|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
12.10.2011 6:54:26   
missmoon
Dobro jutro punce,

najprej ena user posted image za vse vas. user posted image

Včeraj sem kupila čaj krvomočnice, mi je pa prodajalka v Sanolaborju svetovala, da naj jem - pijem tudi Maco. Ona mi je bolj svetovalo Maco, kot čaj user posted image . Je p rekla, da kao ni problema, če pije-jem oboje. Zdej pa ne vem. user posted image

Zdele zjutraj si bom v jogurt vmešala tole Maco, ne vem pa, če lahko tudi popoldan pijem čaj krvomočnice? Mal sem zakomplicirala. ali lahko na enkrat pijem-jem tako Maco kot čaj krvomočnice ?

Mi gre pa full na živce, ker zadnje 3 mesece opažam, da imam menstruacijo samo 2-3 dni, sicer full močno in redno, ampak mi je full čudno, ker sem jo imela ponavadi cca 5 dni ( 2-3 močno, potem pa še cca malo, bolj za vzorec.) G mi je reku, da baje to ni nič narobe. Ali ima katera tudi takšne probleme?

Navijam za vse, da čimprej zagledamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.10.2011 8:11:09   
LittleSun

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

1.11
urssi (6.krog)

5.11
missmoon

8.11
LittleSun (9.krog)

9.11
crtek (5.krog)

Skupaj nas je: 4

Nosečk:

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.10.2011 8:14:05   
LittleSun
Dobro jutro tudi z moje strani

Jaz sem danes tečna tečka, hormoni delajo na polnouser posted image sem imela grozno jutro tako da bi najraje šla nekaj kričat. V službi taka gužva da mi je slabo. Upam, da se kmalu dan normalizira.
Lep dan vam želim.

missmoon ne vem kako je z maco in krvomočnico ampak če je svetovala, potem najbrž ni nič narobe. Sej maca blagodejno vpliva na hormone in poživlja, tako da najbrž ni problema da piješ oboje skupaj. Meni je maca tako ugabna, da ne vem če jo bom spravila dol še kdaj. Jutri poskusimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 28
12.10.2011 8:46:46   
crtek
dobro jutro!

tukaj se pa na dž pripravlja user posted image sploh ne morem it laufat, pa tolko viška energije mam (posledica mace user posted image ) bom pa malo pospravljala, pa bom šla pol magari po nalivu vn user posted image

missmoon če piješ maco in krvomočnico ni s tem nič narobe...sm prebrala na enem forumu, da punce priporočajo, da se pije maco zjutraj (zaradi povečanja energije) in krvomočnico zvečir (ker baje tudi pomirja). Po moje ne moreš nardit nikakršne škode, če piješ oboje, sej so oboje rastline, ni da je kšno zdravilo vmes. Ti lahko pa tudi odgovorim to v zvezi z user posted image ...js sm mela VEDNO ma res vedno preden sm začela tabletke jest mela fuuuuul močne user posted image , ki so trajale 3-4dni, pol s tabletkami so trajale nekje 4-5dni, ampak so ble tako šibke, da sm se prvih par mescou, ko sm bla na tabletkah sekirala, da nism slučajno noseča, kr je blo res ceu čas samo ko izcedek skoraj...zdej, ko sm s tabletkami prekinla pa sm mela prvi 2 user posted image isto kot med tabletkami (4-5dni šibke), prejšnja je bla že skoraj normalna (4dni srednje močna) komaj zdej se mi je normaliziralo na to, kar je blo pred tabletkami, kar pomeni, da mi spet lije kot iz škafa, to je 3dan in jutri je skoraj sigurno že ne bo več, oz. ne bo omembe vredno. Na to kako močne user posted image imaš in kolko trajajo, ful vplivajo hormoni in debelina endometrija. Če maš tanko sluznico, ne moreš pričakovat močnih user posted image , če so dolge, pomeni, da se ti sluznica počasneje čisti in se hormoni več časa normalizirajo...v vsakem primeru je za vgnezditev boljše, če imaš močne menstruacije, ker to pomeni, da je tvoja sluznica debela, ni pa v nobenem primeru nič narobe tudi, če so user posted image zaradi tega krajše. Če se boš boljše počutla pokliči G, ampak je to kar sm ti napisala odgovor, ki sm ga dobila od svoje G, tko da ti bo vrjetno reku/rekla isto. Upam, da sm ti kej pomagala.

LittleSun user posted image
sej bo...so tašni dnevi, kr se menjava vreme, pa ratamo vsi malo user posted image ma bo kmalu bolše...

js pa krvomočnice na obali ne morem NIKJER dobit...kr neki...zgleda, da bom res se mogla do lj odpeljat, pa se mi tako ne da...

Neposredna povezava do sporočila: 29
12.10.2011 8:51:45   
LittleSun
crtek ena punca jo punaja pri oktoberskem pričakovanju.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.10.2011 9:01:47   
HeLenčica
Tudi jaz imam Maco doma...pa si je nisem upala pit skupaj s krvomočnico...bom vseeno zdaj raje najprej s čajem kak mesec probala, potem pa na Maco...se mi zdi da nobeno pretiravanje ni OK...

Neposredna povezava do sporočila: 31
12.10.2011 10:25:46   
missmoon
Hvala vam punce user posted image
LittleSun : saj bo, pride kak tak dan, ko ti gre dejansko vse na živce in smo tečke, ampak je že naslednji dan bolje user posted image . Je pa men tut Maca ogabna - sem se dons ene 15 minut pripravljala, da sem jo z jogurtom spila ...bljak hehe.

crtek : hvala ti. si me malo pomirila. Še tole bi te vprašala : saj čaj krvomočnice naj bi odebelil sluznico in posledično povečal krvavitev med menstruacijo, a ne? Pol je čist fajn, da začnem danes zvečer piti čaj krvomočnice - mogoče mi pomaga :).

Zjutraj maca, zvečer čajčk krvomočnice , novembra user posted image .

Držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.10.2011 12:30:26   
iwa
Evo mene...sm bla dva dni brez računalnika in upala da se je več roza razlilo, pa vidm da smo že skupej tukaj!

Torej jest jo ne čakam 8.11. in sicer bo to drugi krog, pa seveda bi bila rada tud navijačica! Dejmo, dejmo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.10.2011 12:52:18   
klopek
Tud mene na seznam, kljub popolnemu odklopu v oktobru (nisem mela niti časa razmišljat) nam ni ratalo.

Ne čakam je 5.11.

user posted image user posted image user posted image user posted image  dejmo nooooooooo! Tole že ne zgleda več

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.10.2011 13:21:24   
mladika
Punce,tiste k mate težave spravit Maco po grlu:probite jo zmešat v breskov sok al pa v Neeste zeleni čaj,je bolše kot pa v jogurtu al pa z vodo,vsaj meni!!Neki časa rabiš da se jo navadiš,pol pa kr gre.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.10.2011 13:23:23   
LittleSun

user posted image

1.11
urssi (6.krog)

5.11
missmoon

klopek

8.11
LittleSun (9.krog)
iwa

9.11
crtek (5.krog)

Skupaj nas je: 6

Nosečk:

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
LeJo, iwa

Neposredna povezava do sporočila: 36
12.10.2011 13:34:07   
missmoon
mladika : hvala za nasvet. Definitivno jutri probam s sokom :)

Kako pa čaj iz krvomočnice pripravim? Žlička krvomočnice v 2 dc vode pa deset minut počakam in spijem po požirkih. Sem pri prav zapomnila ? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
12.10.2011 13:43:17   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: missmoon

mladika : hvala za nasvet. Definitivno jutri probam s sokom :)

Kako pa čaj iz krvomočnice pripravim? Žlička krvomočnice v 2 dc vode pa deset minut počakam in spijem po požirkih. Sem pri prav zapomnila ? user posted image user posted image

Tak ja. Jaz sicer 5 minut pustim, ampak to je po mojem vseeno. Pa dedu daj kaki deci :)

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.10.2011 13:58:30   
iwa
Hvala little sun  da vse tko pridno ažuriraš! A lohk pri meni dodaš da gremo zdaj v drugi krog? 

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.10.2011 14:25:29   
delfinček76
Mene tudi na seznam. 
Upam, da zagledam user posted image  11.11. to pa bo že 11 krog. Delamo pa ne 3. otročku.
V petek pa začnem jemati klomifen. Upam, da bodo tablete pomagale in da zagledam ti dve črtici.

Lp

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.10.2011 7:04:13   
LittleSun
user posted image

1.11
urssi (6.krog)

5.11
missmoon

klopek

8.11
LittleSun (9.krog)
iwa (2. krog)

9.11
crtek (5.krog)

11.11
delfinček76 (11.krog)

Skupaj nas je: 7

Nosečk:

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
LeJo, iwa

Neposredna povezava do sporočila: 41
13.10.2011 7:05:13   
LittleSun
Dobro jutro pupe

kako ste kaj? Sem spila maco, preživelauser posted image user posted image user posted image user posted image pa je dan že lepšiuser posted image user posted image črne misli pregnane, tečnoba tudi, let's have a great dayuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 42
13.10.2011 7:33:00   
iwa
Ja dobro jutro tud z moje strani! Jest sm tud že kr naspidirana, učer sva mela z mojim debato da se bova user posted image zej lepo lotila čist v easy, za užitek! Sej je tud ta prva ratala šele v 5. krogu tko da.... morm bit potrpežljiva!

Ajde vsem lep in uspešen dan!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 43
13.10.2011 8:19:03   
LittleSun
iwa na easy je edina potuser posted image jaz sem rabila en padec iz oblakov, da sem to dojela, tu in tam me malo še prime, ampak načeloma pa ni več panike, četudi gre že proti enem letu. Bo, ko bo in to sem sprejela.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.10.2011 8:40:06   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

iwa na easy je edina potuser posted image jaz sem rabila en padec iz oblakov, da sem to dojela, tu in tam me malo še prime, ampak načeloma pa ni več panike, četudi gre že proti enem letu. Bo, ko bo in to sem sprejela.

jaz ga trenutno doživljam, no še vedno padam..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 45
13.10.2011 8:54:04   
crtek
jutro pupe!

mladika ti uporabljaš isti ledeni čaj ko js za maco spit user posted image sm se začela tko smejat, ko sm to prebrala...ampak trenutno ga lih nimam in se pol mučim z cedevito...bo že user posted image

*bobika* kakšen padec iz oblakov? kaj se dogaja?

missmoon ja to glede krvomočnice kar si vprašala je res. Če jo boš pila, se ti bo odebelila sluznica in posledično boš imela tudi močnejše user posted image ...pa sej to po mojem ni nič takega...js mam rajši močnejše, kot pa une kr neki, ki nevem, če naj si dam tampon al vložek in pol karkoli si dam je narobe... user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.10.2011 9:00:17   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

mislim v tem smislu,da ne vem kaj se dogaja v telesu.. trenutno sem v stanju čakanja na user posted image  ali na user posted image user posted image  ..
bolijo me jajčniku, zankov nobenih, in ali bo trd pristanek in dobim user posted image  ..ali pa neskončno veselja če zagledam user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.10.2011 9:07:22   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

mislim v tem smislu,da ne vem kaj se dogaja v telesu.. trenutno sem v stanju čakanja na user posted image  ali na user posted image user posted image  ..
bolijo me jajčniku, zankov nobenih, in ali bo trd pristanek in dobim user posted image  ..ali pa neskončno veselja če zagledam user posted image

jao...sm se že ustrašla kaj da je s tabo...po moje glej na to, kot na normalno čakanje na user posted image ...počakaj še kakšen teden, pol bi tudi test že mogu kej pokazat...js držim pesti, da bojo lepe user posted image ...samo provaj se ne preveč obremenjevat, kr te bo to bol izčrpalo kot potem rezultat...navijam user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.10.2011 11:25:45   
iwa
Punce, zakon ste! Matr bi bilo fajn da vse v tem mesecu pridelamo user posted image !user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.10.2011 11:32:23   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

Punce, zakon ste! Matr bi bilo fajn da vse v tem mesecu pridelamo user posted image !user posted image

user posted image

evo še sem roziko pa bo user posted image user posted image

šc šc modra

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.