a.biba
|
Mogoče sem že pozabljena, pa vseeno... že tako dolgo nisem bila tu gor in je krasno spet malo prebrat, čeprav nisem veliko zamudila. Smo kar poniknile...zanimivo... Tudi mi rastemo, za nami je bila aprila že enkica, v teh dnih še petkica in je pestro, pa vsekakor lepo. Imeli smo krasno poletje, oba škrata z mamico doma, pa sosedova otroček in njuna mamica, pa seveda družinski odhodi na morje... sem si obljubila, da to poletje še uživamo, ker potem vprašanje kako bo. Imeli smo malo preglavic z vrtec, ker smo se znašli na čakalni listi, pa se je tudi to uredilo in so nas že prejšnji teden poklicali na uvajanje...sreča do stropa...tako, da se uvajamo, malo solzic, pa ni hudega in mislim, da ne bo prehudo, ker je mali David pravi živček in navihanček. Smo, da se malo navadi, pa jim bo pokazal kdo je glavni. Mami je pa zdaj na lovom za službo, ko je varstvo končno urejeno...prej pa res nismo vedeli kako in kaj, če si kaj najdem. Tako, da držite pesti za moj lov za službo! Bo pa David dopolnil 17 mesecev, plaziti se je začel malo pred 7m, vstal en teden za tem ob opori, pred 10m shodil, tako da ni bil nek pravi dojenček, se je vse hitro dogajalo. Kot sem že omenila je pravi navihanček, srčkan, zna vsakega omehčati, skoz govori, že kar nekaj besed obvlada in neverjetno je začel razumevati ukaze. Do zdaj smo bili super zdravi, kar pa verjetno ne bo šlo več tako gladko skozi. Je pa mali adrenalinček, super gibčen,močan in ima 10kg in 82cm. Malo povzetka in bom nehala preden zabredem. Se še javim, pa kaj pokomentiram, sem samo zadnjo stran brala. Sonček držim pesti!
|