Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 9:05:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja pa na kavo jutri tud pridem imaš avto ali pridemo po tebe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 9:07:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla če pa so tak mini prek telefona. Eh... a ti to kar preko telefona?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 9:09:00
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja pa na kavo jutri tud pridem imaš avto ali pridemo po tebe? Imam avto Hvala ti za skrb
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 9:15:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro po 1 tednu eno konkretno spanje . Juhuuuuu podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 9:15:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja pa na kavo jutri tud pridem imaš avto ali pridemo po tebe? Imam avto Hvala ti za skrb ni za kaj. malo se mi je vseeno daleč zdelo za peš-hondo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 9:18:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla če pa so tak mini prek telefona. Eh... a ti to kar preko telefona? Ja. Ni fajn na rač., ko Nik ne spi. ;o)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 9:28:17
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja pa na kavo jutri tud pridem imaš avto ali pridemo po tebe? Imam avto Hvala ti za skrb ni za kaj. malo se mi je vseeno daleč zdelo za peš-hondo Ja ta pa bi bla malo huda. Sej peš hodna ni švoh, samo bom raje zakurblala avto. Bo peš honda malo počivala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 9:40:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro, Fajno je danes za videt zunaj, samo je verjetno mrzlo ko hudič. No jaz kavo spijem, pomivalec se pere, potem pa grem vun. Grem si iskat ene škornje za zdaj k pajkicam, ker v balerinkah zrmznem, pa do planeta tuš se bom odšetala ker grem še do Hoferja. Za piknik javim tekom dneva, jaz upam, da bo šlo skozi, ampak če bo bo to najverjetneje nedelja. Pa full se lahko zgodi, da bosta moja dva gori. Bi to motlo katero? Drugače pa valda da se dobimo familijarno - možeki in fročeki. Aja pa na kavo jutri tud pridem Matcar bi mi lahko prinesla ti vrečo? Da dam mulca not ker je mrzlo. Ja,mene ne motijo,sem pa tudi bolj na nedeljo mislila! Ja,upam,da jo bom do ju3 dobila!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 10:15:02
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Otroka spravila spat, drugače pa nič posebnega v planu za danes, popoldne imam eno striženje. Karmen, na FB sem ti poslala oglase za hiše iz današnjega Večera. Saj ne vem če je kaj zate, ampak poglej pač. Sem pa včeraj naredila generalko dnevne sobe Zdaj pa moram videt, če bom še imela kaj volje za kaj drugega v naslednjih dnevih Za kostanjev piknik pa ne vem če nama bo uspelo. Po nekih planih imamo rojstni dan mojega dedka, če pa slučajno odpade, pa bi jaz tudi prišla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 10:16:17
|
|
|
|
Arwenko
|
Drugače pa sem malo tečna ne... mi zamuja že 1 teden, pa nisem noseča...v glavnem jezi me ful, ker nikoli nisem imela težav, vedno ful redno, in mi ni jasno kaj je to zdaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 10:41:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Drugače pa sem malo tečna ne... mi zamuja že 1 teden, pa nisem noseča...v glavnem jezi me ful, ker nikoli nisem imela težav, vedno ful redno, in mi ni jasno kaj je to zdaj. si delala test al kako veš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 11:04:04
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Drugače pa sem malo tečna ne... mi zamuja že 1 teden, pa nisem noseča...v glavnem jezi me ful, ker nikoli nisem imela težav, vedno ful redno, in mi ni jasno kaj je to zdaj. si delala test al kako veš? Nisem delala testa, samo sma zaščito imela, tak da praktično ni možno, da bi bila noseča no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 11:56:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Drugače pa sem malo tečna ne... mi zamuja že 1 teden, pa nisem noseča...v glavnem jezi me ful, ker nikoli nisem imela težav, vedno ful redno, in mi ni jasno kaj je to zdaj. si delala test al kako veš? Nisem delala testa, samo sma zaščito imela, tak da praktično ni možno, da bi bila noseča no. hmm... kaj te veš... zaščita ni 100%... malo te hecam , saj bo prišla, če ne, pa tudi nič hudega, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 12:31:00
|
|
|
|
majakla
|
Oj glede piknika, jaz prinesem mošt, koliko nassploh bo?, ker do kostanjev še nisem naumila kak bi prišla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 12:39:35
|
|
|
|
botrca
|
Dan, mi pa nismo ok... ...je moj šel že zjutraj zgodaj k P...ponoči itak da smo bedeli bolj kot spali...dal je urin, kri, bris...ob 14h morava nazaj in to na Prvomajsko dat še 1x urin...zakaj? ker ne vedo ali je povezano s sečili kaj ali je angina...pol pa še v ponedeljek 1x k njegovi P dat še 1x urin... . Javim pol ko več zvem. Zdaj mali spi, pol pa pičiva nazaj v mesto.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 12:42:56
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Evo sistematski za nama..sva bile 3,5 ure tam....no ja....se zgodi naša punca super duper pridna, brihtna, sodelovala,vse brez napake rešila, naredila.. jo pohvalila P in psiholog...edino pitja ponoči jo je treba odvadit.. pa tud kri se je popravila....preventivna kontrola čez kak mesec za sladkor v krv...to pa je tud vse Zdaj spi malo, potem pa greva še naprej v šoping malo, pa po A v šolo Botrca sem videla tvojega in Jana, smo bili skupaj v laboratoriju
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 12:49:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan, mi pa nismo ok... ...je moj šel že zjutraj zgodaj k P...ponoči itak da smo bedeli bolj kot spali...dal je urin, kri, bris...ob 14h morava nazaj in to na Prvomajsko dat še 1x urin...zakaj? ker ne vedo ali je povezano s sečili kaj ali je angina...pol pa še v ponedeljek 1x k njegovi P dat še 1x urin... . Javim pol ko več zvem. Zdaj mali spi, pol pa pičiva nazaj v mesto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 12:59:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan, mi pa nismo ok... ...je moj šel že zjutraj zgodaj k P...ponoči itak da smo bedeli bolj kot spali...dal je urin, kri, bris...ob 14h morava nazaj in to na Prvomajsko dat še 1x urin...zakaj? ker ne vedo ali je povezano s sečili kaj ali je angina...pol pa še v ponedeljek 1x k njegovi P dat še 1x urin... . Javim pol ko več zvem. Zdaj mali spi, pol pa pičiva nazaj v mesto. Ojoj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 13:52:05
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan, mi pa nismo ok... ...je moj šel že zjutraj zgodaj k P...ponoči itak da smo bedeli bolj kot spali...dal je urin, kri, bris...ob 14h morava nazaj in to na Prvomajsko dat še 1x urin...zakaj? ker ne vedo ali je povezano s sečili kaj ali je angina...pol pa še v ponedeljek 1x k njegovi P dat še 1x urin... . Javim pol ko več zvem. Zdaj mali spi, pol pa pičiva nazaj v mesto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 13:54:44
|
|
|
|
karmen7
|
Evo naju doma. Jaz bogatejša za semiš škornje - da končno začnem nosit pajkice al legice sej ne vem v čem je razlika; mali za ene copate, pa za dvojne štrample. Se popoldan nekah do mojih odsvetim da se zmenim za nedeljo, zdaj pa študiram, da sem pozabla it na pošto. Pa kavo bi pila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 13:55:22
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Otroka spravila spat, drugače pa nič posebnega v planu za danes, popoldne imam eno striženje. Karmen, na FB sem ti poslala oglase za hiše iz današnjega Večera. Saj ne vem če je kaj zate, ampak poglej pač. Sem pa včeraj naredila generalko dnevne sobe Zdaj pa moram videt, če bom še imela kaj volje za kaj drugega v naslednjih dnevih Za kostanjev piknik pa ne vem če nama bo uspelo. Po nekih planih imamo rojstni dan mojega dedka, če pa slučajno odpade, pa bi jaz tudi prišla. Ja sem vidla zs, hvala ti
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 14.10.2011 13:57:07 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 14:24:36
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Evo naju doma. Jaz bogatejša za semiš škornje - da končno začnem nosit pajkice al legice sej ne vem v čem je razlika; mali za ene copate, pa za dvojne štrample. Se popoldan nekah do mojih odsvetim da se zmenim za nedeljo, zdaj pa študiram, da sem pozabla it na pošto. Pa kavo bi pila Jaz bi tudi kavo, pa nimam prave družbe. Sam pit kavo pa je tak no Midve sva pa bile na fajn sprehodu, pa še v Sparu na hitrco. Piha pa tule pri nas tak svinjsko ledeno mrzli veter. To sonce je samo varka ne...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 16:33:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Evo naju doma. Jaz bogatejša za semiš škornje - da končno začnem nosit pajkice al legice sej ne vem v čem je razlika; mali za ene copate, pa za dvojne štrample. Se popoldan nekah do mojih odsvetim da se zmenim za nedeljo, zdaj pa študiram, da sem pozabla it na pošto. Pa kavo bi pila no super... jaz sem tud še en šoping naredla, večina kar v C&A dobila....majčke tanke in pulije za A za šolo in M za vrtec še kupla in sebi en debel puli s kratkimi rokavi( je še pa pri šivilji, ker imam ponavadi srečo..al pa kompliciram preveč) Tako da sta nekako oblečene, samo še ene simpatexe rabim za A za pozimi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 16:34:14
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj pa nekaj kosilu podobnega skup spocam, potem pa tak obisk dobim
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.10.2011 16:34:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 da sem pozabla it na pošto. Pa kavo bi pila jaz sem šla najprej, da ne pozabim...sem kupček pri položnicah malo zmanjšala
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?