Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 10:38:49
|
|
|
|
LittleSun
|
No sem dala datume v koledarček in bom vse prve plodne dni v londonu, zgleda bo treba čakat na božička
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 10:43:03
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Po mojem je bolje, da se spoprijazniš. Pa ne mislim reči, da bo 100% , še vedno držim pesti zate. Ampak, če mora priti in so jo zavlekli živčki, bo mogoče tako lažje prišla. Drugače pa lahko povzroča zaostanke v lutealni fazi luteinska cista, ki ni nič nevarnega, samo preprečuje , dokler ne izgine. Ginekologi neradi sprožijo prej kot po 3 mesecih izostanka . vem , razumem kaj hočeš povedat.. tudi jaz bi se rada sprijaznala s tem , da ni pluska.. sAmo veš potem preberaš kaj, kar ti daje še kanček upanja, in upaš da si v 1 % tistih žensk, ki so izjeme.. to za sprožitev sem tudi nekje prebrala, mislim da na MON-u... wtf ? kr neki no.. ma bom danes popoldan poklicala mojo G. če mi bo kaj pametnega povedala.. crtek wellcome back.. si se naužila toplega lufta? Ker tule je brrrr.. jst sem upala da bom zanosila v avgustu, ker imava oba z mojim v maju RD.. tud prvi je bil tako planiran, ampak je prehiteval po levi in desni..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 10:48:40
|
|
|
|
Katte
|
1.10. RedSonja Monaco turquoise 6.10. Gulia urssi (5. krog) chungalunga (22. krog) 7.10. Malinova (3. krog) 8.10. klopek (11. krog) 9.10. *SONČEK (3. krog) LeJo 10.10. *bobika* crtek missmoon (7.krog) 12.10. LittleSun (8. krog) kale (2. krog) iwa 14.10. babybee81 (1. krog) 15.10. *viva* (20. krog) 16.10. Maat (9. krog) 17.10. alysa Katte (17. krog) 19.10. romare 20.10. anonimna zebr4 21.10. HeLenčica (12. krog) Mamabear 23.10. S* (2. krog) 24.10. štručka2503 26.10. Mojarožica mladika (25. krog) polho3006 (3. krog) 29.10. SILVA 31.10. alfi x.10 heln benji Anonimna Pu (6.krog) Skupaj nas je: 37 Nosečk: 2 Navijačice : Gulia, Littlesun, Katte, lluna,mojamura, mladika, rozi55, Teya D., HeLenčica, dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi, dogas, *bobika*, sontschica
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 10:52:01
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun No tudi moja se je nakazala, kot sem po jutru pričakovala. Nisem žalostna, bomo že uspeli, grem v nov krog polna upanja bobika ne sprožijo kar tako. Ko je meni enkrat 7 dni zaostajala sem klicala G in povedala, pa da je tudi test negativen in je rekla da G priporočajo testiranje na 10 dan zamude in me nahrulila zakaj tako hitro delam test Mislim, da čakajo kar nekaj časa preden ti dajo kaj za sprožitev. Odklopi se in bo pritekla. res teste šele 10 dni po izostanku delat?? potem boljše da je ne kličem.. Bi se rada odklopila , resnično, ampak joj ne gre..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 10:55:08
|
|
|
|
LittleSun
|
Meni pa je G rekla, da naj ok. 10 dne M pridem na UZ, sedaj sem pa od 8 do 13 dneva na poti Pa še pri moji G nikoli ne dvigujejo telefona, ne morem niti vprašat kako je če pridem prej ali kasneje.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 11:05:02
|
|
|
|
romare
|
pozdravljene bejbe, nekje sem prebrala da lahko pospešiš z žajbljevim čajem,ampak je treba previdno z njim,ker lahko pospeši bitje srca.ali pa aspirin tudi pomaga. no ja mi čakamo .... me pa skoz neki špika in zvija,pa še temp. mi je narasla na 37.3,glih tok da sem kot cunja
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 11:07:08
|
|
|
|
crtek
|
*bobika* pa ni blo neki zelo toplo...tm 22-25 stopinj, pihalo...tko no...ampak sonca pa fuuuul LittleSun samo vztrajna bodi, pa jih boš priklicala jooooj! ma me to žiucira, ko kličeš, pa se noben ne javi in ne javi...ufff prou pikice začnem dobivat
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 11:21:19
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek LittleSun samo vztrajna bodi, pa jih boš priklicala jooooj! ma me to žiucira, ko kličeš, pa se noben ne javi in ne javi...ufff prou pikice začnem dobivat jaaaaa jaz sem že vsa pikčasta točno to sem rekla ravno sodelavki, da dobim izpuščaje ko moram klicat G kak se pa te zdaj smejim romare upam da je dvig temperature znak in da kmalu zagledaš
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 11:24:55
|
|
|
|
LittleSun
|
Celo priklicala G je rekla da pač pri naslednji pridem na UZ. Upam, da no bo potreben sem rekla da me od 19 do 23 februarja ni, potem pa je me ona popravila, in rekla a mislite septembra, sem potem rekla že v smehu no oktobra in sva se obe tako smejali
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 11:36:20
|
|
|
|
*SONČEK
|
Ejla, mene tud pobarvat u modro,je pršla u ned.točna ko urca No sej bo pa u naslednjih mescih bujš Pozitivno naprej Vidim da prou pridno klepetate tle gor...sej jst bi tud kej več bla tle, sm kaj ko mam tako službo da mi to onemogoča! Uglavnem vas spremljam in navijam za vsako posebej!!! Čestitke obema pa upam da jih bo kaj več ta mesec...ostale ki še čakate pa nalulajte čimveč Vsem ostalim,ki nas je obiskala pa tud za nas bo prišel pravi čas!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 11:47:24
|
|
|
|
LittleSun
|
Ah jej za vse ki vas je obiskala . Upam, da bodo zimski meseci prinesli več stiskanja in zato več
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 12:07:23
|
|
|
|
*bobika*
|
me pa še nekaj zanima.. glede lutealne faze.. kako jo potem izračunaš če ti zamuja... mislim glede na to da je lutealna faza vedno isto dolga in sem imela O. 24.9. ??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 13:04:42
|
|
|
|
LittleSun
|
Punce še eno vprašanje v zvezi s krvomočnico: Se pije cel cikel ali samo do ovulacije??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 13:08:57
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Punce še eno vprašanje v zvezi s krvomočnico: Se pije cel cikel ali samo do ovulacije?? Baje cel cikel razen med M. Namreč, ravno med ovulacijo naj bi prišla prav, ker debeli sluznico, kar pikici olajša vgnezditev Zato tudi ne pijemo med M, da se dobro ščisti.... Mene je prvi dan, ko sem jo spila, ful špikalo po jajčnikih, očitno res nekaj deluje...upam, da v pravo smer
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 13:09:15
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Punce še eno vprašanje v zvezi s krvomočnico: Se pije cel cikel ali samo do ovulacije?? Jaz sem jo prvič pila od prvega dne , pa do ovulacije. Sem nekje prebrala da če bi slučajno prišlo do oploditve da naj bi imela negativni vpliv na vgnezditev, tako da...jaz sem jo pila prvo polovico cikla.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 13:10:29
|
|
|
|
HeLenčica
|
Čeprav bi naj ta naravna zdravila uživali vsaj 3 mesece, da se telo navadi in pride do pravega učinka. Meni in tebi, LittleSun pa ne bo treba, ker bova takoj prvi mesec zanosili. Malo heca, če je že tak sonček zunaj
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 19:01:03
|
|
|
|
alysa
|
za vse, ki vas je pričakala tečka Ste pa pridne, vas komaj dohajam, imam zadnje čase norišnico v službi, ampak tu pa tam pa še pokukam k vam, da vidim, kaj je novega.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 19:36:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Punce še eno vprašanje v zvezi s krvomočnico: Se pije cel cikel ali samo do ovulacije?? Jaz sem jo prvič pila od prvega dne , pa do ovulacije. Sem nekje prebrala da če bi slučajno prišlo do oploditve da naj bi imela negativni vpliv na vgnezditev, tako da...jaz sem jo pila prvo polovico cikla. jaz sem jo pila za prvo noseččnost ,kaKO TOČNO PA NE VEM .SAM MIslim pa da od konca M do ovulacije. Mi še kar nimamo ,vem pa da nisem nosečka.Delamo veselo na tem in z dragim naju kar razganja;)))))Gremo punce ,leto 2012 bo poln bejbijev. lp,Apu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 20:17:59
|
|
|
|
SILVA
|
Za vse, ki vas je obiskala
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 20:22:32
|
|
|
|
Rina2
|
oj Punce! najprej hvala za čestitke in da ste me vpisal na seznam. Pa dajmo, dajmo, jaz vas hočem imeti na forumu Čvekanje v pričakovanju! vsem ki ste dobile . Stiskam pesti, da vam čim prej rata! Sicer pa ponovnega testa nisem delala. Je kar jasno, da sem . Bradavice so auuuč , rahla slabost je tu, pa vsepovsod vidim hrano . vam pa vsem močno močno stiskam pestke, čakam da se mi pridružite na ta drugem forumu in seveda ena velika
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 20:28:20
|
|
|
|
Rina2
|
Aja, še to punce če katera potrebuje ovulacijske teste, jih z veseljem podarim (naročeni so bili pred kratkim preko spleta z Anglije) Mislim da jih je kar precej še ostalo. Zainteresirane, javite se.
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 21:05:49
|
|
|
|
skarabej
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Punce še eno vprašanje v zvezi s krvomočnico: Se pije cel cikel ali samo do ovulacije?? Jaz sem pila krvomočnico tako kot sem prebrala na spletu - rezultat: preveč debela mat. sluznica in nisem dobila hormonskih "špik" za postopek (IUI) . Sem mogla počakat še 1 mesec ; tak da je ta mesec nisem pila in je moja sluznica super (ravno prav tanka oz. debela). Če bo ju3 na Uz vse ok. imam (verjetno) postopek v petek oz. najkasneje v ponedeljek - upamo, da rata, ker je to že moj 3. poskus(upam, da zadnji!)! . Imam pa še 1cel paketek (škatlico) čaja - če bi katera želela, ji pošljem (PODARIM!)!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 11.10.2011 22:07:43
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skarabej IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Punce še eno vprašanje v zvezi s krvomočnico: Se pije cel cikel ali samo do ovulacije?? Jaz sem pila krvomočnico tako kot sem prebrala na spletu - rezultat: preveč debela mat. sluznica in nisem dobila hormonskih "špik" za postopek (IUI) . Sem mogla počakat še 1 mesec ; tak da je ta mesec nisem pila in je moja sluznica super (ravno prav tanka oz. debela). Če bo ju3 na Uz vse ok. imam (verjetno) postopek v petek oz. najkasneje v ponedeljek - upamo, da rata, ker je to že moj 3. poskus(upam, da zadnji!)! . Imam pa še 1cel paketek (škatlico) čaja - če bi katera želela, ji pošljem (PODARIM!)! Ja, saj v bistvu ne moreš vedeti...po moje je najboljše da piješ mesec, dva, največ tri in če ni rezultata nehaš...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 12.10.2011 7:04:25
|
|
|
|
Katte
|
*SONČEK, objemček tudi tebi. Žalosten je zaenkrat ta oktober .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?