Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:50:11
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Ja,saj mu sploh ušes ne čistom s palčkami,ampak mu jih vedno po kopanju samo ven obrišem z brisačo.Brez veze,no! jaz pa obema vedno samo z bibiko Jaz nikoli,ravno zaradi tega,ker se štopli noter naredijo,pa majo zadelane uhe,pa še ranim ga lahko s tem! naši dve imata full tega masla že od malega..in ne maram tega v ušesih, zato nekje dvakrta tedensko sčistim to iz ušes da je čist čisto. Naša ima tudi ful masla in smo dobili navodilo, da nič s palčko čistit, samo to kar ven pride, da lahko več škode s palčko narediš kot koristi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:50:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 se nama pa tudi nikamor ne mudi tak da ko bo cena nastavljena ne bova spuščala. kam pa se bi selila? Hiša, blok..?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:51:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko da nič s palčko čistit, samo to kar ven pride, da lahko več škode s palčko narediš kot koristi. ja to itak vsi dokteri pravijo, vem...ampak jaz ne morem iz kože, hočem popolnoma čista ušesa in nos...Pa pika
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:53:19
|
|
|
|
arabela*
|
jedla bi, pa ne smem moram trebuh zgubit, ker drugače......
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:53:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Ja,saj mu sploh ušes ne čistom s palčkami,ampak mu jih vedno po kopanju samo ven obrišem z brisačo.Brez veze,no! jaz pa obema vedno samo z bibiko Jaz nikoli,ravno zaradi tega,ker se štopli noter naredijo,pa majo zadelane uhe,pa še ranim ga lahko s tem! naši dve imata full tega masla že od malega..in ne maram tega v ušesih, zato nekje dvakrta tedensko sčistim to iz ušes da je čist čisto. Naša ima tudi ful masla in smo dobili navodilo, da nič s palčko čistit, samo to kar ven pride, da lahko več škode s palčko narediš kot koristi. Jaz jim samo tak,ker nimata dosti.Niti sebi ne čistim tak.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:53:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne morem iz kože, hočem popolnoma čista ušesa in nos...Pa pika amen
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:54:14
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 se nama pa tudi nikamor ne mudi tak da ko bo cena nastavljena ne bova spuščala. kam pa se bi selila? Hiša, blok..? Hiška Pa ne novogradnje da ne bo pomote, ker tolk dnarja pa ne spacava skupaj Al pa stanovanje večje z atrijem, se tudi ne bi branla. Bomo vidli, nekaj nam je pa te že usojeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:54:40
|
|
|
|
matcar
|
Karmen-SO je kafič na Pobrežju,imajo kadilnico(zato tja hodimo pozimi in ob slabem vremenu),pa igralnico za otroke!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:56:20
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-SO je kafič na Pobrežju,imajo kadilnico(zato tja hodimo pozimi in ob slabem vremenu),pa igralnico za otroke! Aaaaaaaaaaaa hvala za pojasnilo No mene jutri ne bo, preslabo vreme, mama brez avta, pa še nek obisk imam napovedan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:57:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Niti sebi ne čistim tak. ja če ni dosti, tak ni panike, če pa je, pa je grdo videt...Zelo...Ne vem mi od vsega začetka prisegamo na bibike i za nos i za ušesa...zaenkrat ni problemov
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:57:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne morem iz kože, hočem popolnoma čista ušesa in nos...Pa pika amen ma tu pa res kompliciram
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:58:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Hiška Pa ne novogradnje da ne bo pomote, ker tolk dnarja pa ne spacava skupaj Al pa stanovanje večje z atrijem, se tudi ne bi branla. Bomo vidli, nekaj nam je pa te že usojeno super
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:05:14
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem pospravit in spat.... nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:08:33
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-SO je kafič na Pobrežju,imajo kadilnico(zato tja hodimo pozimi in ob slabem vremenu),pa igralnico za otroke! Aaaaaaaaaaaa hvala za pojasnilo No mene jutri ne bo, preslabo vreme, mama brez avta, pa še nek obisk imam napovedan. Drugače če se bomo kaj tam dobivali, te lahko tudi jaz pridem iskat, saj še imaš jajčko, jo lahko pripneš zadaj No, jutri naju ne bo. Pridemo pa v torek, nam je vzgojiteljica javila, da ima v torek druženje, gremo starši in otroci skupaj malo kostanje nabirat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:08:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Niti sebi ne čistim tak. ja če ni dosti, tak ni panike, če pa je, pa je grdo videt...Zelo...Ne vem mi od vsega začetka prisegamo na bibike i za nos i za ušesa...zaenkrat ni problemov Ni take panike ne.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:09:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-SO je kafič na Pobrežju,imajo kadilnico(zato tja hodimo pozimi in ob slabem vremenu),pa igralnico za otroke! Aaaaaaaaaaaa hvala za pojasnilo No mene jutri ne bo, preslabo vreme, mama brez avta, pa še nek obisk imam napovedan. Drugače če se bomo kaj tam dobivali, te lahko tudi jaz pridem iskat, saj še imaš jajčko, jo lahko pripneš zadaj No, jutri naju ne bo. Pridemo pa v torek, nam je vzgojiteljica javila, da ima v torek druženje, gremo starši in otroci skupaj malo kostanje nabirat. Super!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:10:12
|
|
|
|
matcar
|
Jaz grem tudi vodoravno! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:10:14
|
|
|
|
majakla
|
Čer glede ušes - sem kot Saraya, tudi sama si s palčkami čistim, ampak mi to vsak dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:11:12
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-SO je kafič na Pobrežju,imajo kadilnico(zato tja hodimo pozimi in ob slabem vremenu),pa igralnico za otroke! Aaaaaaaaaaaa hvala za pojasnilo No mene jutri ne bo, preslabo vreme, mama brez avta, pa še nek obisk imam napovedan. Drugače če se bomo kaj tam dobivali, te lahko tudi jaz pridem iskat, saj še imaš jajčko, jo lahko pripneš zadaj No, jutri naju ne bo. Pridemo pa v torek, nam je vzgojiteljica javila, da ima v torek druženje, gremo starši in otroci skupaj malo kostanje nabirat. Ja super, hvala Arwenko. Se boste pa imeli v torek fino fajn, upam da vam bo tudi vreme naklonjeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:11:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne morem iz kože, hočem popolnoma čista ušesa in nos...Pa pika amen ma tu pa res kompliciram to pa res ni kompliciranje..jaz sem ista...nos, ušesa, nohti...picikato
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:11:52
|
|
|
|
karmen7
|
Jaz tudi šibam spat, mi oke skupaj lezejo. Noč!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:13:24
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:19:12
|
|
|
|
majakla
|
Zaspanke!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:31:30
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zaspanke! Jaz sem še tu, ampak tud grem počasi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 22:46:27
|
|
|
|
katy83
|
čer punce. Malo da se vam javim... Jutri se vam mogoče pridružim, odvisno kdaj me bo ginekoliginja naročla za vstavitev mirene...moram zjutraj poklicat. Pri nas nič novega, danes smo se malo potepali. Matcar - joj, bošček Saš...no, samo da je zdaj doma. čiščenje uhic - T ima full masla, jaz tudi, ampak ker je to obramba pred bakterijami, imamo navodila, da se ne čisti pogosto. Ok, ker tudi meni grdo izgleda, pač sčistim tako, da ravno ta repa ne gleda ven , ampak noter pa ne grem s palčko. bambi - glede plačila vrtca...daj se pozanimaj kako je s tem...kolikor je meni znano lahko na občino neseš zdravniško potrdilo, če otroka ni v vrtcu in ne rabiš plačat...mogoče ti zna katera kaj več povedat o tem...pa upam, da ne širim kakih kontra informacij Ker 300€ za to da otrok ni bil v vrtcu...sorry, too much. Čeprav z njihovega stališča je pač tako, da plače je treba dat, pa stroške pokrit, ampak pustimo to stališče. Jaz gledam s tvojega stališča. majakla - bravo za Nikovo spanje. Kako ste to dosegli? karmen - upam, da prodata stanovanje po čim višji ceni botrca - pozdravi se Saj verjetno sem še katero pozabla, se opravičujem. lahko noč
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?