Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 10:08:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla V soboto ob 9.30? Komot! zaenkrat ja . kje pa? SO?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 10:19:30
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Bljeh spet to vreme Matcar v petek ne grem na obalo, vseeno mi je malo too much, tak da bom raje doma. Hvala ti vseeno! Veš kaj pa me zanima; si ti kaj izvedela za vrečo? Ker grem drugače jutri v baby center je neka znižana baje. Pa grem pogledat. Ja,imam,sem se že zmenla,tak da dobiš.Ok te,bom pa sama šla,ni panike. Prideš domov grede na kavo, saj ti je po poti? Ja,bom vidla,kak bom s časom.Do 3-h moram bit v MB,da otroke v vrtcu poberem.Mi pa odkrito tudi ni sami za it. Odkrito povedano, glede na to kar si napisala, mislim da se ti ne splača dol hodit za tak kratek čas. Glede na gužvo na cesti boš rabila do KP več kot 2 uri pa pol, ker so vsepovsod gradbišča in se hočeš nočeš zadržiš in to pomeni, da moraš pol ob 12h štartat za nazaj in se pelješ dol za 2 uri! Drugo je, če si vsaj cel dan vzameš, ampak za 2 uri je pa škoda bencina in denarja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 10:20:18
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla V soboto ob 9.30? Komot! zaenkrat ja . kje pa? SO? Jaz bit tud Samo to pomeni, da bi morala ob 5h it z mojim od doma, ker ob 6h začne delat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 11:32:43
|
|
|
|
arabela*
|
kuham špinačo, pire in jajčko... zraven pa kofetkama in čajčkama ..standard, ko sva doma
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 12:03:22
|
|
|
|
botrca
|
Matcar kam si namenjena, če smem vprašat?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 15:50:03
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Danes pa neki žalostni dan. Sem pa kar utrujena.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 15:50:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Res je da verjamemo v T., to pa tudi zato, ker vemo, da ima zelo pridno mamico in bo zanj res naredila vse kar lahko in še več. Pa če jaz opazim, vedno znova ko ga vidim, ful spremembo. Se mi zdi, da še zelo malo manjka, pa bo šel. Res pa samo Bambi ve, kaj vse stoji za temi besedami, zato pa pravim, da je pridna. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 15:51:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, no pa je tudi nas nekaj doletelo...Jan je danes 1x bruhal in vročino je imel popoldan 37,8...zvečer pa 38,3...sem mu svečko dala zdaj pa spi že dobro uro. Kaj še bo ponoči nimam pojma, v vrtec pa ne gre.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 15:52:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla V soboto ob 9.30? Kaj pa je v soboto? Kava! Kje?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 17:03:24
|
|
|
|
arabela*
|
... M je šla po vrtcu malo k babici, midve z A pa po mestu; sva M debelo bundo kupile in neke majčke, pa spodnje majčke sem ji nabavla.. Zdaj pa sva doma, malo počivama in malo pospravljam Zunaj je kar mrzlo, naši v vrtcu imajo pa danes v parku pohod...brrr
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 18:52:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla V soboto ob 9.30? Kaj pa je v soboto? Kava! Kje? še nismo dorekle. SO?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 18:56:59
|
|
|
|
bambixxx
|
sem bila malo v šopingu zdaj . kak je fajn kupovat, ko imajo skoraj vse v številki, ki jo iščeš . samo je neka čudna moda, sploh pri hlačah. same neke pajkice in legice, vse oprijeto . kavbojk milijon, elegantnih hlač na nič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 19:05:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla V soboto ob 9.30? Kaj pa je v soboto? Kava! Kje? še nismo dorekle. SO? Men je vseeno kje. Če bo mrzlo bi bila jaz edino notri.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 19:10:23
|
|
|
|
ly117
|
Gremo mi počasi proti spalnici. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 19:14:30
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Men je vseeno kje. Če bo mrzlo bi bila jaz edino notri. saj zato pa SO. jaz bi tudi bila notri, ker s T. še okrevama po bolezni, pa vseeno lahko grem na kaki cigaret tam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 19:44:08
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 20:01:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Bljeh spet to vreme Matcar v petek ne grem na obalo, vseeno mi je malo too much, tak da bom raje doma. Hvala ti vseeno! Veš kaj pa me zanima; si ti kaj izvedela za vrečo? Ker grem drugače jutri v baby center je neka znižana baje. Pa grem pogledat. Ja,imam,sem se že zmenla,tak da dobiš.Ok te,bom pa sama šla,ni panike. Prideš domov grede na kavo, saj ti je po poti? Ja,bom vidla,kak bom s časom.Do 3-h moram bit v MB,da otroke v vrtcu poberem.Mi pa odkrito tudi ni sami za it. Odkrito povedano, glede na to kar si napisala, mislim da se ti ne splača dol hodit za tak kratek čas. Glede na gužvo na cesti boš rabila do KP več kot 2 uri pa pol, ker so vsepovsod gradbišča in se hočeš nočeš zadržiš in to pomeni, da moraš pol ob 12h štartat za nazaj in se pelješ dol za 2 uri! Drugo je, če si vsaj cel dan vzameš, ampak za 2 uri je pa škoda bencina in denarja... Ja,saj zato,če bi šle 2,je to pol stroškov,tak pa mi ne gre ven,finančno gledano!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 20:08:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Men je vseeno kje. Če bo mrzlo bi bila jaz edino notri. saj zato pa SO. jaz bi tudi bila notri, ker s T. še okrevama po bolezni, pa vseeno lahko grem na kaki cigaret tam Ja,se strinjam s SO!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 20:08:17
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 20:09:28
|
|
|
|
matcar
|
Glede na to,da je bilo govora o kostanjevem pikniku,sem jaz za to,da bi ga ta vikend izvedli,ker je ful lepo vreme napovedano oba dneva.Če se strinjate seveda,pa da Karmen lahko njenim javi!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 20:11:39
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi bila v šopingu,mullerju,pa v lidlu! Sem pa študirala nekaj,da bi bratu za RD kupla obesek za ključe od avta,glede na to,da ima novega,bi pa ga kupla v Swarovskem! Kaj pravite?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 20:58:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede na to,da je bilo govora o kostanjevem pikniku,sem jaz za to,da bi ga ta vikend izvedli,ker je ful lepo vreme napovedano oba dneva.Če se strinjate seveda,pa da Karmen lahko njenim javi! kak pa bi to zgledalo? z otroci in možeki ali same? jaz sem načeloma za, ampak nimam možnosti po kostanje it . pa moramo videt kolko bi nas bilo, ker za 3 se verjetno ne splača, ali?
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 13.10.2011 20:59:53 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 21:00:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Men je vseeno kje. Če bo mrzlo bi bila jaz edino notri. saj zato pa SO. jaz bi tudi bila notri, ker s T. še okrevama po bolezni, pa vseeno lahko grem na kaki cigaret tam Mislim, da je res boljše bit not, ker ob 10. še ne bo toplo, če sploh bo. Tak da sem komot za SO.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 21:01:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi bila v šopingu,mullerju,pa v lidlu! Sem pa študirala nekaj,da bi bratu za RD kupla obesek za ključe od avta,glede na to,da ima novega,bi pa ga kupla v Swarovskem! Kaj pravite? obesek sem ti jaz že itak predlagala, ne vem pa kak bo Swarowski zgledal za moškega...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.10.2011 21:01:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sem bila malo v šopingu zdaj . kak je fajn kupovat, ko imajo skoraj vse v številki, ki jo iščeš . samo je neka čudna moda, sploh pri hlačah. same neke pajkice in legice, vse oprijeto . kavbojk milijon, elegantnih hlač na nič Kje si bila? Jaz moram jutri po hlače.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?