|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
23.9.2011 7:03:56   
sanrca.81
Janchek81...veseli se tistega kar pričakuješ....da bodo tudi nelepe stvari postale malo lepše....naj ti dan mine ne preveč žalostno in pa naj se ti zgodi kaj lepega..lp

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
23.9.2011 7:43:19   
soncnica28
Jaz sem tudi plenice v Hofru včeraj kupla in so res mal bolj debele, kot ene tanke dekice, ampak za čez voziček, pa mal za pokrit bodo prav luštne.

Škoda da nimajo še potiskanih tetra plenic, baje jih dobijo 2x letno.

(odgovor članu sanrca.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
23.9.2011 7:50:13   
Janchek81
sanrca.81 sej drži me pokonci to, da vem, da je v meni novo bitje s katerim bo vse ok ... samo vseeno pa komaj čakam, da ta dan mine hitro ... ker se samo spominjam tistega dneva eno leto nazaj ... točno vem kakšno vreme je bilo, vonj kosila, vonj čaja ... ampak ... zdaj moram misliti nase in na našega user posted image  user posted image

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.9.2011 8:08:56   
Trobentica_
Jutrouser posted image
Ooo že 70 nas je Januark 2012user posted image
Mistica za statistiko - mi pričakujemo user posted image user posted image

Janchek81 naj ti dan mine čimmanj stresno, z mislijo na angelčka, ki te čuva in hkrati na angelčka, ki je na potiuser posted image .

Naša življenja so kot sončeva pot.... V najtemnejšem trenutku se obeta dan.
Naj bo noč še tako temna, vedno lahko Nekje najdeš majhno zvezdo.
Naj bo puščava še tako brezupna, Še vedno lahko nekje odkriješ majhno oazo.
Nekje nas vedno čaka majhna radost.... Nekatere rože cvetejo tudi pozimi...
/Phil Bosmans/

Za preživetje potrebujemo 4 objeme na dan
user posted image user posted image user posted image user posted image  
Za vzdrževanje potrebujemo 8 objemov na dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za rast potrebujemo 12 objemov na dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 23.9.2011 8:10:09 >

(odgovor članu sanrca.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.9.2011 8:31:18   
Janchek81
Trobentica_ iiiiiiiiiiii kako si lepo napisala ... res user posted image  sej drgač nisem žalostna, tko da bi bla pod stresom ali pa kaj podobnega, samo hudo mi je malo k se spomnim za nazaj user posted image  drugače pa vem da je v dobrih rokah in da čuva na našga malčka, ki bo privekal na dan v januarju user posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
23.9.2011 9:09:35   
tix
bom kaj hitro spisala, ker se mi okrog nog en sitnik motovili, ki mu vsaj 2 nova zoba rasteta user posted image

spanje - zaspim lahko že pred 22 in vstanem med 8. in 9. zjutrej, s tem da ponoč x-krat vstanem zaradi prvega ali pa drugega otročka user posted image , čakam na tisto E, samo mal sumim (po izkušnjah) da ne bo ravno presežka user posted image

janček - drži se

moj porod bi tudi rekla da je bil idealen, sem pa popadke imela od zjutraj, prišla ponoči v P že čisto odprta in kmalu rodila, čeprav pomoje zdej ne bom upala biti toliko časa doma

Neposredna povezava do sporočila: 1856
23.9.2011 10:00:27   
urshek
janček user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
23.9.2011 10:11:31   
Janchek81
tix in urshek HVALAAAA user posted image

urshek ti maš tud lepo slikico, pa najbrž ni slikica tvojega bušija ane user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
23.9.2011 10:20:50   
urshek
Ne ne Janček, to pa ni moj trebuh. Je pa lep :) Moj je doooooooosti manjši. V bistvu se sploh ne opazi, da sem noseča.:) No, malo pretiravam, ampak moj trebuh je še trebušček, ker imam posteljico zadaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1859
23.9.2011 10:26:27   
vijolica2
Moj trebušček je tudi bolj mali:)) vsi se čudijo ko povem da sem v 6 mesecuuser posted image ampak zame k ga nosim je dosti velik:)

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
23.9.2011 10:29:45   
Janchek81
urshek tud jaz mam posteljico zadej pa mam kr dost velk bušek user posted image  pomoje je odvisna lega otroka ...

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
23.9.2011 10:39:54   
urshek
Poznam primer nosečnice, ki je imela posteljico zadaj pa je imela res veeeeeeeelik trebuh(je včeraj rodila). Drugi primer - je imela posteljico tudi zadaj pa je imela glih tak, taprav trebušček. :)
Je pa pomoje dost odvisno tudi to, kaj je za koga "veliko".user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1862
23.9.2011 11:33:44   
Janchek81
urshek jaz mam skor tazga kokr je na moji slikci ... user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
23.9.2011 12:37:43   
urshek
Potem je lep. user posted image
Sej.. Jaz se vedno hecam, da meni verjamejo, da sem noseča, šele ko pokažem materinsko knjižico. user posted image Zaenkrat še ni velikega trebuha, bomo pa videli kaj bo. Sem pa fauš vsem tistim, k mate že taprave trebuščke. user posted image
vijolica2 - naju bo pa proti koncu "napihnalo" user posted image

< Sporočilo je popravil urshek -- 23.9.2011 12:38:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1864
23.9.2011 12:43:54   
Janchek81
urshek ma sj nbeni ni prou tko k je user posted image  jaz bi pa rajš manjšega mela, ker me včash ta moj že kr mot, kaj šele bo ... pač ne morm več na trebuhu spat, ne morm se normalno gibat in včasih se niti usest več ne znam in ne vem kako bi se ... ampak ok .. to so časi nosečnosti user posted image user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
23.9.2011 12:50:15   
urshek
No sej, moj je že tok velik, da me ovira pri spanju. Sem bila navajena bolj na trebuhu zaspat pa zdej ne gre več. Mam eno deknico zraven, da jo dam med noge in čez trebuh, da mi je mal bolj udobno. Tako ali tako, pa vstajam vsako uro, ker morm na WC. Je trebuh ponoči najmanjši problem. Za zdaj user posted image . So časi nosečnosti, ampak so lepi časi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
23.9.2011 12:59:35   
martythezebra
Živjo,...
da se mal oglasim, ko imate ravnod debato o trebuščkih :)
Moj trebušček je tut bl mejhn, ubistvu bol tko zgleda k da bi se malo zredila tko da večina pomoje sploh ne dojame da sem noseča :) Če imam kšno bol oprijeto majco se ga še mal vidi, če pa ni oprijeta majica pa sploh nič. Eden me je clo zanč prašu, če mislva z mojim kej kmal met otroke :)...No sicer je pa men še bolš če ni tko velik, se mi zdi da sem vsaj bolj komot :)
Drugače pa našo dete veselo brca :)

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
23.9.2011 13:08:59   
Janchek81
urshek jaz mam pa medija in njegove nogice dam med svoje nogice, hrbet pa pod moj trebuscek .. moj se mi pa smeji ... ampak je tak mehk, velk medo .... ej urshek ... a mas gmail al pa kj .... al pa FB user posted image

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
23.9.2011 13:24:59   
trnuljčica
Janchek user posted image user posted image user posted image

Trbuh domnevam, da ste tiste ki se vam buši še ne vidi fejst prvorodke. Ja, se spomnim časov ko sem šele v 6 mes morala odpet zadrgo. V drugo pa v8 tednu.user posted image No, na koncu bo pri vseh velik.user posted image

Zbujanje ponoči, utrujenost... ja je čisto tako kot prvič...Le da se je tokrat veliko prej začelo... Saj bo- samo še malo... Men se zdi da ti lunarni meseci kar bežijo... Na zač leta ss, potem spomladiuser posted image , zdaj pa že v 25 tednu... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1869
23.9.2011 13:32:14   
Janchek81
trnuljčica sam jst prvic ko sem bila noseča je bila edina sprememba, da se mi je kasnej poznal .. ko sem bila nekje v 19. tednu mi je pa kr VEN usekal user posted image  drgač sm pa do 18. tedna nosila svoje cunje, maybe res kksn gumbek sam odpet .. ZDEJ user posted image user posted image  zdej sm pa mogla že nosečniške hlače oblečt v 12. tednu nosečnosti user posted image  trebuh pa če gledam eno leto nazaj .. se mi zdi da je bil kar isti .. velikost mislim ....
Drgač pa hvala za objemčke .. sej se kr držim .. sam skoz mi misli uhajajo na eno leto nazaj in na tisto porodnišnično sobo, tist lokal ... user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
23.9.2011 13:37:19   
urshek
janček - Jaz sem mela hello kitty, tako veliko. Pa ima zdej preveliko glavo in ne paše več user posted image user posted image .  Si predstavljaš, kako je šele to izgledalo, ko sem jo rinla med noge? Se ti nč ne sekiraj zaradi medvedka user posted image . Naši se nam pomoje prav smejijo, ko se mi začnemo napravljat, da nam je udobnouser posted image .
Am, facebooka nimam, mam pa gmail. Iiinnn, imaš ZS.:)

Neposredna povezava do sporočila: 1871
23.9.2011 13:37:51   
trnuljčica
Janchek verjamem da ti je hudo, ko se spomniš. Tudi jaz točno vem kaj sva se z malim tisti dan pogovarjala v bolnici, katero igračko je imel, kakšne misli sem imela, sosede v sobi, sester, operacijske, sobe, wc...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1872
23.9.2011 13:41:50   
Janchek81
urshek ma sj jst se ne sekiram, mene moj medi greje tud tkole ob vecerih, kaj me bo šele pozim ... deeej no, če sm ga takrt hotla sabo u porodnišnico uzet, pa so mi rekl 'dj kaj si bojo mislil', pa sm pol vidla, da sm mela tok ok cimre, da bi ga komot, sm si pa velurjev pulover tišala tm med noge, da sm lahko zaspala .... na ta dan ko sm rodila sm pa itak omotična zaspala ko dojenček, res ...

trnuljčica ma hvala bogu da sm dokej močna osebnost in mislm, da bom čist lepo preživela dan ... šla bom mojga srčka pogledat, mal se pogovarjat, sem pa v mislih z njim in VEM, da mu je tam lepo user posted image  tko se pač mormo motivirat ... zato me je blo in me je še vedno strah za to nosečnost in upam, da se ta izteče tako kot je potrebno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1873
23.9.2011 13:47:10   
ronja
janček, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si ne predstavljam, kako ti mora bit... Želim ti veliko moči in zavedaj se, da si naredila najboljše, kar si lahko. Veliko jih nima moči naredit tega, potem pa na koncu otroci nekje hirajo... Boljše mu je tako in tebi tudi. In bo veliki brat pazil na tegale v trebuščkuuser posted image .
Ti želim, da bi te lepi jesenski dnevi spominjali na kaj drugega - in te bojo - čez dve leti se boš spominjala, kako je pred enim letom tvoj mali prvič jedel kostanj, kako je plazil in pobiral divji kostanj, kako si mu v flaško s kljunčkom dala čaj,... Dobri spomini so vedno močnejši kot slabi - samo čez jih moraš nalimat in kmalu ti bo nekdo pri tem zelo pomagal! Pozabila ga ne boš nikoli in to ni niti namen, samo bolelo ne bo več toliko, to pa vsi obljubljajo. Ti želim, da ti ta dan čimprej mine!

spanje: grem tako pozno spat, da samo spim, dokler malidve ne prilomastitauser posted image . niti na wc ne hodim ponoči, se ne spomnim, kdaj sem nazadnje vstala za wc - na morju enkrat mogoče...

urshek tud jaz mam posteljico zadej pa mam kr dost velk bušek

jaz tudi - posteljica zadaj in nizko, pa je trebuh velik - je pa dete spredaj, pa nama se tudi pozna, da to ni najina prva nosečnsot... Vsakič gre hitreje, telo že ve, kaj naredit, mišice se že vnaprej vdajo, ker vejo, da itak nimajo šans, da bi to 9 mesecev not tiščale...user posted image

Sem pa fauš vsem tistim, k mate že taprave trebuščke.

Meni je pa boljše, če se dalj časa ne vidi - pri Ronji mi je bilo prav fajn, da ni nihče mogel kar tako pogruntat. Tole je prav tečno, ko te že vsi pošiljajo rodit, čeprav vem, da bo trebuh še precej zrasel - je velik, ampak ko pa grem rodit, je pa še večji. Če pa hočemo res primerjat - moj obseg je trenutno 96 cm (če ga fuul not vlečem, pa 90 - ampak tega ne moreš prav dolgo) - normalen obseg imam pa nekje 66. Spim pa na boku, tako da me nič ne ovira. Mene v bistvu najbolj moti to, da če se sklonim, mi trebuh pritisne na želodec in me ima, da bi vsebino ven vrglauser posted image ...

Drgač je pa dons en tak ( za mene ) bedn dan ..

Danes je res beden dan! Najprej vse ok: zjutraj sem šla navsezgodaj na cuker test (moraš bit tam ob 7h) in očitno majo zdaj malo izpopolnjeno varianto, da ti že na začetku vzamejo kri in pogledajo, če te sploh lahko obremenijo, potem ti dajo za spit, potem čez 1 uro ti spet vzamejo kri in še zadnjič čez 2 uri (prejšnijč so mi samo dali za spit in 2 uri čakat in potem vzeli kri - zato mi je pa kazalo veliko, ker sem mela cuker še od ponoči v krvi;). no, tokrat se zvečer nisem nažrla sladkarij (bom pa zdajle maznila baklavo, ko mam ravno njihov blessing;) in je bil test ok in je vse kar se tega tiče ok.
Potem sem pa šla k dermatologinji. Tokrat ena ženska, ki je zgledala, da zelo ve, kaj dela. In je rekla, da je tole po klinični sliki sigurno en od teh dveh herpesov. (Tista zadnjič na inf. kliniki pa da sigurno ni simplex...) Ta je rekla, da glede na to, da se zdaj zadeva že suši, je verjetno zato test neg., ker je pač prepozno, pa še od odvzema je odvisno (to vem, da ni glih ful stiskal, kot mu je bilo naročeno), pa še celo noč je vzorec stal in da se je verjetno posušilo... Tako da sem back to sq.1. Pravi, da naj grem na inf. kliniko, pa da mi pogledajo, če se da v krvi, da ona se z zosterjem pri nosečkah še ni nič ukvarjala, da je imela veliko pacienotv, samo nobene nosečke. Da naj za to, da bom mirna rečem, da mi to naredijo. Hm, jaz nisem bila čisto nič zaskrbljena, dokler ni bila ona zaskrbljena... Kaj naj pa zdaj?user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1874
23.9.2011 13:51:56   
Janchek81
ronja hvala za lepe besede ... sej to me žene naprej .. tudi za mene oz. nas prihajajo boljši, lepši časi, seveda mi je ta dan trenutno res GROZN in ne vidim nič dobrega, pač sama bolečina, tako kot si sama napisala pa .... tud enkrat bom to dojemala drugače, absolutno pa ne bom nikoli pozabila, ampak ne bo več take bolečine ... no ja, saj bo vse ok user posted image  sej bo hitr minil dan in bo potem nov jutri in potem kmalu že januarčk in tko naprej ...
Vsem želim en leeeep vikend user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?