ronja
|
Ima en kup enega nepotrebnega dela in drugače ni moteča za okolico, ampak zaradi prebujne domišljije živi v popolnoma svojem svetu. Pa ima zato dejansko težave v šoli? Ker če jih nima, jo pusti, jaz sem tudi z mislimi na 100 koncih, pa me to v šoli ni nikoli oviralo, je bilo dovolj, da sem en del pozornosti tja namenila, vso pa zelo redko - je moralo bit res kaj izjemnega. Mene so pustili čečkat ali spat med poukom, ker nisem nikogar s tem motila, ali pa so mi dali zraven kakega sošolca, ki je rabil pomoč, da sem imela kaj počet. Če delam samo eno stvar naenkrat, mi je hitro dolgčas. Ma, niti ni dolgčas, ona je enostavno takšna. Fora je v tem, ker zna snov, ampak je počasna. Ravno včeraj je mož malo preverjal koliko RES zna in ve vse, obvlada, sploh ni panike...Ampak ona ne bo kontrolne naloge rešila v 45 minutah, ker bo 15 krat zbrisala eno črto v črki A ker se njej ne dopade in ni ravno prav ravna.Ali pa si bo ravno takrat morala popravit zokn, ker jo pri prstih tišči.. Pa neko svojo logiko ima in ko načeloma je ta logika ok, ampak v šoli pa ne prolazi Včeraj je imela pri matematiki za povezat dve točki, enkrat z ravno črto in enkrat z zakrivljeno črto. In je punca ti dve točki povezala tako, da je od točke A do točke B potegnila pol ravne, pol zakrivljene črte. In ko jo je mož vprašal kakšna črta je to je rekla - ravnozakrivjena črta Tako kot je Zara rekla, nek svoj svet... haha, pa to sem jaz! In dokler ne rešim 1. računa, ne bom šla na naslednjega, ko da bi mi bilo pod častjo, da me bo en račun zezal . Pa vem, da je neumno, ampak dokler zaradi tega ne trpijo rezultati, enostavno otrok nima nobene motivacije, da bi se spreminjal - ker je tako čisto zabavno živet .