|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
19.10.2011 9:21:26   
muca*maca
Helou!
No, midva sva pa skupaj dobre štiri leta, pa nisva poročena. Imava enega dvoletnika in še enega otročka (spol presenečenje) na poti. Sva kar dobr zastvla, a ne?!user posted image
Obletnico praznujeva vsako leto, imava jo poleti. Letos sva šla na fajn večerjo, je tkoooo pasal.

Vreme - ja, oblačno je in diši po dežju, tako prijetno vlažen zrak user posted image

Mene nič ne moti, tudi če bo zdaj par dni slabo vreme, saj bo potem za vikend spet lepo in sonček!

Počasi bom morala malo pospraviti pisarno, pa se kar ne morem lotiti... Jaoooouser posted image

LP

(odgovor članu Edisa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.10.2011 10:52:04   
sarar
živjo punce! no, saj občasno se javljam tudi jaz, bolj poredko pa ne iz moj krivde...dostikrat preberem, pa hočem komentirati pa mi računalnik čisto blokira...zdaj recimo sem morala 4X poskusiti, moram iti prav ven iz programa in probat, potem pa že voljo zgubim...tako da upam, da mi oprostite ker me ni tako pogosto tu gori user posted image
danes je precej oblačno, jutri naj bi bil sneg-upam, da ne še na našem koncu. ga imam sicer rada, samo se mi zdi prezgodaj. načeloma mi je pa vseeno za zunaj kakšno vreme je, ker imam dva bolnika doma, tako da ven niti ne morem iti, na žalost. moj tamavček je zakuhal včeraj, no danes je že malo bolje...mož je pa tudi že dva dni na bolniški. bo drug teden bolje...
včeraj sem šla pofirbcat za bundo, pa ali so grde in vrečaste, ali pa tako drage, da se mi zdi škoda dati tok denarja za par mesecev... kje ste ostale to nabavljale?
edisa, ta letošnja obletnica je bila pa res lepa user posted image  gotovo sta bolj uživala kot na večerji user posted image
aja, pa najina obletnica? 15.11. praznujeva 8. obletnice poroke user posted image . v tem času sva pridelala 2 fantka in en je na poti, tako da imava tudi midva lep izkupiček, hehe

lep dan želim vsem skupaj, upam da še kera piše...papa

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
20.10.2011 7:12:32   
riba77
Moja zgodba pa je taka: midva sva skupaj že celih 19 let, letos decembra bo 20 let. Poročena nisva tako dolgo, ker sva začela hoditi skupaj že v srednji šoli, potem sva nekaj let odlašala z to odločitvijo, tako, da se nama je potem že rodila hči, ampak potem pa sva se le poročila. Sedaj imava dve obletnici: obletnico poroke in obletnico, ko sva postala par.

Moram priznati, da obletnice ne praznujeva na prav poseben način, pa ni kriv mož zato, da bi pozabil, celo on se večkrat spomni kot jaz. user posted image  no letos pa bo razlog za praznovanje božič, obletnica 20 let in najlepše darilo bova dobila - še enega otroka user posted image .

Sicer mi je G rekla, da bo punčka, ampak ne jemlem to tako zares. To pa zato, ker imam prijateljico, ki so ji celo nosečnost govorili  (na vsakem ultrazvoku), da bo rodila fantka. Potem pa: rodi PUNČKO user posted image . Si predstavljate šok za očka, sploh če ni zraven pri porodu, pričakuje sina, ona pa mu sporoči - dobil si hčerko.

Danes bo dan za klepetanje, verjetno bo celi dan deževalo.
Lp

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
20.10.2011 8:32:33   
MAMI 4
Hvala Laima za čestitke!

(odgovor članu Edisa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
20.10.2011 8:49:31   
MAMI 4
Sarar-kako sta tvoja fanta? Sta bolje?

MI2 sva pročena (26.10.)15 let, skupaj sva že skoraj 19 let. Mlada sva se poročila :) in ni nama žal. Izkupiček je gotovo +. 3 deklice+ 1 deček+ 1 angelček (ki ga pogrešam)+ Miklavževo presenečenje.
Sprva sva bila bolj pridna za obletnice...hodila sva na večerje...potem pa je bilo toliko obveznosti...To leto je posebno zame, saj zopet pričakujemo...pa sem se spomnila, da bi šla na Bled za vikend...Možek je bil takoj za. Laima greva pa ju3 (do nedelje).

Riba77-mi2 sva tudi dolgo praznovala obletnico ko sva postala par, mi je prav žal, da se je sčasoma to izrodilo...
Res bo letošnji Božič čaroben za vas...vse dobro! Glede spola se pa prvič strinjam s tistimi, ki ne jemljete tega kot pribito...Do sedaj so mi prav napovedali, tokrat pa mi je 2x rekla da bo punčka, zdaj v 8. mesecu, pa ne kaže več tako...sicer mi je vseeno, vendar bom raje vzela vse skupaj kot presenečenje...

Jaz pa sanjam o snegu...in če bi ga bilo kaj na Bledu za vikend, bi bilo zame sanjsko.....

Želim vam lep dan!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
20.10.2011 10:55:26   
muca*maca
Tih deževen dan...
zaprem oči, potujem daleč stran,
čez pretekle dni...........

Ah, punce jst sem dons tok dobre volje :)

Sedim doma, ker sem frej in imam časa na pretek. Sicer tudi nekaj opravil, pa bo že.

Takole se šteje moja nosečnost: 34t 4d.

Hehe, računam še 6 tednov.

Uživajte!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
20.10.2011 13:00:51   
MAMI 4
muca maca- ti vodiš! še manj kot 6 tednov imaš!!!!
Jaz 33t2dni...

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
20.10.2011 13:12:18   
sarar
riba77, takih zgodb pa vedno več slišim...ja, ati je moral biti pa šokiran :) tako kot midva pri drugem...stalno so nama govorili da imava punčko, pa babica reče ''čestitke, še enega lulčka imate '' user posted image  haha, moj je bil čist paf od presenečenja...
ja pri vas bo pa ekstra poseben december, lepo
mami, moja fanta sta bolje...Marcel je bil že včeraj kotprerojen, moj je pa dobil sumamed in je bolje...ja tak cajt je, kaj čmo...
ja vidva imata pa sploh lep izkupiček user posted image  sta pridna... ja saj to je pomoje kar večinsko, da časa za razne obletnice je zaradi obveznosti vedno manj, je pa lepo da sta si vzela čas letos in gresta na Bled...uživejta!!!
upam, da se ti sanje o snegu uresničijo user posted image
muca maca, lepo da si dobre volje...jaz sem pa danes tako lenobna in umirjena...prav nič se mi ne da user posted image
moja user posted image  pa šteje 31t5d...malo zaostajam za vama  user posted image

lep dan še naprej vsem skupaj

(odgovor članu riba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
20.10.2011 22:17:50   
Laima
user posted image ,

srečno pot Mami4-želja glede snega pa mislim, da se ti bo uresničila. Lepo se imejta.
Zlate moje meni je uspelo šele sedaj na rr, delala sem dopoldan-ma je bilo tako pestro, da.... potem shoping za malega zimska smučarska oprema in potem šola za starše.
Končno doma in malo v miru.
Se kaj javim jutri.
Lepo, da ste prišle nazaj in da tudi tu kaj zapišete.
Noč

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
20.10.2011 22:21:49   
Laima
No pa še podatek jaz sem v 33 tednu in 4/7 user posted image , če bo kot prvič 39 1/7 me čaka še malo manj, kot 6 tednov.

To bo pa kmalu.???user posted image
Prihodnji teden pripravim vse za user posted image , ko končam v službi z delom.Zato user posted image , ker trenutno nisem še pripravljena.
Miga pa miga, tudi sedaj, ko tipkam.

Kako bo lepo-doma......user posted image želja

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
20.10.2011 22:27:08   
Laima
Pa še to, da odgovorim

midva ne praznujeva ne vem kako se pa spomniva vedno na dan, ko sva postala par-9.11. in na najino obletnico poroke, ki je poleti 10.07.

Nekaj skromnega, večerjica, ali kaj podobnega (uporabno darilce) a odkar imava enega korenjaka vedno praznujeva čez dan  skupaj z njim. Večer in noč pa je najina-bo pa pestro sedaj, ko bomo 4.

Lepo, da ste tako povezani med seboj. user posted image user posted image user posted image kar tako naprejuser posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.10.2011 17:21:29   
sover
Se še jaz mal pofočkam, zdaj ker imam o čem pisat, de ne bo tema zamrla:
- UZ v 34. tednu za mano. Vse BP, naš mali fantek (ja, še vedno je fant) ima že laske, ki jih je blo videt na UZ-ju ter 2133g. G pravi, da bo do poroda imel glih kakih 3,5 kg, sam jaz mislim, da bo imel več (sama sem bila rojena s 4 kg). Od prejšnjega pregleda sem izgubila pol kg, tako da sem sedaj na +8 kg in zelo zadovoljna s tem. Drgač je počutje OK, sam kolki so pa katastrofa - ne pomaga nobena blazina (ali več njih). Po moji izkušnji še najbolj zaležejo sprehodi.

Čist super dan - odličen UZ (ponoči sem imela grde sanje in sem bla pol po pregledu ful olajšana), pa še zadnji dan na šihtu je bil. Počutim se kot otrok v slastičarni :D :D :D

Aja, pa da ne bom čist off topic: midva sva skupaj 5 let, od tega dobro leto poročena. Praznujeva pa z objemom in poljubom.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
22.10.2011 7:44:56   
sarar
jaz sem pa danes dopolnila 32.teden user posted image

laima, manj kot 6 tednov...ja, to bo pa res hmalu user posted image če tako pogledaš jaz sem samo še dva tedna za tabo, pa bom najbrž šla prej, kot obakrat do zdaj...boš v Lj rodila? mogoče se kaj vidimo user posted image  imaš ti še kaj dopusta ali boš šla direktno na porodniški dopust? vem da si že nekaj pravila o tem pa sem pozabila...

sover. čestitke še tu za uspešen pregled user posted image  bo pa tvoj fantič kar pravi korenjak...že s 3500g,,, moja sta bila oba okoli 3 kil. laski se vidijo na uz? no, jaz jih do zdaj nisem mogla pri nobenem videt ker sta se oba skoraj plešasta rodila, bolj malo lask smo imeli.
no, uživej na porodniškem dopustu...zdaj bo pa res hitro minilo...
lep vikend vsem skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
22.10.2011 19:35:35   
Laima
user posted image sobotni pozdravček,

pravkar iz službe. No Sarar jaz grem rodit v PO, če bo sreča, da ne bom že kje po poti in da ne bo snega. Imam še dopust, še do srede delam pol pa user posted image oddih in z novembrom vstop na porodniško.

Do LJ mi je predaleč in tja gremo z našega konca samo, če je kaj rizičnega ali pa te prepeljejo, če gre kaj narobe. Tega pa si ne želim.

Bova vsaka na svojem koncu pričakali user posted image .

Vremenska napoved kaže user posted image deževno vreme prihodnji teden, kar mi ni prav všeč, a bomo že preživele ne.
Lep vikend želim, kar ga je še ostalo.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
22.10.2011 19:36:46   
Laima
sover čestitke user posted image user posted image user posted image , boš mela pa konkretnega user posted image in tudi s kg si zelo pridna. Bravo!!!

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.10.2011 19:38:09   
Laima
muca maca kje predeš te dni?user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
22.10.2011 19:39:44   
Laima
user posted image 77 kako pa kaj s tabo?
Kar bo al user posted image al user posted image samo, da je vse uredu, ne?
Piši kaj tudi ti.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
22.10.2011 19:40:52   
Laima
Mami4 mislim nate in verjamem, da uživate v 3, sporoči v ponedeljek kako je bilo na gorenjskem user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
22.10.2011 19:44:19   
Laima
za vsako nekaj, no ta firbčne k samo prebirate pa še napišite kaj in se nam pridružite, da ne boste user posted image user posted image user posted image , ta stare dobrodošle nazaj, pa poročajte kako in kaj vam gre user posted image

vsakogar smo na rr vesele, če kaj pripomni, a ne user posted image ?

pa, pa dovolj za danes

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
22.10.2011 20:38:47   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: Laima

muca maca kje predeš te dni?user posted image

Hihi, Laima, takemu povabilu se pa res ne morem upreti user posted image
Zdajle smo doma, danes smo imeli pestro...
Najprej je ponoči mali zakuhal kar konkretno, je bruhal od vročine, kar se še nikoli ni zgodilo. Pa glava ga je bolela, je tako jokal, revček. Dala sem mu svečko, ugasnila luč in je bilo malo bolje. Sem ga crkljala toliko časa, da je svečka prijela, pa je lahko šel nazaj v svojo posteljico ajat. Zjutraj je še držala, spat je šel spet že ob poldvanajstih, zbudil se je pa spet kot pečka. Jovo na novo. Glava boli, mali gori, lička rdeča... Nova svečka, prijela, smo preživeli popoldne, smo šli celo k moji sestri voščit vse najboljše, za kratko urico. Zdaj pa aja - ni bilo potrebe po še eni svečki. Mogoče spet sredi noči?

Začela sva danes s selitvijo - tako, da sem malo predla v novem domu user posted image

Zdaj bom šla pa malo ležat in potem tudi jaz spat, je bil pestra noč user posted image

Jutri pa dalje...

Jaz tudi delam še v sredo in potem porodniška.... Komaj čakam, da izklopim in se posvetim bolj pomembnim stvarem, hehe.

LN
user posted image

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 22.10.2011 20:39:33 >

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
22.10.2011 21:09:00   
ursha666
Da ne boste rekle da jaz spim...
se samo javim :)

Sem imela pestro pop.-obiski staršev,šoping z mamo itd...
Sedaj pa dolgčas!! user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
23.10.2011 6:45:54   
sover
No, takole - ko že misliš, da imaš zdravilo za nevšečnosti...

Včraj sem se 1 uro sprehajala, da bi lahko potem ponoči spala. Rezultat: od 6. sem že pokonci user posted image ... Ojoj.

Lep dan punce.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
23.10.2011 10:40:29   
sarar
aja laima, nisem vedela da greš v Postojno rodit...no, bove pa vsaka na svojem koncu user posted image  ja super, potem boš pa res hmalu si tudi ti oddahnila user posted image  še malo...
ja vreme bo pa res žalostno, samo se veselim tega tedna, ker imam pregled in upam da tudi uz...
muca maca, upam da je tvoj sinček že kaj bolje... ja ta čas viroz je pa res najhujši...meni je tudi to najhuje ko zakuhajo...sam če so hitro bolje je v redu, če se pa vleče je pa user posted image  no, user posted image  da čimprej ozdravi...
ursha in sover, lepo da sta se kaj oglasili še tukaj user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
23.10.2011 11:28:09   
ursha666
Ja zdj ko mi včasih dela tale rr se pofočkam gor :)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
23.10.2011 21:07:57   
Laima
Večer user posted image ,

muca maca upam, da ste bolje. Čim hitrejše okrevanje.user posted image
Sarar ja sam bo lepo, boš vidla-te bom mela v mislih v porodnišnici, čeprav ne bova skupaj.user posted image
sover upam, da boš danes spalauser posted image za srečo
V sredo se obeta mlaj in če si bolj občutljiva na vplive so to normalne motnje. Gremo pa počasi proti koncu in motnje spanja normalne.

Mene je dve noči sedaj napadel krč v meča. Joj kolk to boli, ko sredi noči zapne. K sreči mi je obakrat mož prijazno pomagal, nategnu in zmasiral. Zlat je.user posted image

Prijeten začetek novega delovnega tedna.user posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?