Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita Meni tudi že cel dan po glavi hodi ta video. Zakaj to sploh objavljajo. Zakaj jaz to odpiram. Ženska radovednost pač. Ampak si pa tudi mislim: Kje hudiča sta bila starša? Ne moreš tak malega otroka na cesti pustit samega. Saj ne sodim, ker ne poznam situacije, ampak hudiča, no. Mogoče zato, da vsaj 1 izmed teh 19 ljudi naslednjič naslednjemu otroku ali človeku pomaga. Taka krutost kakšnega zgane, ne vse, ampak če vsaj enega potem je to že veliko. In ena se je prej obregnila ob različne zgodbe, ki so jih nekatere podale, zakaj sploh to zdaj vlačijo na plano. Meni je všeč, da so povedale, ker se vidi, da tudi v slo niso vsi za pomoč, nekatri celo pravijo, pusti je pijanka, zgleda kot pijanka.... haloooo, mogoče bo pa kdo prebral in videl, da je z nekom lahko res hudo narobe in ni pijan. Je človek, ko ga ne bo ganilo nič, kakšen pa ravno to rabi in kot sem prej rekla, že za tega 1 se splača pokazat, povedat. Druga stvar. Trenutek nepazljivosti v tej gužvi ali pa imajo pač drugačno miselnost. Težko razumet, ampak npr živim v državi, kjer sploh ni zakosnkega določila, ad mora bit otrok v lupinici ali sedežu. In kljub večmilijonskemu mestu, številnim otrškim žrtvam na cesti (skoraj vsak teden poročajo o kaki nesreči in vsak mesec o kaki, ko otrok zleti iz avta, vseeno redko vidiš, kak avtosedež v avtu. Ti redki so tujci in še pri teh opažam, da jih vedno ne privežejo, četudi imajo sedežke. Pač miselnost taka, težko verjet, ampak tudi take so.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.10.2011 19:09:43 >
|