobili" zadeva ni ravno samo za v MŠ.

Kaj pa je tu tako čudnega? Večina raziskav ima tak zaključek - če je bilo objavljeno v sci, kvečjemu pomeni, da je bilo dovolj dobro, saj vsakega junka ne sprejmejo v boljših revijah. meni se zdi ok, da te opozorijo na možne posledice - saj ni da bi nam zdaj rekli, da jim moramo nekaj hudega delat - samo da jih nimamo v lupinici predolgo - otrokom je to prej všeč kot neuser posted image .

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.10.2011 8:02:13   
Leela
Samo še to o lupinici. Ne gre samo za to, da so se to "naše sestre" spomnile. Gre za potencialno nevarnost, ki je fajn da jo poznaš. pa lupinica ni problem pri dojenčkih ampak pri novorojenčkih, ko niti glave ne more premakniti. Večji dojenček že začuti, da mu ni ok in bo glavo premaknil (razen seveda če ni ure in ure v enem položaju, kar pa tudi nam ne ustreza kakorkoli že sediš).
Položaj lupinice je dober za otroke, ki imajo ekstenzijski vzorec in najbrž za njih ležalnik ni primeren, ker se nazaj stegujejo. Če bo večji dojenc sedel v lupinici ni panike, seveda ne predolgo.

pingi lepo se imejte

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.10.2011 8:47:52   
uškinamama
http://24ur.com/novice/svet/po-smrti-treh-otrok-iz-prodaje-umikajo-storklje.html

Previdnost velja tudi pri nosilkah, štorkljah.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.10.2011 8:57:42   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Samo še to o lupinici. Ne gre samo za to, da so se to "naše sestre" spomnile. Gre za potencialno nevarnost, ki je fajn da jo poznaš. pa lupinica ni problem pri dojenčkih ampak pri novorojenčkih, ko niti glave ne more premakniti. Večji dojenček že začuti, da mu ni ok in bo glavo premaknil (razen seveda če ni ure in ure v enem položaju, kar pa tudi nam ne ustreza kakorkoli že sediš).
Položaj lupinice je dober za otroke, ki imajo ekstenzijski vzorec in najbrž za njih ležalnik ni primeren, ker se nazaj stegujejo. Če bo večji dojenc sedel v lupinici ni panike, seveda ne predolgo.

pingi lepo se imejte

Potencialno je pa itak nevarno vse.....tudi materino naročje.....materi lahko postane slabo in pade po stopnicah z otrokom v naročju.......

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.10.2011 9:49:39   
Leela
ja itak.
Drugače pa better safe than sorry. In če od mene to ne terja nobenega napora, in lahko nekaj upoštevam to bom.
Daleč od tega da sem paranoična. Tudi doma poskušamo odpravit potencialno nevarne stvari za otroka (viseče vrvice, zaščitimo vtičnice, smo previdni pri vrelih, vročih stvareh itd..). Stvar presoje posameznika kaj je zanj pomembno, za ene več za druge manj.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.10.2011 11:31:26   
ronja
leela podpis. Če bi mi rekli, da ji moram noge nazaj zvijat, bi že malo bolj pogledala - če pa se gre za stvari, ki za otroka niso škodljive (torej se ustavljat med vožnjo, ga doma ne met v lupinici,...) pa res ni problem upoštevat. Tudi če to delamo brezveze in se bo izkazalo, da to ni nevarno  - ni problema, saj s tem ne bo nič zamudila.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?