crtek
|
dobro jutro! tukaj se pa na dž pripravlja sploh ne morem it laufat, pa tolko viška energije mam (posledica mace ) bom pa malo pospravljala, pa bom šla pol magari po nalivu vn missmoon če piješ maco in krvomočnico ni s tem nič narobe...sm prebrala na enem forumu, da punce priporočajo, da se pije maco zjutraj (zaradi povečanja energije) in krvomočnico zvečir (ker baje tudi pomirja). Po moje ne moreš nardit nikakršne škode, če piješ oboje, sej so oboje rastline, ni da je kšno zdravilo vmes. Ti lahko pa tudi odgovorim to v zvezi z ...js sm mela VEDNO ma res vedno preden sm začela tabletke jest mela fuuuuul močne , ki so trajale 3-4dni, pol s tabletkami so trajale nekje 4-5dni, ampak so ble tako šibke, da sm se prvih par mescou, ko sm bla na tabletkah sekirala, da nism slučajno noseča, kr je blo res ceu čas samo ko izcedek skoraj...zdej, ko sm s tabletkami prekinla pa sm mela prvi 2 isto kot med tabletkami (4-5dni šibke), prejšnja je bla že skoraj normalna (4dni srednje močna) komaj zdej se mi je normaliziralo na to, kar je blo pred tabletkami, kar pomeni, da mi spet lije kot iz škafa, to je 3dan in jutri je skoraj sigurno že ne bo več, oz. ne bo omembe vredno. Na to kako močne imaš in kolko trajajo, ful vplivajo hormoni in debelina endometrija. Če maš tanko sluznico, ne moreš pričakovat močnih , če so dolge, pomeni, da se ti sluznica počasneje čisti in se hormoni več časa normalizirajo...v vsakem primeru je za vgnezditev boljše, če imaš močne menstruacije, ker to pomeni, da je tvoja sluznica debela, ni pa v nobenem primeru nič narobe tudi, če so zaradi tega krajše. Če se boš boljše počutla pokliči G, ampak je to kar sm ti napisala odgovor, ki sm ga dobila od svoje G, tko da ti bo vrjetno reku/rekla isto. Upam, da sm ti kej pomagala. LittleSun sej bo...so tašni dnevi, kr se menjava vreme, pa ratamo vsi malo ma bo kmalu bolše... js pa krvomočnice na obali ne morem NIKJER dobit...kr neki...zgleda, da bom res se mogla do lj odpeljat, pa se mi tako ne da...
|