Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 13:37:49
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T. je že zjutraj odtelovadil svoje in zdaj že pridno aja pol ure . Ta teden je imel vsak dan FT, tak da pridno telovadimo. Pa iz vrtca sem ga izpisala, ker čakam kaj se bojo dohtarji zmenli... mogoče še kako komisijsko podaljšanje porodniške ali bolniška? A prav izpisali ste ga? A pol ga pa v ta razvojni vrtec ponovno vpišeš ko bo tako daleč? ja prav izpisala sem ga, ker imava pogodbo od 1.10. Danes 6.10. sem ga izpisala in oni frajerji si še 15 dni zraven zaračunajo, tak da bom morala za 21 dni vrtec plačat, kljub temu, da ni bil niti 1 uro tam . Pa sem rekla, da ga bom potem ponovno vpisala v razvojno enoto, ko bomo točno vedeli kdaj bo dejansko šel v vrtec. Tam pa tak imajo prostor, tak da lahko takoj začne, ko ga vpišemo. O bad, se pravi boš skoraj cel mesec plačala Kak so prijazni, ne? ja, za popi.... 300€ bom stran vrgla, ko bi lahko šel otrok 10x na privat FT za ta denar Pismo pa dohtarji no, a se ne morejo enkrat pravočasno zmenit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 14:17:26
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 14:22:06
|
|
|
|
matcar
|
Saš je danes prišel domov! Šlo je lepo nazaj,oteklina skoraj zginla,rdeče pa tudi ni več.Ja,za ušesa pa so mu kr tam porihtali,pa za domov sem dobila tekočino,tak da mu moram spirat,sem pa šla danes kr do naše P,da mi je napotnico dala za logopeda,tam pa tak vse še enkrat preverjajo.Ju3 moram poklicat,da ga naročijo. Majakla-točno to sma včeraj z atejem debatirala.Kolkorat so mu ušesa pogledali,pri vsakem pregledu ko je bil bolan,pa je bilo vedno vse ok.Mislim,da znoriš no,pol pa mene gledajo,kot da sem jaz kriva,ker ima vse dol zadelano.Ja,saj mu sploh ušes ne čistom s palčkami,ampak mu jih vedno po kopanju samo ven obrišem z brisačo.Brez veze,no!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 14:23:59
|
|
|
|
petea
|
matcar, pa se je na glasove odzival in je samo slabše slišal ali kako je to izgledalo do pred nekaj dni? So mu sedaj vsi zvoki preglasni?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 14:41:51
|
|
|
|
majakla
|
Matcar: sem mojemu včeraj to povedala, je rekel, da bi letel do P in ji glavo vtrgal. Ej, da me je opravičeno strah doktorjev. In kako je zdaj, se kaj drugače odziva ali ... ??? Pa SUPER, da je oteklina izginila in ste doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 16:19:41
|
|
|
|
matcar
|
Punce,na ušesih mu še niso nič kaj delali.Zdaj mu maram 2x dnevno tekočino noter dajat v obliki kaplic,da bo se razmočlo,pol pa grema,da mu ven posesajo.Jaz sem pa skozi imela občutek,da ne sliši dobro,že lep čas.Moram res glasna bit,da reagira.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 19:11:50
|
|
|
|
karmen7
|
Helou! Midva sma imela danes športni dan, naju skoraj cel dan ni blo. Zdaj pa ugotavljam, da nimam zdravstvene izkaznice za Jureta. Bemu sunce, ne vem al mi je ni dala zadnjič nazaj ko sma imela posvetovalnico al kaj. Ker vse papirje od tam imam, kartice pa ni. Sem tja klicala, pa je rekla da oni je pa že nimajo. Zgubit pa je tudi nisem mogla, ker nisem nič iz torbe ven jemala. Bom šla jutri sama tja še pogledat. Pride pa v torek agentka, da oceni stanovanje pa da gre na net
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 19:20:27
|
|
|
|
arabela*
|
čer počasi čas za umivanje in spanje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 19:20:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Ja,saj mu sploh ušes ne čistom s palčkami,ampak mu jih vedno po kopanju samo ven obrišem z brisačo.Brez veze,no! jaz pa obema vedno samo z bibiko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 19:22:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pride pa v torek agentka, da oceni stanovanje pa da gre na net bosta prodala
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 19:23:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš je danes prišel domov!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 19:32:45
|
|
|
|
botrca
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, *Maks, * Saš, *Teo Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * T. Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara Majakla * Nik Bambixxx * Tibor Arwenko *Alex CoKoLaDa84 * M karmen7 *Jure
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.10.2011 19:33:22 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 19:35:06
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 20:27:31
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pride pa v torek agentka, da oceni stanovanje pa da gre na net bosta prodala Jap
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 20:44:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 20:58:26
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, prišla iz aerobike, grem pod tuš, pol pa na kavč počivat. crknjena ko pes! jutri velja za kavo, SO 10h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:22:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pride pa v torek agentka, da oceni stanovanje pa da gre na net bosta prodala Jap Daj malo povej,,, kje? velikost? cena? aja pa čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:27:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, prišla iz aerobike, grem pod tuš, pol pa na kavč počivat. crknjena ko pes! jutri velja za kavo, SO 10h? Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:28:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, prišla iz aerobike, grem pod tuš, pol pa na kavč počivat. crknjena ko pes! jutri velja za kavo, SO 10h? Mene ne bo!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:29:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Ja,saj mu sploh ušes ne čistom s palčkami,ampak mu jih vedno po kopanju samo ven obrišem z brisačo.Brez veze,no! jaz pa obema vedno samo z bibiko Jaz nikoli,ravno zaradi tega,ker se štopli noter naredijo,pa majo zadelane uhe,pa še ranim ga lahko s tem!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:36:40
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pride pa v torek agentka, da oceni stanovanje pa da gre na net bosta prodala Jap Daj malo povej,,, kje? velikost? cena? aja pa čer Midva sma v novi vasi, uf kak povedat da glih ne napišem ulice; OŠ Tabor I, blizu tuša; skupaj z balkonom 61 m2, brez pa cca 55 m2. Visoko pritličje, soseda imam samo nad mano, full mirno, parking ogromen pa spodaj je še garaža, zdaj čakamo da nam naredijo števce na radiatorje da nas tom ne bo več skoriščal celo zimo Ceno ti pa težko povem, ker ravno zato čakam torek da mi ga ocenijo, pa da vidim kak dalje. Podobna stanovanja okrog naju se prodajajo med 70.000 - 80.000 eur. Upam da nama rata veliki met, se nama pa tudi nikamor ne mudi tak da ko bo cena nastavljena ne bova spuščala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:43:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, prišla iz aerobike, grem pod tuš, pol pa na kavč počivat. crknjena ko pes! jutri velja za kavo, SO 10h? Mene ne bo! mene tud ne... mi je predaleč....drugo kot drugo pa je tak moj doma zdaj tri dni in bova malo naokoli....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:47:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Ja,saj mu sploh ušes ne čistom s palčkami,ampak mu jih vedno po kopanju samo ven obrišem z brisačo.Brez veze,no! jaz pa obema vedno samo z bibiko Jaz nikoli,ravno zaradi tega,ker se štopli noter naredijo,pa majo zadelane uhe,pa še ranim ga lahko s tem! naši dve imata full tega masla že od malega..in ne maram tega v ušesih, zato nekje dvakrta tedensko sčistim to iz ušes da je čist čisto.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 21:49:05
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, prišla iz aerobike, grem pod tuš, pol pa na kavč počivat. crknjena ko pes! jutri velja za kavo, SO 10h? Mene ne bo! Malo blont ampak kaj pomeni sploh SO?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?