Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 23:06:36
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Pridem domov in me čaka presenečenje - večerja na postelji. Pa še sveče je mislo prižgat pa ni najšel nobenega faracajga ali šibic. Pa otroka tudi ni doma. Ima sindrom pogrešanja babice in dedka. Zdaj se pa grem k mojemu romantiku stisnit. Pa,pa in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 23:07:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T. je že zjutraj odtelovadil svoje in zdaj že pridno aja pol ure . Ta teden je imel vsak dan FT, tak da pridno telovadimo. Pa iz vrtca sem ga izpisala, ker čakam kaj se bojo dohtarji zmenli... mogoče še kako komisijsko podaljšanje porodniške ali bolniška? A prav izpisali ste ga? A pol ga pa v ta razvojni vrtec ponovno vpišeš ko bo tako daleč? ja prav izpisala sem ga, ker imava pogodbo od 1.10. Danes 6.10. sem ga izpisala in oni frajerji si še 15 dni zraven zaračunajo, tak da bom morala za 21 dni vrtec plačat, kljub temu, da ni bil niti 1 uro tam . Pa sem rekla, da ga bom potem ponovno vpisala v razvojno enoto, ko bomo točno vedeli kdaj bo dejansko šel v vrtec. Tam pa tak imajo prostor, tak da lahko takoj začne, ko ga vpišemo. O bad, se pravi boš skoraj cel mesec plačala Kak so prijazni, ne? ja, za popi.... 300€ bom stran vrgla, ko bi lahko šel otrok 10x na privat FT za ta denar Pa haloooooooooo. pa saj toti niso normalni.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 8:37:15
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, ly in majakla, vi2 prideta na kafe, da ne bom sama tam sedela?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 8:43:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, ly in majakla, vi2 prideta na kafe, da ne bom sama tam sedela? Jaz pridem.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 8:45:09
|
|
|
|
majakla
|
Oj, jaz priletim na kavico ob 10.30. Ly, pa nič ni rekla, da ne, hmmm...? Aja, pa DOBRO JUTRO! zUNAJ MALO PIHA, NE. Skoraj me je odneslo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 8:45:27
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Malo prej vstala. Je moj odneso obleke za v vrtec k mojima pa ga odpeljal. Zdaj se pa nekje stepa. Jaz sem pa taka kot da bi me kdo celo noč tepo. Vse me boli. Vreme pa tudi izgleda kot da smo usodnega dne.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 8:45:54
|
|
|
|
majakla
|
Hihihi... sevidjamooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 8:51:35
|
|
|
|
majakla
|
Jeeeeeeee... že lažje diham, dobila Odločbo iz vrtca in iz 6. plačilnega prišla v 3. - koliko je zdaj to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:14:11
|
|
|
|
arabela*
|
morning otroke sva razvozila vsako na svoj konec.... zdaj pa zajtrk, kavica, pa čvek vreme, mi paše danes.......
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:15:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa taka kot da bi me kdo celo noč tepo. Vse me boli. sta izkoristila, ha?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:16:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla zUNAJ MALO PIHA, NE. Skoraj me je odneslo. M mi je res skoraj zrak dvignilo, ko sem jo iz avta dala
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:17:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa taka kot da bi me kdo celo noč tepo. Vse me boli. sta izkoristila, ha? Ni zaradi tega. Malo utrujenost malo pa vreme.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:19:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jeeeeeeee... že lažje diham, dobila Odločbo iz vrtca in iz 6. plačilnega prišla v 3. - koliko je zdaj to? nekje okoli 100 ojrov
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:22:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ni zaradi tega. Malo utrujenost malo pa vreme. aja
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:23:04
|
|
|
|
arabela*
|
grem dalje klicat naokoli, ker moram imet do zime nova okna....obljubljajo mi že skoraj eno leto
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:23:55
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Spala super,edino sanje sem imela take,da sem se ob 3-h zbudila od sile,pa šla vse fročeke prečekirat.Kuj nekaj! Pol ko sem pa nazaj zaspala pa jovo na novo dalje.Mah,kaj čmo,bit če bolje jednog dana! Teo pa je do zdaj spal,sem že misla,da se sploh ne bo zbudil.Mu zgleda paše tako vreme. Moj pa danes praznuje,je za celo leto starejši,malo še pa bom mogla menjat počasi za bolj mlado meso!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:25:11
|
|
|
|
katy83
|
dan. Mali v vrtcu, jaz pa oblečena ko eskim tu pri mami. Jao, jaz samo slišim veter od zunaj pa me zebe. Klicala G, pa mi je rekla, da me ob 12-ih pokličejo če bo čas, da mi vstavijo mireno...mater od junija me že zabavajo s tem. Pa ko mam tak vsaki drugi mesec M, potem pa komaj čakam, da jo dobim, te pa kao oni nimajo časa. eh... No, za kavo se še pa nisem odločila, če pridem ali ne. Verjetno pridem. Ob 10.30 v SO, ne???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:25:28
|
|
|
|
matcar
|
http://youtu.be/ZmuYeWk_5W8 Malo za današnji dan!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:26:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spala super,edino sanje sem imela take,da sem se ob 3-h zbudila od sile,pa šla vse fročeke prečekirat.Kuj nekaj! Pol ko sem pa nazaj zaspala pa jovo na novo dalje.Mah,kaj čmo,bit če bolje jednog dana! Teo pa je do zdaj spal,sem že misla,da se sploh ne bo zbudil.Mu zgleda paše tako vreme. Moj pa danes praznuje,je za celo leto starejši,malo še pa bom mogla menjat počasi za bolj mlado meso! ah, saj greš za njim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:26:45
|
|
|
|
matcar
|
Katy-kdaj se boma mi2 kaj vidle,da ti dam jaknico za T.?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:27:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar http://youtu.be/ZmuYeWk_5W8 Malo za današnji dan! deževen, že deževen, samo tih pa ni...vsaj tu pri nas v Pesnici ne, ker tak piha, da brezveze
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:27:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spala super,edino sanje sem imela take,da sem se ob 3-h zbudila od sile,pa šla vse fročeke prečekirat.Kuj nekaj! Pol ko sem pa nazaj zaspala pa jovo na novo dalje.Mah,kaj čmo,bit če bolje jednog dana! Teo pa je do zdaj spal,sem že misla,da se sploh ne bo zbudil.Mu zgleda paše tako vreme. Moj pa danes praznuje,je za celo leto starejši,malo še pa bom mogla menjat počasi za bolj mlado meso! ah, saj greš za njim Ja,to tak vem,samo namest njega mam lahko 2x20,ne??? Malo heca mora bit,sem nekam čudno dobre volje danes.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:28:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-kdaj se boma mi2 kaj vidle,da ti dam jaknico za T.? tebe danes ne bo, ne? al ja? eh, se bova že...saj zdaj še ni take sile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:28:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar http://youtu.be/ZmuYeWk_5W8 Malo za današnji dan! deževen, že deževen, samo tih pa ni...vsaj tu pri nas v Pesnici ne, ker tak piha, da brezveze Tukaj pa nič!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.10.2011 9:28:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spala super,edino sanje sem imela take,da sem se ob 3-h zbudila od sile,pa šla vse fročeke prečekirat.Kuj nekaj! Pol ko sem pa nazaj zaspala pa jovo na novo dalje.Mah,kaj čmo,bit če bolje jednog dana! Teo pa je do zdaj spal,sem že misla,da se sploh ne bo zbudil.Mu zgleda paše tako vreme. Moj pa danes praznuje,je za celo leto starejši,malo še pa bom mogla menjat počasi za bolj mlado meso! ah, saj greš za njim Ja,to tak vem,samo namest njega mam lahko 2x20,ne??? Malo heca mora bit,sem nekam čudno dobre volje danes. saj prav tak
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?