|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobila že podarjeno darilo
24.9.2011 13:57:36   
belidan
Ni mi moteče, da dobiš bonboniero, buteljko...reči, ki so za pojest, ampak nakit.....to mi je pa malo mimo. Tašča je dobila od kolegice prstan, ker ji je bil zelo všeč, pa ji ga je dala. Zdaj, ko sem diplomirala, ga je očistila in mi ga prinesla kot darilo. Je povedla, da ni nov. Sama se spomnim kdaj ga je ona dobila. Nekak mi ni prav in imam odpor do tega prstana, ne morem ga nosit, ker ni bil namenjem meni. Zdaj ne vem, če bi ga vrnila tašči in ji to povedala ali ga pač nekam pospravim in je tam nekje....in sem tiho. Je lep, ampak sama energija prstana, ki sta jo nosili že dve ženski pred mano, mi ne ugaja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dobila že podarjeno darilo
24.9.2011 14:02:23   
Anonimen
Saj ljudje smo si različni, pa vendar:
1. Važna je gesta (pa še povedala je, da prstan ni nov). Verjetno je bil dan z dobrim namenom?
2. Komot se zahvališ in ga za veke vekov pospraviš v predal. Lahko ga pa tudi vrneš, ampak ne vem, kaj bi želela s tem doseči?
3. Kakšno darilo si pravzaprav pričakovala, s čim bi bila zadovoljna?

(odgovor članu belidan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2011 14:08:56   
katy83
Si ji mogoče kdaj rekla, da ti je ta prstan všeč? mogoče ti ga je zato dala...ne vem...jaz bi verjetno rekla kaj v smislu: tega pa ne morem sprejeti, ker ste ga vi dobili od prijateljice v dar in vam verjetno veliko pomeni...pa bi ti že povedala kaj in kako. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2011 14:09:46   
pelin
Tašča je dobila od kolegice prstan, ker ji je bil zelo všeč, pa ji ga je dala.
IZVIRNO SPOROČILO: belidan

Ne vem mogoče sem jaz tudi čudna...Sama sicer nisem ne vem kakšen ljubitelj zlatnine, vendar imam nekaj kosov, ki mi veliko pomenijo, zaradi priložnosti in osebe, ki mi ga je dala...Si že slišala za družinski nakit, ki gre iz roda v rod...Tudi tega nosi več ljudi in se potem deduje in predaja naprej za posebne priložnosti...Jaz bi na to taščino darilo gledala z naklonjenostjo...kot razumem, je bil prstan njej všeč, pa se je  vseeno pač odločila, da ga  ob tej posebni priložnosti podari tebi...Ne tako kot buteljko vina , ki ga recimo ne mara, ali pa bombonero, ki ji ni všeč...Baj de uej...meni tašča za diplomo še čestitala ni...

(odgovor članu belidan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2011 14:10:30   
katy83
ali pa...kaj jaz vem...mogoče tvoja tašča misli, da za diplomo pač mora dat nakit in nima denarja, pa ti je pač to dala

skratka, težko povem kaj in kako, ker ne poznam vajinega odnosa. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2011 14:16:37   
malinica1
Jst tvoje tašče sicer ne poznam, in zato je tole ful težko komentirat. Kot sem pa razbrala, ti ni dala nekaj kar več ne rabi al pa ni dovolj dobro zanjo. Če sem jst prav razumela, ji je prstan bil všeč pa ti ga je vseeno podarila.  In če si slučajno takega novega darila ne more privoščiti, je še tok lepše, da se mu je odpovedala...glede energije pa, če je bil podarjen iz ljubezni, že dvakrat, kako je lahko slaba? kaj pa energija starega pohištva, al pa stare knjige, zame majo poseben čar..
če je pa to nardila zato, da se ji ni blo treba ubadat z nakupom, pa da ji itak prstan ni prov dosti pomenil..to je pa druga....
če bi bil meni prstan všeč bi ga nosila, če mi pa ni, ga pa ne bi, pa tudi če bi bil nov in oh in sploh drag!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2011 14:18:38   
malinica1
no evo, tolk časa pišem komentar, da na koncu ne povem nič novega..vsi me prehitijo :)

(odgovor članu malinica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2011 14:20:17   
mojcaziga
Sama sicer zelo rada podarjam darila, prejemam malo manj user posted image , ker so mi bolj važna dejanja oseb in mi je največje darilo, da se imamo fajn in kaj dobrega doživimo.
Seveda imaš lahko pomisleke glede prstna, ki prvotno ni bil namenjen tebi. Mogoče tašča nima denarja in si česa drugega ni mogla privoščiti. V primeru, da je bila izredno navezana na prstan in je njej pomenil nekaj lepega, pa ti je mogoče hotela nakloniti nekaj, kar je njej pomenilo veliko in bi naj tudi tebi.
Pri nas doma smo recimo vsi trije že navajeni taščinih daril, ki si za njih ne vzame kaj več kot 5 minut, spotoma v kakem supermarketu. Partner običajno dobiva starokopitne srajce XXXXL velikosti, 9-letniku prinese kako oblačilo, ki bi bilo prav 5-letniku, meni pa običajno kavo, ki je ne pijem (tudi partner ne). Smo ji že večkrat rekli, da naj ne prinaša ničesar, ampak ona pravi, da se spodobi. OK, mi darilo sprejmemo in potem oddamo dalje. Druga tema je seveda, da ji moramo biti hudo hvaležni, ker nam praktično otroka obleče user posted image .

Mogoče pa še druga stran "second hand" stvari: Ko je kolegica rodila je bila prva stvar, ki sem ji jo podarila, rabljen pajacek mojega sina. Namreč, prvič ko je videla mojega sinčka, je bil oblečen v ta pajacek in so ji pritekle kar solze, ker ji je bil tako všeč (dojenček v tem pajacku), saj se je sama že kar nekaj časa trudila zanositi. Ko je sin prerasel pajacka, sem ga shranila posebej za kolegico. No, in ji ga 8 let kasneje podarila. Finančno bi si lahko komot privoščila marsikaj drugega, ampak sem vedela, da bo kolegica tega zelo vesela. In je bila.

lp

(odgovor članu belidan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2011 14:33:56   
Vijoličarka
No, če mene vprašaš, bi darila kar ukinila. Predvsem darila zaradi manir. Ko se da darilo zato, da se pač da.

Podarjanje stvari, ki jih je sama dobila v dar je stalna praksa moje tašče. Npr. dobi neko stekleno šatuljo, s katero ne ve, kaj početi in potem jo da meni za rojstni dan, zraven mi pa še pove, kdo ji jo je dal in da ona nima s tem kaj početi. Tako ubije dve muhi na en mah: ni se ji treba ukvarjati z iskanjem darila zame in breme eliminacije odvečne krame prenese name.

Tvoja tašča ti je torej podarila prstan, ki ga je dobila od kolegice.

Možnosti je tu precej.

Mogoče že tista kolegica ni preveč marala tega prstana, tašči je bil za hip všeč, ampak ko ga je dobila, je mogoče ugotovila, da mogoče ni primeren zanjo. Mogoče niti toliko ne nosi prstanov. Mogoče se ji je zazdelo, da bi bil prstan primernejši za mlajšo žensko.

Mogoče je tašči prstan tako všeč in je tako navdušena, ker si diplomirala, da se ji zdi, da si zaslužiš prav posebno nagrado: ta prstan. Ker noben drug prstan v njenih očeh ni lepši. V tem primeru si lahko izjemno počaščena, ker se je sama nečemu  odpovedala, da bi dala tebi.

Morda tašča ni ravno pri denarju in je bila v veliki zadregi, kaj bi ti podarila. Med vsem, kar je imela, se ji je zdel ta prstan še najbolj primeren.

Morda tašča gleda na ta prstan kot na svoj in se ne ukvarja s tem, da ji ga je podarila kolegica. Morda se ji je zdelo, da se spodobi, da ti za diplomo podari kos svojega nakita, kot neko priznanje, kot nek prenos družinske dediščine, nekaj, kar naj bi vaju zbližalo.

Kakorkoli že, prstan je namenjen tebi, ker ti ga je tašča namenila. Mogoče pač ni ravno neki govorec, da bi ti lahko povedala, kaj v resnici čuti in zakaj ti ga je dala.

Če zaključim z mojo taščo in darilom, ki ga je dala svoji drugi snahi. Kupila ga je posebej zanjo in ga izročila nekako takole: 'tukaj imaš, me tako noge bolijo, ker sem vse popoldne letala za tem po mestu' . Obdarovanka ni bila niti malo vzihčena, da je darilo 'kupljeno posebej zanjo'. user posted image

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2011 14:37:40   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: malinica1

no evo, tolk časa pišem komentar, da na koncu ne povem nič novega..vsi me prehitijo :)

Dobrodošla v klubu. user posted image

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu malinica1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2011 18:49:44   
ajsek
Glede na to, da sama praviš, da je bil prstan tašči zelo všeč, verjetno ne gre za primer recikliranja neprimernih, zgrešenih in odvečnih daril. V tem konkretnem primeru sem na podlagi opisa situacije res skoraj prepričana, da je imela tašča iskreno dobre namene, je pa mogoče res izvedba malo pešala, ker ni pojasnila, zakaj ti podarja enega od svojih prstanov, zato si ti vse skupaj narobe razumela.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2011 19:57:54   
belidan
Verjamem, da je bil dober namen. V bistvu sploj nisem pričakovala ničesar, ker je to moj dosežek in že tako dolgo čakam, da sem prišla končno na cilj, da mi je neko galamo iz tega brezveze delati. Tudi ko je hčera dobila za krst eno njeno ful staro zlato verižico s starinskim obeskom, mi ni bilo všeč. Sploh nič ne pričakujem, ampak lahko torej tudi jaz tisto verižico z obeskom podarim naprej eni starejši gospe,  ker ni ravno za mladoletne. Samo potem pa ne verjamem, da bi ji bilo vseeno. Meni rumeno zlato sploh ni všeč, pa al je debela ketna vredna 2 tisoč eurov, mi je čisto vseeno.  Stvar okusa. Tak da če bom podedovala zlat nakit......ne vem kaj bom z njim!:)
Sem hvaležna, ker verjamem, da me je hotela razveselit, ampak ne vem, če ga bom nosila.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2011 20:21:01   
ajsek

Tudi ko je hčera dobila za krst eno njeno ful staro zlato verižico s starinskim obeskom, mi ni bilo všeč.

Sentimentalnost očitno ni tvoja jaka stran, samo moda in dizajn. Mogoče pa tvoja hči ne bo po mami podedovala omejenega in na trenutne trende vezanega mišljenja in bo dejansko vesela babičine verižice.

(odgovor članu belidan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.9.2011 21:37:12   
mateyka
meni se tašča smili.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.9.2011 21:58:16   
Arwenko

Verjamem, da je bil dober namen. V bistvu sploj nisem pričakovala ničesar, ker je to moj dosežek in že tako dolgo čakam, da sem prišla končno na cilj, da mi je neko galamo iz tega brezveze delati. Tudi ko je hčera dobila za krst eno njeno ful staro zlato verižico s starinskim obeskom, mi ni bilo všeč. Sploh nič ne pričakujem, ampak lahko torej tudi jaz tisto verižico z obeskom podarim naprej eni starejši gospe,  ker ni ravno za mladoletne. Samo potem pa ne verjamem, da bi ji bilo vseeno. Meni rumeno zlato sploh ni všeč, pa al je debela ketna vredna 2 tisoč eurov, mi je čisto vseeno.  Stvar okusa. Tak da če bom podedovala zlat nakit......ne vem kaj bom z njim!:)
Sem hvaležna, ker verjamem, da me je hotela razveselit, ampak ne vem, če ga bom nosila.

Zame so takšna darila vredna miljone, ne glede na njihovo vsebino. Meni se je zdelo čudovito, ko je moja babica podarila moji hčeri ob rojstvu eno zelo staro zlato verižico, skupaj sva šli dokupit samo prvo črko hčerinega imena. Tako bo hčera imela čudovit spomin na prababico, pa če bo verižico kdaj v resnici dala gor ali pa ne. Tako da ja, se pridružujem tistemu zapisu, boga tašča ki ima takšno snaho nehvaležno no.

(odgovor članu belidan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   dobila že podarjeno darilo
25.9.2011 0:29:38   
belidan
Meni te zlate čisto tanke verižice (rumeno zlato) niso všeč in mi ni važno, če mi da mama al pa kdorkoli drug. Raje dobim čokolado, za katero vedo, da jo imam rada in jo bom z veseljem pojedla.
Pa kaj bo človek s tem zlatom, ki potem stoji nekje noter v omari, meni je čisto brezveze. Brezveze se mi zdi šparat za prah nabirat. Če bi imela za spomin kaj od svoje babice, bi imela kak prstan, ki ga zdaj nosi in ga vedno vidim na njej....da bi se je spominjala, ampak sama ga pa ne bi nosila. Enostavno mi ne sedejo te stvari, ki jih nosijo drugi, morda, če se res čisti v noči polne lune, ampak verjamem v energijo, ki jo nakit prenaša. Čudno bitje pač! Ja, tašči je pa res hudo, še dobro, da me bolj redko vidi, ker sem zares hudobna nehvaležnica.:)))
Vglavnem v parih letih mislim, da bomo dobili vso njeno zalogo nakita, knjig....mislim, da bom začela vračat z mojim nakitom, ki stoji kar tako v omari in se vsako leto sprašujem kaj bom z njim...morda ga bo pa ona vesela.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2011 6:32:32   
diamantina
O pismo, s čim se imate ve vse čas ubadat. Pač dala ti je ta prstan, če ti je prav in je lep, ga nosi, lahko pa ga pospraviš v omaro in to je to ... ne delat iz tega nekega cirkusa. Sploh pa ... lepo je dobiti nekaj in vsaj jaz se ponavadi ne sprašujem, koliko je stalo, če je staro ali novo ... enostavno praktično na vse pogledaš - če imaš za kaj porabit, porabi, sicer daj naprej, pospravi, prodaj bilokaj ...

(odgovor članu belidan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.9.2011 8:31:22   
comika
Pri tej temi se jaz sprašujem, če naj hranim uro in prstan, ki sem jih dobila ob rojstvu svojega sina za naslednje generacije. V mislih oz. željo imam, da ura, ki sem jo dobila pride naprej na mojega sina, ta naj da svoji ženi oz.otroku itd. pa vidim, da sentimentalne reči v teh časih nimajo kaj početi.
To, da je hčeri dala starinsko verižico je res nekaj posebnega in jaz bi tako gesto vzela kot izredno srčno in bi bila zelo vesela. Saj to ne pomeni, da mora to nositi. To pomeni, da je dobila nekaj kar jo spominja na njene prednike in bo lahko prenesla naprej na svoje potomce. Taka darila so neprecenljiva, vsaj zame, pa tudi če so kič.
Sama sem dobila ob smrti svoje babice starinsko uro, ki jo je vedno hranila zame. Ni moderna in je ne morem nositi, ampak zame je neprecenljiva, saj ima svojo zgodovino in me vsak dan spominja na to, da sem nekomu bila nekaj zelo posebnega. Premisli še enkrat, če je ona verižica res tako brezvezno darilo . Lp

(odgovor članu belidan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.9.2011 8:44:29   
scorpiogirl

Verjamem, da je bil dober namen. V bistvu sploj nisem pričakovala ničesar, ker je to moj dosežek in že tako dolgo čakam, da sem prišla končno na cilj, da mi je neko galamo iz tega brezveze delati. Tudi ko je hčera dobila za krst eno njeno ful staro zlato verižico s starinskim obeskom, mi ni bilo všeč. saj ni treba, da je tebi všeč, če darilo ni bilo zate, ampak za vnučko ;) Sploh nič ne pričakujem, ampak lahko torej tudi jaz tisto verižico z obeskom podarim naprej eni starejši gospe,  ker ni ravno za mladoletne. ti jo kar shrani za hčerko, mogoče bo pa ona znala cenit darilo kot spomin na babico ... pa saj so ti ostale že fajn napisale. Samo potem pa ne verjamem, da bi ji bilo vseeno. Meni rumeno zlato sploh ni všeč, pa al je debela ketna vredna 2 tisoč eurov, mi je čisto vseeno.  Stvar okusa. Tak da če bom podedovala zlat nakit......ne vem kaj bom z njim!:)

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu belidan)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.9.2011 9:10:18   
belidan
Sama sem človek, ki ne maram imeti doma krame, edino, kar imam spravljeno, je nakit, ki sem ga dobila, pa čeprav ga ne nosim, ampak tega pa res ne bi dajala za darilo nekomu naprej, ker se mi to ne zdi prav. Ne hranim pa oblek, ki jih redno, vsaj dvakrat letno podarjam ubogim ljudem v okolici oz. tistim, ki so jih zelo veseli in jih potem tudi nosijo. Podarim kolo, torbice, malo nošene čevlje, igrače odpeljeva s hčero v varno hišo in mi je zelo lepo videt vesele otročke....ampak nakita pa ne, ker se mi ne zdi prav. Seveda sem shranila ves nakit za hčero, ki jo je dobila in prav zares ji ne bi nikoli rekla, da mi pa ni všeč....to mnenje je moje in jo vedno učim, da naj ničesar ne pričakuje v življenju, kar je pa dano, je pa lepo. Jaz recimo, ko bi bila stara, bi vnukinjo sama pokazala nakit in rekla naj si zbere, kar ji je všeč. Sicer pa sama raje vidim, da namesto mene dobi nekdo drug, ki bo stvar nosil. Rada vidim, da so reči uporabljene. Seveda sem prstan pospravila, ampak malo me je prizadelo v smislu, če bi sama dala prijateljici prstan in bi ga ona dala recimo sestri ob diplomi. Mene bi bolelo. Dobro, debata zaključena, lahko brišete temo!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.9.2011 9:35:25   
mateyka
a potem ni variante da bi pretopila ta nakit v zlato in si dala delat nakit po naročilu - a zate zlato še ohrani "staro" energijo ali se v tem primeru "sčisti"?

(odgovor članu belidan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.9.2011 9:42:20   
Izabelina
ja stari ljudje, no predvsem starejše gospe imajo z nakitom posebne plane... prababica od moje hčerke je že zdej povedala, da eno verižico z obeskom po njeni smrti dobi moja hčerka in da se noben drug ne bo smel "pulit" za to verižico...pa je vsem nam jasno, da se za nakit noben ne bo pulil gospa pa misli, da ja...

torej mislm da to izvira iz tega ker je bil nakit včasih zelo redek, ljudje niso imeli na tone verižic in prstanov in vse podobne krame... to so dobivali ob res posebnih prilikah in so zato zelo navezani na tiste kose nakita, ki jih imajo in če to podarijo naprej je treba na tako gesto gledat zelo zelo pozitivno... nekej kar njim pomeni ogromno so pripravljeni darovat nekomu drugemu...

čestitke za diplomo, prstan pa očisti tako kot bi očistila kristale (v slani vodi, z dimljenjem, s pozitivnimi afirmacijami, z reikijem - kar ti je ljubše) pa bo vse tipitopi...

ČIŠČENJE KRISTALOV
Kristali so izjemno občutljivi na misli, predstave in vibracije
tistih, ki z njimi delajo. Zato jih moramo redno čistiti. Ob čiščenju vspostavite stik in krepite vašo povezanost z njimi.
Pred uporabo za nek določen namen jih vedno očistite.
KAKO?
Obstaja več načinov.
1. Pranje kristalov v hladni vodi: Kristale podržite pod
tekočo vodo ali pa jih za nekaj minut namočite v mirujočo
mineralno vodo ali pa navadno vodo kateri ste dodali
ščepec soli, saj ima ta očiščevalne lastnosti.
2. Čiščenje z dimljenjem: Držite jih v roki, vse skupaj ali
vsakega posebej, in jih ponesite skozi dim gorečih zelišč,
kot sta žajbelj ali limonska trava, ali skozi dim kadila.
3. Luna in sonce: za nekaj ur nastavite kristale luni ali soncu,
saj svetloba ravno tako čisti.
4. Vizualizacija: V glavi si zamislite podobo in jo prinesite v
kristal. lnk vizualizacija
Vse opisane metode so enako dobre, sledite občutku - intuiciji. Osredotočite se na svoje misli, med čiščenjem imejte v mislih
svoj namen, da jih očistite.

POSVETITEV KRISTALOV
Če so kristali posvečeni delujejo le v dobre namene.
Kristali ki so bili posvečeni se ne morejo pomotoma
navzeti negativnih vibracij. Čiščenje pa je še vedno potrebno.
Ko kristali stojijo dlje časa neuporabljeni ali ob večjih
spremembah v vašem življenju jih je dobro ponovno posvetiti.
Vsakič ko posvetite kristal povetite tudi del sebe.
KAKO?
Držite kristale v eni ali obeh rokah in na glas ali v
mislih izgovarjate besede:
"OD TEGA TRENUTKA NAPREJ NAJ SE KRISTALI UPORABLJAJO
LE V IMENU LJUBEZNI IN SVETLOBE, VEDNO ZA NAJVIŠJE
DOBRO IN V KORIST VSEM."
Uporabljate lahko tudi besede, ki imajo za vas pomen in
v katere verjamete, bistvo pa naj ostane enako
(LJUBEZEN - SVETLOBA - DOBRO - VSEM). Pri posvetitvi
bodite kolikor je mogoče iskreni in zbrani.

povzeto po: http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1137962397

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 25.9.2011 9:44:12 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu belidan)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.9.2011 9:43:57   
ZARA
Meni je načeloma full grdo podarjat že podarjeno darilo. Res. Če je bil nekomu namenjen potem ni zame. Sploh pa če je v knjigi že posvetilo nekomu drugemu ... No, to mi je mimo... Mi je pa blazno fajn dobit kakšen star nakit od kake tete, babice ali prababice, tako malo skrivnostno... Jst imam dvojne uhane od moje tete in babi, ki jih bo dobila Zara. Tak fajn filing, neprecenljivo.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 25.9.2011 9:44:19 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.9.2011 9:52:35   
belidan
hvala za informacijo o čiščenju. Jaz bi nujno nošen nakit preden bi nosila prečistila. Mož prečisti kristale ob polni luni pod deročo vodo. Vso noč se čisti verižica. Takole je, če mi energija nekoga ne paše in ta človek sicer do mene ni iskren, nakita, ki ga je on nosil, ne morem nosit, pa naj bo še tako lepo. Drugače pa bi bilo, če dobim nekaj od babice, bi pa nosila, ker sva zelo povezani (ampak bi mi moralo biti všeč).

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.9.2011 10:03:20   
Izabelina
ja js tut mislm, da energija ostaja v nakitu... če ti torej ni všeč to, ga enostavno očistiš sej ni tok težko... pa je... in mogoče naslednjič ko boš ti podarjala tašči kaj (npr. nakit) ga programiraš in tako pripomoreš tut k njeni boljši energiji in kaj veš mogoče bo prišeu čas, ko ti ne bo treba več čistit njenega nakita ker bo energetsko uglašen s tabo...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu belidan)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!