Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.10.2011 23:02:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa Bambi vidla,ko smo se tja peljali. ja lečemo ko zmešani zdaj okoli vseh dohtarjev . Danes smo bili pri naši P, da nam je dala potrdilo za vrtec, pa da smo se malo pomenli glede T. Jutri sem spet tam... za Saša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 6:22:47
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 6:23:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa Bambi vidla,ko smo se tja peljali. ja lečemo ko zmešani zdaj okoli vseh dohtarjev . Danes smo bili pri naši P, da nam je dala potrdilo za vrtec, pa da smo se malo pomenli glede T. Jutri sem spet tam... za Saša Sem si kr mislila,da ste bilil v ZD,samo sem mela FT v mislih.Katero pa imate P?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 6:25:10
|
|
|
|
matcar
|
Spala tak-tak,sem gledala ta film Zbogom,punčka,pa sem šla spat okoli pol 1-h komaj.Drugače pa je bila mirna noč,edino 1x je Saš nekaj jokcal,pol pa je tak k nama prišo spat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 6:38:55
|
|
|
|
arabela*
|
url=http://www.Slikomat.com/slika/5014218.htm] [/url]
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 6:39:23
|
|
|
|
arabela*
|
..ob kavici, počasi oblačenje.... bi še spalaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 7:21:17
|
|
|
|
majakla
|
jutrooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 8:25:00
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Spala kot ubita, mali je zaspal in se najedel včeraj ob pol devetih, pa spal do osmih zjutraj danes! Nima pa vročine tak da je super. Sem mislila ostati doma, ampak grema potem ven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 8:43:12
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pri nas smo tudi spali ok. Ponoči je sicer prišo k nama, je pa blo brez ipike. Zbudil se je ob 7h, sam mene je pa pustil vseeno dremat skoraj do pol9. Moj je pa šel nekaj na firmo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 8:54:48
|
|
|
|
majakla
|
Nik spet spal v svoji sobi. Ob 7h je bil že auf.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 8:58:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa Bambi vidla,ko smo se tja peljali. ja lečemo ko zmešani zdaj okoli vseh dohtarjev . Danes smo bili pri naši P, da nam je dala potrdilo za vrtec, pa da smo se malo pomenli glede T. Jutri sem spet tam... za Saša Sem si kr mislila,da ste bilil v ZD,samo sem mela FT v mislih.Katero pa imate P? Štrkovič-Tomaško. na FT gremo danes.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 8:59:37
|
|
|
|
bambixxx
|
majakla vso srečo na razgovoru
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 9:33:43
|
|
|
|
Arwenko
|
¸Jutro... matcar...Vesna je kolegica. Jaz se pa odločam ali naj grem v Lj ali ne, počutim se malo boljše, ne pa prav briljantno, če sem čisto odkrita.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 9:46:01
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla vso srečo na razgovoru Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 10:05:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla vso srečo na razgovoru Podpis še en
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 10:06:53
|
|
|
|
arabela*
|
vse kar sem imela, sem porihtala... zdaj pa še samo papirje in položnice porihtam.. kuham restan krompir, sarajevske pleskavice in solato trenutno pa malo net in zajtrk, pečen kruh in eurokrem, pa pepsi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 10:19:26
|
|
|
|
karmen7
|
Aaaaaa pri nas v bloku pa spet nekaj delajo - beri vrtajo in štemajo in fulllll ropota. Je mali siten ko hudič. Sej ne vem če naj grem ven al ne? Neke reakcije na cepljenje nima.Se mi pa ne da po pravici povedano, samo tu not mi bo pa glavo razneslo če bom to poslušala cel ljubi dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 10:21:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aaaaaa pri nas v bloku pa spet nekaj delajo - beri vrtajo in štemajo in fulllll ropota. Je mali siten ko hudič. Sej ne vem če naj grem ven al ne? Neke reakcije na cepljenje nima.Se mi pa ne da po pravici povedano, samo tu not mi bo pa glavo razneslo če bom to poslušala cel ljubi dan. saj če nima vročine..idi komot ven
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 10:23:56
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aaaaaa pri nas v bloku pa spet nekaj delajo - beri vrtajo in štemajo in fulllll ropota. Je mali siten ko hudič. Sej ne vem če naj grem ven al ne? Neke reakcije na cepljenje nima.Se mi pa ne da po pravici povedano, samo tu not mi bo pa glavo razneslo če bom to poslušala cel ljubi dan. saj če nima vročine..idi komot ven Sej grem. Moram vsaj do trgovine če ne drugam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 10:25:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sej grem. Moram vsaj do trgovine če ne drugam. no vidiš, pridna
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 12:42:29
|
|
|
|
ly117
|
Punce ima katera slučajno kak stari telefon za posodit. Je men šel ekran in ga moram dat v popravilo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 12:44:40
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, mali je oddelal svoje, zdaj pa spi kot ubit. Je katera za kavo popoldne okoli 15.30 na Železničarju?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 12:44:59
|
|
|
|
ly117
|
Drugač pa majakla upam da ti je na razgovoru šlo super. Kaj upam, seveda ti je šlo dobro. Saš . Sem še koga pozabla? Če sem se opravičujem.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 12:45:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce ima katera slučajno kak stari telefon za posodit. Je men šel ekran in ga moram dat v popravilo. ponavadi dobiš nadomestnega, če je še v garanciji. drugače pa imam jaz enega Samsunga, če želiš. samo mislim, da nimam polnilca
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 5.10.2011 12:50:58 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 5.10.2011 12:55:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aaaaaa pri nas v bloku pa spet nekaj delajo - beri vrtajo in štemajo in fulllll ropota. pri nas tudi , ampak mali k sreči spi. ga je FT tak zmatrala, da nima cajta poslušat ropotanja .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?