|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
11.10.2011 10:38:49   
LittleSun
No sem dala datume v koledarček in bom vse prve plodne dni v londonu, zgleda bo treba čakat na božičkauser posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 751
11.10.2011 10:43:03   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Po mojem je bolje, da se spoprijazniš. Pa ne mislim reči, da bo 100% user posted image , še vedno držim pesti zate. Ampak, če mora priti in so jo zavlekli živčki, bo mogoče tako lažje prišla. Drugače pa lahko povzroča zaostanke v lutealni fazi luteinska cista, ki ni nič nevarnega, samo preprečuje user posted image , dokler ne izgine.
Ginekologi neradi sprožijo user posted image  prej kot po 3 mesecih izostanka user posted image .

vem , razumem kaj hočeš povedat.. tudi jaz bi se rada sprijaznala s tem , da ni pluska..
sAmo veš potem preberaš kaj, kar ti daje še kanček upanja, in upaš da si v 1 % tistih žensk, ki so izjeme.. user posted image
to za sprožitev sem tudi nekje prebrala, mislim da na MON-u... wtf ? kr neki no.. ma bom danes popoldan poklicala mojo G. če mi bo kaj pametnega povedala..

crtek wellcome back.. si se naužila toplega lufta? Ker tule je brrrr.. jst sem upala da bom zanosila v avgustu, ker imava oba z mojim v maju RD.. tud prvi je bil tako planiran, ampak je prehiteval po levi in desni..user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 752
11.10.2011 10:48:40   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

3.10.

Monaco user posted image
turquoiseuser posted image

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)user posted image
chungalunga (22. krog)user posted image

7.10.
Malinova (3. krog) user posted image  user posted image

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)
LeJo user posted image user posted image

10.10.
*bobika*
crtekuser posted image
missmoon (7.krog)user posted image

12.10.
LittleSun (8. krog)user posted image
kale (2. krog)
iwauser posted image

14.10.
babybee81 (1. krog)

15.10.
*viva* (20. krog)

16.10.
Maat (9. krog)

17.10.
alysa
Katte (17. krog)

19.10.
romare

20.10.
anonimna user posted image
zebr4

21.10.
HeLenčica (12. krog)
Mamabear

23.10.
S* (2. krog)

24.10.
štručka2503

26.10.
Mojarožica
mladika (25. krog)
polho3006 (3. krog)

29.10.
SILVA

31.10.
alfi

x.10
heln
benjiuser posted image
Anonimna Pu (6.krog)
štrumfek

Skupaj nas je: 37

Nosečk: 2

Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
lluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu,
alfi, dogas, *bobika*,
sontschica

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 753
11.10.2011 10:52:01   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

No tudi moja user posted image se je nakazala, kot sem po jutru pričakovala. Nisem žalostna, bomo že uspeli, grem v nov krog polna upanjauser posted image user posted image

bobika user posted image ne sprožijo kar tako. Ko je meni enkrat 7 dni zaostajala sem klicala G in povedala, pa da je tudi test negativen in je rekla da G priporočajo testiranje na 10 dan zamude in me nahrulila zakaj tako hitro delam testuser posted image Mislim, da čakajo kar nekaj časa preden ti dajo kaj za sprožitev. Odklopi se in bo pritekla.

res teste šele 10 dni po izostanku delat??  potem boljše da je ne kličem..
Bi se rada odklopila , resnično, ampak joj ne gre..

Neposredna povezava do sporočila: 754
11.10.2011 10:55:08   
LittleSun
Meni pa je G rekla, da naj ok. 10 dne M pridem na UZ, sedaj sem pa od 8 do 13 dneva na potiuser posted image Pa še pri moji G nikoli ne dvigujejo telefona, ne morem niti vprašat kako je če pridem prej ali kasneje. 

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 755
11.10.2011 11:05:02   
romare
pozdravljene bejbe,
nekje sem prebrala da user posted image lahko pospešiš z žajbljevim čajem,ampak je treba previdno z njim,ker lahko pospeši bitje srca.ali pa aspirin tudi pomaga.
no ja  mi čakamo ....user posted image me pa skoz neki špika in zvija,pa še temp. mi je narasla na 37.3,glih tok da sem kot cunjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 756
11.10.2011 11:07:08   
crtek
*bobika* pa ni blo neki zelo toplo...tm 22-25 stopinj, pihalo...tko no...ampak sonca pa fuuuul user posted image

LittleSun samo vztrajna bodi, pa jih boš priklicala user posted image jooooj! ma me to žiucira, ko kličeš, pa se noben ne javi in ne javi...ufff prou pikice začnem dobivat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 757
11.10.2011 11:21:19   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

LittleSun samo vztrajna bodi, pa jih boš priklicala user posted image jooooj! ma me to žiucira, ko kličeš, pa se noben ne javi in ne javi...ufff prou pikice začnem dobivat user posted image

jaaaaa jaz sem že vsa pikčastauser posted image user posted image user posted image točno to sem rekla ravno sodelavki, da dobim izpuščaje ko moram klicat G user posted image user posted image user posted image kak se pa te zdaj smejimuser posted image user posted image user posted image user posted image

romare upam da je dvig temperature znak in da kmalu zagledaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 758
11.10.2011 11:24:55   
LittleSun
Celo priklicala Guser posted image user posted image je rekla da pač pri naslednji user posted image pridem na UZ. Upam, da no bo potrebenuser posted image user posted image sem rekla da me od 19 do 23 februarja ni, potem pa je me ona popravila, in rekla a mislite septembra, sem potem rekla že v smehu no oktobra in sva se obe tako smejaliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 759
11.10.2011 11:36:20   
*SONČEK
Ejla, mene tud pobarvat u modro,je pršla u ned.točna ko urcauser posted image No sej bo pa u naslednjih mescih bujšuser posted image Pozitivno naprejuser posted image user posted image user posted image Vidim da prou pridno klepetate tle gor...sej jst bi tud kej več bla tle, sm kaj ko mam tako službo da mi to onemogoča! Uglavnem vas spremljam in navijam za vsako posebej!!! Čestitke obema user posted image pa upam da jih bo kaj več ta mesec...ostale ki še čakate pa nalulajte čimvečuser posted image Vsem ostalim,ki nas je user posted image obiskala pa user posted image user posted image user posted image tud za nas bo prišel pravi čas!!!

Neposredna povezava do sporočila: 760
11.10.2011 11:47:24   
LittleSun
Ah jej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki vas je obiskala user posted image . Upam, da bodo zimski meseci prinesli več stiskanja in zato več user posted image user posted image

(odgovor članu *SONČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.10.2011 12:07:23   
*bobika*
me pa še nekaj zanima.. glede lutealne faze.. kako jo potem izračunaš če ti zamuja... mislim glede na to da je lutealna faza vedno isto dolga in sem imela O. 24.9. ??

Neposredna povezava do sporočila: 762
11.10.2011 13:04:42   
LittleSun
Punce še eno vprašanje v zvezi s krvomočnico:
Se pije cel cikel ali samo do ovulacije??

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.10.2011 13:08:57   
HeLenčica

Baje cel cikel razen med M. Namreč, ravno med ovulacijo naj bi prišla prav, ker debeli sluznico, kar pikici olajša vgnezditev user posted image Zato tudi ne pijemo med M, da se dobro ščisti.... Mene je prvi dan, ko sem jo spila, ful špikalo po jajčnikih, očitno res nekaj deluje...upam, da v pravo smer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 764
11.10.2011 13:09:15   
polho3006

Jaz sem jo prvič pila od prvega dne user posted image , pa do ovulacije. Sem nekje prebrala da če bi slučajno prišlo do oploditve da naj bi imela negativni vpliv na vgnezditev, tako da...jaz sem jo pila prvo polovico cikla.

Neposredna povezava do sporočila: 765
11.10.2011 13:10:29   
HeLenčica
Čeprav bi naj ta naravna zdravila uživali vsaj 3 mesece, da se telo navadi in pride do pravega učinka. Meni in tebi, LittleSun pa ne bo treba, ker bova takoj prvi mesec zanosili. Malo heca, če je že tak sonček zunaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.10.2011 13:12:29   
HeLenčica
Lahko si prebereš eno zanimivo debato : http://med.over.net/forum5/read.php?67,1729940

Neposredna povezava do sporočila: 767
11.10.2011 19:01:03   
alysa
user posted image za vse, ki vas je pričakala tečkauser posted image

Ste pa pridne, vas komaj dohajam, imam zadnje čase norišnico v službi, ampak tu pa tam pa še pokukam k vam, da vidim, kaj je novega.

Neposredna povezava do sporočila: 768
11.10.2011 19:36:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Jaz sem jo prvič pila od prvega dne user posted image , pa do ovulacije. Sem nekje prebrala da če bi slučajno prišlo do oploditve da naj bi imela negativni vpliv na vgnezditev, tako da...jaz sem jo pila prvo polovico cikla.
jaz sem jo pila za prvo noseččnost ,kaKO TOČNO PA NE VEM .SAM MIslim pa da od konca M do ovulacije.

Mi še kar nimamo user posted image ,vem pa da nisem nosečka.Delamo veselo  na tem in z dragim naju kar razganja;)))))Gremo punce ,leto 2012 bo poln bejbijev.

lp,Apu

(odgovor članu polho3006)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
11.10.2011 20:17:59   
SILVA
Za vse, ki vas je obiskalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
11.10.2011 20:22:32   
Rina2
oj Punce!

najprej hvala za čestitke in da ste me vpisal na seznam.
Pa dajmo, dajmo, jaz vas hočem imeti na forumu Čvekanje v pričakovanju!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem ki ste dobile user posted image . Stiskam pesti, da vam čim prej rata!

Sicer pa ponovnega testa nisem delala. Je kar jasno, da sem user posted image . Bradavice so auuuč user posted image , rahla slabost je tu, pa vsepovsod vidim hrano user posted image .

vam pa vsem močno močno stiskam pestke, čakam da se mi pridružite na ta drugem forumu in seveda ena velikauser posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 771
11.10.2011 20:28:20   
Rina2
Aja, še to punce če katera potrebuje ovulacijske teste, jih z veseljem podarim (naročeni so bili pred kratkim preko spleta z Anglije) Mislim da jih je kar precej še ostalo. Zainteresirane, javite se.

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 772
11.10.2011 21:05:49   
skarabej

Jaz sem pila krvomočnico tako kot sem prebrala na spletu - rezultat: preveč debela mat. sluznica in nisem dobila hormonskih "špik" za postopek (IUI)user posted image . Sem mogla počakat še 1 mesec user posted image ; tak da je ta mesec nisem pila in je moja sluznica super (ravno prav tanka oz. debela). Če bo ju3 na Uz vse ok. imam (verjetno) postopek v petek oz. najkasneje v ponedeljek - upamo, da rata, ker je to že moj 3. poskus(upam, da zadnji!)!user posted image .

Imam pa še 1cel paketek (škatlico) čaja - če bi katera želela, ji pošljem (PODARIM!)!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 773
11.10.2011 22:07:43   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

Jaz sem pila krvomočnico tako kot sem prebrala na spletu - rezultat: preveč debela mat. sluznica in nisem dobila hormonskih "špik" za postopek (IUI)user posted image . Sem mogla počakat še 1 mesec user posted image ; tak da je ta mesec nisem pila in je moja sluznica super (ravno prav tanka oz. debela). Če bo ju3 na Uz vse ok. imam (verjetno) postopek v petek oz. najkasneje v ponedeljek - upamo, da rata, ker je to že moj 3. poskus(upam, da zadnji!)!user posted image .

Imam pa še 1cel paketek (škatlico) čaja - če bi katera želela, ji pošljem (PODARIM!)!user posted image

Ja, saj v bistvu ne moreš vedeti...po moje je najboljše da piješ mesec, dva, največ tri in če ni rezultata nehaš...

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.10.2011 7:04:25   
Katte
*SONČEK, objemček tudi tebi.
Žalosten je zaenkrat ta oktober user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?