Jada82
|
Ja, jaz tudi pravim, da predvsem moraš v sebi čutiti, da zdaj je pa čas za otroka ... ne gledat na starost ... recimo, zdaj sem v teh letih, bi bil pa čas ...če človeku ni do tega, se mi zdi brezveze. Res pa je, da te zna čas prehiteti, sploh nas ženske ... Problem, je, da pač se ne čutimo zrele za otroka ali pa nam enostavno še ni do tega, potem pa, ko pa začutimo to željo, bi pa seveda otroka takoj. Se pa zna takrat zakomplicirat in eni se resnično trudijo po par let brez uspeha. In ja, leta pa tečejo. Ampak tega pač ne moreš vedet vnaprej. Tako da ... po občutku, ko začutiš željo, pa tudi, če je to šele po 30. letu ... Jaz sem prvo rodila pri 27. letih, se mi zdi ravno prav ... dobro, mam pa spet včasih mešane občutke ... se mi zdi, da bi lahko malo več uživala, kaj več videla ... po drugi strani pa bi včasih bila rada še mlajša, se pravi, da bi že prej imela našo žabo ... hm. Skratka, v končni fazi se mi zdi kar prav tako kot je. Itak bova čez par let spet lahko kam sama šla ... zdaj sem spet noseča in ko bosta otroka tam okoli 10 let ali pa še manj, bova spet lahko šla kam potovat sama za kak teden, pa otroke pri babici pustila ... pa še ne bom stara 40. To se mi pa tud zdi fajn ... Saj pravim, kakor gledaš ... Skratka, če si želiš otroka, delaj na tem in sem prepričana, da se boste imeli neizmerno fajn, ko boste 3!!!! Drugače pa ... mi2 sva začela delat na otroku, ko sem bila stara 26 let, pa se je prijelo šele v 7. poskusu ... sem pa že hotela mal paniko zganjat. Ker itak pričakuješ, da bo kar v prvo uspelo. No, zdaj v 2. je pa ratalo v 3. poskusu ... sem bila pa prav prijetno presenečena Vso srečo, pa naj vama čim prej uspe, zdaj ko to načrtujeta in si želita!!! Kar pogumno!!!
|