Anonimen
|
Jaz pa taka packa požrešna. Sem si rekla, danes ne bo nič praznovanja, nobene večerje, čeprav praznujeta rojstni dan moj :love: in moja mama. Ker jaz imam sadni dan!!!!!! In potem pride gor moja "svakinja", pa mi reče, kaj bova kuhali za večerjo. Ko ji povem moj plan, da čisto nič, me natuli, kako sem lahko taka, da vedno vsakemu pripravim nekaj posebnega, ko ima rojstni dan, zdaj pa imata to dve osebi, ki sta mi najbolj blizu, jaz pa nič. In se zamislim: :hudicek:, kako prav ima!!!! Jaz, grda packa, sebična, gledam samo nase. (no, kaj dosti prepričevanja ni bilo potrebnega, sploh, ko sem se spomnila na celo goro princesk, ki čakajo v hladilniku na mamo, jih je tetka malo prej prinesla kot darilo:)-:)-:)-:)-:)-). Tako, da danes se prekršim na polni črti. Sem potem pojedla 5 princesk (so majhne:zmeden2:), pa malo čokolade, pa krekerje, zdaj pa sem tako požrešna ratala, da bi požrla prav vse, kar mi pride pod roke. Pa niti ne bom dobila M:hudicek:, tako da ne vem, kaj mi je. Jutri pa sploh ne bom upala stopiti na vago. Hudiča:hudicek:!!!!!
|